59
  • duke
    #59
    Ne csinalj ugy, mintha ilyen tul gyakran tortenne. Az ilyenek leginkabb a blikkben, meg hasonlo szennylapokban tortennek, nem a valosagban.
    Es meg ha, nagy ritkan tortenik is ilyen, akkor is azt mondom, ha 10 ezer pedofil szexualitasu emberbol egy elkovet ilyen cselekmenyt, az sem teszi elfogadhatova a maradek 9999 teljesen artatlan ember uldozeset.
    Lassuk be, azzal egyutt is, hogy neha tortennek ilyenek, ez nem egy komoly veszely. Ennel millioszor tobb gyereket gazolnak halalra reszeg tahok a zebran. Es megse akarjuk meggyilkolni, halalra kinozni az autosokat, de meg csak szamottevoen szigoritani sem a reszeg vezetesert, gyorshajtasert jaro buntetest. Autoval olni, az olyan bocsanatos bun. De beszelhetnenk a kutyatamadasokrol. Vilagszerte tobb tiz ezer gyerek hal meg, vagy serul meg sulyosan kutyatamadasban. Megse akarjuk kiirtani a kutyasokat, es minden kutyat a bolygon. Pedig ha esszeruek lennenk, akkor kutyak es a gyorshajtok likvidalasaval, sokkal tobb gyereket menthetnenk meg, mint a pedofilok uldozesevel.
    Ezert mondom, hogy a pedofilok uldozese, meg veletlenul sem a gyerekek felteserol szol, hanem egyszeruen csak, a primitiv, szadista, gyulolet kifejezesenek legalis modja, amit az emberek elveznek, mint a nok gyilkolasat boszorkanysag vadjaval. Ez egy vegletekig aljas, undorito uzletag, amiben ujsagok, tv-k, egyebb mediumok elnek meg artatlan, vagy nevetseges bunoket(kepnezegetes) elkoveto emberek elleni gyulolet keltesbol.
  • errorista
    #58
    Mert ugyanez nem történhet meg a feleségeddel. Pfúj, öljünk meg minden heterot!
  • WhiteStar
    #57
    szerintem baromságot állítasz. gyülölve lesznek mindig is.

    csak gondolj bele. lesz / vagy már van / egy kislányod. kint játszik a játszótéren, jön a cukrosbácsi és elviszi pár körre, lefotózgatja, videót készít róla, feldobja a cimbiknek a netre, terjeszti a kopiákat.

    te megveregetnéd ugye a vállát, és még kezet is csókolnál neki, igaz?
  • Molnibalage
    #56
    Senki sem akarja meggyógyítani őket

    Ez egy igen csúnya általánosítás.
  • Magnum PI
    #55
    Igen, de ahogy megtudná közösség, hogy az a közösség üldözné vagy kiutálná még ha a törvény nem is. Amit mondani akartam, hogy most közutálat van amire a politikusok is építenek és ez nem jó. Senki sem akarja meggyógyítani őket. Régen a politikusok azzal nyertek, hogy elítélték a melegeket, most meg azzal, hogy támogatják őket.
  • Molnibalage
    #54
    Az a pedo, aki elfojtja vágyait és nem tesz semmit, arról senki sem tudja, hogy az. Ergo nem is vágják sittre...
  • Magnum PI
    #53
    Többször elhangzott itt hogy a a homoszexuálisok közös beleegyezéssel csináljál a pedofilok meg nem.

    !!! Ha egy ember egy gyereket bántalmaz, bármilyen formában az bűnözés és meg kellene büntetni, legyen az hetero, homokos vagy pedofil !!!

    Azért érdemes lenne tisztázni pár dolgot. Maga a pedofília az egy szexuális aberráció mint a homoszexualitás. Egy vele született (szerintem) betegség, amit senki sem akart a magáénak. Heterók és homokosok is követnek el szexuális erőszakot, ettől még nem mindenki erőszakoló. A pedofilia sem egyenlő azzal, hogy valaki gyereket ront meg. Ez csak egy szexuális beállítottság. Amiről most szó van az a gyerek védelme.

