37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lexlutor
    a rank1 a repulos reszben is teljesen unbalanced.. hozzak a format.
  • twi452
    Tirexi megvette azt az egy darabot amit ide szántak előrendelésben xD
  • lammaer
    Vazze, és tudod mi a durva azon az oldalon?

"Tájékoztatás: a Titanfall ezen kiadása előrendelésben elfogyott!"

Egyszerűen nem hiszem el, ez a világ megérett a pusztulásra!
  • ximix #5092
    OFF
    Erről jutott eszembe.
    Az über-brutál felhájpolt CoD mod a Titanfall-nak van 240 dolláros kiadása hát izé http://www.gameshop.hu/pc/titanfall-collector-s-edition/12151

Ennyi zséért a kínaiak egy komplett tankot adnának személyzettel

• Brenor
    Manuálisan ott van egy rakat beállítás :D
    Előre/hátra, bal/jobb fék, tüzelés, lőszerválasztás, váltó, lockolás, javítás stb...
    Mindenre van gomb ami kell. Amit meg te hiányolsz azok gondolom már nagyon szimulátoros beütésű gombok mint az üzemanyag keverék meg társai. De ilyesmi szerintem csak SB-ben lesz viszont az még kész sincs és tankkal SB csata se lesz open beta induláskor.
    Legalábbis valakitől ezt hallottam
  • cpthungarian
    Töröld a jelenlegi beállításokat és állítsd vissza alap beállításra.
    Jobb alsó sarokban van ehhez egy gomb, de már nem emlékszem pontosan melyik az.

Egyébként nekem hasonló problémám volt, annyi különbséggel, hogy nem tudtam lőszert váltani, plusz pár dolog még nem működött.
  • Susarc
    konkrétan a controll setup wizardban csak a repülős gombokat lehet configolni....

manuálisan pedig szinte semmit nem enged ami Tank controll.....
  • lammaer
    Vannak csak fejenállva élnek....
  • twi452
    Ott márpedig nincsenek is emberek és pont :D
  • Ninju
    Aki a föld másik oldalán lakik.
  • Thoryne
    Az amerikaiak, akik 6-9 órával mögöttünk vannak.
  • Sherman0070
    Ez az új nyitva tartás kb. semmit se ér. Mégis ki kel föl hajnalba munkanapon ezért? A többi különbség meg csak annyi hogy vasárnap is nyitva van és 2 órával hosszabb a teszt.
  • Nazarov77
    Ilyenkor szeretném azt ha más ország is készítene ilyen játékot, pl amerikaiak. Hogy sírnának az oroszok hogy jajj mennyire nincs kibalanceolva és mennyire nem fair hogy T-34/85el kell menniük az M46 pattonok ellen cry :D
    Ugye koreai háborúban sehol se volt uglyS-4 meg T-54 viszont az amcsiknak ott voltak a Pattonok :D
  • vajakos21
    Nem kell meglepődni az orosz balanceon.Elég az AF ruszki besorolàst megnézni.
  • csaba90
    pontosan! :)
  • Thoryne
    Mindkettő és egyik sem.
    A lövege jó, de lassan fordul a tank, így körbe tudtam táncolni PZ 3-mal "lazán" (kicsit megizzadtam, de meglett).
    A StuG meg erős szemből (pattog, nagyon), az átütése 88mm, ergo egyszerűen viszi a T-34-et. Ja, és hátrafelé fordulva (S és A/D nyomva tartva) nevetségesen gyorsan forog a StuG, tehát nem lehet körbetáncolni, mindig tudja mutatni minden tank felé a frontját.
    Eddig ezzekkel játszottam, de mindkettővel öltem T-34-et. Szerintem nem ANNYIRA op.
  • Ulvar
    hát igen...ilyen ez a szovjet szakma.
  • Phara
    Amúgy a T-34 az adataival túl OP a saját tierjében,vagy csak azért,mert a németeknek nincs döntött páncélú gépük amiről pattoghatna a lövedék?Vagy mind2?
  • Nazarov77
    pzII és 37mmes panzer IIIal ki akar menni t-34 ellen?
  • lammaer
    Ilyenkor csak az jut eszembe: ki akar T-34ben tigris ellen menni... ha nem áll mögötted egy NKVDs és a családod éppen nincs egy szibéria felé tartó vonaton...
  • Ulvar
    FRBbe leszek kíváncsi. 15 T34 vs. 2 Tigris ....hehehehe :D GYERTEK G**IIIIIIKKK
  • Nazarov77
    Elég gusztustalan rank 1be, fejlesztők is idióták hogy oda rakták az után is, hogy látták már pár hete mennyire op és csak azzal játszott mindenki egy csatába szinte, ráadásul lesz még egy prémium gift t-34is rank 1 be, más tankokkal élvezhetetlen lesz rank 1, ráadásul elég rossz reklám lesz a játéknak az unballanced rank 1 mivel mindenki ott kezd ugye és az új kíváncsi játékosok ezt fogják látni hogy t-34 roflstompol mindent míg egy másik tankkal vért kell izzadni hogy kilődd.

