War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Ne tedd!! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Na meglett az első Tigris 2. Ha lesz pénzem hogy megvegyem kipróbálom.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
A hiba benned van ha már t3-ban sem megy a játék.Ott még egyáltalán nincs gond a balansszal!!Sőt!! T3 simben a német oldal erősebb. T4 aztán tényleg nem egy élmény a németekkel,t5 meg játszhatatlan. Na de hogy t3-ben sem megy......Ezt eddig még senki nem mondta. Pár stat t3 német tankokkal(átlagos játékos vagyok,nem megyek napi 5-10 csatánál többet):

És még egy apróság: Az il2 és a jer2 mióta vadászgépek ????

Ezt én is írtam korábban, az a kiírás is bugos, megszívtam párszor.
Azért néha érdekesen működnek a T-34-esek, van mikor telibe lövöm a torony és test között fekete lesz cső a gunner és a loader is és visszalő szinte azonnal.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

A leírás alapján nyugodtan bele lehet rakni a maus-t a játékba. Más kérdés mennyire használható pl.: kurszkon használható míg ki nem dobják egy-két 1000kg-os bombával. És valószínűleg az orosz sírnának hogy túl OP a maus.

A nyitás után 100k volt az online létszám, az saccra kb. 40-50k érdeklődő volt, akik amúgy nem játszottak korábban a wt repülős részével, őket a tankok érdekelték volna,de azt kapták amit, és a jelenlegi online létszám tükrözi is a véleményüket. Kijött a GF de a létszám, nem emelkedett (inkább csökkent), ami valószínűleg azt jelenti, hogy sok új játékost nem sikerült szerezniük. Esetleg azt a kis pluszt amit nyertek a GF-el, azt el is veszítették az AF simulator mód elkaszálásával. Röviden kevesen élvezik, sokkal nagyobb volt ennek az egésznek a füstje, mint a lángja.
A T34-eket meg könnyű kilőni, alap kérdés: milyen lőszert használsz?
A saját tesztem eredménye: 5 napon keresztül napi 50 csata T3-T4 25/25 arányban, kizárólag német oldal (100%-ig képzett legénységgel).

1. nap 50 csata 7 győzelem 43 vereség.
2. nap 50 csata 12 győzelem 38 vereség
3. nap 50 csata 16 győzelem 34 vereség
4. nap 50 csata 10 győzelem 40 vereség
5. nap 50 csata 8 győzelem 42 vereség

Tisztelettel kérdezném a fejlesztőktől hogy szokták-e figyelni a statisztikákat??? Észrevették-e már ezt a nyomasztó orosz fölényt minden értelemben? Esetleg hogy a T34/57 10-ből 8X egy lövéssel lövi ki a Tigrist vagy a JP-t... Hogy a szánalmas német tankoknak(csak a játékban) 6-10 lövés kell ahhoz, hogy egy nyomorult T-34-est kiszedjen? Ja, hogy ez így jó... 2 perc után már a fél német csapat kilépett. Csak meg kell nézni azt, hogy mennyi a német és mennyi az orosz tankokkal játszó várakozók száma. Vagy hogy abból áll a játék, hogy az orosz tankok már kezdéskor lerohanják a bázispontokat, befoglalják és semmi egyebet nem tesznek csak kempelnek. Persze egy lövéssel bármit kilőnek. Hol jelentkezik a fegyverek pontossága közötti különbség? Sok esetben annyi a játék, hogy pozícióba kerülök, és a célzás pillanatában 4 tank egyszerre rám lő. Esély? Az orosz közepesek már akkor pozícióba kerülnek, amikor én még csak fél úton járok...és még csak a tankokról beszéltünk. A Yer-2, Il-2M a vadászok fölénye is óriási. A B'nZ technika itt mit ér, ha befoglalják a földiek a bázisokat? Meg amúgy is. Orosz oldalon játszva meg totál unalom, szinte versenyezni kell a kill-ekért. Nem tudom ki élvezi ezt, én nem.

