A The Elder Scrolls V: Skyrim a generáció legjobbja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egy ps3 exkluzív cím mégis mi a faszt keres egy ilyen listán? Pláne a Skyrimmel egy lapon említve?
A Skyrim ehhez képest igen jó kompromisszum, mert lehet, hogy van nála jobb RPG, de a bestseller játékok közül még így is az egyik leghangulatosabb és legminõségibb alkotás.
Amúgy ha a Bioware nem cseszi el a Mass Effect végét, jó eséllyel beelõzte volna a Skyrim-et.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
agyhúgykövet kapok, amikor folyton abba botlok, hogy egyesek túlmisztifikálják az rpg jelentéstartalmát. vegyetek elõ akkor papírt és ceruzát, aztán rpg-zhettek, neckbeardek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lényeg, hogy a Gothic is egy jó RPG sorozat volt a 3. rész alapján. (Aztán jött a kalamajka a jogok körül, és most "több szálon fut", más neveken, mint anno a civ 3.)
Hoho: Tudod mi az, hogy kiragadás a szövegkörnyezetbõl? No comment.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
A IV kimaradt, csak azért vettem meg, mert a Nehrimmel akartam játszani. Az V részt egyszer végigtolam és másodjára elkedzve hamar meguntam. Nagyon hosszú idõ után a V rész hozta azt a környezetet, amire a Gothic 2 volt képes.
"Szóval miért nem RPG neked a TES: Skyrim???"
Khhmmm...
Szóval miért nem RPG neked a TES: Skyrim???