13
-
e98ff #13 Valamikor augusztus 21 körül. Érdekes, hogy elég sikeres a film (legutóbb itt is dicsérték),de nem került be a cikkbe. Pedig arra szavaztam volna, mint legvárósabb filmre :) -
Atyuska #12 Már megint kőkemény hónapunk lesz..
Változatosabbnál változatosabb és hangzatosabb kifejezések.. :-) -
Cat #11 "ha valami normális előadást akarsz megnézni, akkor hetekkel/hónapokkal előre meg kell venned a jegyet, hogy bejuss."
maesteszinhaz.hu -
#10 Ja, csak színházban az alap jegy hátra valahova a messzeségbe kerül egy főre 2500-3000Ft-ba :)
Arról már nem is beszélve, hogy ha valami normális előadást akarsz megnézni, akkor hetekkel/hónapokkal előre meg kell venned a jegyet, hogy bejuss.
Nem egy kategória :) -
#9 Miért kéne visszaadni a szolgáltatást? Ezért szar ebből a szempontból ez a piac, ezért is nem járok pl többet moziba, pedig megtehetném, de nem fogok lutrira fizetni, csak kizárólag a nagyon várt filmekért ... és még néha azok is pofára esés kategória ... és szomorú és egyben szánalmas is, hogy ma az embernek minden filmmel kapcsolatos kritikát át kell nyálaznia, nem mehet el úgy moziba hogy simán beül valamire.
Ezért is van pl nálam, hogy a mozi kategóriát évente csak pár film üti meg ... a többit max megnézem otthon a 110cm-es TV-n ... és inkább a mozin megspórolt pénzből elmegyek a feleségemmel a kedvenc éttermünkbe és degeszre esszük magunkat, mert tudjuk, hogy amit ott kapunk a pénzünkért az mindig minden körülmények között maxiálisan megéri :) (Nótafa vendéglő a 19.kerben, mindenkinek csak ajánlani tudom :D :D) -
zetortraktor #8 Miért ne járnának az emberek moziba? Simán járnak. Még vesznek mindenféle rágcsát is. Azért ennyi az ár, mert járnak. Mindenki el tudja dönteni, hogy mire költi a pénzét. Ki erre, ki arra költ. Ha neked a színház jobban megéri, költs arra. Akinek a mozi éri meg jobban, az mozira költ. -
maxy182 #7 Én az Elysium-ra nagyon kíváncsi lennék, de Győrben egy sima 2D-s mozijegy 1500 Ft (3D-s 1800)!!! Hát csoda, hogy az emberek nem járnak moziba? Barátnővel az már 3000 Ft. Nem vagyok szarrágó, de akkor már inkább elmegyek színházba! -
#6 Kick-Ass 2 várós. -
#5 Egyébként nem tudom mitől kőkemény ez az augusztus ezeket a címeket elnézve, az egész lista egy nagy "futottak még" felsoroláshoz hasonlít.
A nagy, valóban ütős filmek úgyis mindig ősszel jönnek. -
#4 Lol és hogyan adnád vissza a kapott szolgáltatást?
Legközelebb tájékozódj mire ülsz be, ha olyan a felhozatal haza is lehet menni mozizás nélkül. A főszereplő személye pedig már eleve okot adhatott volna a gyanakvásra. -
morden2 #3 mindenhol írták, hogy hulladék a film... -
freeapro #2 Az jó, mert eddig űberszar. Sajnos megnéztük a nagyfiúk 2-t mert pont az kezdődött amikor menni szerettünk volna. Nem kellett volna. Ennyire szar fros filmet még nem láttam. Ilyenkor nem lehet visszakérni a mozijegy árát? -
sascha #1 Nem tudja valaki, hogy a The Conjuring című horrornak mikor lesz a hazai bemutatója?