Trucker39
Persze, csak érdekelne, hogy mi köze a jármű súlyának ahhoz, hogy milyen harcértéke van? Mert a Su-100/Su-122P nagyon jó td (Su-100 szerintem op), ezekhez jár még egy respawn, a JP-hez nem mert nehéz? Logika hol van ebben? Ja és mellé a Su-100nak elvileg nem működik a lőszer rekesze, lőheted te a cső alatt, szökőévben fog berobbanni, de "majd" javítják, ahogy múltkor olvastam a választ erre.. Nem tudják ezek, hogy merre van az előre.
És akkor miről beszélünk. 😊 Elmehetnek a... 😊

Azt már lezárták, 40+ tonna felett 1 spawn sluszpasz. <#nemtudom>

Elvileg 2 db épült torony nélkül és egy torony.i

A másik.Egyik ígéret a másik után.De arról miért nem beszélnek hogy a szovjet td-nek 2 spawn van míg német oldalon 1...

elvileg 2 darab alap készült hozzá torony nélkül 😊
Sherman0070
Maus-ból is csak faprototípus volt. Vagy nem? Készült belőle működőképes fém? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Köszi szépen, hirtelen erre nem is gondoltam.
Szerintem már az alap koncepció rossz.Miért vegyítik a II.vh-s dolgokat a háború utáni dolgokkal? 😊 Repülőknél és tankoknál egyaránt? Nálam itt lett vicc az egész. 😊

Sherman0070
Az hogy a javítási skillt is felnyomod :'D

Még több free kill a T-54-nek. 😞
Ja ez nekem is tetszik. Főleg mikor panther A-val vagyok velem szemben az IS-4m és nézek ki a fejemből most mit csináljak veled. Ez persze nem zavarja őket. De az hogy behozzák a maus-t az már igen. Mert ugye az orosz ágyúkkal nem lehet kilőni (szemből). Az E-100 meg sose létezett. Szerintem lövésük sincs hogy oldják meg a T5 kérdést.

Hát volt benne sok érdekes dolog, konkrétan nem akarta bevallani, hogy nagyon nagy gáz lenne T5-ben, hiába volt kérdés, kerülgette az egyenes választ szépen, de ez a kedvencem: "A tier 5 balanszolás javítva lesz a MM sávok növelésével, így még a gyengébb 4. szintű tankok is csatlakozhatnak 5. szintű csatákba, amikbe eddig nem vettek részt. "
Kérdezz felelek......
K : Azok a 122 mm-es lövedék ütötte lyukak viccesen néznek ki, de nem pontosak.

V : A lövedék ütötte lyuk nincs kapcsolatban a lövedék által okozott sebzéssel, az csak egy matrica ami a tankra kerül ha átütés volt. Jelenleg a méret a tank textúráján rendelkezésre álló helyen múlik.

K : A Kill Cam a repülőknél is meg lesz valósítva?

V : Nem tudom biztosra mondani. Elsőnek a tankoknál lesz megvalósítva, mivel nekik fontosabb.

K : Miért hosszabb az L70-es löveg újratöltési ideje mint a szovjet D-5-nek? Nem könnyebbek a 75 mm-es lövedékek mint a 85 mm-esek?

V : Az újratöltési idő az egyik a kevés paraméterek közül, amelyeket kis mértékben lehet változtatni a balanszolás végett. Továbbá a KwK42 páncéltörő lőszere közel 1 kg, kevesebb mint a szovjet 85 mm-es lövedék, azonban a tank testéből kell a töltényűrbe mozgatni, míg pl. a T-35-nél a toronyból is be lehet tölteni.

K : Oké, de miért ugyanannyi az újratöltési ideje ugyan annak a lövegnek különböző tankokon?

V : Csak befejezetlen munka. Sok adat szükséges a finomhangoláshoz, sokuk csak kivágott-beillesztett infó, és régóta így maradt.

K : Számíthatunk működő géppuskákra a következő nagyobb patchben? Legalább a légvédelmieknél?

V : A légvédelmieknél nagyon valószínű igen, a többi annyira nem. A mechanika maga készen van, csak a modellekben kell számos dolgot megcsinálni, fontos elemeket belerakni.

K : A játékosoknak már elég eszközük van a repülőgépek elleni harcokhoz. Fogtok valamit csinálni az MI légvédelemmel (különösen Ash River ,Kárpátok, és Karelia pályákon) ?

V : Már csökkentettük az MI légvédelem hatékonyságát ezeken a pályákon. Karélia még nem kapta meg ezeket a változtatásokat, de a változtatásokat már ott is végrehajtottuk. A respawn pontos játékmódban egyáltalán nem lesz MI légvédelem.

