7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés,ennyi elég a témából,beszéljetek a játékról.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez pont felvet újabb kérdéseket,pl lesznek ilyen zónák ahol csak NPC-k lesznek,vagy épületekben,vagy tradereknél? Mert nem tudom elképzelni hogy úton útfélen sétálgatnak,és nekiállunk hablatyolni,miközben pont jön egy horda,vagy egy farkas.
Mellesleg igen hülyék lettek tényleg a zombik,meg az állatok.Van amikor simán elmegyek egy farkas mellett,és hátat fordít nekem.Volt ugyanilyen szitu a zombiknál is.De egy előny van hogy lopakodni most nagyon jól lehet.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Svájcban is úgy tudom azért vannak feltételei a fegyverviselésnek, mintha mondta volna a Svájcban élő ismerősöm, hogy rendszeresen kell pszichológiai vizsgálaton részt venni, meg időközönként behívják a férfiakat kiképzésre is. Egy olyan helyzetben mindig mérlegelni kell és lehetőleg jól dönteni. Egy olyan helyzetben meg a rossz nem fogja kiírni magára, hogy na most levágom a fejedet. Éppen ellenkezőleg, ezt is elég jól leírja az Argentin srác. A másik amivel túl lehet élni egy közösséggel ilyenkor, mert egyedül mondjuk és hiába lennék egy Rambó, előbb utóbb legyűrne a túlerő, meg azért egy embernek aludnia is kell. Szóval nem egyszerű kérdés. Visszatérve az itthoni állapotra, mivel tanultam harcművészeteket erről mesterekkel is beszéltünk, de volt olyan hogy jöttek volna be c-típusúak és nem engedték be őket, mondjuk volt edzőm akit elkezdtek emiatt a jogvédők vegzálni, főleg mostanság, mert a c-típusok tudják a jogaikat csak a kötelességeiket nem. Mennyi boxoló verte agyon az osztálytársát... Itthon inkább a hatalom az ami félti és védi magát, mivel van bőven vaj a fülük mögött. Egyébként Usában is elkezdte az Obama a fegyvertartást fixírozni, volt ismerősöm aki Texasban lakik, küldött képet anno, hogy fogadták a Makit <#hehe><#eplus2>...kb. 10 perc múlva repült is el onnan <#nyes>. A déli államokban nem volt népszerű 😄
A szabad ember ismérve, hogy van fegyvere. Meg megy az oszd meg és uralkodj, itt azért nem szabadna fegyvert osztani, mert igen az emberek egymásnak esnének, holott másnak kéne. Mostanság meg a magyar ember egy normális tüntetést nem tud összehozni, mert azzal is lehetne rendszert/politikust váltani, kimegy egymillió ember, országos sztrájk, csókolom, lehet tek-tik tök, hét alatt összeomlanának...de igen a magyarság morális, erkölcsi és hitbeli válságban van, addig jobb is hogy nem történik ilyesmi, mert az anarchia lenne az tuti fix. Az meg a legrosszabb opció.<#wow3> De majd meglássuk mit hoz a jövő, személy szerinti meglátásom, hogy nem túl jó dolgok lesznek....erről nekem volt látomásom, és azelőtt, hogy olvastam volna a Nyírkai jóslatot, teljesen az valósul meg...kemény lesz, de ha igaz akkor fog "kitermelődni" valaki és utána jó lesz magyarnak lenni. <#nemtudom>
Ez a beszélgetés jó dolog, hátha ad majd úgy küldetést, hogy adhatna mondjuk plusz tapasztalati pontot vagy esetleg fegyvert is.
Kár hogy a zombikkal nem lehet beszélgetni <#idiota> ne edd meg az agyam <#nyes>
Random_
Lehet itt beszélgetni úgyis uborkaszezon van. Alapvetően azért érdemes felmérni a történelmi és társadalmi előzményeket. Svájcot nem kellene egy kalap alá venni velünk. Svájc az egy elég kakukktojás elég sok tényezőt tekintve. Nekünk a saját társadalmunk érettségét és történelmi hátterét kell mérlegelni ilyenkor. Azt a baj, hogy elnézve a tendenciákat előbb közelednénk USA-hoz, mint Svájchoz, ha a lakosság érettségét és nézzük.

