37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gezu1025 #568 Az lenne a legjobb, ha le lehetne állítani a motort és csak akkor nem fogyasztana semmit, és a hang miatt, akkor lenne a legjobb az álcázás is. :D Persze az ember nem tudni semmit csinálni míg újra nem indulna a cucc. -
gezu1025 #567 Szerintem csökken a fogyasztás ha leveszed a kakaót. Az viszont tuti, hogy 0%-on nem fogyaszt semmit, de jár a motor. Ez egy kis könnyebbség, hogy ne kelljen ki-be kapcsolgatni a motort, és sokat segít mondjuk egy me163 6 percnyi üzemanyaga készletén. -
bigmano #566 Ha üzemanyagot is néz a rendszer vagyis fogyasztást akkor a tigrisek nem mászkálhatnak messzire a bázistól :))
Köszi a leírást ez már egy + a wT-nek ha megoldják a tankoknál is.
Nincs idegesítőbb egy 1%-ra lelőtt tanknál WOT-ban amin aktiválódik a Klingon pajzs effektus. -
twi452 #565 hb-ben és rb-ben csökken a fogyasztás ha visszaveszi az ember a gázkart
nagyon is jól lehet spórolni így ha szükséges :) -
Fenntartom a tévedés lehetőségét, AB-ben és HB-ben néztem, ott nem tűnt fel. -
De ezt majd megnézem még. Igazából mindig teli tankkal megyek, lehet nem kéne. -
Én úgy vettem észre, hogy alacsonyabb teljesítményen mintha picivel lassabban fogyna az üzemanyag. -
A WT(A) árkád sebzésmodellje is elég összetett, noha alapjaiban tényleg HP alapú. Megpróbálom röviden bemutatni a lényegét:
Ballisztika:
Minden lövedék pályája külön van számolva, a lövedékek pályáját befolyásolja a lövedék típusa (pl. egy AP-T lövedék más pályán fog repülni, mint egy HEI, vagy akár egy sima AP).
Találat és gyújtó:
Amikor a lövedék találkozik a géppel, akkor a rendszer figyelembe veszi, hogy mi csapódott be, milyen sebességgel, és hova. Például egy 37mm-es APHE lövedék egy vászonborítású szárnyat eltalálva csak átüti azt, egy lyukat generálva rajta, de nem robban fel, míg ha egy alumíniumból készült szárnyon csapódott volna be, akkor fel is robban. Ugyanakkor ha egy gyújtólövedék csapódik be a vászon gépbe, az sokkal csúnyább hatást generál.
Mi hogy sérül:
A gép sárkánya főbb elemekre van bontva:
Törzs orr/közép/farokrész
Félszárnyak (2db)
Csűrőlapok (2db)
Ívelőlap (2db)
Vízszintes vezérsík (magassági kormány-felület) (2db)
Függőleges vezérsík (oldalkormány-felület(1 v. 2db)
Továbbá van a motor, olajrendszer, hűtőrendszer, üzemanyagrendszer, légcsavar és a futómű.
Ezek sérülése az adott lövedéktől függően alakul, tehát egy puha anyagból álló részegységben egy robbanólövedék többet sebez, mint egy páncéltörő, míg egy páncéllemezbe fordítva. A gép állapotát kijelzi egy ábra bal oldalon (fehér-rózsaszínes fehér-pirosas fehér-piros és végül fekete), a feketével jelölt alkatrész nem tölti már be a funkcióját, a motor leáll, a kormányfelület nem fejt ki hatást, a szárny nem termel felhajtóerőt (elviekben).
A motor nagyon összetetten van szimulálva, FRB-ben minden egyes henger külön-külön van számon tartva, és egy-egy henger is kieshet a működésből, értelemszerűen csökkentve a teljesítményét. Az olajrendszer elengedi az olajat, akkor az elején még nincs gond (kivéve, hogy a mögötted haladó gép szélvédője tele lesz olajjal :D), de aztán a motor teljesítménye elkezd visszaesni, végül pedig besül. A hűtőrendszer ugyanez, de mindkét rendszernél igaz, hogy az idő, amíg még működik a motor, attól is függ, hogy milyen teljesítményen pörgeted.
Az üzemanyagrendszer úgy működik, hogy van egy adott mennyiségű üzemanyagod, ami időrendben van megállapítva (tudomásom szerint a gép motorjának teljesítménye nem befolyásolja), ha elkezd elfolyni az üzemanyag, például egy üzemanyagtank találat miatt, akkor ez a hátralévő idő elkezd fogyni (a sérülés mértékétől függ, hogy milyen gyorsan, akár pár másodperc alatt is eltűnhet a teljes készlet...).
A légcsavart leginkább a terep tudja sebezni (legalábbis én még nem láttam, hogy ellőtték volna), tehát egy fa vagy leginkább a talaj, ha leér. A futóművet el is lehet lőni, illetve ha túl nagy hévvel érünk földet, akkor leszakad.
Ezen kívül még van a személyzet (pilóta és a lövészek), akik szintén kilőhetőek...
Persze kérdés, hogy a WT(G)-ben hogy fog kinézni mindez... -
Igen, de e mellett van ballisztika és páncélátütés is, már most benne mert egyes gépeken van némi páncél. Meg van a repcsiken is pct lövedék meg "robbanó". -
bigmano #559 Értem tehát akkor modul alapon működik.
