37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • csaba90
    hát ha visszalapozol egyet kettőt épp arról raktam fel képet...
    én próbáltam a pz IV h-t is párduc G-t majdnem mindent a tree ágból kivéve a Jagdtiger meg egy két tank nem volt még... :)
  • Gottfried
    Hát már megint nem lehet belépni.:(
    Kicsit soványra sikerült az első nap...
  • csaba90
    hali! nem, nagyon sok tank lesz a nyílt bétában pl a 10,5-es Királytigris lesz a heavyk végén, jagdtiger.. ilyenek!
    teszten mindig csak egy pár tankot hagynak, és azokat nézik folyamatosan, majd ha azok jók akkor csere, jönnek magasabb vagy alacsonyabb szintű tankok.. a múlthéten párduc G volt kétféle KT (porsche, henschel tornyos) ferdinánd jagdpanther szóval mikor mit akarnak tesztelni!
  • Caterpillar
    Félek, nekem már csak az open marad. :(
    Pedig a "kötényes" PzIV az nagyon....

Tudom nincs benne, de annál már csak a Panthert várom jobban! :P
  • Orpheuslow
    ja várom a pz3ast,az már úgymond tank formájú:D
  • Gottfried
    Kétszer én is borultam.Egyébként tetszik a game csak még nagyon szokatlan.Egy óra játék után nem is vártam túl sokat.
  • Thoryne
    Sok csatából egyszer se borultam (mármint borultam, de visszakászálódtam mindig).
    Amúgy ez a játék fantasztikus :D
    PZII-nél nem gáz az a taktika, másra úgyse nagyon jó... majd a PZ3 lesz a fun, azt biztos fogod élvezni. Beforgatva jó nehéz átlőni, neki viszont a PzGr 40-nel magas az átütése... élmény ^^
  • Orpheuslow
    én kétszer 6 csatából:)
  • Brenor
    16 meccs alatt kilőttem 13 tankot :) De amúgy énis többnyire 1 lövés vagyok a kis T-26-al. Bele kell még ebbe szokni :) Arról már ne is beszéljünk hogy lassan két kezemen nem tudom megszámolni hányszor borultam :D
  • Orpheuslow
    Nekem nagyon tetszik,most hogy bejutottam a zárt bétába ,szokatlan a wot után de hozzá lehet szokni pzIIf el tolom,ahogy én elnéztem nemtudom mennyire láma dolog,de az egy kifizetődő taktika hogy átnézek az ellenfél egyik indulási pontjára,és ott bevárom mikor beérkeznek a csatába,lövöm őket míg töltenem kell,aztán fedezék majd újra kigurulok és lövök :) mivel elég sokan még csak ismerkednek a játékkal nemnagyon tudtak mit kezdeni velem,nehezen szedtek ki,na ez eddig 5 csatából mondjuk egyszer jött be,egyébbként még én is nagyon csak tanulgatom,kár hogy csak ezeket a pici tankokat lehet most kipróbálni:)
  • Gottfried
    Köszi!

Egyelőre valahogy nem találom a helyem.Eddig minden csatát megnyertem de semmit nem lőttem ki,sőt még csak el sem találtam.:D Természetesen engem minden egy lövéssel kikapott.Hát van mit tanulni...
  • Brenor
    1. Kétlem hogy raknának még be teszteléshez ez is elég
    2. Ami itt van abból semmi nem marad meg, nyugodtan költheted. Ez el van szeparálva a normál accodtól
    3. valahogy tudnod kéne venni, de ha jobb alul be van pipálva az auto-javítás mellett az auto-rearmor akkor magától fel kéne hogy töltse
  • Gottfried
    Igazad van! :)
    Ma nem volt túl jó napom,így egy kicsit hamar felhúztam magam.

Végre sikerült belépni és gyorsan kétszer kilövetni magam.Hát nem egy WOT.:D
    Lenne pár kérdésem,ami nem világos így az elején.

-Egyelőre két tankot kaptam,egy pzII-t és egy T26-ot.Néhány tankot és repülőt lehet fejleszteni.Csak sejtem hogy most csak ezek lesznek és nem lesznek nagyobb tankok.Jó a sejtésem?
    -Van 2000 gold,azt el lehet költeni?(gondolom nem vonja le a rendes accom goldjaiból)
    -Kifogyott a lőszerem az első csatában és most csak lőszer nélkül tudok menni.Ez miért van? Lehet valahol lőszert venni?
    Egyelőre ennyi.Előre is kösz a segítséget!!

• Caterpillar
    Valamint ne felejtsd el, hogy te egy closed beta tester vagy, ami azért van, hogy a hibákat kijavítsák, ergo, ha áll a szerver, akkor az nem azért van, mert a Gazsi megbízhatatlan, hanem mert heggggesztenek, és te ezt vagy hívatott segíteni, azzal ha reportolod a hibákat...

