Készült a Knights of the Old Republic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a cikkbõl hiányzik egy betû. segítek:
"h"
"h"
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
forrás nem kéne? fõleg hogy kb 5-ször ilyen hosszú az eredeti, és egy podcast:
Fear is the path to the dark side
Fear is the path to the dark side
"az Obsidian egy titokzatos Star Wars projekttel kereste fel az Electronic Arts-ot. Sokan úgy véltük, hogy a KOTOR 3 volt az, ám Avellone szerint teljesen más dolgot vittek"
Nem zörög a haraszt ugyebár ... illetve ha eleget van zörgetve, akkor kényszerzörög.
Magyarán elég nagy a hype a KOTOR körül, így maga a hype és felfokozott érdeklõdés már maga elég lehet a megfelelõ személyek meggyõzésére, hogy profitábilis lenne egy KOTOR 3, akkor pedig belevágnak. Csak ne rontsák el ...
Nem zörög a haraszt ugyebár ... illetve ha eleget van zörgetve, akkor kényszerzörög.
Magyarán elég nagy a hype a KOTOR körül, így maga a hype és felfokozott érdeklõdés már maga elég lehet a megfelelõ személyek meggyõzésére, hogy profitábilis lenne egy KOTOR 3, akkor pedig belevágnak. Csak ne rontsák el ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mert a Disney az EA-t bízta meg a Star Wars játékok fejlesztésével, azon belül három stúdiót neveztek meg konkrétan, a Bioware-t, a Dice-ot meg a Visceralt. Kickstarteres cucchoz meg tuti nem járulna hozzá a Disney. De egyébként ez az EA-s dolog nem KotOR lesz (ha lesz), a cikkben is le van írva.
Miert az EA, mikor a Disneynel vannak a Star Wars jogok?
De ha mar a Disney kukazta a LucasArts-ot, akkor a kickster nem johet szoba???
Eleg sok a rajongo es par nap alatt meglenne a penz, hogy az Obsidian adja ki.
De ha mar a Disney kukazta a LucasArts-ot, akkor a kickster nem johet szoba???
Eleg sok a rajongo es par nap alatt meglenne a penz, hogy az Obsidian adja ki.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Készült, nem készül. Nincs mit elrontani.
Talán ha elolvasnád a cikket...
Ó jeeee, óóóó jeeee <#taps>#taps>
1-2 alapmû, remélem ezt sem rontják el.
1-2 alapmû, remélem ezt sem rontják el.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szomorú. Jobb lett volna, mint az mmo.