    Nekem is van gyerekem és érkezik a következő. Ha bárki bántaná őket belevágnám a baltát, akár pedofil akár nem.

    Viszont most a társadalom egyöntetűen kirekeszti a pedofilokat függetlenül attól, hogy követtek-e el valamit. Ha most egy ismerősöd azt mondaná hogy pedofil, de egész életében elfolytja a vágyait és semmit nem tud tenni ellene akkor sem fogod elfogadni. Undorodni fogsz tőle. Mint ahogy undorodtak a melegektől is régen.

    A gyermekeket egyértelműen védeni kell minden áron. Viszont nem az a megoldás hogy börtönbe kell vágni minden pedofilt. Most pedofil üldözés van. Ők beteg emberek, akiknek gyógymód kéne nem börtön.

    Ismétlem, aki tettlegességig megy az bűnöző és börtönben a helye, szexuális beállítottságtól függetlenül!!!
  • errorista
    #52
    ,,Ma a pedofil szexualitas elfogadasa,(NEM a gyerekekkel valo szex, azt oldjak meg kepekkel, videoval, elethu robotokkal) minimum annyira keptelen oruletnek szamit, mint a neger elnok 1950-ben."

    mármint nálad. A széles tömegek meg istenítik, imádják a pedofilokat, homokosokat, drogosokat etc. (ex has a top100 íróköltő, rockzenész több, mint fele homokos/drogos/pedofil)

    Példának okáért ott van Aldous Huxley, a Szép új világ írója. Azt gondolom nem kell bemutatni. Vagy Nabokov, a Lolita szerzője. Azt sem egészséges lelkületű ember írta. Vagy Turnier Rémkirálya például. Ha képeket nézegetni nem szabad, fantáziálni, papírra vetni és kiadni igen?
    Más íróknál ha nem is fő témaként, de a pozitív szereplők pedofilok. Például Marquez Száz év magányában az egyik Aureliano összeházasodott egy még serdületlen kislánnyal. Vagy Sartre Undorában az Autodidakta pedofil. Vagy még sok más, kevésbé jónevű író műveiben jelennek meg, amiket nem sorolok ide, mert a végén magam ellen beszélnék (meg rontanák a neves írók felsorolását).

    A lényeg mi lényeg, nem igazán hallottam olyanról, hogy egy szülő ne engedte volna a gyerekét Huxley vagy Nabokov közelébe. Aki olyan képeket néz, vagy azzal keresi a kenyerét hogy pornó könyveket ír (amikor pedig tud sokkal jobbakat is), azt nem veti ki a társadalom, maximum a te fejedben.

    Amúgy a #23 jól leírta, a gyerek ivarérett lesz, onnantól kezdve meg nem sok akadálya van a kornak. (ez lyan abszurd, mint azt mondani, hogy 50 év alatti felnőtt ne szeretkezhessen 50 év felettiekkel). Nem is oly rég, hogy a szülők kiházasították 13-14 éves lányaikat. Persze ezt az időt megszűntette a feminizmus hogy a nők is tanuljanak és legyenek önállóak.

    Még egy gondolat: ha egy rosszarcú férfi megerőszakol egy hat éves kislányt/kisfiút, ott nem a férfi pedofil lénye a bűntetendő és az elítélendő, hanem az aktus maga, azaz a nemi erőszak (ez felnőttek között is ugyanilyen elítélendő), és a gyermek elleni vétek, azaz egy élet mehet a levesbe. Meg hogy undorító az egész. Az, hogy a bácsi képeket nézeget az pont mindegy az ilyen esetben. Amikor meg a bácsi nem erőszakolja meg, akkor meg had nézegessen képeket.
  • Molnibalage
    #51
    Ok ugyanis azon kivul, hogy par ev mulva tobbsegbe kerulnek nyugat europaban,