-
Attól függ mit, hol találnak el de igen nem HP alapú a rendszer vagy ha úgy jobban tetszik mindennek 1 HP-ja van.
Ha egy tankban kilövik a motort és az nem robban fel akkor szerintem csak csücsülsz egy helyben vagy ha igazán frankó lesz akkor mondjuk a tornyot csak elektromosan tudod forgatni. -
Azért kézzel forgatni a tornyot nem lehet egy leányálom :DD Legalábbis gondolom alapból a motor forgatja. -
Nem hát. Leszakad a szárny, nem javítják meg a manók 10 sec alatt, mint wot-ban a motort. Ha kilövik a pilótád, irányítani sem tudod már. -
stork13 #555 Ha így is lenne, miért lenne game over?
Attól még mert nem tud menni még tud lőni, csak jó helyen robbanjon le :D -
bigmano #554 WT-ben nem HP alapú a sebzésrendszer?
Akkor hogy van megoldva leszakad a szárny vagy mi?
Ezt veszi át a tankos rész is, pl kilövik a motort...game over? -
siemkarulz #553 Én is, főleg az indoklás alapján:DDDD -
bgabor #552 Értem már. -
Azt, hogy hagyják abba a felesleges acsarkodást. Persze lehet folytatni, csak akkor nem kell csodálkozni, ha cserébe pihenőidőt kapnak. -
bgabor #550 Mit jelent az hogy 'csitu'?
Csituljatok mán el gyermekeim?
-
Wlanseraf #549 Indoklása:DDDDDDDDDDDD
Indoklás:
Minyáúúúú...
A kismacska is karmol, ezt elszúrtad...A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 4 hét bant kaptál! -
bgabor #548 Type T-34 el személy szerint egészen jól elvoltam. :D -
Wlanseraf #547 Korrekt a srác mi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez csak téged minősít kismacska:DDDDDDDDDDDD -
Sebzés gondolom nem HP alapú lesz? Gondolom nulla infó?:)
Másik erről talán van infó, a Gaijin szerverek merre találhatók? Dajcs? -
lammaer #545 Őszintén szólva, én tovább nerfelném a bevételt vagy inkább átalakítanám hogy inkább a személyes teljesítménnyel legyen összhangban - sokaknak az a baja, hogy még TierX is tele van "agyhalotakkal", mert ugye csak idő kérdése ogy ki jut el oda.
Minusz XP nincs, igy bárkinak lehet top tankja. -
Meg nem lehet mert jön a főmacska és kibannol 0.003 sec alatt multi reg miatt:) csak ezt használom:) -
Hát még ha tudnád mennyi mmo-ban játszottunk együtt:) -
bazz Te vagy Wlanseraf ? cserélj már nevet mert régen jó arc voltál de ezzel az új nickel...vmi nem okés
-
Akkor sem süllyedünk el:DDDDDD -
Wazze Wlan én meg már azt hittem, hogy jött valami új infó a játékról erre te offolod szét a totyikot (najó nem csak te)....
-
stork13 #539 Ez igaz volt addig amíg a goldammo nem volt credit-ért. Azóta boldog-boldogtalan azzal jár, páncél nem ér semmit és ha érvényesülni akarsz akkor neked is használnod kell. Az pedig viszi a pénzt. Tehát nem lehet már annyira jól keresni, főleg ha jó statot is szeretnél (nézd csak meg pl az E-100-at, csak golddal ér valamit. De mondhatnám a Type T-34-et is és így tovább.). -
Szokott:)))) De neki mindig igaza van:)))
Te nézd már meg a regemet mióta vagyok itt:)) Gondolod még nem találkoztunk:) -
Ez a "kismacska" úgy kibaszhat innét mint ahogy a macskát szokták szarni. Csak úgy a mihez tartás végett. ;)
-
Kismacska az kismacska:)) -
bigmano #535 Azért hoztam fel mert a "jól" játszó játékosok jól "keresnek" szvsz a játékban de ez itt tényleg off.... -
bigmano #534 Jogos ami írtál pü megy a nickkel a kollégának. -
stork13 #533 Érdekes módon bármi vita van, azt mindig ezzel a WoT-os e-penismérővel akarják megoldani.
Mintha a jobb játékosnak mindig igaza lenne. :D
Érdemben meg majd akkor lehet vitázni a két játékról ha WT-ben is kint vannak a tankok és legalább 500-600 meccset lenyomott már az ember (bár még ez sem elég tapasztalat, de kiindulási alapnak kb elég játékmechanika, gazdaság, fejlődés terén).
Addig az egész csak funfiction és egy teljesen felesleges dolog. -
Persze, csak a másik a hibás, te ártatlan kisbárány vagy. Mindketten nekiálltatok egymást húzni, én meg szóltam, hogy csitu. Pont.
De nyugodtan húzogasd csak a macska bajszát... -
Értem és mi kivetni valót találtál abban amit írtam?:) Leírtam mi nem jó a másik játékban, érveket állítottam a másik féllel szemben neki nem sikerült.
Vagy zavarta sok egyéb hozzá szólást? Mert nem értem tényleg?
Nem lóbáltam e-penist érdekes módon sőt még meg is jegyeztem hogy be is fejeztem a dolgot mert ez nem a WOT topic, erre jöttél te... de tőled sem várhat mást az ember:))) -
Megmondtam, hogy itt nem fogom hagyni, hogy a WoT-os szintre zülljön a nép. -
Jól átláttad a beszélgetést, ahogy szoktad:))) köszönjük...