Problémát jelent a túl sok Android-verzió és eszköz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!
A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!
"The BBC Trust today responded to a complaint the broadcaster favored iOS devices when it comes to adding features to its catch-up on demand iPlayer service for Android phones. This complaint was rejected because the Trust found "no evidence" to suggest iOS had been "unfairly favored."
Instead of pro-Apple favouritism, the Trust found a series of quite logical reasons why Android lagged iOS when new features were added to iPlayer, mostly surrounding the "complexity and expense" of developing for Android.
The company also noted a couple of other logical reasons why developers dealing with limited time and budget would opt for Apple's mobile OS:
Engagement is higher on Apple devices
Android is fragmented
Android development is complex and expensive" - http://blogs.computerworld.com/android/22269/android-fragmented-and-costly-says-bbc-it-denies-apple-bias
Erdemes az egesz cikket elolvasni!
lol, ki az aki warezolja a pár száz forintos fizetõs alkalmazásokat? a legtöbbnél egy kávé is többe kerül. pcn és konzolon még érthetõ, de itt...
A
Ha az iPad-et is akarod supportálni, akkor a harmadik xibet legenerálja az xcode. A felbontáskülönbség ugye nem gáz, csak a képaránykülönbség, szóval csak ezzel a három esettel kell érdemben foglalkozni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
-> az felrak egy cyanogenmodot és meg van oldva. 2 éves telefonon általában már nincs garancia ami elveszik. (ettõl régebben én is idegenkedtem, ma már nem, ugyanolyan gyors a 4.2 mint a 2.3, csak sokkal jobb)
A
- még a kijelzõ méretekkel sincsenek tisztában (4"-os iPhone-méret, és 5"-os iPhone 5 méret - WTF???)
- iOS6 elég elterjedt és a 4 éves készülékekre is felmegy,
- ezek szerint szempont az 5 évvel ezelõtti készülékek támogatása - na most képzeld el ezt Androidon (1.1)... :-)
Jelenlegi valós helyzet ez:
A legelterjedtebb rendszerek a 2.1-2.2-2.3, ezért a fejlesztések egy része úgy történik, hogy 2.1-re fejlesztik és pont.
A AAA kategóriás játékok meg szépen 4.1-re készülnek, így jól mennek 4.1 és 4.2 alatt, meg a most kijött 4.3 alatt is.
Gyakorlatilag a 1.x, 2.0, 3.x rendszerekre és a 4.0.x-re senki nem fejleszt.
Ez nem azt jelenti, hogy nincs gond vagy töredezettség, de nem ekkora
Kettõ féle kijelzõ méret van a telefonjaiknál, bár a méret nem tudom a gyökér managereken kívül kinek számít, mert a felbontással dolgozik a fejlesztõ. Felbontásból jelenleg 3 van Apple telefonon (+2 féle tableten, azaz összesen 5) és mivel mindegyik készülékükön kiválóan (!) elfut ugyanaz az iOS6, ezért ismét nem értem a problémát. Dehát õk a managerek ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Amúgy a Jelly Beant miért szedte szét? Mert a 4.1 és a 4.2 is az, ergo már nagyobb szeletet vág ki a tortából, mint a gingerbread.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...