    Ezt a marhaságot honnan szedted...?
  • Molnibalage
    #50
    Hát kb. sajnos igen...
  • Narxis
    #49
    A család nem egy tanult fogalom, az ösztönös, a klasszikusé is. Ugyanígy nem lehet tanulni a saját nemhez való vonzódást, ha lehetne akkor a folyamat visszafordítható lenne. Tehát ilyen, hogy közösségi nyomásra átveszi nem létezik. Ha ilyen lenne akkor mindenki pl. dohányos lenne. Legfeljebb kipróbálja de ha nem tetszik neki akkor nem tudja tartósan átvenni.
  • Narxis
    #48
    Jó hát 200 évvel ezelőtt az Európai Unió is elképzelhetetlen volt. Ezek természetes dolgok ha a fejlődést nézzük.

    Az azonban nem természetes, hogy valaki szexuális kapcsolatot akar létesíteni 8-10 vagy 12 éves gyerekekkel. Mert elveszi tőlük a gyerekkort mindamellett, hogy azt a gyerek nem is akarhatja. Az már más ha a tinédzserekről beszélsz akik 13-14 év feletti gyerekek. Nekem pl. semmi bajom azzal ha a gimis srác megdöngeti a tanárnőjét ha mindketten akarják. Vagy fordítva is, gimis lány felnőtt férfival. Ez már nem pedofília.
  • kvp
    #47
    A jelenseg egyebkent egy biologiailag kodolt viselkedesforma amit nagy nepsuruseg es az elerheto nok hianya hoz elo. Ezert van az, hogy bortonokben olyanoknal is 'elojon' akik szabadulas utan megint a noket kedvelik. De ugyanugy megtalalhato a majmoknal is, ott is jellemzoen a tulnepesedes es az ezzel jaro stressz hozza elo. Viszont az embereknel megjelenik egy masodlagos tenyezo is, ez pedig a tanult viselkedes, azaz valojaban nem meleg valaki, se genetikai, se neuralis szinten, de divatbol vagy kozossegi nyomasra atveszi ezt a viselkedest. Ezert van az, hogy mig a fejlett nyugaton csokken a gyerekek szama, megis terjed a gyereknemzesbol valo kivonulas tobb fajtaja is (meleg lesz valaki vagy metro/aszexualis, esetleg gyereket soha nem szulo szingli). Ez egyebkent joreszt a sikeres marketing kampanynak koszonheto. Peldaul az atlag nyugati gyerek hamarabb talalkozik a meleg viselkedesformaval mint a csalad fogalmaval. Ez az ertekrend reszben az alsotagozatos oktatasi anyagokban, reszben az atlag kisgyerekeknek keszult rajzfilmekben jelenik meg. Igy egy ma felnovo gyereknek termeszetes lesz ha a szulei/osztalytarsai/o maga meleg, de ismeretlen lesz szamara a klasszikus csalad fogalma. Ez tovabbi generacios torest okoz a szulek es a gyerekek kozott, tehat a szulok nevelesbe beleszolasi lehetoset tovabb csokkenti.

    A melegek elfogadasa utan pedig ott van kovetkezo feladatkent a jelenlegi europai ertekrendet kepviselo Cohn Bendit altal is tamogatott pedofilia elfogadtatasa. Egyebkent ez legalabb nem utkozik az uj europai muzulman kultura altal kepviselt ertekrenddel. Ok ugyanis azon kivul, hogy par ev mulva tobbsegbe kerulnek nyugat europaban, viszonylag kemenyen elitelik a melegeket, de nem ellenzik a gyerek hazassagot. Tehat itt a ket kozelkeleti szarmazasu kultura (zsido-muzulman) kozos nevezon van. A keresztenyek meg amugy is szepen lassan mindenutt kihalnak, az europai szarmazasu csaladokkal egyutt.