Egyébként én úgy gondolom egy apokalipszis esetén van aki fegyverrel és erővel boldogulna jobban van aki pedig a kommunikáció eszközeivel.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.03.06. 11:34:48

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Új vidi került fel, most már lehet mély beszélgetéseket folytatni NPC-vel. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kedves Yarr!
Nem akarok annyira belemenni ebbe a témába, bár jó valahol kapcsolódik, valahol meg nem, mert ez egy játék topik és nem is akarok sem Random, sem Iron türelmével, noha lehet borzolom nekik egy kicsit, mert ők szeretik ezt a játékot. Én is szeretném jobban, de számomra elég zavaró hibái vannak, nem vagyunk egyformák. Ha engedik vesézhetjük a témát, de azért megjegyzem ott van Svájc, ahol azért elég sok fegyver van kint az embereknél, vagy Izrael, ahol még a nőket is viszik katonának, nálunk meg el van törölve. Nézd nekem már volt olyan, hogy egy c típusú ember rám fogott egy bömösből fegyvert és csak azért mert út szűkület volt és nem tudott elmenni, ideiglenesen akadályoztam a kerékpárommal...a mai eszemmel és tudásommal, és ha úgy minden összejön az biztos hogy elvettem volna tőle, egy szilánkos válltöréssel kombinálva, mondjuk akkor sem fostam be tőle, de mindegy. Mindenre elsősorban szellemben kell felkészülni, a többit meg gyakorolni vezetést mondjuk vezetés technikai tréning, harcművészet. A Rettenthetetlenben kővel gyakoroltak ugye? Íjjal gyakoroltam, még oktattam is, sajnosnem tudok még úgy mint ahogy Fehér Farkas (Mónus Ferenc) vagy Kassai, de azért 50-100 méterig biztosan halálos tudnék vele lenni. Ez függ az íj erősségétől is, mondjuk egy számszeríj titán hegyű vadászheggyel még a kevlárt is átviszi. Mondjuk a múltkor a viperát csaptam ki mikor a kocsi csomagtartójában matattam és a c típusú rám mozdult. Az élet nem Hollywood, mondja Norbi. 😊
Gilmoor
túlélés és fegyverek, fegyvertartás, a gonosz embereknek most is van fegyverük stb.... érdekes témakör. "Vajon túlélőbb vagy fegyverrel a kezedben?" Amikor hajtok fel autóval az M0-ra a csúszós úton, és kifarol a kocsi a kanyarban mert a latyak épp megfagyott... össze kell szedjem minden lélekjelenlétem, hogy a helyes korrigálást végezzem a kormánnyal. Pedig közben csak arról van szó, hogy a karosszérialakatos vajon mennyit kér a horpadás kijavításáért, nem pedig az életemről... személy szerint jobban kiegyezem a szigorú fegyvertartási kötöttségekkel, így legalább nem hallani magyar iskolákról, ahol a kicsapott diákok lövöldöznek.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Iron! Akkor bocsi lehet én is valamit túl reagáltam, ezer bocs meg egy anyamedve, no de ne a zombi legyen, mert az kemény 😊 Örülök, ha megvan mindened.<#worship><#fejvakaras><#nemtudom><#confused><#nyes>
Jó ez a társaság, csípős nyelvek, humor, vidámság. Valaki komolyabban veszi valaki nem, én jól érzem magam!

Azt én is szeretném tudni,naponta frissítem,ahogy a hivatalos fórumon is fogy a csík.

Mondta a Norbi hogy nem kell őket komolyan venni,csak ökörködnek.Én is majdnem vitába szálltam velük.De jó hogy nem mentem oda,és külön építkezem.Sokszor voltam közös játékban,ez most egy másik társaság,hozzá kell szokni.

Én nem vádoltam meg senkit se,összekeversz valakivel.Szerintem félreértettél valamit.Lövöldözés volt,és a lányok szóvá tették hogy ki lövöldözik unalmában,én meg mondtam hogy nem én vagyok,mert a ládámban van a pisztoly.Hogyan vádolnák meg bárkit is,mikor nem tűnt el semmim se? Megvan mindenem,amúgyis csak egy fél láda cuccom van.

