37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • vajakos21
    FRB teszt...hogy érezzétek törödéat :-)..meg ugye ha realizmus kell
  • Torzonborz
    Igaz , de ilyen alapon akár a topikot is be lehetne zárni OB indulásig. ;)
  • Glo
    Tesztelni mentetek be. Aki hibát talál az írhat a megfelelő fórum részlegbe.

Ide elsírni a bánatotokat tök felesleges, akár a Margit hídról is a Dunába ordíthatnátok, kb ugyanannyi értelme van.
  • Sherman0070
    azért ilyen durci :D
  • Sherman0070
    tuti nincs :D
  • cpthungarian
    Várjunk csak, még egy kérdés. Jól sejtem, hogy te nem vagy bent a CBT-n, igaz? :)
  • cpthungarian
    Aha. És nem azért tesztelés, mert a hibákat szeretnék kijavítani igaz?
    Szóval van egy hiba, akkor játszunk csak tovább, mert nekünk csak azt kell...
  • bgabor
    Úgy hogy ti tesztelésre szerződtetek és nem privát játszóházba kaptatok hozzáférést. Ha láncjavítás nélkül kell tesztelni a játékot akkor úgy tesztelitek.
  • cpthungarian
    Értem. És ez most hogy jött ide?
    Azt írtam, hogy abban a formájában játszhatatlan a játék.
    Szóval nem értelek.
  • Sherman0070
    És mi lett a realistic battle-val is?
  • Sherman0070
    Mértnem engedi eloltani a tüzet és megjavítani a láncot meg a többit? Már meg vannak a cuccok amiket kikellett érte fejleszteni de mégse.
    Most mindent kivesznek a játékból ami hasznos?
  • Glo
    Betették a javítást.
  • cpthungarian
    Na, kellett panaszkodnom.
    Ha minden igaz, akkor már kijavították. Mindjárt ki is próbálom.
  • bgabor
    Nem meglepő, mint tudjátok ez a zárt tesztfázis ami most zajlik. Funkciókat beraknak, átjavítanak, kivesznek nap mint nap, hogy kiderüljön mi az ami kell a játékba és mi az ami nem kell vagy másképpen kell. Ti itt nem játszotok hanem teszteltek. Nem szempont hogy jól érezzétek magatokat, az majd a megjelenés után lesz csak cél.

Ezt valahogy sokszor elfelejtitek.
  • cpthungarian
    Éppen az a baj, hogy egyik sincs jelenleg a játékban.
    A javítást teljesen kivették, ezért még egy lánctalpat se tudsz felrakni...

Hivatalos fórumon azt írták, hogy jön majd egy hotfix.
    Addig játszhatatlan a játék a jelenlegi formájában.
  • Glo
    Van automata rendszer is, de ahol nincs ott manuálisan kell bekapcsolni.

A crew skillnél meg van Field repair, arra adj pontot, különben nem tudnak javítani :)
  • Gottfried
    Fixed rotation of turret and gun in DM.

Itt meg mi az a DM ?
  • Gottfried
    Hát nem lettem okosabb. A tűzoltós rész teljesen zavaros.Most akkor automata vagy manuális? Azt írja hogy most automata de manuálisan kell állítani.vagy mi??
    A javítás meg még érthetetlenebb.Azt írja hogy kell valami javítási mod hogy javítani tudjak.Na de az mi a franc???

Ha valakinek jobban megy az angol,akkor megköszönném az értelmes értelmezést. :)

Added modification "fire extinguisher". Now automatic extinguishers will automatically extinguish fire and manual will need to be activated manually.
    Now you need repair modification to be able to repair in battle.
  • Glo
    Jah, a CBT patchnote-ot csak a CBT-sek olvashatják.
  • Ninju
    Háááát, az artyhoz való hozzáállásuk miatt eléggé elcseszték a játékmenetet ahogy hallom.
    Pedig a community is megmondta, h legyenek limitálva. Toronymagasan nyert a szavazáson. Kulcskérdés volt. Magasról sz@rtak rá.
    Összeesküvés elméletek, meg tényleg mindenhol vannak. Pl. WoT-ban nagy kedvencem volt, h többször vagy top tank, ha prémed van.

Én abban reménykedem, hogy mihamarabb mindenki kipróbálhatja és lesz akkora játékostábora WT:GF-nek, hogy rentábilis legyen. Maradjon meg mind2 játék a piacon.
  • sulouos
    Ééés be is ugrottam. :(
  • Glo
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/113797-update-08032014-14070/

Itt nézz körül ez ügyben.
  • Gottfried
    Ráadásul csak AB-ben lehet menni...
  • Gottfried
    Mi a tököm van?? Nem lehet javítani a tankokat csata közben.Csak nálam csesződött el valami vagy másoknál is ez van?
  • Glo
    Összefüggés elméletek mindenhol vannak. Pataki Attilát is havonta elrabolják az ufók. Szerintem felesleges azon vitázni, hogy kinek melyik tetszik, vagy melyik a jobb. Van akinek ez, van akinek az. Majd ha kijött a Gf megnézzük, hogy egy átlag péntek estén mennyien játsszák ezt, meg mennyien azt. Sztem ez az egyetlen tárgyilagos értékmérő lesz. Meg jövőre a torta szelet nagysága amit lammaer linkelt lejjebb.
  • ladista
    WOT-ban nem lehetett szerezni prém t8-as vasakat? Ők nem változtatják a játékot a játékosok visszajelzései alapján? Serbnek olyan a stílusa, amilyen. Van, akinek tetszik, van, akinek nem.

