7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
Sose jöttem volna rá.

Még 1 kérdés. Mennyit tudok egymás mellé tenni, mielőtt letörne mindegyik?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.17. 21:54:55

Mályki86
Igen 200 a max. Hát, ha a karaktered statisztikájában a szint mellett egy 200-as szerepel, akkor igen, azt hiszem elérted. 😛 😄

Majd valamikor wipe előtt rá akarom venni Randomot, hogy valahogy állítsa feljebb 250-re. 😄 Simán elfér még az a néhány plusz pont a "skill fában". 😊 Meg amúgy a wellness-t is 250-ig lehet húzni, akkor a szintet miért ne.
etniez
200-as szint a maximum? Szerintem elértem, mostanában nem növekedett.
Mályki86
Szia, és üdv újra a 7 days játékosok körében. 😊

Nagyvárost a legegyszerűbben úgy tudsz találni, hogy felmész egy magasabb domb/hegy tetejére, és szétnézel. Ebben a verzióban már nincs központi nagyváros a 0-0 koordinátákon. Szóval csak a szemedre hagyatkozhatsz. 😊

A fejlődés kicsit megváltozott. Már nem lehet spam crafttal előnyhöz jutni. Karaktered fő szintjének kell fejlődni, hogy a kapott pontokból fel tudd oldani a szükséges skilleket/ perkeket, ami szükséges az acélkovácsolás feloldásához. Az egyik módja ennek, hogy halomra ölöd a zombikat. Ha jön egy vándorhorda mindet szedd le, egyet se hagyj "futni".Jó kis xp-t adnak. A másik dolog, ami hatásos szint farmolásra az a bányászat. Én speciel az augerre esküszöm. 😛 Amint csak tudok veszek egyet, és legyalulom egy biomon a felszíni köveket. Persze lemehetsz a föld alá is bányászni. Attól függ épp mire van szükséged.A lényeg úgy is az xp most. 😊 Mondjuk én azért szeretem a felszíni node-okat szétkapni, mert az minden nyersanyagból ad.Mindegy ez egy másik kérdés. 😄 Kb, ennyi ami most így hirtelen eszembe jutott. Ha valamit kifelejtettem, majd valaki kiegészít. 😊
Mályki86
Hosszan nyomod az "R"-t, és kiválasztod azt az ikont, amelyikkel minden irányba forgatható lesz.
Hogyan lehet a vasrácsot vízszintesre elforgatni? (csak függőlegesen forgatja)

Sziasztok túlélők

Régen játszottam a 7days-el de nem komolyabban, most a 16. verziót szedtem le, tudtok tippekt adni hogyan tudok nagy városokat találni, és fejleszteni a szerszámkovácsoló képességem ? Acélt szeretnék gyártani de ahogy elnézem egy örökkévalóság mire megszerzem a hozzá szükséges pontokat. régebbi verzióba mintha könyebb lett volna. Minden tippet szivesen fogadnék 😊 előre is köszönöm
Egy kezdő túlélő
etniez
Jó volt, köszi 😊
Mályki86
Egy kis live lesz ma este 20:00-kor Csatornapatkány csatornájában. 😄 ITT
etniez
Én építkezem ezerrel, majd lesz videó, ha készen lesz.
Egy egész komplexumot hoztam létre, most éppen egy hegyet bontok el 😄
Boldog szülinapot Random!!<#integet2>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Semmiről nem maradtam még le ahogy nézem.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mályki86
Igen, a pengéhez is áram kell.

Lehet csak az aksiról is működtetni, de az előbb-utóbb lemerül, szóval mindenképpen kell valami energia termelő cumó az áramkörbe.
A forgo pengékhez generátor kell ügye ?
Aksiról magában lehet elektromos eszközöket müködtetni ?
etniez
Tegnap kipróbáltam egy újfajta bázist, közepes sikerrel.
50-es oszlopok három szint magasban, mind a négy oldalt 2 forgó pengés aprító. Fent vasrácsos kilépő. Néhány lámpa, ezek mindig égnek, a csapdákat kapcsolóval indítom a horda napon. Simán töltöm napelemmel az egészet, az odafent van, védett helyen.
Összesen három bázisom van, az első és a harmadik össze van kötve a föld alatt és ebből van még egy harmadik kijárat, kicsit arrébb. A második bázist még nem teszteltem, ez a műhelyem és a lakrészem.

A forgócsapdással az a baj, hogy a pengék elfogytak az éjszaka felénél, sajnos egy rendőr közeljutott és felrobbantotta magát, kell valamiféle megoldás erre.

