155
Detroit, Motorcity friss köntösben
-
Srep #115 Ketten játszuk csak? :( -
Srep #114 Kb ez a müszaki tartalom ha megvan, és kezd csordogálni a pénz akkor már sedant is épithetsz.
Második kocsimnál én monjuk nagyon alvázt és motort tettem bele.
Az első képen lévő Pickupnak az alapja 3280/1480 as alváz laprugóval 223 kiló mellett.
Következő generációt én kicsit nagyobbnak épitettem az alváz: 3500/1410 258 kiló. Erre én már épitettem egy sedant és egy pickupot.
Sedanból eladtam kb 18.000 et az élet tartama alatt.
-
Srep #113 -
Srep #112 Rendben.
Alapvetőleg, hol kezdesz? Anglia vagy Amerika?
Angliában London, Amerikába NY-ba kezdj.
Amerikát megpróbálom leirni. A kezdésnél legegyszerübb az a Pick up talán, 4 méter körüli alváz, sima laprugokkal. Nagy motor 3-4-5liter és nem agyon bonyolitva, hozzá méretezett váltó. A háromra ne költs 1.5 millióból max 300-400 ezret.
Utána kifejleszted. Akkor jön a necces rész, én nagyon a Testinget szoktam húzni és amikor összrakom az autót akkor a csomagtartót nagyra állitom a tervező panelen. Ja és a legfontosabb! KÖZÉP rétegnek tervezz. Ott még van elég pénz és felvevő piac is talán.
-
Joybull #111 Akkor majd megbeszélhetnénk, hogyan érdemes nekikezdeni a játéknak, mert hiába csinálok egy autót, aminek a ratingja jobb mint a piacon lévőknek, de nem veszi senki, vagy csak alacsony áron. -
Srep #110 Tegnap inditottam egy újat, normálon 1900 as kezdéssel. 1930 ban 4 milliárd nál állok, a cégérték 5 és 13 milliárd között változik.
Automata gyártással tolom mert kb 50 modellt gyártok, 4-5 márkával.
Hardon szivtam, de arra is van ötletem talán.
-
Srep #109 Milyen beálitásokkal tolod?
-
Joybull #108 Szokás szerint csődbe megyek :(
-
Srep #107 Valaki tesztelte rajtam kivül az új pachet?
-
Srep #106 Csökkentették a Cargo méretet a Kontaktnál, igy már nem kell annyira foglalkozni tervezésnél vele, elméletileg. Most olvasom a frissités logját.
Utoljára szerkesztette: Srep, 2015.01.03. 23:03:54 -
Srep #105 Letesztelem, igaz én Mexikóból szoktam átvinni a kocsikat eladásra, kevesebb adó és olcsóbb munkaerő miatt. -
Joybull #104 Én is a Steames verziót tolom. Nálam 1930-as évek felé elkezd lassulni egyre furább az eladások. Van hogy beragad egy gyártás és akár évekig mindig ugyanannyi gépkocsit vesznek meg. A fejlesztések ott már nagyon elhúzódnak. A kezdésnél random 50-et választok.
Még az az érdekes hogy Detroitban szoktam a második gyárat felhúzni, de 1920-1926 között egyszer csak eltűnik a gyár. Se a térképen se a beállításoknál nem látszik a gyár. Lehet újra építeni. A riportok között se jelenik meg, hogy katasztrófa vagy mi történt. -
Srep #103 Motor csapatnak annyi elönye van ahogy észrevettem, hogy hamarabb jönnek fejlesztési lehetőségek és minimálisan többet adnak a csuszkák. A gond, hogy nem rövid távon realizálódnak ezek mint az életben se és sok pénz kell hozzájuk.
Én a teljes verziót tolom Korai változatként Steamen elérhető. Ott már lehet választani éveket. (Mindig 1900 al kezdtem és a negyvenes éveknél sose vittem még tovább). Kb két három hetente jön az új verzió kisebb nagyobb javitásokkal. Kb két patch ota jött be a szerződéses rész.
