37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • stork13
    Ez már a bőség zavara. Bétában örültünk ha 100-as ping megvolt és senki nem sírt emiatt. :D
  • gezu1025
    Igen ez is tény, de pattonnal ki-be bujkálás közben, nagyon nem mindegy. Vagy amx-el 70-el sem.
  • szabii98
    hát azért, a hajós játék már nem lesz annyira népszerű szerintem , bár kitudja:)
  • lammaer
    Őszintén szólva, sztem ezekben a játékokban a 40 vagy a 100 ping között nincs semmi különbség. FPSben számít, de itt nem annyira reakcióidőre megy a dolog, szóval 120as pinggel is tökéletesen játszható.
  • [NST]Cifu
    Ahogy a WT(A) topicban a harckocsikról. :)

Nem akartak a népek egy közös topicot, mondván, hogy átláthatatlan lenne. Így meg viszont két párhuzamos topic van ugyanannak a játéknak két eltérő hadneméről. A szépség akkor jön, ha kijön a WT(N) is. Vagy ha valaki elkezd amiatt nyavalyogni, hogy őt csak az FRB érdekli, és nem kíváncsi az AB/HB agymenésre. :)
  • BaleniX
    Remélem hogy minél előbb kijön ez a tankos része a WT-nek! Csak akkor itt hogy van szó a repcsikről?
  • gezu1025
    Nekem wifin meg kábelen is 90-100. 2 gépen is. Minden más játékban OK(30-40) a ping. Szal vagy a kliensem szar amit nem raktam újra 1,5 éve egyik gépen se. Vagy nem tom. De a lényeg, hogy leszarom.
  • lammaer
    Nekem WIFIvel 80-100, ha dróton húzom a netet 40.
    Nekem sincs más ötletem mint amit lex írt...
  • gezu1025
    Igen, biztos nálam van a hiba, amikor mindenben ami nem wot 30-35-ös pingem van, kurvára biztos, hogy nálam van a hiba. Ne fárasszál már, nem a user error szint vagyok.
  • lexlutor
    ping-problemat en nem tapasztalok, a forumokon sem nagyon lattam. ot vagy nalad vagy a szolgaltatonal lesz a hiba. ez veletlen nem a wg sara lesz.
  • gezu1025
    A régen működő mechanikák, mint álj be szögbe, dugd el a vas alját fele anynit nem érnek, amikor gold ammoval lő az összes köcsög a Mausomra. Gyakorlatilag az egész a DPS/HP-n múlik. Ennyi. Persze lehet bújkálni, meg ügyeskedni, de "stabil" 100-as pinggel ez 1 vicc.
  • Jacek
    Credites gold+minden pontlövő azóta egy simpla lövölde...
  • gezu1025
    Toltam 2 WOT csatát, hogy megnézzem mit kell verniük a wt g-vel.

Még mindig ugyanolyan szar a játék, mint volt, csak állandó tény lett a ~100-as ping. -.-'
    Ennek ellenére, a topon vagyok félév után is, 2 csata 90k pénz, 4k xp. ~6k össz dmg. (kv5+patton)

Az arty nerf elég komoly lett, de semmit sem ér az egész. Gyakorlatilag az egész balance-t újra, előről fel kéne építeni és bugokat javítani, akkor lehetne mit igazán kedzeni a wottal. De mint tudjuk ez nem fog megtörténni, pedig akadálya nincs.

Szóval jöhet a wt g!
  • twi452
    Mindenük megvan hozzá, hogy ők is "felnőjenek" :)
  • lammaer
    Nyilván, a konkurenciaharcból csak mi profitálhatunk. Sajnos nincs WG részvényem hogy aggasszon ha valamiért a WOT popularitása csökken.

Pusztán kiváncsi voltam mekkora cégek "harcolnak" egymással. A Gaijint vhogy nagyobbnak gondoltam... szóval ez most ilyen Dávid vs Góliát, persze tudjuk hogy abban a sztoriban kié lett a +50% győzelmi bónusz ;)
  • [NST]Cifu
    Az alávágás azért megvan. A WoT kijött XBox360-ra, a WT meg kijön PS4-re. Folyik a küzdelem, és ez nekünk csak jót jelent...
  • Jacek
    Ha kb ugyan az de valami normális a reward rendszer ami a WT:A alapján jobb sokkal akkor már 10x jobb a cucc..
  • bigmano
    Ebbe belejátszik az is hogy a WOT-ban nem mindenki találta meg a "számítását"és azt hiszi itt majd minden jó és szép lesz...kívánom hogy így legyen mindannyiunknak.
    De itt is lesznek nOObok retardáltak TK-zók stb.
    Egyenlőre mindenki bizakodik de jót fog tenni a konkurencia az biztos.
    Na megyek WOTozni
  • Jacek
    Annyit sem, ha kb ugyan azt hozzák akkor is váltok..:)
  • gezu1025
    Csak akkorát kell dobniuk, mint amekkora külömbség van a wowp és a wt-a között. Az meg simán meglesz.^^
  • bigmano
    Nem hiszem hogy alávágnának ha kiadnak egy tech tree-t mondjuk.
    Meglepetésből még senki nem vett játékot.
    De valóban nagyot kell dobniuk ha a WG-től el akarják csaklizni a fizető játékosokat.
  • gezu1025
    Érdekes a helyzet, mert a wargaming egy fenvad lett az utóbbi években. Megvették a Gas Powered Games a maga Dungeon Siege és Supreme Commander címekkel együtt.

