7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért jobban örültem volna, ha már az Alpha17-en dolgoznak. Egyébként most néztem a Rust újdonságait és azért ők is variálnak rendesen. Most újra visszajöttek a Blueprintek amiket korábban kiírtottak? Meg ott is felszedhető a forge persze úgy ahogy a 7DtD-ban a LC hatósugarán belül. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A16.4
Changes:
Reduced walk weapons sway and bow sway
Forge input now has a timer indicating how long until the current item is finished
Players now trigger sleeper volumes from further away to avoid spawning seen by the player
Fixes:
Sleepers spawning in front of players as they are breaking into building
Grass is getting snow cover inside buildings
Snowpack shadow regression
Solar cells won't show on trader refresh.
Red Mesa elevator shaft stability fix and other improvements.
Turrets play double sounds for clients
Roads generating as Clay, Dirt, Gravel and Sand
Land Claim does not prevent placement of minibike chassis.
SI Exploit for Rock Prefab
Zombies don't seem to be attacking animals
Dupe method "destroying container"
Duping with 2 people using containers
KeyNotFoundException for sleeper volumes
Crawlers have difficulties attacking the player
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
60 as vok van acél motor betonkeverő
falak betonból stb. még nem haltam meg.
várom a 3. 7. napot 😊
achievement örült vok
de az az igazság azt hiszem ezt a kill die acsikat nem fogom sztem megcsinálni.. 😞
egy ölj!
hol? merre? kit? ennyiszer?
(gondolom talán majd a banditákkal menni fog..)
a másik meg hogy halj meg 500x
hát utána számoltam mennyit haltam meg mióta meg van a játék meg hogy mennyit játszottam, de
nem valószínű, hogy ezt 8-10 év után is még tolni fogom..
úgyhogy ha nagyon unom magam marad a makro 😊 ..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.10.01. 22:27:37
https://www.twitch.tv/infrath
De mire sikerült elindítanom, elszállt az ihlet. 😞
Valami nem stimmelt. Leszedtem, visszaraktam 2x is, mire sikerült elindítanom egy világot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ez nem a te játékod, mert te még nem tanultál meg veszíteni. De, hogy kérdésedre válaszoljak, nem tudok ilyen lehetőségről. Megnéztem az alap nehézségi szinttől még 2 könnyebb fokozat is van. A legkönnyebbet próbáltad már?
Töröltem a könyvtárát a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common és a Roaimng mappából is.
Csak bóklászom és építek.
És mikor készen vagyok, akkor jöhetnek a zombik? 😄
kapásból lehet látni, hogy bármi amiből ez a kép áll szinte semmi nincs benne jelenleg a játékban
a területtel együtt amin a trader -el áll..
(kivéve a táblát)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
A játékon az NPC-k és plusz küldetések segítenének és szerintem ezt a Funpimps is tudja. Nagyon bízom benne, hogy ezen fognak fejleszteni.
Van olyan eszköz is amivel letilthatom a land claim blokk lerakását városba. Első körben engedi a program, de időnként lefut egy ellenőrzés és amit lerakott valaki tiltott helyre azt felszedi és visszaadja a tulajdonosának. Na és sok egyéb dolog a funkciók száma tényleg végtelen. Lehet kincskereséseket szervezni beállíthatok helyszínekhez üzeneteket amit az oda érkező megkap privát üzenetként. Stb stb...
Pár paranccsal kialakíthatók tetszőleges PvP és PvE zónák. Melyek figyelembe vételével ha PvE zónában történik gyilkosság az elkövető "börtönbe" kerül és csak az áldozat vagy az admin közbenjárásával ereszthető ki onnan.
Tetszőleges városok vagy területek védhetők le, vagy bizonyos személy fennhatósága alá helyezhetők "polgármester" lehet valakiből egy adott városban.
Betekintést enged bármely játékos ládájába úgy, hogy nem tudja meg a játékos. Elvileg figyeli a glichek és bugok kihasználását.
Lagoló játékost kitesz a rendszer a szerverről, automatikus biztonsági mentés a játékról. Teleport rendszer stb...
több oldalas a funkciók sora.
Annyira sok funkció van, hogy én se értem végére és ezért nem is üzemeltem be teljesen. Na megy Linuxon fut ezért telepítettem virtuális gépként egy linuxot és az se fut mindig.
