37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Majd meglátjuk, amíg nincs konkrétum, max. találgathatunk. -
De a WWW nem is az átlag játékosoknak szól. Szerintem. Nézd meg a WoT-ot ott sem az átlag harcol CW-ben. -
Mert a legtöbb játékost az AB vonza, és nem sok értelme lenne a WWW-nek, ha pont a legnépszerűbb játékmódban nem lenne elérhető. -
De minek WWW csatánál AB mód ? Ez a területfoglalásról szól , nem ? Azt minimum HB-n csinálnám meg. -
Senki nem mondta, hogy a WT(A) AB módja nem lesz átdolgozva a WWW csatáknál. Semmi sem indokolja, hogy a jelenlegi rendszert ültessék át egy-az-egyben... -
Őőőő... alapvető dolgokat azért tisztázzuk.
A légi felderítés nagy magasságban repül, és egy lefele vagy oldalra néző fotófelderítő berendezés készít képeket a tájról. Itt kiszúrni valamit nem olyan könnyű.
Azonban kis magasságban repülve egy mozgó, ne adj isten tüzelő harcjárművet felfedezni azért már messze nem olyan nehéz...
Persze ebből rögtön fakad a másik probléma: nem-e lesz a harcjárműveknél túlságosan OP egyszerűen csak elbújni egy magaslaton, jól álcázva, és várni, hogy jöjjön az ellenfél. Aki persze ugyanezt csinálja, szóval mindkét oldalon masszív kamper-partyk alakulhatnak majd ki.... -
Nem csak amiatt , AB-ban diszkózás megy , ott tényleg nincs esélye a harckocsiknak. HB-n már azért figyelni kell a lőszerkészletre mert ha kifogysz akkor repülhetsz vissza szóval ott már csak tiszta célra lősz.
FRB meg..hát szerintem nem is kell semmit mondanom. :D -
Yupp, AB-n végtelen történet lenne, ha az utolsó harckocsit laposkúszásban kell megkeresni... :) -
Adjunktus #600 Egészen biztos vagyok benne,hogy ezzel a problémával ők is kiemelten foglalkoznak.Nyilván ki fognak találni valamit,hogy ne legyen olyan egyszerű.Valószínűleg a láthatóság eléggé korlátozva lesz.Igazából is el tudtak rejteni egész tankhadosztályokat,megfelelő álcázással.Az Ardenneki offenzíva előtt se fedezte fel őket a légi felderítés.Nem olyan egyszerű kiszúrni egy tankot repülőből.hacsak nem a puszta közepében porol látványosan.Aki meg igen,az meg is érdemli,hogy megkopácsolják.:) -
"pl nem lesz a tankokon ikon"
ezt már írták a fejlesztők , nem lesznek jelölve a harckocsik . szóval először meg is kell azokat találni.
másrészt én elképzelhetetlennek tartom hogy ezt AB-ra is bevigyék. -
twi452 #598 És azt el tudod képzelni, hogy úgy oldják meg, hogy akármelyik hülyegyerek beül valami csatagépbe és halálra szopatja a tankosokat odafentről?
Ott azonnal vége lenne az egésznek :)
Ha lesznek ilyen összevont csaták(nem gondolnám, hogy egyből ezzel indulnának) akkor egész biztos baromi nehéz lesz kiszedni a tankokat repülővel (pl nem lesz a tankokon ikon ahogy most a repülős résznél frb csatákban, ez is lehetne egy egész jó megoldás) -
Még mindig nincs konkrét információnk sok-sok dologról. Hogy lesz megcsinálva a WWW, lesznek-e légvédelmi egységek (egy Ostwind mellett már nem lenne ennyire egyszerű dolga a Pe-2-nek), és így tovább...