    Egyebkent meg szerintem a brit rendszerben hamarabb kerulnek majd tiltolistara a nemkivanatos partok vagy civil szervezetek oldalai es forumjai mint a tenylegesen illegalis tartalmak.
  • who am I 7
    #46
    meleg - melegek.Egyébként ja, fel kellene nőni, és megalapozott tudományos bizonyítás nélkül, nem kellene állítani valamit.Pont annyira vele született deviancia, mint lelki defekt.
  • who am I 7
    #45
    Aha, hát én hiteles forrásból még ezt nem hallottam.Főleg azoknál érdekes ez, akik mondjuk 15-19 év után kapnak észbe, hogy meleg.
  • duke
    #44
    Ja es legtobbszor a "normal" heteroszexualisok altal elkovetett buncselekmenyeket is, a pedofilok szamlajara irjak, pedig amikor a reszeg, heteroszexualis taho, megeroszakolja a 12 eves, nemileg erett mostoha lanyat, annak kurvara semmi koze a pedofiliahoz, a pedofil szexualitashoz. Ez egy heteroszexulis ember altal elkovetett szexualis bunteny, es a pedofilok, akik legfejebb kb a 9-10 eves gyerekekhez vonzodnak, kurvara nem tehetnek rolla. Es megis az ilyen ugyek miatt is, mindenhol oket veszik elo, foleg a bulvarmediaban.
  • duke
    #43
    "A pedofília a nemileg éretlen gyerekekhez való vonzódást jelenti. Ez sose lesz legális nem is értem, hogy hogy tudod ezt levezetni abból, hogy néger elnököt választottak az amerikaiak."

    A tarsadalmi valtozasra mutattam ra, hogy egy adott dolog, mint a neger elnok TOTALIS keptelensegnek tunt volna 1950-ben, mara pedig ez egy tokeletesen hetkoznapi dolog. Ma a pedofil szexualitas elfogadasa,(NEM a gyerekekkel valo szex, azt oldjak meg kepekkel, videoval, elethu robotokkal) minimum annyira keptelen oruletnek szamit, mint a neger elnok 1950-ben. Es megis biztos vagyok benne, hogy csak ido kerdese (talan 30-50 ev), es a pedofilokat nem fogjak buntetni, kirekeszteni, uldozni, mert az embereknek mar nem lesz szukseguk a gyuloletre, es hajlandoak lesznek vegiggondolni a hatteret. Hogy a pedofil az nem egy eroszakos elmebeteg, hanem egy olyan felnot, akinek a gyerekkori szexualitasa megmaradt felnott koraban is. Igen minden gyerek a nemieresig pedofil szexualitasu,(rohadt gecik oljuk meg mindegyiket ) ami normal esetben felnot szexual vaggya alakul, de neha nem, es ok a pedofilok. De ettol senki sem lesz szadista orult, hanem akarmilyen felhaborito is, a pedofilnak is pont olyan normalis erzelmi es szexualis vagyai vannak, mint barmilyen normalis lelkivilagu embernek, csak eppen ok a nemileg eretlen gyerekek irant erzik ezt, pont ugy mint gyerekkorukban. Es az, hogy idonkent az elmebetegek kozott, elofordulnak pedofilok, vagy pedofilok kozott eroszakos orultek, az egyaltalan nem tamasztja ala a pedofil szexualis emberek uldozeset, folleg nem ilyen aljas indokbol, hogy az emberekben meglevo szadista gyuloletet kielhessek rajtuk.
  • fonak
    #42
    Ez tudományosan nem bizonyított. Bár valaha (kb. 15 éve) bejelentették, hogy "megtalálták a meleg gént", de azóta nagy kuss van róla.
    Pl. tudtommal van olyan, hogy egypetéjű ikerpár egyik fele meleg, másik nem, ilyen hogy lehet akkor?
  • Ferrer
    #41
    Bizony szerencse, csak mi visszük valamennyire előre ezt az országot.
  • Ferrer
    #40
    Csakhogy: melegnek születnek emberek, kakipisiszex kedvelőnek meg nem. Ton argument est invalid. Fel kéne már nőni.
  • FoodLFG
    #39