K : Mik a terveitek a német tier 5 tankokkal? Most úgy tűnik a gyengébb oldalon vannak.

V : Először is az MM sávok növelésével a kései IS-2 és T-44 tier 5-ös járművekkel kerül csatába. A hosszú 88-as és 105 KT teljes és kaliber alatti lövedékeinek átütése is növelve lesz. Talán berakunk majd új járműveket is, de 1-2 hónapnál nem hamarabb.

K : Mikor fogjátok eltávolítani a sziklákon és földön keresztül lövés lehetőségét?

V : Már eltávolítottuk, azt mondod még mindig lehetséges? Ha igen - mint minden hasonló problémánál - pontos hely és 100% -os reprodukálhatóság szükséges. Jelentsétek a hasonló helyeket.

K : A fejlesztők játszanak a játékkal? Hogyan látják a jelenlegi állapotát és a járművek egyensúlyát?

V : Játszunk. Én nem adok semmiféle értékelést róla, a játékosok akik ezt eldöntik. Személyesen én nem csak a munkában tesztelés végett játszom vele, hanem otthon is a móka kedvéért.

K : Mi a helyzet a löveg és a lőszerrekesz tartósságával? Marad ugyanaz vagy fog változni valami?

V : Az 1.43-ban a lövegcső modellje pontosabb lesz és több lepattanót fog okozni. Saját anyaguk lesz és a tartósságuk is növekedni fog.

K : Tervezitek, hogy növelitek a járművek számát jobban páncélozott variánsokkal? (Vagy más módon - kevesebb páncélzattal mint a jelenlegi)

V : Csak ha szükséges.

K : Megígértétek a szovjet T10M tankot (eredeti nevén IS-8) ami egy szörnyetegnek számít, hogy az E-100-nak legyen ellenfele, és a D25-T lövegről is tárgyaltatok, ami még tovább növelné az egyenlőtlenséget a magasabb tierben. Ha nem lesz az E25 és E50 berakva a játékba, mely tankokat várhatjuk?

V : Új lövedék csak akkor lesz lehetséges, ha a német oldal új tankot ka. A jelenlegi állapotban ez rossz ötlet lenne. Még nem döntöttük el mit kellene berakni top tier tanknak, az egyik lehetőség egy jobban páncélozott Panther például, tehát valami jobb páncélzat, különböző vastagsággal.

K : A probléma az új respawn pontok játékkal az, hogy ha a vesztes csapat veszít, az többet veszít hála a respawn pontoknak. Ha több tankot veszítetek, az ellenfélnek nemcsak több tankja lesz, de több respawnja is. Ez nem fair!

V : Ez nem teljesen így van. E rendszer előtt a játékosoknak ugyanannyi "erőforrásuk" volt. Ebben a módban sokkal több "erőforrásod" lehet ha jól játszol, nagyobb ráhatásod lehet a csatára, még ha a csapat többi része rosszul is játszik.

K : Fogjátok optimalizálni a tankcsatákat?

V : Folyamatosan dolgozunk az optimalizáláson, de a földi egységek hardware igényesebbek. Több grafikai lehetőség van.

K : A repülőgép ütközések fogják sebezni a tankokat?

V : Szükség van finomhangolásra. Valójában nagyon nehéz a rendszert korrigálni, számításba kell venni a bombák súlyát, a betöltött rakétákat, üzemanyagot és hogy melyik része (motor vagy szárny) találta el a járművet.

K : A fő probléma a földi járművek respawn pontjaival, hogy korlátozott a respawnok száma még ha van is elég pontod rá.

V : Lehetséges, hogy még szigorúbbra fogjuk csinálni mint jelenleg - egy respawn / slot.

K : De akkor a prémium slottal rendelkező játékosok előnyben lesznek!

V : 5 szabad slot a maximum respawnok száma amit úgy gondolunk, hogy elég egy ilyen módhoz. A megnövelt ár/respawn egy korlátozó tényező az elérhető respawnok számában. Még 5 respawn is túl sok, tehát olyan árnövekedést kell beállítani, hogy ez az eset se történjen gyakran.

K : Lesz lehetőségünk járművet váltani anélkül, hogy elveszítjük az egyiket? Például átülni repülőbe anélkül, hogy a tankot elveszítenénk?