Közben elkezdtem még egy bázist fúrni egy hegy oldalába, de ott főleg csak sima föld van, sziklába szeretném, mert az ad némi védelmet a horda ellen. Vagy nem?
Ja,a talajfúró brutálisan tol....
Én most kapásból 2 szintet léptem falfúrás alatt.

Legjobb augerral fejlődni<#idiota>

na azért menjünk szépen sorjában.😊
először is, ha crash-el a játék, nem megy a kukába a mentés. mivel interaktív mentés van, mindig csak a változásokat írja ki. tehát elvileg csak az veszhet el ami beragad a cache-ben miközben te nyomsz egy reset-et a gépen. ezért csak max. az utolsó pár lépés esik ki (időben pár másodperc), ami azért nem egy olyan nagy probléma. ha éppen rámoltál a dobozba amikor elszállt, akkor előfordulhat, hogy elveszik pár cuccod amiket éppen pakolásztál, de az is lehet, hogy éppen duplázódik.
másodszor, ha perzisztensen ilyen problémád van, akkor játék unistall, mindent kitöröl, újra felrak vanilla-ban (tehát nem rakunk fel semmi mod-ot csak magát az alapjátékot). ha megvan, letesztelni hogyan működik. ha működik, akkor jöhet az élő adás, és ha az is akkor jöhet a mod. a lényeg, hogy mindig csak egy valamit változtass. így előbb-utóbb rájössz melyik modul okozza a problémát.
harmadszor, van a windows-ban eseménynapló. amikor elszáll, huss megnézni, mi a pete volt ez. úgy némileg könnyebben fog menni.
Srácok, van valami ötlet arra hogy 40 percenként azonnali crash az asztalra? változtattam a karakteremen azóta csinálja. mivel crashel nem ment, így pl. 2 liveom ment a kukába. töröltem appdata-ból a karakteremet, újra csináltam de ma megint crash. Élő adást lehetetlen csinálni. Ravenhearst modal tolom. Esetleg valakinel ötlet? vagy volt ilyen nektem is?

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

OFF : ( sry ha nem illik ide ,de szerintem kihagyhatatlan )
http://www.origo.hu/tudomany/20171207-a-kaktusz-valhat-a-21-szazad-egyik-legfontosabb-haszonnovenyeve.html
aki játszik a 7 days to die-vel régóta tudja milyen jó kaktuszos helyen kezdeni D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi. Ezt nem tudtam. Akkor csak annyi, hogy takarítás után egyel odébb rakhattam be a vga-t. Teszteltem a játékot. Még mindig nincs meg a korábbi teljesítmény. Microfos frissítés. Ez a konfig mindenre elég volt 60 FPS fullhd-ban vettem fel. Most 30-40 -el tudnék felvenni. Windows10-nek van valami értelme? 8.1 re vissza kellene állni lehet.
azokon a lapokon is ahol van sli/crossfire, nem úgy van, hogy van 3 x16-os pcie port. általában a top chipseteknél is 2*16+1*8 kiosztás van. de ez is csak akkor ha ehhez megfelelő a processzor. egy i5-ös kevesebb lane-el rendelkezik mint a vele pariban lévő i7-es, ergo ugyanabban a lapban az i5-ös 1*16+2*8-at tud előállítani, míg az i7 a 2*16+1*8-as kombinációt. az is köztudott, hogy mindig az első porttól kell a videókarit berakni a lapba, mert ha rögtön a másodikba teszed, ott csak x8 lesz, holott x16 portról van szó. a múltkor csináltam 7820x-es procival egy gépet, ott képtelenség volt az első helyre betenni egy hatalmas 1080-as kártyát, az egy ponton termelt hőről már nem is beszélve. ráadásul a kártya egyenesen a ramokra meg az m2-es ssd-re fújta volna a forró levegőt. úgyhogy meg kellett oldani, hogy a második hely úgy menjen x16-on, hogy az első hely üres. de például pont ezt csak 4 magos processzor felett lehet megcsinálni. egy 4 magossal esélyem sem lett volna. pusztán csak elektrotechnikai oka van ilyen, hogy ilyen "hülyén" van megoldva ez a dolog.
a problémádnak egyébként semmi köze sincs a bios beállításokhoz, az egy más terület, és irreleváns míg csak egy kártya van a gépben.
Egyébként State of decay, Breakdown-t nyomom mostanában, valahogy az megint bejön. bár baromi nehéz az is, meg azért abban is el van keffentve pár dolog,de melyikben nem? 😊

The Matrix has you...

Igen, egy hardver-tesztet mindig érdemes futtatni, ha valamilyen rendellenesség alakul ki vagy mint Nálad, alapból gyanús az egész, mert többet is tudna kellene a gépnek.