    https://plus.google.com/115608229387461419797/posts/DyatMouMJ8E

    14 felett már legális! Bekaphatják az angolok. 山(^.^)山


    Egy eltorzult, beteg társadalomban élnek, ami bukásra van ítélve:
    http://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g
    A magyarok is az ő "példájukat" követik egyébként...
  • who am I 7
    #38
    Érdekes, hogy védik a homokokat a pedofilok ellenében...pedig nem sok a különbség, főleg a lelki devianciájukban.
    Kicsit lehet másképp is értelmezni a fogalmakat..ha valaki akarja, saját nézete szerint...de ne legyen már meggyőződve róla.Meg tényleg a kakipisiszexesek mikor vonulnak fel vajon?Ott is létre szokott jönni két felnőtt bele egyezése..meg a többi állat?Vagy kecske,kutyákkal közösülők? :D most őszintén...a pedofilia rosszabb, mint a homokosság, de már a homokosságot, sem kellene ennyire ráerőltetni a normális emberekre...innen már csak tényleg egy lépés a pedofilia legalizálása,kakiszexesek,kecskebaszók stb selejtek.

    Érdekes megfigyelni, ahogy a melegek (főleg a ripacsok) ráerőltetik az akaratukat a normális többségre.Azon nem gondolkoznak, hogy ők alkalmazkodjanak?meg azon, ha a földön nem 99%-ban vannak meleg emberek, akkor valószínű, hogy nem az a normális?Hanem csak 1%-ban mondjuk?Ez pedig max deviancia?Máskérdés, ha fordítva lenne, az emberiség sem élne most..kicsit elgondolkozhatnának ezek is azért.Ettől függetlenül, nekem aztán teljesen mindegy, amíg a nemiéletük a hálószobában marad (ez a heterókra is vonatkozik) és nem ripacskodnak meg vonulgatnak a jogaikért....
  • Narxis
    #37
    A pedofília a nemileg éretlen gyerekekhez való vonzódást jelenti. Ez sose lesz legális nem is értem, hogy hogy tudod ezt levezetni abból, hogy néger elnököt választottak az amerikaiak.
  • Narxis
    #36
  • duke
    #35
    "Soha a büdös életben nem lesz legális kiskorú gyerekekkel való fajtalankodás és bármilyen szexuális közeledés ... lehet anarchia vagy káosz, foglalhatják törvénybe, bármibe, a 'nép' ezt sosem hagyná ... főleg akinek gyereke van."