Legolcsóbb verzióba 3 font volt eddig, de Steamen meg 8 euro kb. Steamen, most azért várható akció.
Utoljára szerkesztette: Srep, 2014.12.16. 15:02:02 -
Jaqen #102 Láttam egy videót ahol a srácnak meg voltak nyitva az évek már az elején. 1910-20 stb egészen 80-ig. Ezt, hogy? Én a demo-val játszottam eddig ott nem lehet. Ti is azt szedtétek le? Full verziót sehol sem találtam. Pénz meg nincs megvenni, asszonynak vettem karácsonyra ajándékot, el is ment minden :D -
Joybull #101 Na majd kipróbálom. Mi értelme van a fejlesztő csapat beállításának? Adtam pénzt az motor csapatnak, de nem történt semmi. -
Srep #100 Szia, megnéztem. Az alváz a kérdésedre a válasz. Alváz mérete amitől függ a Cargo Capacity, illetve, hogy a Design panelen melyik Pickupot választod. és ott a csuszkákat mennyire húzod fel. Elég maxos alvázzal kisérleteztm ki neked. Én se találtam azonnal :)
1200 at tudott a saját PickUp om, utána váltottam másik tipusra akkor 1577 et, a végén az új alvázzal 2015 (igaz, a méretek maxra húzva), viszont ebbe már elfér egy kellemes hajó motor :) 300 lóval :D
Nem tudok leirásról. Inkább az igények a csillagok és más apróságokon múlik, illetve az üzleti statégiádon. -
Joybull #99 Sajnos azt már túlszaladtam, de Picj Up érdekel. Amerikában szoktam kezdeni és ott ez high kívánság. Sok szerződés jönne rá. A motort már megtanultam az nagyon jól megy. A gép meg minden típusnál extra csomagtartót kér, amit nem tudok teljesíteni. Próbáltam mér növelni az alvázat, de nem sok eredménnyel. Valamint amit mondtál a cargo focust állítottam maximumra de az nem sokat tesz hozzá.
Más: Arra van valami leírás, hogy melyik autóhoz milyen mérető alvázat érdemes gyártani, vagy ez teljesen mindegy? Érdekes hogy már az elején lehet 4 méternél nagyobb alvázat készíteni, de egy Sedánnak, vagy Coupénak szerintem mindegy. Az elején egy alvázzal elmegy a teherautó meg a személy. -
Srep #98 Rendben, este megnézem, irjd le milyen méretünek kéne lennie melyik autó tipusnál. És milyen egyéb feltételnek kéne megfelelni. Azért mert 1910 ig megpróbálom megoldani hogy legyen olyanod. Viszont Korszakban kb erre a korszakra korlátozzd a leirást. -
Joybull #97 A csomagtartó méretének növelésére gondoltam -
Srep #96 melyik csuszka? Stroke? Bore?
-
Joybull #95 köszi, és ha még leírnád a desing panelen lévő csuszka nevét azt megköszönném. -
Srep #94 Stroke ot húzd fel és a bore-al állitod hogy kb hány köbcentit akarsz. (Löket legyen nagyobb, a furat meg kevésbé, és akkor lesz lóerőd) -
Srep #93 Bocsánat, hogy csak most láttam.
Autók csomagtartó méretét két féle kép lehet növelni az egyik a desing panelen a van egy csuszka, az is bele számit, illetve a Cargo tesztnél. (emlékeim szerint ez a kettő van).
A szerződéseknél a kocsikat a gyártottból vagy a raktáron lévőből levonja, a motoroknál még plusz gyártás sem kell, csak valamennyi nyersanyagot meg gyártást számol el rá.