Jelenleg a repcsis részben a "siemkanoobok" nem jelentek meg RB-ben? Én olvasom a magyar fórumokat, már megjelentek a "cinkelt MM" hozzászólások is...

Komolyan mondom, elhiszem, hogy sokkal jobban tetszik a WT, meg is értem, de azért ne rózsaszín szemüvegen keresztül nézzünk már mindent vele kapocslatban.
  • Glo
    Rb-be is kellenek célpontok :))

Ezért szeretem pl az AF-ben a kis tierű SB meg Rb csatákat, mert ott hatékonyan lehet működni. Magasabb tierbe már sok a squad, azok ellen nehezebb érvényesülni, és ez valszeg a Gf-ben is így lesz :)
  • Gottfried
    amen :)
  • Gottfried
    Így van! Át fognak jönni,kipróbálják,valószínű hogy először AB-ben lövöldöznek a kis zöld keresztre,aztán kipróbálják RB-ben is és amikor egy távolabb lévő tankot harmadszorra sem találnak el,aztán szépen elfüstölnek,akkor maradnak az arcade módban,lövöldöznek tovább a zöld keresztre és élvezik a szép grafikát. :)
    Az a kis % idiota aki meg kitart mégis a realisztikusabb mód mellett,az meg már nem lesz olyan zavaró.
  • bgabor
    De az bizony zavarni fogja hogy sokkal realisztikusabb a játékmenet mint amihez szokva van, meg távolságbeállítással kell bíbelődnie lövés előtt és hasonlók, így Realistic Battleben nem fog játszani, megmarad az Arcadenál. Máris egy komoly szűrő ami távoltartja a siemkanoobokat meg az FPS hívőket.
  • bgabor
    Azért nagyon nem kéne a Gaijin és a WG közé egyenlőségjelet tenni. WT:AF -ben odafigyelnek a játékosok visszajelzésére, és folyamatosan változtatják a játékot, rengeteg dolog került be vagy változott meg a játékosok visszajelzésére. A múlt hónapban ingyen tier4-es szovjet prémrepülőt lehetett szerezni(ugyebár 5 tier van összesen, ez olyan mintha a WoT-ban tier8 prémtankot osztogattak volna ingyen).

Azért ezek sokkal kultúráltabbak a SerB féle bunkóparaszt társaságnál.

• lammaer
    low effist tudod mi fogja átcsalni? A grafika.

Mert low effist nem zavarja az hogy minden második hónapban talál el egy célpontot, vagy hogy évente 2x sikerül összeszednie a killt.
  • Phara
    Bocsánat RB-t akartam,de nekünk az is jó.:)
  • SzocsA
    vagy nyomja párhuzamosan. ott már csak CWzni kell, tankot húzni már nem igen.
    vagy a sok low effis játékos jön át ide, hogy ezt is kipróbálja, hátha itt jobban boldogulnak.
  • vajakos21
    Persze tankosnál nincs extra felszerelésre szükség,csak egy jó monitor a spottoláshoz.( mondjuk AF-re se kell komplett pilotafülke,csak az emberek lustàk utánanézni, a gazsi meg népszerüsiteni)Mondjuk freetracket el tudok képzelni tankosnál is hasznosnak.
  • vajakos21
    Más kérdés lesz-e frb :)..ahogy az AF-nál kezelik(mintha direkt gyilkolnák)nem valoszínü
  • Gottfried
    sirály :)
  • Phara
    Egyik Q&A-ban írták,hogy ott fognak maradni FRB-ben.
  • Gottfried
    A repülők roncsainak nincs semmi szerepe de egy kilőtt tank nagyon jó fedezék lehetne.Azt nem tudom hogy technikailag mennyire lenne ezt nehéz megvalósítani AB-ben mert ott tényleg sok roncs lenne de ha már az RB jobban közelít a valósághoz akkor ott nem lenne rossz.Nekem elég illúzió romboló volt amikor először beálltam az általam kilőtt tank mögé,aztán egyszer csak elpárolgott.Ez pl. a wotban jobb.
  • Coral Springs
    Nem rég léptem ki az AF -ből, akkor több mint 40 ezren voltak online. Ez közel sem annyi mint amennyit a WoT fel tud mutatni, de nem is kevés.