37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SovereignXY #5215 Nem mert buzik ha RB vagy FRB-t akarok hiába csak a tankot szeretném repülő tutorial... -
SovereignXY #5214 Vki elmagyarázza nekem hogy ezt hogy gondolták? Pz 1C 75mm gun HEAT lőszer 81es pen átviszi a T34et de kinevet. 6szor meglövöm talán meghal Ha ő meglő a 76.2es ágyújával meg instant meghalok... -
SovereignXY #5213 FRB-t akaram kipróbálni. Van e már vki írt vmi iylesmit ott a chaten... -
sulouos #5212 Ez nem a repülőshöz menne? -
Droughert #5211 Az minek neked? Ha tankos realistic battle a cél, akkor csak az RB tutorialt kell megcsinálni (vagy változott a dolog?). -
SovereignXY #5210 Üdv all!
FRB Tutorial-t hogy kéne megcsinálnom? Motir indíto oké. Aztán asszondja use a ruddereket de ott elakadok mert az összes gombot végig nyomom de semmi. Amúgy a nyilakon vannak... -
Thoryne #5209 Néha pakol Ash Riverre is engem, ott is változott a mód: 2 bázis a pálya 2 végén, mindenki a bázisról indul és vagy kinyírjátok egymást, vagy bázisfoglalással nyertek. Ez csak sima Battle néven fut.
Amúgy jobb ez a Domination az egy bázissal mint a régi a hárommal >.> Csak lehetne kicsit több pont, túl hamar elvérzünk, ha befoglalják. -
Állandóan dominationba tesz ami eléggé zavar -.-' -
Thoryne #5207 Új tankok, új játékmód (domination), de az L11-es T-34 még mindig OP. És még mindig 2.0 a ratingje... remélem majd feltolják minimum 3-ra, mert ez így tarthatatlan. Alig mennek németekkel... >.> Ezt leszámítva látszik a fejlődés, határozottan halad előre a játék.
-
Glo #5206 Közös lesz. -
Malarki #5205 Azt lehet tudni, hogy az ezüst arany, free XP közös lesz a repcsis résszel? -
BaleniX #5204 Danke! -
Glo #5203 Itt elolvashatod az előzetes 1.39 patchnote-ot -
BaleniX #5202 Köszi! Bár a jetek messze vannam, azok nem érintenek. Azokon kívül nem lesz új gép? -
bgabor #5201 Már béta teszt alatt van a kövi repülős peccs, szerintem két héten belül kijön. -
BaleniX #5200 A War Thunder Hungary elkezdett egy élő adásos műsorsorozatot, amelyben rengeteg kérdésre választ kaphatunk. Azt említették, hogy az egyedi festés valószínűleg korlátozva lesz, pl a 18+ esetek. AF-ben a köv. patch mikor jön? -
Phara #5199 És amúgy az ki van írva,hogy az adott tankban milyen személyzet van?
-
Tankoknál mire érdemesebb rakni? Van már velakinek tapasztalata? -
Köszi,a CBT-re gondoltam.Szóval ez a 2000 mehet a levesbe,a következő rankok tesztelésénél újra indul minden.
Azt gondoltam hogy a nyíltban majd minden alapról indul. -
Glo #5196 Baker.. vajakos, twi, ő a ti tanítványotok? :D -
Glo #5195 Ez a repülősöknél is így van. A vadászgépen is tehetsz skill pontot a lövészekre, holott nincsenek a gépben, de ha beteszel abba a slotba egy bombert az már használja. -
így van -
Sith #5193 Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem ugyan az a helyzet mint a repülőknél ott is lehet minden személyzeten faroklövészt fejleszteni, aztán ha a repült gépen nincs faroklövész akkor nem érvényesül. -
egyelőre mindenhol van minden, szóval ugyanúgy van vezető, lövész, rádiós, parancsnok, töltő, és mindegyiken belül jóval több dolgot lehet fejleszteni mint a pilótáknál... szóval a személyzet száma állandó,
de persze lehet hogy egyes tankokban ugye nem vesz részt egy egy illető.. amelyik pl 3 fős volt... -
Lehet, hogy nem volt full wipe, hanem az eddig elköltött GE -t visszakaptad? Vagy vettél GE -t, és Closed Beta -ban is megkaptad? -
Phara #5190 És ez változik attól függően h mennyi a személyzet tankonként?Most pl mennyi a max és a minimum személyzet náluk? -
nem tudom hogy van nekem minden teszten /frissítés után 86.000-et adnak :S :D -
3-4000 GE-ért kell váltani hogy 0-áról fullra :D -
Phara #5187 Azt lehet tudni,hogy egy tank legénységhez mennyi GE kell ha ki akarom maxolni az összeset?Vagy mennyi pont kell a legénység maxolásához? -
Glo #5186 A CBT-n szokott lenni wipe mikor új rankokat tesztelnek, akkor lenullázzák a legénységet, de adnak mellé 2000-2500 GE-t is amit elkölthetsz szabadon. De ez persze a nyílt tesztkor nem marad nálad, ahogy a legénység skillek és a megszerzett SL se mennek át. Az open bétán mindenki 0 tank crew levellel fog kezdeni (a repülősök természetesen megmaradnak). -
A bétában adtak 2000 arany sast.Ezt csak egyszer kapjuk,vagy a teszt minden újabb szakaszában adnak?(ha nem,akkor nem akarom elcseszni fejlesztgetésekre feleslegesen,hátha később kell majd) -
Glo #5184 Több manga csaj lenne ott :) -
Ninju #5183 Már várom az első bohóc-skinek megjelenését. :D -
Brenor #5182 Igen de elvileg csak te fogod látni. Másokét nem mutatja -
Droughert #5181 Azt jól láttam a betában, hogy van külön kapcsoló a user skinek láthatóvá tételéhez? -
vajakos21 #5180 Sok szeretettel az AF állományától
http://www.youtube.com/watch?v=gQKNr3VNx9s#t=0
(Nem én csináltam)
-
Nézegettem egy kicsit a német és orosz techtreet.Alul talán nincs gond vele de azért a T54/is4 vs. Tiger2/Panther2 egy kicsit furcsának tűnik. -
joe38 #5178 Ajánlott oldal,friss hírek,infók a repcsis és a tankos történésekről is,hátha vki még nem látta:
wartunder.hu -
Caterpillar #5177 Már belekezdtem leírni, hogy ha ignoráljuk a picsogókat... Majd rájöttem, hogy az SG-n vagyok... 
-
"Dübörögjenek a fogak..."