Igen dob rajta... gépigényt! ;D
Elvileg csak fogyni fog, csak nem egy év. Kíváncsi leszek, elolvastam mit fog tartalmazni, én jobban örültem volna, ha nem még tesznek bele, hanem a jelenlegi állapotot javítanák, mert bőven van benne tartalom. A DirectX11 és a Vulkan API meg a Unity 2017 remélem dob rajta majd pozitív irányba. <#nemtudom><#nemtudom><#hehe>
Szép is meg, jó is meg látványos is a csík, de most 1 cm azon csíkon 1 hónap, vagy 1 év?
Ja még valami, azért senki se vegye magára és nem kell besértődni, hogy ha most leírom a véleményemet mind a játékról. Sosem ugattam le egy játékos társat semmi miatt, de ez is Pinky például azért haragszik rám, hogy AK-t szeretnék a játékban, meg a kispisztollyal lövöldöztem....
A másik a túlélés dolog, ezért javasoltam Norbinak is, hogy elkéne olvasnia Ferfalt, aki egy építőmérnök srác és ír az Argentin válságról, ami nem fikció, egy zombi apokalipszis meg az. Van ezzel kapcsolatosan is egy mondás: "Ha békét akarsz, készülj a háborúra!" A túlélés egy jelen helyzetben azt jelenti hogy felkészülök, mondjuk igen kis hazánkban a fegyvertartás elég szigorú, de csak azért, mert ganaj politikusok vannak betojva, hogy esetleg a nép fegyveresen követel rajtuk elégtételt és felelősségre vonást, de ezt csak zárójelesen jegyeztem meg. Ha itt egy csőd lenne egy íjjal nem lenne sok esélyed, a gonosz embereknek most is vannak fegyvereik, de mit kezdesz 50 fős ember csoporttal, tűzerő kell oda, Glock, AK, Magnum. De ez a túlélés első része, mert vizet kell raktározni, száraz élelmiszert meg olyan helyet kell találni amit tudsz védeni...stb stb erről lehet oldalakat írni meg minden. A játék egész másról szól, mellesleg eléggé szivatós minden téren....túlságosan is az. Rustban már első nap volt AK-m, most meg van M249, Bolt action, kirédeltünk 3 bázist, háromszor kikaptuk a Bradlyt, építettünk három helis bázist, minden móka kacagás, mert egy játéknak erről kell szólnia, szerintem...<#gun><#guluszem1><#nyes><#banplz>
Sziasztok!
Ne haragudj Iron, de mivel nem reflektáltál, tegnap, de megvádoltál azzal, hogy elloptam egy kispisztolyt. Mondottam volt, találtam mikor a kereskedőhöz elmentem a küldetést megcsinálni. Se a valós életemben, sem a játékban nem vagyok lopós!!! Rustoztam együtt nem egy emberrel, most is együtt vagyok még három emberrel és mivel együtt játszunk minden közös és nem dekázunk, hogy ki mennyit "dolgozik" a játékban. Csak sajnos úgy veszem észre Norbi szerverén a dekázás megy...hajnalban fent voltam ts-en a lányokat "kihallgattam"...direkt nem szóltam, mert nincs kedvem veszekedni egy játék miatt....de azért álljunk meg. Szerintem egy játékban a kikapcsolódást és a szórakozást keresi mindenki....minden ökörködésbe benne vagyok, csak egy játékot teljesen vérre menően komolyan tolni az az meg már kreténség, a sztreszt nem azzal akarom levezetni, hogy még jobban besztresszellek a játékos társak miatt. A játékról meg a mai eszemmel venné meg a p*csöm, 4x crashelt ki, grafikailag is olyan szinten van, hogy a Májkráft jobb, zabálja a gépet ahhoz képest mint a mittudom én mi (százezer éhező etióp)...érdekes más játékok szépen futnak a Doom is Epic beállításokkal meg sorolhatom, a Rust is besten semmi stabil 60-70 fps-em van.
No így hirtelen ennyi éhgyomorra...
Szép Napot!
Áthoztam ide azt a gyönyörű piros csikot,a FAQ gombnál megtalálhatjátok.Akkor jelenik meg az alfa17,ha elfogy a csík.

etniez
Jók a poénok 😄
melyik? a lowlatency gyors volt idáig is,azon bérelt DON is kétszer szervert,és semmi gond nem volt vele

amerikai területen van a szerver? Az nem lassú innen?
Nem akarok belekötni,de vannak occsóbb szerverek is,csak segíteni akarok,nehogy megsértődj,de ez drágább fajta ahol béreltél,nézd majd meg ezt ha érdekel,itt volt DON szervere is,és ugyanazt tudja,sőt még többet is,és csak 8 euro havonta.:

https://lowlatencyservers.com/members/cart.php

persze ha lejár a bérlési időd,nemtudom mennyi időre bérelted
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.02. 11:47:41

Ja lehet az lesz,megtartom bunkernak amit kifúrtam,jó ha van arrafele is rejtekhely,amúgyis éhezek,szomjazok.

Itt a szerver infó

Kíváncsi vagyok mikor lesz A17!
Mi sem, költzés lesz a vége. Ma megyünk is. Délután live újra.
Ja,értem,akkor kisimították azokat a nagy buckákat amiken házak voltak,így úgy néz ki mintha dombon állna a ház.

szerk:nagyon viccesek a fejlesztők,most éppen azt mutatják a fórumon hogy milyen állapotban van az alfa 17 HP-je.D. ebből majd következtetni lehet mikor jön az újabb verzió.