V : Árkád csatákhoz más respawn változat lesz, ami hasonló a CoD rendszeréhez. És igen, tervezzük, hogy ha elég pontot értél el, akkor képes leszel bármikor átülni egy repülőbe, ami közel lesz a csatatérhez, így a földi járműved nem fog megsemmisülni a folyamat közben.

K : Nem gondoljátok, hogy ha 150 respawn pontot adtok egy játékos megöléséért, akkor a gyengébb játékosok csak egyszer vagy kétszer fognak respawnolni a csata során? Szerintem ez rossz ötlet.

V : Szerintem jó ötlet. 1-2 spawn azoknak akik nem sok mindent tesznek a csapatért és csak meghalnak. És ne felejtsük el, hogy a pontokat nem csak a ölésért, hanem sebzésért, bázisfoglalásért ( ami annyit számít mint két kill) és a csatában való részvételért is kapunk.

K : A spawn sorozatról...úgy érted, hogy a repülőgépre "spawnolok", mi történik a tankommal? Azon a helyen marad ahol hagytam? Meg lehet semmisíteni, amikor már nincs az irányításom alatt?

V : Igen.

K : Terveztek az SB módhoz is hasonló respawn pontokat?

V : Gondolkozunk rajta. Az SB nagyon különböző a tankoknál és a repülőknél, ezért valószínű, hogy oda más kell.

K : Mikor tervezitek javítani a lövedékek páncél mögötti másodlagos hatásait? Pontosabban a PzGr 39/42 (Panther D), voltak esetek amikor a lövedék átütötte a páncélt, de nem okozott semmi sérülést 10 méterről.

V : A PzGr 39/42 gyújtószerkezetének érzékenysége 0.25, ami azt jelenti, hogy ha közvetlen közelről tüzelsz 160 mm-es átütéssel, szükség van minimum 40 mm páncélra, hogy a gyújtószerkezet aktiválódjon. Tehát igen, ha átütöd a páncélt (az alváz tetején például) lehetséges, hogy a gyújtószerkezet nem élesedik. A jövőben tervezzük, hogy megmutassuk ezeket az értékeket a lövedék adatlapján. Az érzékenységet megnöveltem 0.15-re.

K : Számításba veszitek az AB csaták statisztikáit a tankok BR állításánál?

V : Minden módnak külön statisztikái vannak. Most, miután megváltoztattuk a BR sávokat először minden mód BR-je ugyanaz. Később majd változnak a statisztikától függően.

K : Sok játékos csak egy legénységi slothoz vásárolt tankokat. Ők emiatt nem fogják kedvelni az új módot.

V : Viszonylag gyorsan tudsz szerezni egy alap legénységet. Úgy gondolom, a legénység nem okoz akkora különbséget, hogy fő probléma legyen.

K : Miért veszitek számításba az E-100 vagy a páncélozott Panthert? Miért nem csináljátok meg jobban a jelenlegi tankokat?

V : Mint már említettem növelni fogjuk a KwK43 és KwK46 ágyúk átütését.

K : Mit fogtok kezdeni a németekkel tier 5-ben?

V : Lehetséges, hogy növelve lesz a Tigris és a Párduc tűzgyorsasága. Másik lehetőség a német top tankok BR-jének csökkentése. Nem tudok többet mondani a radikálisabb megoldásokról egyelőre, amíg a döntés meg nem születik. De már rájöttünk, hogy az E-50 és az E-75 nem jó megoldások,mivel nem hoznak semmi különösen újat a játékba.

K : Lesznek szovjet és német páncélozott autók?

V : Talán csak ha más nemzetek fő ágai készen lesznek.

K : Lesznek cserélhető fegyver tartó modulok a légvédelmi egységeknél? (mint ahogy a német járműveken volt?)

V : Talán, de nem hamar. Egy kevés német légvédelmi egységet adunk hozzá a következő nagyobb patchben, utána kisebb mennyiségben lesznek új járművek hozzáadva a játékhoz. Az amerikai járművekre fogunk összpontosítani.

K : Van valami szórás a lövedékek átütésében? Például egy lövedék 75 mm átütéssel 100 méterről 90 fokos becsapódás esetén, néha képes átütni 76 mm páncélt, és ugyanolyan körülmények között nem tudja átütni a 74 mm páncélt?

V : Igen, 10% a szórás

K : Figyelembe veszik az üzemanyagtartályban lévő oxigén mennyiségét? Egy teli üzemanyagtartályban nincs elég oxigén a robbanáshoz.