    Nem arrol beszelek, hogy gyerekekkel valo eroszakoskodas az normalis es legalis lesz, a pedofilokra ez egyebbkent sem jellemzo, csak a bulvarmediaban.
    Annak ellenere, hogy ezt most elkepzelni sem tudjuk (a neger elnok is total elkepzelhetetlen volt 50 eve) valahogy megis csak eljutunk majd odaig, hogy pedofil szexualis embereket, mar nem fogjak uldozni, a szexualitasuk miatt, hanem azt szabadon megbelyegzes nelkul akar nyiltan is valalhatjak majd, mert kiderul,hogy valojaban semmivel sem veszelyesebbek, mint a barmilyen mas szexualitasu emberek.
    Es ahogy a tarsadalmak fejlodnek, ahogy a gyulolet iranti igeny alabbhagy, mar nem lesz szukseg ilyen aldozatokra.
  • Treviz
    #34
    Nem igazán ez volt a mondandója lényege, de mindegy. Még szerencse, hogy nekünk proli magyaroknak van olyan értelmiségi rétegünk mint te.
  • fonak
    #33
    A pedofilok valóban olyan szerepet töltenek be a mai társadalomban, mint anno a boszorkányok, vagy az éppen aktuális kiközösített, szabadon gyűlölhető csoport (ugye a mai liberális társadalomban már nem nagyon maradtak más ilyen embercsoportok, ezért nőtt hatalmasra a pedofilokkal való foglalkozás a médiában, persze vannak már olyan csoportok is, amik a pedók "jogaiért", "elfogadásért" harcolnak, pl. Hollandiában, ahol a legelőrehaladtabb a társadalom afelé, hogy eljusson a pedofília bizonyos fokú tolerálásáig is akár, az ő agyukat már olyan szinten mosták ki modern balliberalizmussal, amire csak a skandinávoknál van példa... viszont a pedofília bármilyen elfogadtatása azért szerintem sem fog megtörténni egyhamar, egyéb okok mellett azért sem, mert kell a társadalomnak legalább egy gyűlölhető célpont, másrészt valamivel indokolni kell a cenzúrára való törekvéseket, továbbá ezekben az országokban a feminizmus ideológiája a leginkább uralkodó, a pedofilok pedig férfiak, az ő "jogaikat" nem kell védeni (a kiskorúakat "megrontó" nőket hamarabb fel fogják menteni a bűnösség bélyege alól, bár az USA-ban ez is megy nagyban, 16-17 éves fiúkkal szexelő 20on éves tanárnőket is "szexuális bűnözőnek" neveznek)). Elsősorban Amerikában van ez így, ahol a pedofiloktól való rettegés olyan szinten van már, hogy pl. van olyan tv-sorozat, amelyben a "jó" sorozatgyilkos pedókat gyilkol, a legtöbb férfi szabályosan retteg tőle, hogy esetleg egy idegen gyerekkel bármilyen "barátkozásnak" nevezhető interakcióba kerüljön, pl. bármilyen körülmények között szóljon hozzá vagy megérintse, mert könnyen pedofilnak nézhetik. A beöltözött Mikulás ölébe sem ülhetnek már a gyerekek, mert azt a szülők perverznek, veszélyesnek minősítették. Volt, hogy vízbe fulladt kisgyerek, mert a veszélyt látó idegen férfi nem merte kimenteni, attól félt, meggyanúsítják, hogy beteg szándékkal akart közeledni a gyerekhez.
    Egyébként tisztázni kellene, hogy az ún. pedofilok többsége nem a serdületlen gyerekekre gerjed, hanem a tinédzserekre, 12-13 éves kortól, ami szintén elfogadhatatlan mai társadalmi normák szerint (nem volt mindig így), de nem ugyanaz, mint a csecsemőkkel fajtalankodó beteg alakok stb.
  • Ferrer
    #32
    Nem kellene összemosni a pedofíliát a homoszexualitással. Az előbbi bűncselekmény, az utóbbi magánügy.
    Egyébként érdekes felfogást képviselsz. A 70-es években Amerikában gyerekekkel végzett egy kutatást egy tanárnő, amelyben elmagyarázta az osztályában lévő gyerekeknek, hogy a barna/zöld akármilyen szeműek "mások", alacsonyabb az IQ-juk, butábbak, stb.. a gyerekek rögtön elkezdték a "másokat" kiközösíteni a vélt tulajdonságaik miatt. Na, itt tartasz te és sajnálatosan sokan mások is: gyerekcipőben jár a kultúra a magyaroknál.
  • Sir Quno Jedi
    #31
    Megen összemossák a gyerekpornót a felnőtt pornóval. Az első az törvénytelen és bűncselekmény, mivel erőszaknak minősül mindenképpen (legalábbis valóban kiskorúaknál) és nem önkéntes. A felnőtt pornó viszont egy létező, legális és adózó iparág a fejlett országokban is. Nem kéne még egy lapon sem említeni őket. Egyik alma, másik helikopter.
  • EnxTheOne
    #30
    Én hetero vagyok, de azért a homokat ne említsük egy lapon a pedokal.
    A homok önszántukból csinálják, mind a két fél tudatos bele egyezésével.
    A pedoknál meg csak az egyik fél tudatos, a gyerek nem. Most egy 5-10 éves gyerek gondolom nem önszántából csinálja.