Majd megvették a Master of Orion címet, gondolom azért, hogy legyen min dolgozni a Gas Powered Games-nek. Szóval eléggé tevékenyek, és tervezik a több lábat, amin állni lehet.
  • lammaer
    Ez az alávágás azért érdekes történet... a gaijin éves bevétele 4 millio USD körüli (ha hihetünk az internetnek), a wargamingnak csak a profitja volt 6.1 millió euró (218millió euró bevétel mellett) 2012ben.
    Mindezt úgy, hogy a bigworldöt 2012-ben 45 millió dollárért vettték meg....

Amilyen gettók a WGsek, lehet már az tervezik Serbnek csökkentik a kurvákra meg a vodkára szánt lóvéját, azt megveszik belőle a nagy konkurrenst...
  • [NST]Cifu
    Már párszor elhangzott a legnagyobb érv e mellett: kell a meglepetés, nehogy a WG esetleg (rákészülve az érkezésre) alávágjon a tervüknek.
  • bigmano
    Ezekhez a z időpontokhoz képest elég nagy a csend!
    Ilyenkor már 1000-el szokott dübörögni a marketing gépezet.
    Itt meg csak pár screenshot van semmi kézzelfogható tech tree vagy valami...
  • Rue East
    http://youtu.be/iQed9MMQbEs
  • Rue East
    Storm Eagle Studios-nak van kettő is
    Jutland (I. vh)
    Distant Guns (orosz-japán)
  • gezu1025
    Találtam egy érdekes videót.

Lényeg a lényeg, ha a tankok ps4-en az első naptól (November 15) játszhatók lesznek, akkor joggal számíthatunk arra, hogy PC-n előbb megkapjuk betázni érthető okokból. Szeptember végén, november elején. Ez így nem hangzik olyan rosszul. De aztán kitudja.
  • Pluskast
    Ízlés kérdése ;)
  • Jeffjohnson
    Nahát a 4. helyre sikerült felküzdeni a topicot úgy, hogy a játékról kb. csak annyi infónk van, hogy tankok lesznek benne :D ,mi lesz itt ha tényleg jön is valami infó.
  • lammaer
    Amúgy az FTL jobb sztem :D
  • lammaer
    Ha ló nincs, jó a szamár is. Ha nincs más, akkor a rajongó odamegy ahol kap vmit (lást WOT, amire ugyen sokan mondják hogy csak azért van nagy tábora mert nincs alternatíva).

Amúgy én az NF1-re gondolok, nem a 2-re (ami valószinüleg azért tűnik el a sülyesztőben, mert az NF1 grafikai ráncfelvarrása, semmiféle újdonsággal). Kizártnak tartom hogy akt érdekeltek nagyon a csatahajók az nem próbálta volna ki.

---------------

Most hogy Cifu emlegeti a battletechet, közben beugrott, hogy mégicsak volt olyan összfegyvernemi játék ahol jó élményeim voltak: a MechWarrior: LL-ben pl dedikált AA-sként egy quad AC5-ös tankkal igen jóléreztem magam.

Igaz, ott a légi járművek igencsak másodlagosak voltak, főleg hogy a mechek is önmagukban elég effektíven tudtak harcolni ellenük.
  • Pluskast
    Azért ne hasonlítsuk össze az NF-t ezekkel. Az egy böngészős alapú alacsony grafikával rendelkező játék. Kb mintha az EVE online-t akarnád az FTL-el összehasonlítani.
  • lammaer
    "ha ott megkapja azt a játékélményt, amire vágyik" - igen, ez a kulcs.

Nade, a sok nagypénzes - megitélésem szerint - az egyszerű mint a faék kategória. Legalábbis azok akik instant megvették az összes T8 tankot (vagy legalábbis tele van a garázsa 10-12K értékű tankokal) valahogy sose egy wittman, még sok K csata után se.

Szóval, ezeket úgy csábítod át, ha a WOT "komplexitása" alá mész :)
  • twi452
    Majd jövőre lesz addig fel lehet hypolni ezerrel, ahogy most a tankos részt is sikerült abból kiindulva, hogy a repülős milyen minőséget hozott. Ez a minimum már amit elvárnak a tankostól az emberek és valószínűleg meg is fogják kapni bőven :)
  • [NST]Cifu
    Yupp, a Navy Field-el kevertem, most látom.
  • lammaer
    Játékosbázis számolásnak sztem az NF jó alap, azt sztem hajóbuzi biztos nem hagyta ki. És hát őszintén, fénykorában sem hiszem hogy sokkal 1-2000 felett volt az egyidejűleg online játékosok száma az összes nyugati (US+EU) szerveren együtt.
  • Pluskast
    A tábora azért kisebb mert nincs a piacon ilyen játék.
  • [NST]Cifu
    Kétlem. Aki pénzt szánt eddig a játékba, az simán ad pénzt egy másik játékért, ha ott megkapja azt a játékélményt, amire vágyik.

Én is fizettem 60 dollárt a MechWarrior: Online alapító csomagért, de azóta egy fillért sem, mert a játék nem nyújtja azt a játékélményt, amit elvárok tőle (pedig nagy Battletech rajongó vagyok).
  • Jeffjohnson
    Nem lenne sohasem övé a torta teljesen WG is hozza a hajókat, így tudnának tanulni a Gaijin hibáiból és ők lennének a jobbak. Állítólag azért ilyen nagy a titkolózás a WT:G körül is mert volt egy kis kémkedés WG részéről.