V : Nem, nem vesszük figyelembe.

K : Az üzemanyagtank robbanása után nem látunk lángokat. Az azonnali üzemanyag megsemmisülés nem tűnik realisztikusnak.

V : Szükséges némi munka a effektekhez.

K : Lesznek további megsemmisülési effektek eltekintve a robbanástól ami tűzhöz vezet?

V : Jelenleg 3 különböző megsemmisülési effekt van, robbanás, tűz és effektek nélküli teljes megállás.

K : Tervezitek eltávolítani a radart SB tankcsatákban?

V : A minimapon lévő jelzésekről beszélsz? Igen, tervezzük eltávolítani.

K : A respawn pontokat csak a tankokhoz tervezitek, vagy a repülőkhöz is?

V : Azokhoz a csatákhoz tervezzük ahol repülők és földi egységek együtt harcolnak.

K : Mikor lesz a rádió kommunikáció megvalósítva?

V : A rádió kommunikáció, úgy mint a minimapon lévő célpontról adatok továbbítása - esetleg a következő nagy frissítésben.

K : Azt mondjátok az E-50 és az E-75 nem lesz a játékban. Mi a helyzet az E-100-al?

V : Nem azt mondtuk, hogy nem lesz a játékban, csak azt, hogy sokat nem változtatna rajta. Az E-100 az más, attól tartok, hogy azt az oldalt túl erőssé tenné, és keresnünk kell egy másik hasonló szörnyet a szovjet oldalról.

K : Lesznek páncélozott kocsik a földi egységek soraiban? Mint például az Sd. Kfz. 231, Sd. Kfz. 234 és a Sd.Kfz 234/2 "Puma" (Úgy gondolom már létezik mint MI jármű a repülős pályákon)

V : Teljesen újra kell dolgoznunk őket mielőtt játékosok kezébe adjuk őket. Talán hozzá fogjuk adni a játékhoz őket, de nem a közeljövőben.

K : El tudnátok különíteni Németországot Kelet és Nyugat Németországra, ami balanszolná a MiG15 és T55-öt az egyik oldalon, és a Sabre és Leopárdot a másikon.

V : Az nagyon nehéz lenne.

K : Mutattatok képeket a frissített Tigris H1 modellről. Megcsináljátok ezt a többi tankkal is, vagy ez egy kivételes frissítés volt?

V : A Tigris az egyike volt az első tankoknak a játékban. Második egészen pontosan, az első a Sherman volt, amit szintén átdolgoztunk. Volt jó néhány hiba a geometriában és részletekben, amit úgy döntöttünk kijavítunk mielőtt a Tigris E modelt hozzáadjuk a játékhoz. Lehetséges, hogy a többi modell is frissítve lesz - attól függ szükség lesz-e rá.

K : Szeretnénk egy torony rögzítés funkciót. Pontosan egy helyen, nem úgy mint most, hogy célra kell tartani. Ezt nem nehéz megvalósítani. Várhatunk ilyen funkciót vagy nem?

V : Ennek a funkciónak csak nagyon kevés tapasztaltabb játékos örülne, a többség számára negatív hatása lenne. Véletlenül is rögzítheted a tornyot, és nem érted mi történik, és a játékosok azt fogják gondolni, hogy a játék rossz és nem működik semmi - rohannának a fórumokra a problémával, vagy ami rosszabb kilépnének mielőtt ellenőriznék. Tehát először egy visszajelzést kellene megvalósítani ami jelzi a játékosnak, hogy a rögzítés aktív. És minden ilyesmi , nem valósítható meg gyorsan.

K : Meg tudnád mondani igaz-e, hogy néhány jármű (esetleg mind) hátulról történő lövése esetén a motor és a váltó "elnyeli" a lövedék sebzését, ami azt jelenti, hogy nem hatásos hátulról lőni a járművet?

V : Ez általában hatásos, ugyanis a motor megsemmisülése nagy eséllyel tűzhöz vezet. A összes többi modul ugyanúgy működik mint minden más. Ezeknek számos anyagparamétere van, amely meghatározza milyen átütésű lövedék tud kárt okozni benne, és a "sűrűség" paraméter, amely megmutatja, hogy a lövedék teljesen átüti-e vagy sem. Néhány esetben, ha a páncél át lett ütve a modulok kiegészítő páncélként is működhetnek, amelyek megakadályozzák, hogy mélyebbre jusson a lövedékből származó törmelék.