    Pedo képekkel kapcsolatban, a gyereket általában kényszerítik vagy olyan fiatalon nem látja be a döntését. Gondolom 10 év múlva nagyon meg fogja bánni a fotó sorozatot amit pár csomag gumi cukorért vállalt el.
    Ha meg kevesebben nézik a képeket, akkor a kínálat is kevesebb lesz, és kevesebb áldozat lesz.

    Thaiföldön nem tudom hogy mi a helyzet, de wiki szerint 15 éves kortól lehet.

    ittene
  • immovable
    #29
    Pontos statisztika nélkül csak ideszartál valamit. Lenyűgöző.
  • teddybear
    #28
    Érdekes, hogy valahányszor felkerül egy hasonló pornóval foglalkozó cikk, rögtön itt terem pár latens, vagy tényleges pedofil, és siránkozik a nemlétező jogaikon.

    Valaki említette a homokosokat itt, de jobb ha tudjátok, hogy a homokosok is lenézik, sőt gyűlölik a pedofilokat.
    Ami azt illeti minden normális szülő habozás nélkül kitekeri egy pedofil nyakát, ha az a gyerekét kerülgeti. Ez a normális viselkedés, legalábbis Európában, és a világ legnagyobb részén.

    Persze van ahol a pedofília elfogadott, például a muzulmán országok egyrészében, de a világ túlnyomó többségében nem az.
  • Laza
    #27
    Itt Mo-n is vannak diliházak, ahol a 'normális' és az 'értelmes' jelzők ott abban a környezetben teljesen mást jelentenek ... ettől még ezek a helyek részhalmazai annak a közösségnek, ahol tudjuk mit értünk alatta ... ugyanez a világ, csak nagyban :)

    És nagyon reméljük, hogy mint nálunk, nem szabadulnak el a diliházakból és nem alakítanak kormányt (bár erre már vannak jelek :D), addig a világban sem törnek vezető szerepre azon népcsoportok, ahol a 'normális' jelző megragadt az időszámításunk előtt :)

  • nlght
    #26
    "A bolygó összlakosságának ez hány %-a..?"

    Nem tudom, de az ázsiai, afrikai, közép-amerikai országok messze legkörözik népességben a nyugatot, ha hiszed ha nem. Ha azt várod, hogy pontos statisztikát szerzek neked, akkor csalódni fogsz.

    "Ezek az országok a világ jogrendszerében mekkora példák és mennyire van gazdasági súlyuk...?"

    Itt a gazdasági súly nem sokat jelent, értékrendszerről van szó, amiben felnőnek az egyének és ami később meghatározza a gondolkodásmódjukat.

    "A nyugati társadalmakban nem fogják elfogadni azt, amit ott. Ennyi."

    Egyetértek, nem is állítottam az ellenkezőjét.
  • Laza
    #25
    Még mindig felfoghatatlan, hogy miért kell a felnőttek önszántukból egymással művelt dolgait a gyerekek ellen erőszakkal elkövetett dolgokkal egy vonalon húzni?

    Lehet tágítani a tűrőképességet ... addig amíg ezek résztvevői felnőttek és önszántukból cselekednek, csak gyomor kérdése mit viselsz el ... a gyerek téma nagyon nem az ... tőlem a szarral egymást kenegetőknek is lehet világnapja, ha azt felnőttek teszik egymással, mert nekik az 'jó' ...

    A horrorfilm és egyéb hasonlatok is hogy jönnek ide ... ezek szintén mind (elvileg) felnőtt szórakozások, és nem a másik kárára.

