37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Jeffjohnson
    Attól függ mit, hol találnak el de igen nem HP alapú a rendszer vagy ha úgy jobban tetszik mindennek 1 HP-ja van.
    Ha egy tankban kilövik a motort és az nem robban fel akkor szerintem csak csücsülsz egy helyben vagy ha igazán frankó lesz akkor mondjuk a tornyot csak elektromosan tudod forgatni.
  • bardocz
    Azért kézzel forgatni a tornyot nem lehet egy leányálom :DD Legalábbis gondolom alapból a motor forgatja.
  • bardocz
    Nem hát. Leszakad a szárny, nem javítják meg a manók 10 sec alatt, mint wot-ban a motort. Ha kilövik a pilótád, irányítani sem tudod már.
  • stork13
    Ha így is lenne, miért lenne game over?
    Attól még mert nem tud menni még tud lőni, csak jó helyen robbanjon le :D
  • bigmano
    WT-ben nem HP alapú a sebzésrendszer?
    Akkor hogy van megoldva leszakad a szárny vagy mi?
    Ezt veszi át a tankos rész is, pl kilövik a motort...game over?
  • siemkarulz
    Én is, főleg az indoklás alapján:DDDD
  • bgabor
    Értem már.
  • [NST]Cifu
    Azt, hogy hagyják abba a felesleges acsarkodást. Persze lehet folytatni, csak akkor nem kell csodálkozni, ha cserébe pihenőidőt kapnak.
  • bgabor
    Mit jelent az hogy 'csitu'?
    Csituljatok mán el gyermekeim?
  • Wlanseraf
    Indoklása:DDDDDDDDDDDD

Indoklás:
    Minyáúúúú...

A kismacska is karmol, ezt elszúrtad...A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 4 hét bant kaptál!
  • bgabor
    Type T-34 el személy szerint egészen jól elvoltam. :D
  • Wlanseraf
    Korrekt a srác mi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez csak téged minősít kismacska:DDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    Sebzés gondolom nem HP alapú lesz? Gondolom nulla infó?:)
    Másik erről talán van infó, a Gaijin szerverek merre találhatók? Dajcs?
  • lammaer
    Őszintén szólva, én tovább nerfelném a bevételt vagy inkább átalakítanám hogy inkább a személyes teljesítménnyel legyen összhangban - sokaknak az a baja, hogy még TierX is tele van "agyhalotakkal", mert ugye csak idő kérdése ogy ki jut el oda.
    Minusz XP nincs, igy bárkinak lehet top tankja.
  • Jacek
    Meg nem lehet mert jön a főmacska és kibannol 0.003 sec alatt multi reg miatt:) csak ezt használom:)
  • Jacek
    Hát még ha tudnád mennyi mmo-ban játszottunk együtt:)
  • Torzonborz
    bazz Te vagy Wlanseraf ? cserélj már nevet mert régen jó arc voltál de ezzel az új nickel...vmi nem okés
  • Jacek
    Akkor sem süllyedünk el:DDDDDD
  • Jeffjohnson
    Wazze Wlan én meg már azt hittem, hogy jött valami új infó a játékról erre te offolod szét a totyikot (najó nem csak te)....
  • stork13
    Ez igaz volt addig amíg a goldammo nem volt credit-ért. Azóta boldog-boldogtalan azzal jár, páncél nem ér semmit és ha érvényesülni akarsz akkor neked is használnod kell. Az pedig viszi a pénzt. Tehát nem lehet már annyira jól keresni, főleg ha jó statot is szeretnél (nézd csak meg pl az E-100-at, csak golddal ér valamit. De mondhatnám a Type T-34-et is és így tovább.).
  • Jacek
    Szokott:)))) De neki mindig igaza van:)))
    Te nézd már meg a regemet mióta vagyok itt:)) Gondolod még nem találkoztunk:)
  • Torzonborz
    Ez a "kismacska" úgy kibaszhat innét mint ahogy a macskát szokták szarni. Csak úgy a mihez tartás végett. ;)
  • Jacek
    Kismacska az kismacska:))
  • bigmano
    Azért hoztam fel mert a "jól" játszó játékosok jól "keresnek" szvsz a játékban de ez itt tényleg off....
  • bigmano
    Jogos ami írtál pü megy a nickkel a kollégának.
  • stork13
    Érdekes módon bármi vita van, azt mindig ezzel a WoT-os e-penismérővel akarják megoldani.
    Mintha a jobb játékosnak mindig igaza lenne. :D