Ügyes vagy--buksi-simi 😊

The Matrix has you...

User error, hardver téma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár napja írtam holmi 15 FP- ről nagy toronyházakban. Tegnap a Catalystot néztem át tüzetesebben, rendszer fül hardver részét is. Ezen akadt meg a szemem. Aktuális buszbeállítások: PCI Express 3.0 X8. PIFF Pont fele a sávszélessége a X16 -os busznak. Átraktam a VGA-t a másik X16_1 slotba és mindjárt mást írt a Catalystban. Szerintem a BIPOS-ban letiltottam a SLI/CrossFireX vezérlőt, ez okozta a hibát.
etniez
A horda napi darálót tölteném, szóval hét nap alatt kellene visszatölteni a 8 pörgő-pengét üzemeltető aksikat.
Viszont az AK nagyon tetszik ebben a játékban.... Szerintem elég menőre megcsinálták.

https://www.twitch.tv/sp1gu

AZ valóban pörgös ( sok kávé kell hozzá )
Ki kell próbálni. Ha lehet is, nem biztos hogy van értelme, mert nem töltődnek vissza egy nap alatt.
Persze, nincs is attól unalmasabb, hogy esélyük sincs hozzád férniük. Próbáltad már a harcot a hordanép ellen az erődítményen kívül?
etniez
Lehet tölteni egy napelemről négy battery bankot is?
Random szerverén játszom , tetszik a nehezitések miatt , viszont amikor van egy Ak és egy mesterlövész puska +1000 löszer , a kihivás faktor nagyot zuhan , onnantól nem igazán van akadály ,
<#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2>

2 forge pedig a méltányolható műhelytartozék. Nekem 130 lvl körül még csak kettő van. Lent vannak -57 méteren. Így még sikolyt sem láttam.
már ástam lefelé több, mint 150 blokkot is. Hegy tetejéről.
Jó is az a szex, főleg, ha mással csinálod 😄

The Matrix has you...

Random_
Nekem most az először fulladt érdektelenségbe elég komolyan a játék, pedig még saját szerverem is van. 😄 Mondjuk az átlagnál tovább szokott lekötni. De ez annak is köszönhető, hogy más magánéleti projektek lekötnek. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ti akkor jól bírjátok! Én sajnos 3 nap után már be sem lépek. 😞 Amit írtam már sokszor, hogy csak nagy a hypetrain.. aztán vége szakad.

Upsz.. 😄. És mennyi az alja?
Hát eléggé.....
Köszi szépen! Nem konkrétan hordanapra gondoltam, hanem úgy általában.
15 mélyen voltam, 2 forge és már az első pár nap után rámsikonyáltak egy hordát.
Akkor gondolom a 15 édeskevés
Ez a játék mumusa még hogy egy idő után érdektelenségbe fullad,bár én belépek azért néha az LC védelem miatt.

Ki melyik szeron nyomja..?? pang állandóan az összes magyar szerver
Nemtudni róla semmit se,ebben az évben már biztosan nem jön. (én olyan márciusi megjelenést jósolok neki)

Mikor lesz a 17 patch tudni ?
Na RIP a mostani welness rendszernek is,eltávolították azt! Kicsit nagyon meg fog változni a játék az alfa17-re!

A buffrendszer is át lesz alakitva ugy hogy mindennel kölcsönhatásban legyen,ruhákkal,fegyverekkel,tárgyakkal..Stb
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.05. 18:33:33

Áss le az aljáig,aztán a tetejét fedd be wood frame-vel,ha vérhold van,akkor meg be is kalapálhatod fakockává.És a többi lukat meg pótoljad szintén wood frame-vel.Én is úgy menekültem meg.Igaz lesz majd felül zsivongás,de ne zavarjon.Ha nem mennek el reggel se,akkor lépj ki,majd ujra be,és máris nem lesz zombi,kibujhatsz a lukból.De legjobb ha inkább felmenekülsz egy tetőre estére.Campfire-t,és jópár woodframet vigyél magaddal hogyha nekiered az eső,akkor tudjál csinálni bunkert ahol meghuzodhatsz,és felmelegedhetsz is.Amugy a wood frame nagyon lassan ég el,érdemes avval tüzelni.

Halihó!
Tudom,h már többször volt írva, meg kérdezve is (bocsi) Azért felteszem újra. Milyen mélyre kell leásni,h ne zavarjanak a dögök? Vagy mindenképpen jönnek, csak nem olyan sűrűn? Köszi!
FerencHuN
Tomi 1 teljes 7 days uninstall minden mappát törölj és jó lesz 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti