7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre nem egy 15-16 éves videós! Pacsi Norbi, melóba lesz mit néznem! ;-)

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Nagyon jó az első videód az alfa16-ról,kár hogy most nem tudok résztvenni benne,az előbb voltam kicsit a játékban,érdekesek a hegyes-völgyes vidékek,várost még nem láttam ebben a pár percben.De majd jövő héten már több időm lesz rá.

szerk:tetszik hogy van élet az utakon,méterenként jöttek a zombik szinte,és láttam sok szarvast is
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.14. 03:22:33

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

1 óra 9 percnél ott vagyok lol. Sose használtam még voice chatet a játékban, nem tudtam melyik bill az, ezért nem válaszoltam <#beka3>
Random szerverén jártam
Infrath
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

innen talán nem tűnik olyan durvának..
épp kint ütöm a fűvet ház körül, hogy legyen szépen hely a csapdáknak
erre a nyakamba sóz 2 zombi medvét ami marha nagy
és velük együtt még egy zombi kutya horda is jött lol
most lettem 20 -as
(solo player)
meghallom a medve hangját
mondom be-spawn-oltatott a rendszer egy medvét aztán a közelbe ballagot..
de nem! fut felém az összes úgy sprinteltem befele sikoltozva meg áll az ész xD
mondjuk az egy blockos ajtón vicces hogy át fér ez a monstrum

lehetne azért az állatoknak is vmi más hangja ha támad
tökre csak azt halottam hogy sétál/egy

kellet beléjük vagy 30-30 nyíl fejbe minimum
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.13. 15:40:15

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Ez korábban nem volt jellemző bár én csak Alpha12-nél kapcsolódtam be. Az experimentallal én szimpatizálok, mert egy szélesebb körű teszt kihoz olyan dolgokat melyre esetleg nem jöttek rá. Ez az experimental viszont kicsit hosszúra nyúlt bár az is tény, hogy a játékmenetet is elnyújtották és sokkal több az újdonság, mint korábban. Már kezdtem a határán lenni, hogy megunom a játékot. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az imént megnéztem, hogy mit is tartalmaz konkrétan ez a frissítés. Minden update-nél előfordult, hogy maradt olyan dolog, aminek a megoldását egy későbbi build-re halasztották, de ez nem nagyon volt több négy-öt hibánál és azok sem voltak akkora fajsúlyúak. Ehhez képest most fut belőle 30 darab "known issues" címen, ha csak a tételes felsorolást nézzük, amiből van olyan, amit csak az A17-re javítanak ki. Hát, ha ez így szerintük rendben van...
Random_
A fekete farkas az speckó úgy normális ha stealth rendszernek hála elég könnyen el lehet boldogulni éjszaka is mert a zombik kevésbé vesznek észre. Főleg, ha nem világítasz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Egy jelszavat dobj nekem légyszi,irtam steamen is,bár sok időm most nincs játszani!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ne aggódj, addigra úgy is jön 1-2 gyorspatch, mert rájönnek, hogy jaj, ezt elfelejtettük, jaj, az nem működik, wipe az persze kelleni fog. Mindig ez van. Már eleve kidobni az experimental verziót is ökörségnek tartottam, persze megértem. Egyrészt nagy volt a kényszer, hogy csinálni kéne már valamit, másrészt ennyi kijavítandó szarságot a tesztelők nem bírtak már elviselni és könnyebb volt így megoldani a dolgot. Már az gyanús volt, hogy egyik napról a másikra kiadták - a szerintük végleges, holott nyilvánvalóan nem az - 16-ot, az első gondolatom az volt, hogy biztos megint jól összecsapták. Nem csalódtam.

A randomgen megint produkál érdekes dolgokat, ehhez képest az eddigi map sivár egyhangúság volt, viszont a látótávolság tényleg jobb lett. A sötétben úgy szaladtam el egy medve mellett, hogy súroltam, le se sz*rt. Az egyik farkas fényes nappal korom-fekete volt, ezt nem tudtam mire vélni. A keselyű, vagy mi a bráner animációja is érdekes, de legalább működik, igaz, hadakozni egyikkel se kellett.

A spawn rendszer viszont a régi, mármint olyan, mintha visszafejlődtek volna egy korábbi, használhatatlan verzióra ebben a tekintetben. Körbenézek, húsz ezer fényéven belül senki, lépek kettőt és már üt. Kétszer meg tudtam úszni ezt a baromságot, harmadjára nem sikerült, akkor mondtam, hogy akkor hagyjuk inkább...Több ízben tapasztaltam, hogy egy zombi nem ad hangot, sem akkor, amikor észrevesz, sem akkor, amikor jön felém. Az experimental verzió elvileg arról szólt, hogy keressük a "gamebreaker" bugokat, ha ez nem az, akkor nem tudom mi.
zorrobomber
Noobként kérhetek olyan infót, hogy ez milyen jellegű szerver? 😊 Lehet (egyáltalán érdemes) teljesen kezdőként is csatlakozni?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.13. 14:12:13

Random_
Amúgy néztem a leírást és kb. semmit nem aktualizáltak benne. Franc se tudja mit javítottak és mit nem, de várható egy A16.1 patch csak valamiért ezt gyorsba kilökték. Viszont bármilyen patch jön az már nem igényel wipe-ot.

Engem a legjobban a bespawnoló zombik idegesítettek lootoláskor ha azt sikerül megoldani akkor már elégedett vagyok. Nagyon szar úgy lootolni, hogy folyton ott a zabszem a seggemben mikor dob a nyakamba valamit a játék.

Random_
Valaki Drenonir néven kért jelszót, de sajnos az üzenete eltűnt, ha újra tudna írni azt megköszönném!

+Appdata rejtett mappából is a full "biztonság" érdekében!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Figyelem!!

Reinstall ajánlott!! Reinstall előtt töröljétek a 7 Days to die mappát a steamapps könyvtárból steamen belül.

Köszönjük!!

(csak kár hogy nem tudok játszani,megint lesz századik nap,mire végre leülhetek normálisan tolni.D)

Random_
Szerver updatelve, jelszót módosítottam tőlem kell kérni SteamID-ért cserébe. A szabályzat változatlan full PvE a loot respawn 30 napos airdrop 7 napos.

FerencHuN
Köszönjük a magyarositást !

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Király!!!

Köszi!
DevLupius
Alpha 16 magyarítás tölthető!

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Én most ültem le gép elé, steam kiírta, alfa 16 is out 😊 jee.

FerencHuN
Bizony megerösitem én is. Végre 😊

Igen! Még nem szedtem le, mert jönni kellett dolgozni.
FerencHuN
Ha jól sejtem kijött a stabil? Telóról nem tudom megállapítani. Facen láttam valamit 😊

FerencHuN
Szia amint kijön a stabil. Addig nincs értelme!

Mikor készül el a magyarosítás a alfa 16hoz?

Random_
Már van! Kijött egy bugfix és updatelni kellett a szervert.

Infrath
nincs szerver!!! <#wilting><#merges2><#rinya><#confused><#conf>

Semmi hír Norbikám! Csak annyi hogy közel van a megjelenés,A steamdb szerint, tegnap is kettő tesztverziót töltöttek fel,és 10 perccel ezelőtt is egy újabbat.Folyamatosan tesztelgetik,dolgoznak rajta.Egyelőre várunk.

Áhh, azért tuti nem így lesz... 1-2 hét még pluszban.

Én már addig nem is vagyok hajlandó játszani amíg nem jön ki, nagyjából 20+ órát játszottam, az nekem elég volt, hogy vissza szokjak, illetve lássam, hogy mire kell figyelni.
Nekem ritkán okozott gondot a városi lootolás, meg a közelharci fight, de most a sleeper zombik miatt eléggé megizzadtam, és volt hogy 4 hp-val futottam haza a sivatagon (rettegtem, hogy megöl egy kaktusz) de még így is elég jó statot hoztam össze a 400 zombi kill 1 halállal, de valóban nehezebb lett a játék ebből a szempontból, legalább nem unalmas a lootolás. Ahova eddig beszaladt az ember E->R kombóval ki is jött, ott most lopakodni kell rendesen, a katonai bunkert 7 től este 22 óráig lootoltam ki teljesen, A-tól Z-ig és estére ott is maradtam.
Alfa 14 óta játszom, 300+ órám van a játékban, de nagyon jó irányba haladnak, ezzel a nehezítéssel meg pláne, így a PVE is tovább megfogja az embert.
Akkor a héten várható az alpha 16? Már játszanék vele nagyon!
Tényleg kaki az a ketrec, megdöglöttem benne. Sose többet.
Éledés fun módba kapcsoltam. Kipróbáltam a készülő szabadtéri hordafogadó műtárgyat. 😊
Random_
Az a gödör egy építési árok, szerintem masszívan be fogja építeni. 😊 Ő mindig nagyban nyomja sok kohóval tömegben gyárt.

Mennyi kohója van,nagyiparban gyárt 😊 Nem is rossz ötlet a gödör,beleesnek,aztán lehet irtani a falnál

Z-Nation ismét profin alkot:

Egyébként érdemes új karaktert kreálni az alfa 16 stabil indulásakor?

Majdnem megnyitottam linket. Csakhogy nem tudom vágólapra másolni. URL beszúrásával 1 kattintás lenne.
Nem tudom ott Dallasban mit jelent a közel.D

zorrobomber
Kissé sok volt befogadni elsőre az infókat <#nevetes1>, jól jönne melóban is nézegetni valakit, esetleg tudtok ajánlani jó videóst aki szépen összeszedetten beszélget angolul az alapokról?

<#idiota>

Nem zavar,legalább megtanul az ember célozni

Ámen!

Már nagyon közel a stabil állapot! Végre egy kis info:

"The internal testing build is currently b133. They will probably push one more build out as experimental and if it checks out fine then it will probably go stable. Things are getting really close.

My days of responding to hundreds of support tickets with "A16 is not compatible with A15 saves" is fast approaching...."

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?52805-Developer-Diary-Alpha-16!!!&p=687277&viewfull=1#post687277

Egyébként a célkeresztet most direkt vették ki az ijnál,vagy bugos lett az is?

Nem használtam még ilyen lángoló nyilakat, de sejtem hogy zavaró lehet.
Amúgy én sem láttam még ilyet hogy GUI és külön játék érzékenység. Olyat igen, és sokszor, hogy függőleges-visszintest lehet állítani. Ez tutti a konzolos verzió miatt van benne.
Am. azt hittem a fűtőművem (valamilyen számítógépnek csúfolt amd-ati páros fűt a gépházban...) miatt vannak ilyen lag-jaim. De megnyugodtam. Érdekes, 15.2-ben nem volt ilyen, nem is értem miért van ez benne, ha elvileg azt fejlesztik tovább. Vagy ez csak álom ennél a cégnél?

Infrath
igen én is , de sztem mindenki lagol ezekben a workbench, forge féle dolgokban
viszont cserébe
nem áll be a kép ha mondjuk 20 hordó benzint kinyomok pl.

de most komolyan egyébként látott vki már olyat
-hogy menü per ui egér érzékenység
-meg külön egér érzékenység xD

ha túl gyorsan csinálom az leengedést/ húzást nekem is csinál néha ilyeneket
engem inkább az zavar hogy pl. a lángoló nyílvessző effect-je annyira elfoglalja a képernyő közepét
hogy én legalábbis nem tudok célozni
(nekem egyszerűen fontos hogy lássam a képernyőm középpontját folyton)

Nekem is sok érdekesség van az egérrel, meg nekem még sokszor a cél keresztel is. Van hogy úgy be-buggol, pl. nyílnál, hogy a nyílvessző végére rakja vagy még arrébb, és nem látszik sima célzásnál, nem zoom-osnál... Meg hiába lövöm be az egér érzékenységet, van hogy minden ugyanaz, de mégis újra állítani kell utána. Azt már nem is mondom, hogy nekem új patch óta sokszor laggol az egér kemencében, meg worbench-ben. Kezd egy kicsit kaotikus lenni a dolog. De ezektől függetlenül, a játék hatalmas, és minecraft óta egyik legjobb játék amivel valaha dolgom volt.

Infrath
nekem nagyon úgy tűnik hogy konzol verzió ból emeltek át jó sokat
és a pc-s hibák megint előjöttek
(mint mondtam nekem a kurzor ral is vmi gond van
nemtudom leírni pontosan mi, de az a15 nél és más játékoknál nincs gondom, és nem az érzékenység a gond
van vmi az egér mozgásával..)(sztem: konzolos egér volt csak állítottak rajta kicsit egérre, de nekem nem az igazi)
erre nem tenném az életem, de sztem tippnek jó
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.09. 22:09:04