Érdemben meg majd akkor lehet vitázni a két játékról ha WT-ben is kint vannak a tankok és legalább 500-600 meccset lenyomott már az ember (bár még ez sem elég tapasztalat, de kiindulási alapnak kb elég játékmechanika, gazdaság, fejlődés terén).
    Addig az egész csak funfiction és egy teljesen felesleges dolog.
  • [NST]Cifu
    Persze, csak a másik a hibás, te ártatlan kisbárány vagy. Mindketten nekiálltatok egymást húzni, én meg szóltam, hogy csitu. Pont.

De nyugodtan húzogasd csak a macska bajszát...
  • Jacek
    Értem és mi kivetni valót találtál abban amit írtam?:) Leírtam mi nem jó a másik játékban, érveket állítottam a másik féllel szemben neki nem sikerült.
    Vagy zavarta sok egyéb hozzá szólást? Mert nem értem tényleg?
    Nem lóbáltam e-penist érdekes módon sőt még meg is jegyeztem hogy be is fejeztem a dolgot mert ez nem a WOT topic, erre jöttél te... de tőled sem várhat mást az ember:)))
  • [NST]Cifu
    Megmondtam, hogy itt nem fogom hagyni, hogy a WoT-os szintre zülljön a nép.
  • Jacek
    Jól átláttad a beszélgetést, ahogy szoktad:))) köszönjük...
  • Fenrir
    Nemá Cifu, ez engem szórakoztat :)

• [NST]Cifu
    A WoT-os e-peen egymáshoz mérést legyetek szívesek a WoT-os topicban elintézni, köszönjük...
  • Jacek
    Csak nem mellre szívtad?:) Látod meg sem értetted mi a bajom.. nem zavar a lassú fejlődés hanem az aránytalanság:)
    És mivel játszom a WT-el tudom milyen a fejlődés..
    Nyugodtan nézegetheted... "Wlanseraf" itt be is fejeztem mivel ez nem a koszlott wot topic:))) Én csak leírtam mi nem tetszik és mért szar erre jöttél szakérteni hogy jól kell játszani, nekem erre futja kb közepes játékos vagyok.. nyomhatod te is a nicket...
  • bigmano
    "Bobbi" kis kultúrát csípjél fel és majd beszélünk ;)
    Majd meglátjuk hogy fogsz sírni mire a T 20-at eléred.
    Pontosabban remélem nem látom meg!!!
    Dobjál már egy WOT-os nicket is már így össze spanolódtunk profiktól mindig szívesen tanulok.
  • Jacek
    Ja persze most ez 580 volt a 300k miatt... de ennyi
  • Jacek
    Valamelyik nap mentem 27 meccset dupláztam a tankokat ebben benne volt 4 prem tank is:) kerestem 280k creditet összesen:D
    27
    70% win rate
    2254 wn6
    44 kill
    62 spot
    avg xp 1034
    avg damage 2431

Ezzel kerestem 280000 creditet:DDDDDDDD ez 2 éve kb fél óra játék volt most egy fél nap:DDD de cáfolj:)
  • Jacek
    pfff menj légy szíves igyál egy pohár vizet:)) gondolod nem látom a stat modomban mennyire szarul jön a pénz ha csak sima tank-al játszom ugyan már bobbi:)
  • bigmano
    Jól kell játszani és jön a pénz is meg az xp is...
  • Jacek
    Próbálkoznak egyébként mert vannak egész normális eventek, de ezek nem állandóan:( ha állandó lenne hogy jutalmazzák a jobban játszókat nem is lenne probléma..
    De nagy kapálózás lesz ha jön a WT-be a tankos cucc tök mindegy hogy milyen...
  • Pluskast
    Csak a pénz miatt tuti nem. Én rengeteget toltam bele (minden hónapban prémium, plusz vásároltam pár prémium tankot) még is otthagytam a fenébe mert elegem lett belőle - többek között azok miatt az okok miatt is amit leírtál - és soha többet nem akarok vele játszani. Viszont kíváncsian várom ezt a játékot. Ha jó lesz és legfőképpen jobb lesz mint a wot akkor szánok rá pénzt.