War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nem, ahogy írtad biztosan megvan nekik a szűk tesztelő réteg
ez a publikus bohóckodás inkább csak ilyen "gyere nézd meg mi jön a kövi patchben ha szeretnéd" dolog és ekkor az összes yt-os partner okádja a híreket, videókat -> ingyen reklám 😊
T-54 megvan, egy kört mentem vele, azóta a garázsban áll, nem látom értelmét T5-nek ebben a formában.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.22. 12:44:07
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

a dev szerver mindig megy, csak erre a pár órára mindenki kap jogosultságot belépni az éles update előtt 😊
és még nyitva sincs a dev server. Csak patchelni enged.
M24 chaffee
M46 patton
M4a2 1944mod
M16 halftrack
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.21. 18:38:16
Remélem a DM-elt is megcsináljak ilyen szépen.
TAKARODJON A MOCSKOS K ANYUKÁJÁÁBA A GAIJIN!
újra próbálkozom majd valamikor szeptember közepén szerintem.............
undorító fax orosz játék!
És hogy találod el vele?

Simben sokszor hosszú a várakozás és berak 4 vs. 4 csatákba is pl. Kurszkon,ami azért nem egy nagy élmény.RB-ben azért többen vannak valamivel.A repcsiket is el lehet kerülni,legalább is jó helyezkedéssel lehet csökkenteni az esélyét hogy kidobjanak.(ettől persze még bosszantó)(ja,és nem a t4 nehéz vasakra gondoltam 😄)
A másik előnye hogy szebb a grafika.Simben ha a fű nincs levéve 0-ra,nem látsz semmit sniper módban.RB-ben azért van némi támpont,így mehet full graffal,ami azért ennek a játéknak az egyik pozitívuma.
Sokszor persze itt is kell várni,ezért már többször kipróbáltam az árkádot 1-1 csata erejéig de eddig mindig menekültem onnét.Azok az összekevert csapatok sem tetszenek és az a zöld kereszt...egy vicc.Akkor lövöldöznék valami pár száz kilós vacakban Bin Laden fejekre ha azt élvezném.
Persze van akinek meg az jön be...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Panther D-mmel megindultam nagy meresszen, mentem pár méter, paff a bomber kibasz. Hát mondom okéééé. Respawn megyek megint pár méter, erre ugyan az a csóka kibasz megint... Többet nem köszi😄 SB-n a lejátszott XX- csata alatt, ha egyszer kidobott repcsi, itt meg 2 perc után egyből kétszer. Rosszabb mint a WoT-ban az arty.
Szerk: nálam RB-ben nincs ez.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.19. 23:13:22
Valamit viszont furcsállok. Az előbb mentem simben t44-el és ugyan az a rendszer mint az eventben.(spawn pontok kellettek) Most akkor bevezették ezt élesben,vagy mi a tököm van?
- Mindenki - mindenhonnan 1 lövéstől meghal (ellenség is, én is). Tök mindegy, hogy milyen szögben állítod be a tankodat, tornyodat, mindegy mekkora armorod van, mindegy milyen messziről lő valaki, tuti durranás. (teszteltem is, kv1-zis lőttem mindenhol, ott ahol még nem is szabadna, hogy átüssem, döglött)
- Tiger 1 lámpáját még mindig nem sikerült javítani (mióta is van így?)
- Visszatették a "sky is for heroes" játékmódot, megörültem beléptem egy tiger 1-el, és egy ju-88-al. Tiger I 500 spawn point, ju88 800, én 450-el kezdtem. kiléptem, first win 2x -> 2x0 = 0. GG (igen tudom, ez én hibám is, több tankot kellett volna vinni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.19. 21:47:00
Szóval szerintem jó megoldás,sokat javít a játszhatóságon.
Talán Lammaer említette, hogy igazi bug javításra ősz környékén számíthatunk. Állítólag nem egy egyszerű folyamat.
Megértelek, ha azt mondod jobban tetszik a WoT. Árkád módban van pár év előnye még akkor is, hogy ha van alapvető játékmechanikai eltérés a két játék között. Itt ugye nem mondhatod, hogy kigurulok, mert van annyi HP-m, hogy tuti kibírok még két lövést. 😊
Én pillanatnyilag még maradok, időnkét játszom picit amíg szórakoztat és várom a csodát. Hátha jön egy nagy hibajavító patch. 😊
Csak nekem tűnik úgy hogy nagyon rövidek lettek a javítási idők? Vagy csak az eventben azok? A párduc lövegét,aztán később a motort is úgy 10-15 sec. alatt javítottam.Sokkal jobb így.
Alapvetően én is kizárólag Simulationben játszottam. A PzIII N és T-34 prém event során néztem át árkádba és meglepődtem. Ha a saját szintjén kezeli az ember meglepően játszható!
Nekem az a meglátásom, hogy Gazsiék jelen pillanatban annyira el vannak havazva, hogy kizárólag árkádra balanszolnak. A vegyes csapatok miatt ott kevésbé ütközik ki az oldalak erőssége. A pénz is jobban jön. Már csak azért is, mert nem vársz 10-20 percet, hogy utána bedobjon egy 5 vs 5 csatába, ahol ha te vagy az isten van max. 10 killed. Árkádba bedob pillanatok alatt, kilősz 8-10 tankot és vége. Kapsz egy rakás pénzt és RP-t. Ezt sajnos el kell ismerni. (bár a becsapódás jelzőtől még mindig borsódzik a hátam. 😊 )
Bár alapvetően sajnálom ezt a hozzáállást, meg tudom érteni őket. Véleményem szerint sokkal izgalmasabb SB-ben játszani, viszont amíg a fő játékos bázist az AB adja, addig én is azt a módot próbálnám rendbe rakni.
Ezzel nem védeni akarom őket. Én is sokkal szívesebben játszanék egy kevésbé bugos, változatos és kiegyensúlyozottabb játékkal, de sajna ilyet nem ismerek.
Még egy záró gondolat. Ha van pár grafikusod akiket azért vettél fel, hogy látványos videókat készítsenek, nem fogod tudni őket befogni bughuntingra, mert egyszerűen nem értenek hozzá.
Béke!
Ha meg elindul, akkor olyanok vannak ott akik tudnak is játszani, és persze orosz oldalon...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)