Viszont rank 2től az aranyéletük véget ér, Pz4 F2 meg stug Fel régen mindig 1-2 lövésből kilőttem őket akármekkora távról, azoknak nem kihívás.
  • Brenor
    Pontosan mit akarsz configolni rajta, hátha mégis lehet csak nem találtál rá :)
  • Brenor
    Lesz az több is. Valamelyik hírben írták hogy nem valószínű hogy az 1.39-es frissítésben benne lesz, úgyhogy szerintem ezt készpénznek is vehetjük. Tavaszra valószínűsítik amit én tavasz végének vennék inkább valamikor májusban
  • Susarc
    Őőő srácok miért nem lehet rendesen konfigurálni a gombokat??? :S
  • SovereignXY
    Hát bazzeg ez a kikúrt T-34 kurva OP. Kibaszott undorító egy tank. Annak örülök később szopnak az oroszok mint a torkosborz! :)
  • csaba90
    Nem! a Karelia pályán van olyan, hogy a két csapat respawnja szembe van egymással, amit két hegy, és egy szakadék választ el, a hegy mögött van mindig a kezdőhely, ami tuti biztonságos max repülő lő oda ba :D
    és amikor onnan elindulsz az egyik útvonal azaz amivel a hegy elé mész és a szakadék melletti úton leszel, és ha szemből felmentek a hegyre, vagy becampaltek valahova akkor könnyen kilőnek ugye...
    de ha másik irányba mész nincs gond, vagy ha óvatosan kiosonsz szikla mögül kibújva te is tudod őket lőni, ott szokott ilyen álló háború kialakulni.. és akkor alig foglalnak bázisokat :D de csak árkádban szoktak ott megállni nézelődni...
  • lammaer
    Nem ez hívják spawnkillnek? Ne már hogy ilyet lehet....
  • bgabor
    Ez az egy módja van hogy most bekerülj. De ne költs rá, szerintem egy hónap és kijön végre mindenki számára játszhatóan.
  • kerla
    Drágábbat nem találtál?
  • csaba90
    TEssék :D
  • kerla
    Esetleg nem tud valaki egy kódot? Avayg linket, hogy hol igényelhetek? köszönöm!
  • csaba90
    igen, tehát egy slotra rakhatsz majd repülőt is meg tankot is, DE külön tudod fejleszteni őket, szóval úgy húzhatod már most, hogy a repülősben a pilóták amit kapnak XP-t nem osztod ki, hanem hagyod hadd gyűljön... majd ha lesznek tankok a nyílt bétában és arra a slotra rakod be, akkor majd a tank legénységére ki tudod osztani azokat a pontokat!
  • Orpheuslow
    szerintem 1 hónap de ez csak egy tipp.
  • Orpheuslow
    a jelenlegi állapotok nem tekinthetőek véglegesnek,még bárhol változtathatnak bármit a nyílt béta megérkezéséig.
  • Gottfried
    Olvastam.Sajnos a szerda hajnal 2-8-ig nem az igazi.Így nmarad a csütörtök.

Jól láttam a játékban hogy a repülős legénységhez kerülnek majd a tankok is? Mintha egy egy legénységnél ki lehetett volna választani repülőt és tankot is.Ha ez így van,akkor a repülős részben érdemes fejleszteni a legénységet addig is míg kijön a tankos nyílt béta.
  • Orpheuslow
    ebben a hírben van minden:

http://warthunder.com/en/news/466-Ground-Forces-Closed-Beta-Access---The-Third-Wave-en
  • Orpheuslow
    Current Test Schedule

Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
    Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
    Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
    Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
    Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
    Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
    Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT & 11:00 GMT - 16:00 GMT

• Gottfried
    Gondolom akkor már csak csütörtökön mehetünk megint.(hacsak valaki nem lesz itt ma éjjel)
  • Thoryne
    Jahm... Ahhoz képest, hogy azt ígérték fél 10-ig mennek a szerverek, kerek 8-kor kidobott a game..