Eddig Isteni beavatkozásnak tudtuk be 😊
Közben valaki bejutott a bázisunkra és ledurrantotta az összes lőszerünket, a nyomozás során kiderült, hogy emberi mulasztás történt, továbbá, hogy a behatoló tesztelte a giotin csapdánkat és a betörést zombitámadásnak próbálta beállítani.
Az esemény rávilágított a tervezésből adódó néhány problémára, így még ha rosszul is érintett minket a dolog, mindenképpen pozitív volt a hatása 😊
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
-a leölök mindent majd újraspawnolnak mint régen helyzet már nincs
én nem szoktam mindig mindent leölni
nem is tudom miért /így jön ki
és mikor felmek egy szintet vagy csak kimegyek a házból és vissza
bespawnl még pár
tehát ha nem fejezem be ezt a : megölöm mindent dolgot.. /akkor
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.21. 12:45:34
Tegnap viszont kaptam egy tisztességes kutyahordát volt vagy 10-15 kutya benne és azért jó messziről haraptak. Tisztára mint régen, kicsit csalódtam is, hogy ez újra visszatérő momentum.
én inkább késezek gyors és király 😊
machete
a sledge hammer-t is bizonyos esetekben szoktam használni
ezen kívül vmi robbanó anyag szokott még nálam lenni 😊
kabát meg páncél sisak mert ha erősebbet gyártok már mint a bányász sisak akkor szoktam cserélgetni
mert néha télleg baromi sötét van vhol..
vagy csak este lesz lootolgatás közben
de ha még nincs machete gyártás
akkor valóban jól jön vmi fegyver vagy tüskebot..
de a félösebbek hordhatnak maguknál
lassító tüskét is
azt a vasreszelékeset
kis szinten az elején úgy szoktam farkast ölni vagy ferált ha 20/30 as szinten van már..
lerakom belekergetem azt szépen benne áll egy idejig 😊
míg fejbe k**va el nem esik és FATALITY
bár nem tudom nálatok milyen, de nekem még mindig spawn-olnak be újra zombik
(és behalt az egerem :'( bal kikkel magától néha )
komolyan egy gamernek olyan az egér amit el kell temetni a hátsó kertben 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.21. 10:21:51
Viszont rájöttem hogy nagyon béna vagyok a nagy kalapáccsal ha elkezd felém futni valami. Nem tudom eltalálni a ritmust mikor kell csapni és általában megcsapkodnak. De tegnap kilootoltam egy komplett könyves toronyházat és gazdagodtam egy rakat recepttel meglett a szöges bunkó is. Azzal biztos ügyesebb leszek, mert gyorsabban suhint.
A hordavárómat első szintű betonra felfejlesztettem és tudok acélt gyártani. Na és végre több a zombiölésem, mint a szintem. 62-es szinten 650 megölt zombim van ami már megnyugtató arány.
nem tudom ti hogy vok vele, de én totál kifogytam csontból(ragasztó) és cloth ból
nem gondoltam volna hogy ez a nap is eljön
ideje termeszteni
és a városban ütlegelni/wrenchezni.. is
sztem változott(nem vok biztos benne)
de mintha a rakéta vető több ragasztót zabálna
csináltam 100 töltetet és ki fogytam o.o
meg csinlátam robbantó nyilat is mert szeretem az irányítottan lehet kilöni
de nincs több ragasztó 😞
huss elfogyót
rá kell szoknom a sima töltetekre
ha bulizni akarok 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.21. 07:27:51
Most amúgy egy tornácos házban lakom és próbálom úgy felpimpelni, hogy minél menőbb legyen. Elég sok lehetőség van benne csak idő szűkében vagyok. 😞
Mindegy is, majd meglátjuk mi lesz, de lehet magánymód lesz. 😞
Random, maradj nyugodtan az ütő fegyvereknél. A szöges bunkónál nincs jobb! 😊 100-as karakter szint körül már simán fekszenek a sima zozók, az alap rendőr sem tud már felrobbanni. A világítós rendőr már egy érdekesebb eset, de az még AK-val is problémás eset. Ha ketten hordázunk, akkor én inkább direkt be szoktam robbantani, mert nagyon sokan jönnek és nem lehet az összeset leölni, az meg magával visz 5-10-et. 😊
Nagyon szeretném a hordaváróm is tesztelni, de nem jön ki a lépés mert annyit nem tudok összesen játszani, hogy egy hordát bekapjak.