    Aki a gyerekpornót és a pedofiliát egy vonalon húzza a melegekkel, az olyan mintha azt mondaná, hogy a melegség elfogadott akkor, ha egy heterót berángatnak egy szobába, akarata ellenére lekötözik, és napi 3x seggberakják ... akarata ellenére ... és az elkövetőkkel semmi baj nincs, hiszen ők csak melegek és ezt szeretik, élvezik.
  • nlght
    #24
    a normális szóval én annyira nem szeretek dobálózni, mivel olyan mint pl.a "finom" szó: lokálisan eltérően definiálják az emberek

    amúgy én is azt remélem, hogy a mi értékrendünk felé közelít szép lassan a világ többi része
  • nlght
    #23
    Rád is vonatkozik az előző hozzászólás... Mi az európai/nyugati társadalmi értékrendet képviseljük, az egész "nyugat" Ausztráliástúl, Új-Zélandostúl kitesz kb. 1 milliárd embert a 7-ből. Félreértés ne essék én is egyetértek azzal, hogy a pedofilokat kasztrálni kéne, de szűklátókörűségre vall azt hinni, hogy az egész világ úgy épül fel és minden ember úgy nő fel olyan értékek szerint, ahogy te vagy én. Tetszik vagy nem az ember 12-13 évesen már ivaréretté válik és sok kultúra van, ahol még nem látták be, hogy kéne még pár évet ráhagyni, hogy szellemileg is fejlődjön még az ember és csak utána engedni, hogy felnőttnek számítson.
    Arról még nem is beszéltünk, hogy a mélyszegénységben élők miután 6 gyereket csináltak eladják az egyik gyereküket törvényesen, hogy a másik 5öt etetni tudják.
    Egy szó, mint száz szörnyű vilgában élünk és ahogy most szétkúrják a világgazdaságot lehet, hogy nem is lesz jobb a helyzet, attól még hogy 1 milliárd ember elítéli a pedofíliát, addig a másik 6 milliárdból mindig is lesznek ilyen perverzek, butaság lenne azt hinni, hogy Angliában (ami a multikulti mintapéldája, gyakorlatilag Ázsia, Afrika és Európa "olvasztótégelye") egy ilyen törvény majd hoz bármiféle változást is, amikor London több körzetében pl. a Sária alapján ítélkeznek (persze illegálisan) a muszlimok. (mielőtt valaki kioktatna, nem akarom összemosni a muszlimokat a pedofíliával, csupán az angliai káoszra világítok rá)
    És akkor még nem beszéltünk a zs betűs arcokról, akiknek a "szent" könyve szépen kijelenti, hogy nem bűn az ha egy gój gyermeket rontunk meg, csak akkor bűn ha a gyermek zsidó...
  • Laza
    #22
    Lehet mutogatni, ettől ez még sehol sem lesz normális, függetlenül attól, hogy milyen ott a kultúra ... azt meg végképp ne képzeljük, hogy az ottani gyerekek ezt önszántukból csinálják azért, mert nekik ez a vágyuk, szexuálisan kiéhezettek egy felnőttre ... az mind kényszer ....... na meg nem is abba az irányba megy a világ, így ezzel még példálózni is vicces ... és ha még abba is menne, akkor sem lesz ez sosem más, mint a gyerekek ellen elkövetett 'erőszak' ... mert hogy nem a gyerek megy oda hozzád azzal, hogy ezt akarja csinálni, az is biztos !!!!!!
  • Molnibalage
    #21
    A bolygó összlakosságának ez hány %-a..? Ezek az országok a világ jogrendszerében mekkora példák és mennyire van gazdasági súlyuk...? Hát kb. semmi. Tehát lényegében deviánst társadalmakként is felfoghatók nyugati szemmel. A nyugati társadalmakban nem fogják elfogadni azt, amit ott. Ennyi.
  • nlght
    #20
    "Soha a büdös életben nem lesz legális kiskorú gyerekekkel való fajtalankodás és bármilyen szexuális közeledés ... lehet anarchia vagy káosz, foglalhatják törvénybe, bármibe, a 'nép' ezt sosem hagyná ... főleg akinek gyereke van."

    Te se tudsz sokat a világról... Hallottál már thaiföldről és ha igen akkor mit? Mielőtt visszakérdezel a gugli a barátod és még 5 perc további keresés után találsz még legalább 10 másik országot, ahol hasonló a társadalom/kultúra...