37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • SovereignXY
    Nem mert buzik ha RB vagy FRB-t akarok hiába csak a tankot szeretném repülő tutorial...
  • SovereignXY
    Vki elmagyarázza nekem hogy ezt hogy gondolták? Pz 1C 75mm gun HEAT lőszer 81es pen átviszi a T34et de kinevet. 6szor meglövöm talán meghal Ha ő meglő a 76.2es ágyújával meg instant meghalok...
  • SovereignXY
    FRB-t akaram kipróbálni. Van e már vki írt vmi iylesmit ott a chaten...
  • sulouos
    Ez nem a repülőshöz menne?
  • Droughert
    Az minek neked? Ha tankos realistic battle a cél, akkor csak az RB tutorialt kell megcsinálni (vagy változott a dolog?).
  • SovereignXY
    Üdv all!

FRB Tutorial-t hogy kéne megcsinálnom? Motir indíto oké. Aztán asszondja use a ruddereket de ott elakadok mert az összes gombot végig nyomom de semmi. Amúgy a nyilakon vannak...
  • Thoryne
    Néha pakol Ash Riverre is engem, ott is változott a mód: 2 bázis a pálya 2 végén, mindenki a bázisról indul és vagy kinyírjátok egymást, vagy bázisfoglalással nyertek. Ez csak sima Battle néven fut.

Amúgy jobb ez a Domination az egy bázissal mint a régi a hárommal >.> Csak lehetne kicsit több pont, túl hamar elvérzünk, ha befoglalják.
  • Sherman0070
    Állandóan dominationba tesz ami eléggé zavar -.-'
  • Thoryne
    Új tankok, új játékmód (domination), de az L11-es T-34 még mindig OP. És még mindig 2.0 a ratingje... remélem majd feltolják minimum 3-ra, mert ez így tarthatatlan. Alig mennek németekkel... >.> Ezt leszámítva látszik a fejlődés, határozottan halad előre a játék.

• Glo
    Közös lesz.
  • Malarki
    Azt lehet tudni, hogy az ezüst arany, free XP közös lesz a repcsis résszel?
  • BaleniX
    Danke!
  • Glo
    Itt elolvashatod az előzetes 1.39 patchnote-ot
  • BaleniX
    Köszi! Bár a jetek messze vannam, azok nem érintenek. Azokon kívül nem lesz új gép?
  • bgabor
    Már béta teszt alatt van a kövi repülős peccs, szerintem két héten belül kijön.
  • BaleniX
    A War Thunder Hungary elkezdett egy élő adásos műsorsorozatot, amelyben rengeteg kérdésre választ kaphatunk. Azt említették, hogy az egyedi festés valószínűleg korlátozva lesz, pl a 18+ esetek. AF-ben a köv. patch mikor jön?
  • Phara
    És amúgy az ki van írva,hogy az adott tankban milyen személyzet van?
  • Gottfried
    Tankoknál mire érdemesebb rakni? Van már velakinek tapasztalata?
  • Gottfried
    Köszi,a CBT-re gondoltam.Szóval ez a 2000 mehet a levesbe,a következő rankok tesztelésénél újra indul minden.
    Azt gondoltam hogy a nyíltban majd minden alapról indul.
  • Glo
    Baker.. vajakos, twi, ő a ti tanítványotok? :D
  • Glo
    Ez a repülősöknél is így van. A vadászgépen is tehetsz skill pontot a lövészekre, holott nincsenek a gépben, de ha beteszel abba a slotba egy bombert az már használja.
  • csaba90
    így van
  • Sith
    Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem ugyan az a helyzet mint a repülőknél ott is lehet minden személyzeten faroklövészt fejleszteni, aztán ha a repült gépen nincs faroklövész akkor nem érvényesül.
  • csaba90
    egyelőre mindenhol van minden, szóval ugyanúgy van vezető, lövész, rádiós, parancsnok, töltő, és mindegyiken belül jóval több dolgot lehet fejleszteni mint a pilótáknál... szóval a személyzet száma állandó,
    de persze lehet hogy egyes tankokban ugye nem vesz részt egy egy illető.. amelyik pl 3 fős volt...
  • PLaci #5191
    Lehet, hogy nem volt full wipe, hanem az eddig elköltött GE -t visszakaptad? Vagy vettél GE -t, és Closed Beta -ban is megkaptad?
  • Phara
    És ez változik attól függően h mennyi a személyzet tankonként?Most pl mennyi a max és a minimum személyzet náluk?
  • csaba90
    nem tudom hogy van nekem minden teszten /frissítés után 86.000-et adnak :S :D
  • csaba90
    3-4000 GE-ért kell váltani hogy 0-áról fullra :D
  • Phara
    Azt lehet tudni,hogy egy tank legénységhez mennyi GE kell ha ki akarom maxolni az összeset?Vagy mennyi pont kell a legénység maxolásához?
  • Glo
    A CBT-n szokott lenni wipe mikor új rankokat tesztelnek, akkor lenullázzák a legénységet, de adnak mellé 2000-2500 GE-t is amit elkölthetsz szabadon. De ez persze a nyílt tesztkor nem marad nálad, ahogy a legénység skillek és a megszerzett SL se mennek át. Az open bétán mindenki 0 tank crew levellel fog kezdeni (a repülősök természetesen megmaradnak).
  • Gottfried
    A bétában adtak 2000 arany sast.Ezt csak egyszer kapjuk,vagy a teszt minden újabb szakaszában adnak?(ha nem,akkor nem akarom elcseszni fejlesztgetésekre feleslegesen,hátha később kell majd)
  • Glo
    Több manga csaj lenne ott :)
  • Ninju
    Már várom az első bohóc-skinek megjelenését. :D
  • Brenor
    Igen de elvileg csak te fogod látni. Másokét nem mutatja
  • Droughert
    Azt jól láttam a betában, hogy van külön kapcsoló a user skinek láthatóvá tételéhez?
  • vajakos21
    Sok szeretettel az AF állományától
    http://www.youtube.com/watch?v=gQKNr3VNx9s#t=0
    (Nem én csináltam)
  • Gottfried
    Nézegettem egy kicsit a német és orosz techtreet.Alul talán nincs gond vele de azért a T54/is4 vs. Tiger2/Panther2 egy kicsit furcsának tűnik.
  • joe38
    Ajánlott oldal,friss hírek,infók a repcsis és a tankos történésekről is,hátha vki még nem látta:
    wartunder.hu
  • Caterpillar
    Már belekezdtem leírni, hogy ha ignoráljuk a picsogókat... Majd rájöttem, hogy az SG-n vagyok...
  • Ulvar
    "Dübörögjenek a fogak..."