37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ninju #6415 Én csak mindenféle öngyilkosan rohamozó BT-7-el találkoztam (na jó, meg a platoontársával :D).
Kár, hogy később nem futottunk össze. -
sb,se lehet rossz csak én szeretem nézni a tankomat kívülről... tudom ferde hajlam, de az van :DDD -
Glo #6413 Próbáld ki az Sb-t >o]
Tegnap mentem a párommal szakaszban. Szerinted ki filézte ki a magyar squadot az ellennél? :D -
igen, viszont mire megtanultam, hogy hogyan váltsak előremenetbe meg hátra menetbe:DD, persze elég lett volna megnézni a controlst na mind1, az nagyon tetszik, hogy ha eltalálják a tornyot akkor nem tudsz forogni vagy nem tudsz lőni és, hogy minden találat meglátszik a tankon, nagyon jó, sztem a wot megy a levesbe ha kijön az open :D -
Nazarov77 #6411 Én miután kipróbáltam az RBt azóta hozzá se értem az arcade battlehez, sokkal jobb élményt ad hogy nincs célzás rásegítés és tank kijelölés, de főleg azért mert nincsenek keverve az országok. -
ma meg persze, hogy lemaradtam :/ -
Tegnap sajnos csak egy félórát tudtam játszani :((, mert dolgom volt az asszonnyal.. persze nem olyan dolog :D viszont azonnal töröltem a wotot, hihetetlenül jó :D igaz még az RB-t tanulnom kell, mert senkit nm bírtam kilőni, de így is hatalmas élmény volt :DD -
Nazarov77 #6408 Valószínű ráfér a damage modeljére a finomítás. Viszont ezek ellen mindenféleképpen érdemes HEt használni, nem azért mert az ap lepattanhat róla hanem mert vékonyan vagy egyáltalán nincs páncélozva és csak keresztül megy rajta a lövedék.
Flakpanzernél is csodálkoztak régen hogy mi az már hogy a tornyára lőttek 10et APval és még mindig él, hát ezen ne is csodálkozzon mivel a legénységet leszámítva a flakpanzer 20mmes géppuskájának pajzsa mögött nincs semmi :D -
HEHEHE :)
Nem az volt a baj hogy pattogott volna az AP.Minden lövés sebzett és a végén már irreális mennyiségű kreditet és xp-t kaptam minden egymást követő találatra.Körbevettük a szerencsétlent és előről,hátulról lőttük percekig. Ő közben égett de folyamatosan forgatta az ágyúját és visszalőtt ránk.Tízszer fel kellett volna már robbannia ennyi találattól és ilyen hosszú ideig tartó motortűztől.
Egyszerűen halhatatlan volt.
Vagy az a hely volt bugos valami ismeretlen módon ahol állt,vagy maga a jármű,a fene tudja.Minden esetre ilyennel még soha nem találkoztam. -
PiciPanzer #6406 Páncélozatlan járművek ellen HE. -
Egy jó csata és meg lett volna a Panther. A játék tele van buggal még, de ettől függetlenül már így is élvezhető. Kell még több pálya bele, de amúgy fenomenális. -
Caterpillar #6404 Ma csak Tigrincset szelídítettem, éppen eldöntöttem, hogy nem vagyok én hülye és tényleg a Panther a tuti, de az utolsó meccsen kellemesen csalódtam... :) -
bug
Nekem is volt egy érdekesség az előbb.Egy flakpanzerbe lőttem bele közvetlen közelről vagy harmincat t50-el.Mind sebzett de nem halt meg.Aztán csatlakozott hozzám még 2 csapattárs de nem tudtuk kinyírni.Ő is lőtt ránk közben és egyikünket ki is lőtte.A végén a bázis elfoglalásával nyertünk mert egyszerűen halhatatlan volt a flak. -
Hát,láttam már úgy álcázott tankokat bokros területen(egy haditechnikai bemutatón) hogy még 5m-ről is meresztgetni kellett a szememet hogy meglássam őket.Persze a játékban SB-ben ez egy kicsit flusztráló tud lenni.Az előbb úgy szedett ki egy su85 közelről hogy majdnem kiugrottam a fotelből ,akkorát robbant a pantherem.Nagyon cool feelingje van.
Nekem SB-ben kurszk jön be nagyon.Szerintem szimulatorban majd a nagy pályák lesznek igazán élvezhetőek.Egy téli orosz "hómezőt" tehetnének bele.Mire annyi idős játék lesz mint a wot,gondolom rengeteg nyalánkságot kapunk majd. :)
Minden esetre még így zárt bétában,pár tankkal és néhány pályán is nagyon élvezetes játék.