Motorok: na ez egy nehéz ügy, mert köbcentiből és feltöltésből lehet inditani jó sok lovat és akkor nem is zabál annyira, kis köbcentiből nehéz sok lovat kicsikarni. Viszont ami általánosságban elmondható, hogy van a löket és a furat csuszka, ha jól rémlik akkor a felsőt húzd fel az alsót meg ne annyira, és akkor jobb arányokat kapsz.
Mindjárt meg is nézem
Utoljára szerkesztette: Srep, 2014.12.12. 14:51:05 -
Joybull #92 Tudnátok abban segíteni, hogy lehet növelni az autok csomagtartó méretét. valamint a motorok terén hogy lehet elérni, hogy legyen lóerő, de ne zabáljon?
A szerződéseknél mikor elfogadod, tovább mi a teendő? Gyártom az autót és levonja belőle a megrendelést?
Vagy amikor csak motor kell azt hogy kell leszállítani? -
Srep #91 Elmúlt két Patchben jött azért segitség, mert a szerződéseket érdemes nézni és ha lehet akkor leszállitani. -
Jaqen #90 Köszönöm, megfogadom a tanácsaidat, remélem végre lesz egy kis sikerem a sok kudarc után :) -
Joybull #89 Szia. Szerintem túl drága az előállítási költséged. Azért 1901-ben még nem voltak gyors autók. a legegyszerűbbet kell gyártani marketing kell. Az asztalon van egy könyv ott riport és megnézni melyik kocsi a menő. Itt lehet tanulni okosodni Ez az -
Jaqen #88 Melbourne, Moszkva, London, meg valami kínai nagyváros. Sehol sem veszik.... Még olcsóbban adom mint amit a gép ajánl. -
Jaqen #87 Sikerült belőlük 4-et eladni xD Ausztráliában nyitottam üzletet, ott vettek belőle 4-et aztán csődbe mentem megint xD Újra! -
Jaqen #86 Nem hiszem el, egy autót sem vesznek. Gyártok nekik pickupot nem veszik. Gyártok full sedant nem veszik. 25-35 korosztály közt van a full sedan, és 35-55 közt a pickup. 3800-3900 körül adtam Őket. 1928 volt a sedan előállítási költsége. Még próbálkozok de kezd felidegelni... Easy-ben játszok, Japánban kezdek mindig (Japán fan vagyok), és London meg Seoul volt legutóbb célpont. Meg ugye alapból ahol kezdtem Nagoya. Sehol sem vették. Seoul-ban oké de Londonban? Vicc... 4 stroke-os vagy 2 stroke-os motor a jó? Vagy mit cseszek el? Nem tudom...
Amúgy érdekes, hogy 1901-et írunk, és a sedan-om megy 105km/h-val xD Egy trabant SE ment annyival. -
Jaqen #85 Asszem Én is elkezdem ismét mert kissé lelombozott anno. Remélem kitolják az éveket 1990-2000-res évekig, ezek a szekérkerekes autók nem tetszenek :D -
Srep #84 Az autótervezés közben alul ahol mutatja a csillagokat, ott lehet nevet adni neki, mielött rányomsz a tervezés befejezésére. -
#83 Hogyan lehet elnevezni az elkészült autómodellt? -
Srep #82 Valaki tolja mostanság? -
Srep #81 Az ott betolt pénzek, hogy láttam a gyártási költségeket tolják lefele. (Nem biztos, de mint ha én ezt vettem volna észre)
Na azóta meglett a játék és normálon szórakoztam kicsit. Kb fél milliárdig jutottam 1927 re. De majd kedden tolom tovább.. -
precise #80 Érdekes infók. Azt mond meg ha tudod, hogy az R&D-n belül a resarch mire van hatással? Én mindkettőre toltam pénzt de semmi hatást nem látok. -
Srep #79 Ha minden jól megy akkor meglesz nekem is holnap.
