Az év eddigi nagy nyertesei a filmek világában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Amúgy én basztam el, hogy végigolvastam ezt a semmitmondó cikket, amibõl semmi nem derült ki, kivéve, hogy Sz.V. olyan, mint a sokat fikázott mozinézõk.
Az acélember most meg elismerésre méltó? Nemrég még nem volt az, végülis csak a 2. legsikeresebb film hazájában. Arról egyedül az alkotók tehetnek, hogy ilyen drága lett a film, és egy ilyen szép eredmény nem is elég.

Zombee
Blockbusterre már a premier elõtti vetítések után is van pontszám, és mivel már megjelenés elõtt is elhiszik a legtöbben a pontszámokat, így lényegtelen, hogy a pontszám mennyire mutat valós képet a film minõségérõl.

Akkor elfelejted, hogy a nézõk zöme akkor vált jegyet a filmre, amikor még nincs IMDB pontszám, vagy nem releváns. Szóval a kettõ között nincs összefüggés.
Nem viccelek, de a nézettség kulcsa az IMDB. Nagyon sok ember nézi az ottani pontszámokat, még akkor is elhiszik azokat, ha a film még meg sem jelent. Nem mondom, 6-os alatti IMDB-filmet én sem szívesen nézek, holott volt már olyan film, amire simán adtam volna 8-ast, de ott meg 4-feles volt...
Szóval igen. A netnek hatalmas hatásai vannak, még egy ilyen egyszerû oldalon keresztül is. Nem mondom, hogy rossz, de azt se, hogy jó dolog lenne.

narumon
Pedig van benne valami; legalábbis nekem pl fogalmam sincs, hogy egy halálosabb iramosabb és egy vasember 3 hogy tud ennyi nézõt és bevételt termelni - nyilván ráfogom, hogy sok a hülye 😊 - mondjuk legalább nem állok neki ezt mindenhol hangoztatni és a nekem tetszõ filmeknél sem mutogatok a bevételekre - mert ha nekem tetszik egy film akkor igazán leszarom, hogy rajtam kívül még 5 embernek vagy 500 milliónak tetszett! Persze az tény, hogy én is ismerek olyanokat akik aszerint mérik a filmek "jóságát", hogy mennyi ember van rácuppanva, és meg sem néznek olyat ami esetleg csak rongyos 100 millát kapart össze és kibaszott jó film.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

" A nézõ persze mindig megpróbálja megmagyarázni a sikereket és a bukásokat, általában saját ízlésének megfelelõen: ha egy film nem tetszik sokaknak, akkor annak nagy bevételeit nyájhatással, tízmillió léggyel, hájppal és egyéb negatív elõjelû összetevõknek tudják be, egy nekik tetszõ film esetében pedig véleményüket az esetleges jó bevétellel igyekszenek igazolni."

Tipik Szekeres Viktor😄