-
flashpointer2 #6401 Realisticen össze vissza voltak a csapatban a német tankok meg a szovjetek vegyesen ami sosem fordult elő, bug vagy feature? Persze büntit kaptam emrt ahogy megláttam egy német tankot máris lőttem a KV-val -
Amaymon #6400 Nem mondom, hogy nem az, de lehetne még mit bele tenni. A műfajában egyedülállóan jól sikerült így félkészen is, de SB-re több kellene még, akkor is ha a WT nem kimondottan szimulátor AF:SB-n sem. -
flashpointer2 #6399 jaja, dzsungelben hallgatózás +kipufogófüst figyelés, nagyon király -
Caterpillar #6398 Azért amikor, 15m -ről nem látom az IS-1 -et a bokorban pedig kigúvad a szemem, sőt még a torkolattüzet is láttam, nah az azért elég menő... :D -
twi452 #6397 úgy tűnik ezeket a párducokat kétszer kell kigyújtani :D
ez már a harmadik ami csak a második után adja meg magát ma :) -
Amaymon #6396 Jelen állapotában nagyon kezdetleges az SB mód GF-ben szvsz. Lockolt nézet + nem látszik az ellen és slussz. A hangulatos pályán kívül alig ad mélyebb játékélményt. AF-ben drasztikusabb az eltérés, teljesen más még a gépek mozgása is. Legalább a váltókezelés kötelező lenne de még asse' -
twi452 #6395 látom már ezt kareliát nagyon fogom utálni, minden kavics mögött áll valaki sniper állásban :D -
vajakos21 #6394 Köszönōm! Este tesztelem,leirás alapján nem is kell variállnom. :-) -
twi452 #6393 van persze :P :D
mondjuk semmi extra csak beraktam "fps üzemmódba" wasd a mozgás, számok az akciógombok meg az egérre raktam a lövésznézetet egy oldalsó gombra így nem zavar bele a repülős géppuskába ami a jobbgombon van
mondjuk úgysem repülök de azért legyen tiszta :D
zoomolás meg ahogy a repülőknél egérgörgőn, mondjuk kicsit lassú de nem sietek sehova :D
a különálló fékeket nem használom szerintem felesleges így ki sem próbáltam :)
tankosCB.blk -
vajakos21 #6392 Ma talán feljutok én is.Twi, van valami bevállt bill. configod amit meg tudnál osztani/küldeni? (a freetrack beállitásod bevált gondolom erre is állitottál valamit) -
flashpointer2 #6391 Oh, ha nem ismersz egy szabályt semmi gond, az mentesít alóla! .D -
cpthungarian #6390 Most ezt komolyan kérdezed? :D -
bgabor #6389 És aki nem találtam meg a dedikált, bugra szakosodott CBT fórumot? -
cpthungarian #6388 CBT members are not permitted at the moment:
- Publish any information concerning bugs, errors or flaws outside of the dedicated CBT forum. -
Nazarov77 #6387 Hát ez nem igaz xD
GAZ légelhárítóval megflankeltem egy Panzer IV Ht, köröztem körülötte és folyamatosan lőttem alap lőszerrel, ő csak egyszer tudott meglőni hála az égnek APval lőtt így keresztülment rajtam minimális sérüléssel, én meg lövöm lövöm, már a sokadik tárat engedem a hátsójába és oldalába azt egyszer csak BOOOOOM
ammot értem és felrobbant xD -
twi452 #6386 az enyém nem bug csak a várható játékosállomány prezentálása :D
egyelőre még az élmény nagyobb mint a bosszankodás de majd elmúlik :) -
T50 még mindig OP, már nagyjából kilehet őket lőni, de még mindig OP. Az ágyú sebzése nagyon durva, és nem hiszem hogy 50 mről nekem a tornyára a 75 mm-sel lepattanok sorban.
Ma találkoztunk egy GAZnál buggal, ugyanaz, mint korábban a PZ2es videónál volt. -
bgabor #6384 CBT szerződés változásai? -
cpthungarian #6383 Azért érdekes, hogy pár hete még majdnem megköveztek mert írtam pár sort egy probléma megoldásáról, most meg posztoljátok a képeket a bugokról... -
twi452 #6382 naaa azért a másik oldalon is vannak gyöngyszemek :D
tessék.. szóval itt sem lesz ez másképp :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dreamteam :D
-
Jó, a német oldal tele van retard emberekkel alsó tierben, a T50 pedig még mindig OP. Az az ágyú az valami hihetetlen. -
bgabor #6380 Többi pálya jó, nem vágom. -
bgabor #6379 Kurv@ jó lett a mai peccs... Jungle pálya. Tegnap reggel még semmi baja nem volt. Ma játszhatatlan.
-
Eddig is voltak AI ellenfelek a pályán? Ráadásul teljesen megzavar, mert német oldalon szovjet AI tankok és fordítva vannak...és nem is jelzi megfelelően a játék...teljesen összevagyok most zavarodva. -
twi452 #6377 Kurskon meg mintha sűrűbb lenne a növényzet.. ami sajnos el is vitte abból a kevésből is 10-15 fps-t nálam.. szóval most kicsit gázosabb :D -
twi452 #6376 nagyon gonosz.. azért pakol be a gép is egyedül 3 panther ellen..:D
az egyiket sikerült kétszer felgyújtanom hátulról...de elég esélytelen volt a parti :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!