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17!!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.02. 01:06:12

"Van egy ház a dombon! Mostantól az egységeszközök segítségével szerkeszthetjük a terepet, így jobb tereprendezésre számíthatunk!"-Madmole Twitter

A fene tudja mit jelent,de biztos jó lesz!

Egy kis off ajánló zombis film témában,remélem nem kapok ki ezért,de iszonyat jó lehet a film:

Vonat Busanba-Zombi Express filmkritika

Elkészült az első zenei videóklip a játékról,élvezzétek.Egész hangzatos,nekem bejön!

Jó kemény a pálya.idáig a nagy körletben ahol letelepedtünk,egy várost sem találtam.D

Úgyis még sokára jön az a17,itt az idő ujrakezdésre!

Királyság vagy!!!

Sziasztok!

Elindult a Bull World Gaming szerver. random gen, pve, 10 slot, 4es erősségű, feral, nincs loot újratermelődés, 20 perc éjszaka, 60 perc nappal.

Bull World Gaming
176.57.153.60:26920

pw-t tőlem lehet kérni: Norbertbull steam-en vagy itt sg fórumon.
:

Újra jönnek a BWG live-ok, akit érdekel: itt nézheti.
Én a kisebb házakban nem találtam sleepereket,lehet mert még 2-es szinten vagyok.D

Aha. Iront láttam a pvp szerveren. Valójában nem csak sleeperek vannak, hanem a világító szemű feral típussal is találkoztam. Meg a nagy toronyházban fent kutyák vártak.
Claim Size: 51, akkor az minden irányban 25 kocka védelem? az nem xar.
ez most melyik szerverre vonatkozik? az újra?
Ja,és ami a legjobb,hogy nincsenek sleeperek,legalábbis nekem nem voltak idáig,akárhány házba bementem.Olyan érzésem van mintha egy korábbi alfával nyomnám.Rengeteg loot van amúgy.

Észrevettem az idáig megszokotthoz képest rohadt gyengék a zombik

hehe,kösz az infot!

Költözz ki. Bent nyírják egymást. Vannak akik keresnek társat amúgy. Késés 10 fő alatt tényleg alig van. Azért vannak sokan, mert a PVE zombi AI pegi 7-es kb. Random kószálnak és ha véletlenül elfordulnak máris elfelejtették, hogy friss húsi volt a közelben. Nevetséges. Én is egyedül nyomom. Norris vagyok ingame, a Chuck. A magányos farkas. Le ne lőj. 😊
Eh,mennyien vannak most is,amugy elég gyors ez a szeró,de egyedül nem sok esélyem van,legfeljebb nem épitkezem,hanem rejtőzködöm

etniez
Builderekből kevesebbet ad, mint a csákány szerintem. Holnap megnézem újra,
Ja, még mexikóit is láttam. Kínaiakat nem kedvelem (játékban)
Lehet összefognánk,párat elintézni,de ahhoz egy csapat kéne,földalatti rejtekhellyel,meg ahhoz fejlődni is kéne valamennyit.

Tele van külföldivel

A tegnapi ideírt szerveren ma nagy élet volt, a 32 slotból 26 foglalt volt. Nem is értettem, hogy miért van rajta ennyi ember, más szerveren meg 1-2 ember lézeng.....
Ennyit jelentene, hogy most indult, kell a szűz terület?
Mályki86
Amit látsz craft receptet a pengékre, csak arra jó, hogy feljavítsd a szintednek megfelelő minőségűre. Ha jól emlékeszem a science-hez tartozik. Tehát ha van egy pengéd, és a science-ed 1-es, akkor 50-es szintűre tudod craftolni.Ha 2-es 100-ra, és így tovább.

Nem tudom, én amint tudok beszerzek magamnak egy fúrót. Még ha gagyi a minősége akkor is. Több nyersanyagot kapsz, ha azzal bányászol, és nem biztos, de érzésre az xp-t is jobban pumpálja. Arányaiban gyorsabb is. Az meg hogy precízebb embere válogatja. Ha jó a szemmértéked tudod hova kell célozni vele, hogy pontosan bányásszon. 😛
etniez
Ha arra gondolsz, hogy kraftolnál, akkor az nem fog menni. Vagy találsz egyben, vagy alkatrészeket vagy veszel a tradernél. A workshop-ban csak feljavítani lehet a pengéket, ha van két darab, akkor pattints be az A és B rekeszbe.

Egyébként rosszul van beállítva a loot, mert mire tudtam magamnak szerezni, addigra már nem kellett fa, lapátolni meg jobban szeretek, precízebb.
Utoljára szerkesztette: etniez, 2018.02.25. 19:01:36
Tradernél meg tudod venni ezeket.