14
-
#14 A kis cégeket viszont nem értem miért hanyagolják (már ha igaz egyáltalán), hiszen az XBLA nagyon jól működik rengeteg elérhető indie fejlesztéssel - akkor ezt most kukázzák vagy valami teljesen másról van szó? Nem nagyon értem. -
#13 Jah ugyanezt akartam írni. A cikkíró nemigazán van "képben". -
Skyline #12 A pc-s része jókora nagy baromság, főként a fifával példálózni, amin röhög a fél világ mert az EA anno kijelentette hogy csak a kemény pc-k bírnák azt a látványt ami x360/ps3-on van így a pc mindig a régi motort kapja...:)
Bullshit az egész meg rizsa. ismét lesz TALÁn 1 év a következő konzolgenerációnak látványban, azután lemarad..Már ha ezúttal lesz az 1 év... -
Zero 7th #11 Ötvös Tibor Professzor Úr írta a cikket, mit vársz? Ugye nem gondoltad komolyan, hogy az információk pontosak lesznek? -
#10 Itt en is neztem, hogy a berfirkasz nagyon koruljarta a temat ... -
#9 Hát ja. Másrészt 1-1 játékban egy pálya végigjátszása szerintem többb, mint15 percet is jelenthet. Érdekes lenne ezt statisztikailag elemezni. Ha csak fittizni akarsz és gyak egy mozgó képernyőmentést csinálni a legnagyobb pontszámmal, akkor a 10 sec is bőven elég. De ha mondjuk egy rpg-ben valami trükkös dungeon megoldását mutatni, akkor 15 perc is kevés lehet.
Amúgy miért nem lehet a Utube-ra fölnyomni? Akkor mindíg mindenki elérné korlátok nélkül. -
#8 "A Sony erre egy sanda mosollyal elárulta, hogy a PS4 15 percet rögzít majd. Erre a Microsoft azonnal elkezdte magyarázni, hogy szerintük nem szükséges 5 percnél többet(...). Ezzel nem is lenne komolyabb gond, hiszen minden játékban van autosave funkció (...)."
Ezt nem értem. Szerintem a cikk írója valamit félreértett. Ez az 5 és 15 perces record, a videók készítésére vonatkozik, amit aztán feltölthetsz netre és nem a játékok mentésének (save file)elkészítésére. -
#7 Hát ja. Pláne nincs zavar a PS4 háza táján, hogy bármilyen negatív hír merül is fel a másik oldalon az gyak az ő pozíciójukat erősíti.
Náluk a gondot inkább az fogja okozni, hogy az így keltett hype elvárásoknak megfeleljenek. -
#6 Ez az Xboy One gondolkodóba ejtett. Nem hallottam még sehol róla, de érdekesnek tűnik. Valaki infot tud esetleg?! -
Bari06 #5 Úgy érzem megint rossz a cím, A Ps4-nél nem igazán vannak "zavarok" még egy kis szőr-száll hasogatás ha úgy vesszük, nem a Sony mutatta be fizikailag elsőként a konzoljukat. amikor régen konzolt akartam vásárolni elgondolkodtam melyiket is vegyem meg, végül is egy Ps3 lett a szerencsés, majd ha next gen-re váltok, nem lesz kérdéses a dolog. -
#4 Egy elég részletes elemzés az új konzolokról, és hogy milyen előnnyel rendelkeznek a PC architektúrához képest.
PC vs XOne vs PS4
Elég részletes 7 oldalas cikk, jól el tudsz mélyedni a dolgokban, ha tényleg érdekel. -
miszterjoe #3 Ezen jot rohogtem
A Turn 10 Studios elárulta, hogy a játékukhoz nem kell felcsatlakozni a netre, mehet rögtön a játék... ha nem akarjuk végigvinni a programot. Ha igen, akkor ugyanis le kell szedni az első naptól elérhető DLC-t, ami tartalmazza a karrier-mód letudásához szükséges pályákat, autókat.
-
Szefmester #2 Erről az "Xboy One"-ról olvashatnánk valami részletesebb infót, mert azt hallottam hogy mostanság sok kisebb konzolka is megjelenik, de erről még egy szót sem hallottam. Igaz a nokia konzoljáról is csak pár hete értesültem először. :D -
#1 Rossznyelvek szerint a M$ most az új Box kiadásával hasonló xarban van, mint a Sony volt a PS3 kiadásakor.
Ez szerintem nem igaz, mert sokkal nagyobban.;)
Totálisan elbaltázott kommunikáció, és a média meg ráállt hogy heccelje, cikizze a hibáit, amivel a PS4-et meg ráültetik egy hype hullámra.
A Sony-nak iszonyat erőfeszítésébe került, hogy a PS3-mat kihúzza a gödörből, amihez szerencsére ott volt egy csomó tehetséges ember, akik a kezdetektől támogatták a PS brandet, csak elő kellett venni őket.
Sajna ha az X történelmét nézzük, akkor azt látjuk, hogy a M$ folyamatosan cseréli le a vezetőket általában külsős emberekre, a brandet elindítók már rég máshol vannak.
Don Mattrick után Julie Larson-Green vezeti az X részleget, akinek a nevéhez olyan nagysikerű és mindenki által szeretett dolgok fűződnek, mint az Internet Explorer, vagy az új officeban a júzert a korábban megszokott funkciók hiábavaló keresgélésével szórakoztató un. ribbonok.