Nagyon lemaradt Európa 4G hálózatok terén

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AgentKis
4G! (sóhajtószmájli) Nem a "G"-k számával, hanem a tényleges sebességekkel és az árakkal van a több probléma szerintem. A bigmac mérõszámhoz hasonlóan meg pláne!

1-2 megabit is jó lenne, ha tartósan és országosan, esetleg haladás közben is mûködne.
Az hogy a bazilika árnyékában 10 perc alatt elfogy a havi forgalmam, ha akarom, az mire jó?

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

AgentKis
De legalább lesz a gödörrõl szabály, tanúsítvány, különbözõ ellenõrzõ és büntetõ hivatalok tömkelege meg úgy 215kiló papír és 30GB adat. Mindezt büszkén mutathatjuk az EU-n kívül, hogy nekünk sikerült! <#taps>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Itt az EU ban valahogy minden olyan nehezkes meg olyan burokratikus.
Ezert vagyunk abban a szaros gödörben amibõl nagyon úgy néz ki nem fogunk tudni kijutni.
zola2000
akkor legyen fél megabit korlátlan mobil netem, ami pl éjszaka 50 megabit. (tehát terheléstõl függõen változik)

A

De nem úgy van, hogy hiába építenek 4G hálózatot, ha a legszûkebb keresztmetszet határozza meg a maximális sebességet? Jelen esetben meg az a legszûkebb keresztmetszet, hogy pl. egy adótorony 100Mbit/s sebességet kap és azon osztozik mondjuk 200 felhasználó. Akkor egy felhasználóra csak fél Mbit jut. Magyarul hiába növelik az adótoronnyal a sávszélességet, ha az nem tud többet adni.
Szó szerint ezt akartam írni én is 😄
Ez legyen már a legnagyobb probléma Európában!

LZ forever