Mondok poénokat, ami a demoba müködik. Olcsó cégekbe veszek részesedést (KB. 20 milliósokba, és lehetőleg eladó részvényeiből 50% felett legyen az össz részvényhez viszonyitva) Innen sokat nem lehet bukni, illetve sokat lehet nyerni, de nem tartottam meg ezeket a cég részesedéseket, csak amikor már megfelelőnek láttam eladtam őket és vettem másikakat. Majdnem csődbevittem ám magam :D Mert amikor volt 100 millám akkor elkezdtem a kutatási részlegbe pénzt önteni, igy az éves költségvetésük több mint 50 milla volt (a négy ágnak együtt).
De mivel még volt befektetett pénzem és ebből a kisebbik cég ment csak csődbe, igy ott buktam kb 5-10 milliót, az erősebbiken meg nyertem kb 100 at. Kézpénz problémám igy megtudtam oldani.
Nem fejlesztettem mást csak luxus autót és Pickup-ot. 10-11 ezer köbcentis motorokat :D 1918 környékén 430 lóerős Pickup 210 es végsebességgel :D
Azért ezeket húztam, mert nem annyira árérzékenyek. A minőségbe való befektetés relative gyorsan megtérül, nem kell komoly gyárat rántani hozzá.
Amikor megvettem a céget, akkor érdekes részben hibát találtam. Több pénzem és vagyonom lett mint a megvétel elött, de jóval magasabb költségeim is. Az AI érdkes megoldást követett 279 dolláron előállitott kocsit árult 400 környékén (20-40 ezres fogyása volt belőle) 1924-26 könrnyékén. Azonnal bele turtam ebbe, és 999 re felhúztam az árát, viszont túl termelést csináltam elég vaskosan. Közben elkezdtem fejleszteni motort és alvázat. Amikor a fejlesztések meglettek, akkor a luxus autóimat elkezdtem inkább árulni és abból is töbletet termelni (Igazából ekkor már veszteséget termeltem, a folyamatos felujitásokkal együtt véve) De nem zavart, mert az autok darabszáma raktáron elérte a majd 100.000 darabot. Innen visszavettem gyártást és a gyárak minőségét is hagytam gyengülni. 1930 ban amikor vége lett a demonak már meglett volna a következő generációs autó parkom, és nem volt már csak a megvásárolt cégbe részesedésem, a sajáton kivül.
Utolsó autóim gyártási költsége, 1500-2500 körül mozogtak és ezzel szemben 9000-15000 között volt az eladásuk.
Amit szerintem próbálj ki, több márkát alapitani vagy venni. Szelektáld a kocsikat. Egy közös platformot kell csak fejleszteni (ez 1930 ban is max 3 millió, de tudsz egy nagy alvázból csinálni 2-4 fajta autót, e mellett tudsz még játszani azzal, hogy különböző verziókat állitasz elő belőle, másik motorokkal váltókkal) nem kell sokat eladni de azt jó profittal. Jó minőség esetén élet képes maradhat kb 8 és 15 év között egy konstrukció. -
precise #78 Komolyan nyomod. Én azon gondolkozom kezdek egy újat Hard-on mert így normálon egy idő után már túl könnyű. Bár nem állok olyan jól mint te. -
Srep #77 Na 1930
525 millió bankba
240 millió kp
5000 autó rakin
1 felvásárolt cég
Nem tudom hány darab eladó hely és gyár.
A Cég összértéke, 1,1 milliárd volt. -
Srep #76 Közben elértem az új rekordom.
1915
Profit kb havi 2.5 millió
KP (nem tettem bankba :) 103 Millió
Befektetés, két autógyárba: kb 80 millió
4 modellt gyártottam idáig, ebből az egyik havi 1400 darabos eladással megy, de van olyan amiből nem adok el csak havi 20 darabot.
amiből eladok havi 1400 at annak az ára 6000, és 2035 ért állitom elő.
A legdrágább autóm eladásilag 12000 amit 2429 ért állitok elő. Igaz ebből is fogy a legkevesebb.