Tehát addig is marad a türelem... -
gezu1025 #596 Még az a szerencse, hogy full opcionális lesz a repülős dolog. -
Pares #595 Én csak attól tartok, hogy a tankoknak semmi védelme nincs a légi támadások ellen, és amint azt rengeteg más mmo-ban tapasztaltam, nagyon ritka az olyan mértékű csapatmunka, mint amit ez a játék igényelni fog... -
twi452 #594 De ez a tankos "részből" van ingame
A repülős résznél nincs ilyen részletesen kidolgozva a földközeli környezet :)
úgyhogy is-is :D
már láttam előre, hogy ezen fog menni a sírás amikor megnéztem reggel a videót :D
a másik amiért megy, hogy mindig a németeket ölik.. lol
többségben orosz készítők, orosz ünnep.. ennyit nyugodtan el lehet nézni
főleg úgy, hogy a repülős ágon sincs egyértelmű fölényben az orosz technika, 1-2 elb*szott gép van de nem csak az ő öldalukon :) -
Apropó, egy apróság: ez nem a WT(G)-t mutatja be, hanem a WT(A) egy event-jét, amely az attacker (földi célokat támadó gépcsoport) részére ad mindenféle leárazást. -
Szönyegbombázás az, amikor egy alakzatban repülő bombázó-egység (ie.: több bombázó) dob le bombákat egy adott területre (jellemzően városra, vagy nagy kiterjedésű objektumra).
Itt egy sima rárepülést látunk egy Pe-2 által, modern szóhasználattal közvetlen légi támogatást (Close Air Support, CAS).
Ehhez viszont hozzá kell tenni, hogy a német oldalról nem látunk vadászgépeket - amelyek feladata lenne a földi egységek védelme... -
gezu1025 #591 0:28-nál látni 3 t34-est az úton sorba. És 0:32nél még 2 érintetlen panthert, szóval így is keményen megszívták az oroszok.
-
Pares #590 Nagyon élvezetes lesz tankozni, már látom... arty helyett szőnyegbombázás... -.- -
gezu1025 #589 Ez jó. :D Azért elrebeghet 1-2 imát az a t34. :D -
Jól néz ki. :) -
Malarki #587 Happy Tankers Day!
Szegény Párduc
-
Amaymon #586 Ez minden misztikumot eloszlat. Balra a gázkar, jobbra piros a fogyasztásmérő. Először kicsit megrángatom a throttle-t és tisztán látszik ahogy kileng a műszer. Aztán az egyenesben mikor leviszem 47%-ra szinte áll az időmérő bal fent. 63%-nál láthatóan számol, de nem mp-enként. A olajhőmérséklet nincs még így implementálva annak felszállás után 90 °C környékén kellene lenni (jobba a narancssárga műszer alatt).
Szerintem a tankokba is beépítik ezt annyira alap. -
stork13 #585 Dobd be sima szövegként az URL-t. -
bigmano #584 Nem engedi beilleszteni lol. -
bigmano #583
Képfeltöltéshez használd az imgur.com-ot például, azt nem szűri az SG fóruma - Cifu -
bigmano #582 A hivatalos fórumon találtam,azt hiszem ez találó.
-
Zed92 #581 Hát a képek és a hangok alapján amiket már mutattak.. azok alapján jól haladnak -
twi452 #580 A november is közel úgyhogy csúnya is lenne ha sehol nem tartanának :D -
Zed92 #579 Akkor már közel a béta:) -
A Gaijin erősen titkolódzik, de állítólag a Gamescon-on volt egy 18 perces, zárt ajtók mögött bemutatott videó, ahol in-game állapotokat prezentáltak. -
Zed92 #577 Szerintem felesleges találgatni h milyen is lesz a játék valójában... mert ezek csak elméletek:D inkább jöjjön ki végre legalább a zárt bétája :D -
sulouos #576 Majd ha 50-100km-es pályákon kell operálni, akkor el lehet kezdeni aggódni :)
OFF:
Az üzemanyag HB-n lassabban fogy ha leveszed a gázt, a Bf-109 F-4-ben az utolsó 10s-re való üzemanyag kb. másfél percig vitte a gépet 0% teljesítményen, közben szép lassan számolt vissza :) -
gezu1025 #575 Jelenleg ennyit tudni. Jelenleg mindenki itt tart:
-
bigmano #574 Jó lenne egy-két részletet tudni de nem találtam semmi kézzelfoghatót csak pár képet meg találgatásokat.
Esetleg valaki? -
gezu1025 #573 Ez tény, de valahogy a szegény zero baszik elaludni, 90%-ban. (az a rohadt self-sealing tank kéne bele, a valóságban is ezért égett fossá pár skulótól a nagy része) -
stork13 #572 Bizony, sokszor mentette már meg a lángoló motorú gépet a motor leállítása majd elindítása. -
Ninju #571 A dízel tankokat meg elárulhatná messziről a füst. :-) -
Rue East #570 le lehet állítani a motort -
twi452 #569 akár benne lehet simán ez is majd és hb-rb szinten számítana
de hát kitudja..:D