37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Brenor
    Azon ne csodálkozz. Nekem minden frissítésnél ezt csinálta eddig. kb 80-90%-ig használja a full sávszélességem aztán egyre lejjebb megy és végül már 50-100 Byte-al szedte. az utolsó 10-20% tart addig amíg az első fele.
  • Gottfried
    Az nekem is meg szokott ártani. :D Most délutános lennék de a gyerkőcnek farsang lesz ma,így szabin vagyok.Pont jól jött ki. :)
  • Brenor
    Hát ezt nem hiszem el. Ott volt a töltőcsík, azt hittem tölti csak lassú mert sok az adat. Erre most veszem észre, hogy azon a szerencsétlen feliraton fölötte van egy kb 1mm vastag rész ahol lehet kattintani. Hát nem most kezdtem így el leszedni a frissítést?! 30 perc és kész is van :D
    Komolyan mondom nekem megártott ez a délelőttös műszak XD
  • Thoryne
    Nekem pillanatok alatt lejött... kivéve az utolsó 57 megát. Az sehogy se akar lejönni, szerintem meghaltak a szerverek, vagy valami.
  • Gottfried
    nekem 1,5 MB-vel jön de így is egy jó fél óra lesz.
  • Gottfried
    Kb ett tartok én is.Most tölti a launcher a frissítést.Az a baj hogy nemsokára le kell lépnem és majd csak este felé leszek.:(
  • Thoryne
    Today, on February the 25th the test will begin at 14:30 GMT
  • Brenor
    1.Csinálsz egy másolatot a War Thunder mappádról valami más néven.
    2.Az oldalon találsz egy letölthető config.blk fájl-t azt szedd le és az új mappádban cseréld ki a már meglévővel.
    3. A launcher.exe-t küld ki asztalra hogy könnyebben elérd
    4. Indítsd el. Lehetséges hogy rendszergazdaként kell indítani
    5. Elkezdi leszedni a cuccot közben belőheted a grafit mert minden maxra lesz húzva :)
    Most nézegetem a CBT fórumrészt és ott írják hogy nem szabad bepipálva hagyni a grafinál az "Old videocard support" részt.
    Eddig kb itt tartok én is. 0,9 KB/sec max letöltési sebességgel még egy darabig fogok is :/
  • Gottfried
    Azt megtaláltam,csak az angolom nem túl fasza.Azért remélem nem cseszek el semmit. :)
  • Thoryne
    Ha arra gondolsz, hogy hogyan éred el a teszt szervert, akkor ITT az utasítás.
  • Gottfried
    Most már csak ki kell bogarásznom hogy hogy tudok belépni és GO!! :)
  • Gottfried
    Köszi!! Ott díszeleg. :)
  • Thoryne
    Logolj ki majd vissza a fórumon, fent kattints a nevedre, ott a My Profile és ott fog díszelegni a "Ground Forces Tester" - remélhetőleg.
  • Gottfried
    Hogy kaptad meg? Egyszerűen csak be tudtál lépni vagy kaptál mailt?
    (nekem még semmi :()
  • Renegade
    távbizgerélős tankcsaták :)
  • Brenor
    Megjött a jog :3
  • Brenor
    Ha jól emlékszem nálunk GMT+1 van. Szóval 1-re hazaérek, 2-ig megkajálok és lehet csapatni 8-ig :D
    Azaz lehetne, ha szíveskednének a meghívót kiküldeni :)
  • Gottfried
    FebruaryAccording Russian forum from today test server will work according schedule:

Tuesday: 17:00-23:00 MSK (13:00 - 19:00 GMT)
    Wednesday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)
    Thursday: 17:00-23:00 MSK (13:00 - 19:00 GMT)
    Friday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)
    Saturday: 15:00-20:00 MSK (11:00 - 16:00 GMT)
    Sunday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT) and 15:00-20:00 MSK (11:00 - 16:00 GMT)
    Monday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)