Ne tévesszünk szerepeket.
  • cpthungarian
    Elméletileg fél 10-ig lesz szerver a csúszás miatt.

"SERVER SHUTDOWN TODAY WILL ALSO BE DELAYED BY 1 HOUR AND 30 MINUTES TO COMPENSATE."
  • Gottfried
    Hát ez a mai nem az én napom.Hihetetlen érzékkel pont akkor léepek be amikor nem megy,akkor kell lelépnem mielőtt elindul.....
    A WOT bosszúja hogy ott hagytam őket :D
  • Thoryne
    Ééééés már ki is dobott. Nem login szerver
  • Thoryne
    Én bent vagyok, de összeszen alig 2k játékos van online... szóval valszeg a login szervert hegesztik.
  • Brenor
    Tényleg áll most. Valszeg találtak valami hibát amit helyben tudnak javítani vagy tudjafene. Szerintem nemsokára megint lehet menni. Am fórumon valami kompenzálást magyarázott a 1,5 órás csúszás miattde nem vagyok biztos hogy mire gondol. A tippem az lenne hogy annyival tovább lesz ma teszt
  • Gottfried
    Másnál megy a szerver,csak én szerencsétlenkedem vele?
  • Gottfried
    Fasza...a szerver karbantartás alatt....
    Ugyanolyan megbízhatatlan vodkavedelő bande ez is mint a WG!!!
  • csaba90
    ma este 8-ig van szóval van még időd! :)
  • Gottfried
    Lassan megy ez....
    Beléptem,erre nekiállt újabb egy gigát leszedni.Mire bekeveredek a harctérre,lejár az idő.
  • Vaktermesz
    Hallom jön a 3. hullám, a vásárlókon kívül nem tudni mik a feltételek, még mindig csak a GF eventet teljesen végigcsinálók jutnak be, vagy azok is akik mondjuk három negyedét legalább megcsinálták?
  • vajakos21
    Lemaradtál a smileról :-)

• Brenor
    Lemaradtál arról hogy a gyereke farsangja :D
  • csaba90
    hát kezdésnek jó kis tankokat kaptok :D de viszont már vannak legalább stukák meg más jó kis repülők is nem csak he51 meg az orosz reserve gép :S
  • lammaer
    Nem vagy te kicsit fiatal a tankozáshoz akkor? :)
  • twi452
    A felét csináltam meg kb és még semmi de most annyira nem bánkódok miatta :)
    majd openben úgyis ránézek (decemberben XD) :)
  • vajakos21
    Arra lennék kiváncsi kapott e valaki úgy meghívót,hogy nem vett packot,és nincs meg az összes küldetése.
    Perze lehet a "sorsolás" abc szerint megy...elöször a cirill abc...
  • Gottfried
    óóóóóóó......akkor már egy oviban leszek farsangon.Na akkor majd este.Jó játékot azoknak akik lesznek délután!
  • Brenor
    Írta Thoryne hogy 14:30GMT-re tolták a kezdést. Az nálunk 15:30
  • Brenor
    Olvastam énis de nem para. Most készülök írni egy illetékesnek hogy ez bejátszható-e. De amúgy le van írva hogy ha ilyenért bannolnak akkor hova kell írni. Meg adni az account adatokat meg leírni nekik hogy miért jelentkeztél be másik gépről és ha jogosnak látják akkor unbannolnak. Márpedig ha az hogy szutyok a gépem és használhatatlan a célnak szerintem tökéletes indok :)

• Gottfried
    éééés.....természetesen nem enged be.Szerverkarbantartás........:(
  • Gottfried
    már csak 120 mega.....
  • twi452
    elvileg csak 1 gépen használhatod a zárt bétát
    gondolom generál valami egyedi kulcsot a hardvereidről aztán hozzárendeli az accounthoz
    ha nem kamu persze, hogy elrettentsenek a "kölcsönzéstől" :)
  • Brenor
    Szerintem neked legrosszabb esetben is movie-ról 1-el lejjebb kell venned és jó lesz. Én kicsit jobban aggódok a laptopom miatt. Intel Core i5 2,4GHz, Nvidia Geforce 310m 1GB, 4GB RAM. Minimum grafikán 25-30 FPS (fák felett 15). Gyanús hogy nem fogja bírni, de a remény hal meg utoljára. Ha döglődik alatta akkor átülök öcsém erőműve elé :DEzt a pár napot kibírja, mire kijön az open beta addigra meg kész lesz az enyém is :)
  • Sherman0070
    Ja és a tankoknak hogy kell saját skin-t csinálni? Mert úgy tudom hogy lehet
  • Sherman0070
    nekem a repcsis 90 fps-el megy ez meg 40-el
  • Gottfried
    A grafikáról van valami infotok? A repcsis fullon megy de gondolom itt a növényzet miatt egy kicsit több lesz a gépigény.