16
  • kalapos01
    #16
    Neked komolyan az jött le, hogy én azt hittem, hogy te francia művészfilmeket nézel? Te komolyan olyan zseniálisnak hitted a kommentedet, hogy felmerült benned, hogy bárki komolyan gondolja és nem érti, hogy mire célzol? Jézusom, ennyire ne légy önimádó. :)

    Éppen az "iróniádra" reagáltam. Hogy mennyire egybitesen gondolkodsz, ha csak ennyire futja, hogy rögtön francia művész filmeket, meg fárasztó napokat emlegetsz a RIPD ellenében.
  • koschwarz
    #15
    Szerintem már senki nem tudja kibogozni, ki és hogy értette. :D
    Ettől függetlenül én azt mondom, van jogosultsága a nagy "CGI-filmeknek" is, mert szórakoztatóak, agykikapcsolósak, de manapság rohadtul túlzásba viszik. Nem is önmagában a nagy látvánnyal meg a CGI-jal van a baj, hanem az, hogy manapság alaphangon eltapsolnak 150 millát egy ilyen filmre. Illetve ez nekem nem baj, mert nem én bukom a pénzt :D, csak úgy tűnik, hogy ez egy ördögi kör: minél nagyobb a költségvetés, annál nagyobb látványt várnak el a producerek, de minél nagyobb látványra koncentrálnak, úgy veszik el a látvány mögött a másik két szórakoztató része a mozinak, azaz a történet és a jó karakterek, amiktől tényleg emlékezetes lesz egy film. Ez a baja a Tűzgyűrűnek is. Nagyon vártam a filmet, del Toro meg minden, ehhez képest igazából egy középszer...
  • nessboth
    #14
    Irónia édesapa, irónia...olvasd el mégegyszer, hogy rájöjj mit akartam mondani.
  • koschwarz
    #13
    Speciel én nagy felüdülésként értem meg a szemfényvesztők c. filmet. Végre egy eredeti ötlet, amiben nincsenek órás izék meg szuperhősök, mégis baromira szórakoztató és látványos.
  • cylonflatus
    #12
    Vao, nem gondoltam volna, hogy ebbe a filmbe ennyi pénzt toltak, amúgy a Magányos lovasra fogadtam volna mint legnagyobb bukta.
  • kalapos01
    #11
    Hát, igen. Van, akinek csak annyira futja az IQ-jából, hogy van "ócska, buta, CGI-orgia 150 milliós költségvetésű szarság" és van francia művészfilm. Ez az a gumicsizmás gondolkodás, ami ha valakinek nem tetszik egy jónak tartott sorozat, rögtön Barátok közt ajánl az illetőnek.

    Mindegy. Más a jó CGI-orgiákat preferálja. Sajnálom, hogy ez már nem jutott eszedbe alternatívaként.
  • nessboth
    #10
    Én is a francia művészfilmeket preferálom jobban amikben AdrePüpü kutatja az élet értelmét vagy esetleg milyen jó is lenne megnézni egy fárasztó pénteki munkanap után a nyár közepén a haverokkal megnézni egy 50-es években játszódó 3 órás szovjet filmet, ami a téli éhezésről szól...
  • koschwarz
    #9
    Alapból pont annyira tűnt érdektelennek, mint mondjuk a Magányos Lovas. Remélem a bukások után abbahagyják már az ilyen ócska, buta, CGI-orgia 150 milliós költségvetésű szarságok gyártását.
  • kalapos01
    #8
    A trailer jópofa, viszont ebből elég ennyi is. Gagyi CGI, ócska beszólások 20 évvel ezelőttről, ennyi. És persze nyomozni kell a pozitív véleményeket, szinte mindenki megegyezik abban, hogy pocsék.
  • Laza
    #7
    Én csak a bemutatóját láttam egy mozifilm előtt, de már arról lesült az 1:1 MIB utánzat ... kezdve karakterektől azok alapfelállásáig, stb-stb ... az ilyen 'másolatokkal' nem tudok mit kezdeni, főleg mivel a MIB is egyszerinek jó (volt a maga korában) ... de ezt lemásolni?
  • dartois83
    #6
    Jópárszor kellett az utóbbi hetekben megtekintenem a trailerét, de nem keltette fel az érdeklődésemet, annak ellenére, hogy lassan 16 éve úgy vártam a Men in Black megérkezését a hazai mozikba, mint a mennyei mannát. Két okra vezetem vissza távolmaradásomat (és a többi célcsoport mozilátogató távolmaradását, ami miatt bukás a film):
    1. Egyrészt ez a CGI-szörnyorgia 10-15 éve menő volt, most már idegesít a sok elképesztően bárgyú akció, amivel egy trailert teleraknak. Hozzáteszem, valószínűleg én vagyok már öreg, vagy már sok ilyet láttam...
    2. Ebből jön a következő: nagyon hajazni akar a MIB-re, de még ott legalább érezhetően voltak helyzetkomikumra épülő poénok (szerintem még a trailerben is), itt semmi mást nem észleltem, csak hogy vadul lőnek a túlvilági lényekre és pont.

    Persze lehet, hogy nincs igazam, mert a pl. Pacific Rim trailere is rém sablonos volt, de ott legalább a sztori érdekesnek tűnt, meg is néztem a filmet. A R.I.P.D. esetén viszont semmi érdekfeszítőt nem mutatott az előzetes.
  • anubys1984
    #5
    Ugyan csak a trailert láttam, de az alapján kifejezetten szórakoztatónak tűnik. Viszont úgy néz ki, tényleg nem volt jó befektetés, 12,7M a nyitóhétvégéje. Nem tudom, hol szúrták el, vagy a marketing nem ment rendesen, vagy rossz időpont.
  • Gauge
    #4
    Én is élveztem. Semmi gond nem volt a filmmel. Egyedül az a buzi 3D, ami ront az élvezhetőségen...


    LE A 3D-vel!!!!!!!!!!!!!!!
  • raptor22
    #3
    Egyáltalán nem néz ki rosszul.
  • hgaben90
    #2
    Pontosan olyan is. Se több, se kevesebb. Bridges kb. a hátán viszi az egész filmet. Én élveztem.
  • ntom
    #1
    sokkal rosszabbnak nem néz ki pedig, mint egy random MIB rész