So I guess we could expect access around 1pm GMT today
  • Coral Springs
    Nem úgy volt hogy ezt nem preferálják a fejlesztők, így erre nem lesz lehetőség a játékban ? Legalábbis az egyik Q&A -ban volt szó róla.
  • Gottfried
    Náluk már elmúlt 11 óra.(nézd meg a fórum hsz-ek időpontjait)Szóval lassan dél lesz.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/

Ide kell majd hozzáférés
  • Brenor
    Morogjanak csak :) Ahogy észrevettem 10 előtt a honlapra se szoktak postolni semmit, tehát gyanús hogy annyi előtt ezt sem kezdik el. Ilyenkor még amúgy sincs túl sok játékos. Szerintem van olyan is aki éjfél után 5 perccel már idegbajos volt hogy miért nem indult még el amikor 25.-re ígérték :D
    Amúgy melyik is az a fórum ahova nem enged be mert én csak a Ground Forces Discussion-t és a Public CBT Discussiont találom és mindkettőbe beenged, vagy addig nem is látni a fórumot amíg nincs hozzá jogunk? :)
  • sulouos
    Az Isten szerelmére, reggel 9 óra van... Várjatok már egy kicsit.
  • Gottfried
    angol fórum

Itt már morognak a hivatalos fórumon is.Lehet hogy ma nem lesz CBT.:(
  • Brenor
    Ezzel én is így vagyok :)
    Az viszont vicces hogy vasárnap reggel megvettem a T34 packot és egy óra múlva rakták ki hogy jön a 3. hullám :D
  • Gottfried
    Hát eljött a várva várt 25.-e.
    Persze abba a bizonyos fórumba még mindig nem tudok belépni,így csak reménykedem hogy még ma tudok játszani.:(
  • Kollati
    Grafikus motor:

http://ru.wikipedia.org/wiki/Dagor_Engine
  • PLaci #4989
    Attól még, hogy a grafikus megjelenítés fel van turbózva 1000L, ez egy IL 2. Eleget játszottam az IL 2 1946 -al, hogy lássam a kismillió azonosságot.
  • Rue East
    Hivatalos nevén IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, aminek a PC-s változata a Wings of Prey, hát ennyire alma meg körte.
  • bgabor
    Nem IL-2 alapú egyáltalán. Wings of Prey alapú. Alma és körte.
  • PLaci #4986
    Mivel a repcsi rész IL 2 alapú, simán lehetséges, hogy látod majd a többiek festéseit....
  • Droughert
    Talán jobb is, hogy nem látjuk mások alkotását...
  • cpthungarian
    Az oké, én arról beszélek, amit te magad csinálsz.
  • Phara
    De a választható festéseket mások is látják.Szerintem abból lesz elég.Már ha mindet megszerezzük tankonként gondolom.
  • BaleniX
    Nemár hogy csak én látom?! Akkor nem ér semmit, pedig a láthatóságot csökkentené.
  • cpthungarian
    Nem valószínű, hogy aranyba fog kerülni, mert ez csak egy user skin. :)
    Nem látja a többi játékos.
  • Glo
    Miért baj az, ha az ellenség rózsaszín HelloKitty festését lángba boríthatod? Ingyen? Még jó szolgálatot is teszel vele :D
  • Thoryne
    Csak nehogy aranyba kerüljön >.> Túl jó feature ahhoz, hogy fizetőssé tegyék.
    Bár... jobban belegondolva, ha fizetni kéne érte, kevesebb "GYERE LŐJJ LE, ITT VAGYOK" típusú rikító festés lenne.
  • BaleniX
    eNtaK videóban bemutatta a tankok egyedi(!!!) festéseit, amiket saját magunk készíthetünk el, ami számomra nagyon nagy öröm, el lehet majd vele bíbelődni.
  • Doma #4977
    Jo kis game lesz az!
  • Ulvar
    kb. 1 éve próbáltam ki, már akkor Open Beta volt, 5 perc játék után letöröltem. Förtelmes volt akkor úgy ...az egész. Az ötlet maga jó, de a megvalósítással voltak problémák.