4
  • Nagydög
    #4
    Sot mar a mobiltelefon is az. Csak arra jo, hogy mindenkit lehalgassanak es kovessenek. Ha valaki valahol keszit egy gyurmafigurat a harmadik hozzaszolas biztos az lesz, hogy hasznalja majd ellenunk a kormany. Es legtobbjenek nem is csak aggodalmai vannak ezzel kapcsolatban, hanem o mar reszletesen ki is dolgozta a kormany terveit. Asszem, le is kene cserelni a "csak nehogy terroristak kezebe keruljon" mottot.
  • Inquisitor
    #3
    Már bő évtizede vannak szoftverek amik kikeresik tömegben a viselkedés alapján gyanús egyedeket, 2012-ben meg azt hiszem a Toshiba promózott egy rendszert ami kamera képek alapján 5 milliós tömegből kikereste a keresett egyetlen arcot. Ez tök jól hangzik amíg az emberek védelmében használják és nem ellene. De ha nem?
  • alien47
    #2
    "plusz emberek bevetéséről és - például egy stadion esetében " pláne, ha nem stadionról beszélünk. A kormánynak egy remek eszköz, hogy a tüntetők ellen plusz egységeket vezényeljen ki a biztonsági személyzet. Lesz itt még olyan világ, mint az Éhezők vidalában. S ez a rencer is ennek a világnak segítője, előfutárra! F@sza jövő elé nézünk. Nem lesz itt véleménnyilvánitás semmilyen formában.
  • lapaleves
    #1
    "Az elmúlt években nőtt a nagy rendezvények száma."

    jah, például arab tavasz, ilyesmi. ahogy egyre romlik a helyzet lesz ilyesmi errefelé (európában) is. nem a chaos-tage az, amitől itt félnek.