K : Az E-100-ról, amennyire jól értem Maustrum II tornnyal volt felszerelve, aminek az oldala csak 80mm vastag volt. Ugyanez elmondható a tank oldaláról, a háta pedig ennél is vékonyabb volt. Tehát a jelenlegi szovjet beállításokkal lehetetlen átlőni szemből.

V : Az én tudomásom szerint a legvalószínűbb verzió a Maus torony volt, aminek 200 mm az oldalsó páncélja. A test 120 mm, rajta egy 60 mm páncéllal a tetején, ami esélyt sem adna a legtöbb szovjet lövedéknek.

K : Bejelentettétek a T-54 model 47-et a szovjeteknél, terveztek új tier 5-ös német járműveket hozzáadni a következő nagy patchben?

V : Csak légvédelmi járműveket. Nem azért mert az akarjuk, hogy szovjet járművek legyenek és németek ne, kérjük értsétek meg, hogy attól a pillanattól amikor eldöntjük, hogy ez a jármű kell, addig a pillanatig amíg megjelenik a játékban, van egy késés. A járművek amik jelenleg készen vannak nem tegnap és nem is egy hete lettek megrendelve. Ebben a patchben főként a német közepes tank ágra koncentrálunk, hozzá akarunk adni egy minimális légvédelmi ágat és néhány prémium járművet.A top tier tankok leghamarabb az 1.45-ben jönnek. Talán megtartjuk a T-54-et 120 mm-es frontpáncéllal, de nem hiszem hogy javítaná a helyzetet tier 5-ben. A tier 5 balanszolás javítva lesz a MM sávok növelésével, így még a gyengébb 4. szintű tankok is csatlakozhatnak 5. szintű csatákba, amikbe eddig nem vettek részt.

Egy kis csámcsogni való.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.25. 08:45:35

Erre gondoltam én is..
Nem játszol....

A crew pont az oké de hogy az ágyúm befeketedik állandóan attól, hogy 10 méterre a földbe lőnek, előttem, vagy mellettem, azért már kicsit túlzás. Erre vajon mi a megoldás?
Sherman0070
Én nemrég amikor volt a golden battles abból váltottam át 800 aranyat crew skill pontra és jól felnyomtam a legénységi tagokat.

Köszi, akkor ráhajtok én is.
Sherman0070
Bezony. Ha kilőnek vagy valami rohadt nagy kalibertől kapom vagy ammo damaged. Crew knocked autom csak bomberektől van.

Sherman0070 Az összes poszton 80?
Inkább az a baj, hogy túl sokat nyomom és már nem tudom nem észrevenni ezeket, <#email> A zárt bétában nagyjából egyszerre fejlődött mindenki, egész más csaták voltak, gyakori volt a 10-15 kill mindkét oldalon de ez a frissítésekkel egyre csökken, ami nem feltétlenül baj, de ez a sok lepattanó sem egészséges. Ha mondjuk nem 5m-ről, hanem 100-ról lövöm az oldalát, és a lőszer képes rá, hogy kétszer is átvigye, akkor ne target undamaged legyen, akárhányszor meglövöm, de sokszor így van, nem csak nálam, vagy a másik véglet, mint utoljára most nálam, 600 méterre a szikla mögött egy T-44, a tornya tetejéből szinte csak pár pixelnyi látszott, odalőttem és darabjaira hullt. Nem bántani akarom a játékot, mindenképpen egyedülit alkottak, csak jó lenne, ha a tankok mindig hoznák azt amivel a játékban felruházták őket, de néha (sokszor) nagyon úgy néz ki, mintha a szellem a gépben letekerné a potmétert, és csak bekopognék az ellenfélhez, de ilyenkor a csapat eredményén is látszik, hogy nem csak nekem nem megy más is szenved, a fele brigád le is lép. Ilyenkor belemerülök a tank részleteibe, készítek pár screenshotot és remélem, hogy a következő jobb lesz de ma 4 órát vártam a pillanatra, kicsit sokallom.
Az a baj szerintem, hogy ha 5mről lősz, akkor túl nagy a penetration, simán átviszi a tankot, nincs mit benne sebeznie! De én nem vagyok ebben profi ez csak az én teóriám! Majd a profik kijavitanak! Közelről én is emiatt a csövet szoktam, az az egyetlen biztos pont. Vagy néha még a heat shell is jó lehet ilyenkor (robban az átütés után)
Sherman0070
Nekem ezért van 80-as a vitalyti skill 😉. Anélkül a repcsik se érnek semmit nem hogy a tankok 😄

