7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose jöttem volna rá.
Még 1 kérdés. Mennyit tudok egymás mellé tenni, mielőtt letörne mindegyik?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.17. 21:54:55
Majd valamikor wipe előtt rá akarom venni Randomot, hogy valahogy állítsa feljebb 250-re. 😄 Simán elfér még az a néhány plusz pont a "skill fában". 😊 Meg amúgy a wellness-t is 250-ig lehet húzni, akkor a szintet miért ne.
Nagyvárost a legegyszerűbben úgy tudsz találni, hogy felmész egy magasabb domb/hegy tetejére, és szétnézel. Ebben a verzióban már nincs központi nagyváros a 0-0 koordinátákon. Szóval csak a szemedre hagyatkozhatsz. 😊
A fejlődés kicsit megváltozott. Már nem lehet spam crafttal előnyhöz jutni. Karaktered fő szintjének kell fejlődni, hogy a kapott pontokból fel tudd oldani a szükséges skilleket/ perkeket, ami szükséges az acélkovácsolás feloldásához. Az egyik módja ennek, hogy halomra ölöd a zombikat. Ha jön egy vándorhorda mindet szedd le, egyet se hagyj "futni".Jó kis xp-t adnak. A másik dolog, ami hatásos szint farmolásra az a bányászat. Én speciel az augerre esküszöm. 😛 Amint csak tudok veszek egyet, és legyalulom egy biomon a felszíni köveket. Persze lemehetsz a föld alá is bányászni. Attól függ épp mire van szükséged.A lényeg úgy is az xp most. 😊 Mondjuk én azért szeretem a felszíni node-okat szétkapni, mert az minden nyersanyagból ad.Mindegy ez egy másik kérdés. 😄 Kb, ennyi ami most így hirtelen eszembe jutott. Ha valamit kifelejtettem, majd valaki kiegészít. 😊
Régen játszottam a 7days-el de nem komolyabban, most a 16. verziót szedtem le, tudtok tippekt adni hogyan tudok nagy városokat találni, és fejleszteni a szerszámkovácsoló képességem ? Acélt szeretnék gyártani de ahogy elnézem egy örökkévalóság mire megszerzem a hozzá szükséges pontokat. régebbi verzióba mintha könyebb lett volna. Minden tippet szivesen fogadnék 😊 előre is köszönöm
Egy kezdő túlélő
Egy egész komplexumot hoztam létre, most éppen egy hegyet bontok el 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lehet csak az aksiról is működtetni, de az előbb-utóbb lemerül, szóval mindenképpen kell valami energia termelő cumó az áramkörbe.
Aksiról magában lehet elektromos eszközöket müködtetni ?
50-es oszlopok három szint magasban, mind a négy oldalt 2 forgó pengés aprító. Fent vasrácsos kilépő. Néhány lámpa, ezek mindig égnek, a csapdákat kapcsolóval indítom a horda napon. Simán töltöm napelemmel az egészet, az odafent van, védett helyen.
Összesen három bázisom van, az első és a harmadik össze van kötve a föld alatt és ebből van még egy harmadik kijárat, kicsit arrébb. A második bázist még nem teszteltem, ez a műhelyem és a lakrészem.
A forgócsapdással az a baj, hogy a pengék elfogytak az éjszaka felénél, sajnos egy rendőr közeljutott és felrobbantotta magát, kell valamiféle megoldás erre.
Közben elkezdtem még egy bázist fúrni egy hegy oldalába, de ott főleg csak sima föld van, sziklába szeretném, mert az ad némi védelmet a horda ellen. Vagy nem?
először is, ha crash-el a játék, nem megy a kukába a mentés. mivel interaktív mentés van, mindig csak a változásokat írja ki. tehát elvileg csak az veszhet el ami beragad a cache-ben miközben te nyomsz egy reset-et a gépen. ezért csak max. az utolsó pár lépés esik ki (időben pár másodperc), ami azért nem egy olyan nagy probléma. ha éppen rámoltál a dobozba amikor elszállt, akkor előfordulhat, hogy elveszik pár cuccod amiket éppen pakolásztál, de az is lehet, hogy éppen duplázódik.
másodszor, ha perzisztensen ilyen problémád van, akkor játék unistall, mindent kitöröl, újra felrak vanilla-ban (tehát nem rakunk fel semmi mod-ot csak magát az alapjátékot). ha megvan, letesztelni hogyan működik. ha működik, akkor jöhet az élő adás, és ha az is akkor jöhet a mod. a lényeg, hogy mindig csak egy valamit változtass. így előbb-utóbb rájössz melyik modul okozza a problémát.
harmadszor, van a windows-ban eseménynapló. amikor elszáll, huss megnézni, mi a pete volt ez. úgy némileg könnyebben fog menni.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
http://www.origo.hu/tudomany/20171207-a-kaktusz-valhat-a-21-szazad-egyik-legfontosabb-haszonnovenyeve.html
aki játszik a 7 days to die-vel régóta tudja milyen jó kaktuszos helyen kezdeni D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a problémádnak egyébként semmi köze sincs a bios beállításokhoz, az egy más terület, és irreleváns míg csak egy kártya van a gépben.
The Matrix has you...
Ügyes vagy--buksi-simi 😊
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.twitch.tv/sp1gu
The Matrix has you...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
15 mélyen voltam, 2 forge és már az első pár nap után rámsikonyáltak egy hordát.
Akkor gondolom a 15 édeskevés
A buffrendszer is át lesz alakitva ugy hogy mindennel kölcsönhatásban legyen,ruhákkal,fegyverekkel,tárgyakkal..Stb
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.05. 18:33:33
Tudom,h már többször volt írva, meg kérdezve is (bocsi) Azért felteszem újra. Milyen mélyre kell leásni,h ne zavarjanak a dögök? Vagy mindenképpen jönnek, csak nem olyan sűrűn? Köszi!