Sikerült jubilálnom. A 20. "csatát" megnyertük, most meg egylövéseztem mindenkit, T-44, Tiger B, mindegy volt. Én elhiszem, hogy fontos, hogy szép legyen a játék, meg a kamera nézet forgatható legyen halál után, de azért ezzel is csinálhatnának már valamit mert qrvára idegesítő.
3 órája nem tudom kivenni a 2X szorzót orosz oldalon. Az IS-2 mod-al pattogok a medek oldaláról én is akár 5m-ről is de igazából mindegy mivel megyek és hol találom el, max 1 szimpla hit és egy marék apró, de kill ma még nem volt csak assist. Lőttem ma már ementálivá oldalról németet, oroszt de túlélte mind, nekem elég volt a tankom elé lőni 10 méterre és a legénységnek annyi. Én azt látom, hogy semmi következetesség nincs a játékban, minden csata random, a tankokat nem tudom bekategorizálni, mert vagy terminátor, vagy agyaggalamb, azonos körülmények közöt is nagy a szórás, remélem ez is változni fog a következő frissítéssel mert már kezd rángatózni a szemhéjam <#wow3>
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.08.24. 16:13:26
5m-rol csak csovet kell loni, cannon barrel ha fekete nem tud veled mit kezdeni. Ha tud is loni valszeg megmurdal egybol, egyebkent meg szepen megkerulod es annyi neki.

Ekkora eg ybuzi játékot. Su-100. 5 méterről lövök bele a cső melletti driver hatchba KT-val. És Target Undamaged. Ez meg vissza lő és crew koncked out. Peeeersze... Orosz szar...
Én mentem pár csatát RB-ben kb 20 perce léptem ki, vegyes szervereken,egész tűrhető várakozási idővel,persze tankkal.
Utoljára szerkesztette: joe38, 2014.08.24. 01:59:41
Sherman0070
Ez velem 2 napja van de képtelen vagyok tankozni mert JP-vel mindig minuszba kerülök. Baromi jó tank de akkor is ha minuszba kerülök akkor nem játszok vele.

Gottfried
Csak nálam nem lehet tankkal menni vagy valami gubanc van a szerverrel?
AF-ben megy simán de ha tankozni akarok,csak annyit ír ki hogy "operation timed out"
Mit sikerült megint elcseszniük?

Sherman0070
Ez a 2v2 mi a rák? ESL kupát szerveznek? 😄

Mnemomic
utána két csatával meg tigris2-vel 2vs2 kárpátián. Megnyertük mert együtt maradtunk egy is4m-et kiszedtünk aztán meg én egy is2-öt és meg is nyertük. már a 5vs5 is durva de ketten egymás ellen az elég hülyeség már.

Mnemomic
45ezren vannak a szerveren elvileg és az előbb szimben a játék Kurszkra rakott 2vs2 ban. Megnyertem, de marha élvezetes volt így....

a hetzer se az igazi a br változás óta. szögben meglőtték a jobb hátsó sarkát a tanknak->crew knocked out, bal láctalp szemből->crew knocked out és hasonló dolgok. az esetek 90%-ban első találat után pusztul a tank, még a pálya másik végéből is egylövéseznek.
Sherman0070
Na végre az a 45mm-es páncél akkor tényleg 45mm lett.

Arcade... mekkora egy fos. De oda berak. fúúúj. Arcade. töröljék ki a játékmódot!
Vmit alakítottak? Su-85 lószarra nem jó. 1 lövéssel kiszednek...
Sherman0070
Nagyon kedves.... Most csak én kaptam reportokat? Meg amikor csatába akarok menni operation timed out. Bug Thunder

Be lehet, az elején ki lehet választani azt az oldalt is, régi bug, basznak javítani...
Sherman0070
De jó érzés amikor karelián kivan jelölve hogy egyik csapat erre az oldalra másik a másik oldalra spawnolhat csak ( észak-nyugat) erra egy IS-2 onnan lő ki ahhonnan be se spawnolhatna. DE EZ MI MÁR?!