37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #26829 ja csak amikor megláttad hogy van 12% esély a win-re...... mert melletted van 14 darab vörös az enemyben meg van 1-2 lila meg rakás zöld játékos....
na akkor nem éppen volt jó az XVM :D előre tudtad hogy szopsz
itt meg azért kell egy jó pár perc mire kialakul, szóval nem tudom mi a jobb
talán örülök, hogy nincs, mert így nem látják hogy jó vagyok és nem engem vadásznak le elsőnek
wot-ban is kék voltam, majdnem lila.... hát kurvára örültem neki amikor a fél ellenség rám mászott :D:D -
bgabor911 #26828 Ezért volt ott nagyon hasznos az XVM, mindenkinek a feje felé kijelezte mit tud az illető. Így rizikós helyzetben nem bíztad rá magadat a bénákra, mivel előre tudtad hogy azok. -
foxbat88fx #26827 bár sajnos a sok nobb itt is kezd elszaporodni, szóval kiszámíthatatlanok már a tankok sajna....
ma pont luciferkével futottam össze randomban..... erre egy ***** csapattársam elkezdett tolni hátulról és kiforgatott keresztbe az enemy elé.....
volt neki 38% winrate-je, az ilyen "ember" nem csak úgy játszik meg elvan hanem KÁRT csinál a csapatnak mert nem hiszem el, hogy 32 meg 35% winrate-ket megy egy olyan valaki akinek van annyi esze hogy tudja, hogy az enemyvel kell kicseszni nem pedig a társakkal.
wot-ot is a tomatok miatt hagytam ott (bár ott volt XVM), itt szerencsére nincs, de amint látom, egyre több a low winrates idióta barom :( -
foxbat88fx #26826 árkád T-44? :D
:D :D :D
:D :DDDD :D
(mocsok egy OP tank top tierben, ha az ember tudja használni) -
Droughert #26825 Dog tages küldinél mit javasoltok utolsónak? Panther D 3win megvan, Tigris 5 kigyújtás 2 meccs alatt összejött, KT 10kill 500m-nél nagyobb távolságról nagynehezen meglett. Ezzel szívtam a legtöbbet, elején volt egy Kursk és egy Tunesia map, ott 7 kill összejött, aztán folyamatosan kaptam avárosi mapokat, killek jöttek, de mind 500m-en belül volt, addig szenvedtem vele, hogy még 1-2 meccs és megvan a Maus is :). T32 20kill-t ma csináltam meg, ez sétagalopp volt. Walker buldog-ra gondoltam, de full stock még, félek, hogy szívás lesz vele. Arcade T44 nem tudom mennyire könnyű, eleve arcade-ban szinte semi tapasztalatom, de nem tűnik lehetetlennek. -
Droughert #26824 Nekem úgy tűnik, a mondandód lényegét nem értette meg. -
Big Blaster #26823 Kb. mindegyik, de konkrétan és kissé sarkítva a BF1942-re gondoltam. De ide lehet venni a COD korai részeit (a többivel nem játszottam) vagy az egyéb WWII FPS-eket a kétezres évek elejéről.
Úgy látom nem értesz egyet azzal amit írtam, érdekelne, hogy te hogyan látod ezt a kérdést? -
Miért milyen érdekességet látsz ebben a fejlesztési fába?
A magyar,olasz tankok ugyan olyan szarok mint a korai német tankok, reserve bohóckodásra jók lehetnek, pl magyarokkal még élvezném is azt a hülyeséget.
Brumbaar esetleg, sturmutger ha lenne is valszeg élvezhetetlen lenne vele a játék, a többi német vacak meg semmit nem ér. -
Amúgy szerintem sokkal hamarabb összegyűlt a pénz mint amire számítottak.
pl. exp boostert kapsz ha szavazol egy csapatra és csak január 6-ától működik ez a szavazás -
kissssss #26820 leárazás elvileg.... e100 meg a fene se tudja. -
Akkor E100 misszió holnap jön?
Meg az akciók?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.23. 16:52:07 -
Brenor #26818 Csak nézd meg a fejlesztési fa kialakítását meg az egész menürendszert. Ez ezeréves cucc. Meg a jobb felső sarokban látod, hogy 1.25 a játékverzió. Akkor még a kanyarban se voltak a tankok, nemhogy már közzétennék még az angol listát is.
Ilyen fan-made fejlesztési fákkal tele a net, de mind csak azt mutatja a játékosok mit szeretnének. Van egy közös magyar-olasz fa is (katt), de azt is a magyar-olasz közösség rakta így össze, hogy bemutassa a gazsinak, hogy meg lehetne egy ilyen fát hivatalosan csinálni. -
Droughert #26817 Nemsokára megvan a 20k. -
kissssss #26816 60 fokban van bedöntve neki 90mm páncélzata oldalt, némi kamera erőszakolás után 185mm effektív páncélzatot mutatott nekem közel a test alsó részénél, feljebb haladva elvileg tovább növekszik az effektív vastagság.
(engem inkább az érdekel hogy a játékban mennyire befolyásolhatja az a 5mm bádoglemez a beérkező lövedék becsapódási szögét) -
Droughert #26815 Úgy emlékszem ez sima fan made cucc, valaki akkor készítette amikor még semmit nem lehetett tudni, hogy milyen tankok fognak készülni a gf-hez. -
gstup #26814 Sajnos ott tényleg jó a páncélzata... :( Most néztem meg,habár nem tudtam úgy forgatni hogy konkrét értékeket kapjak. -
Mégis miért lenne kamu? -
Madi92 #26812 Call of Duty-k. Red Orchestra. -
bgabor911 #26811 Egyet kell hogy értsek, jól elmondtad! -
gstup #26810 Persze.Non-penetration! .Meg a ****** ****! -
Gyuszopapa #26809 Na most egy csomó baromságot összehordtál.Milyen világháborús játékkal játszottál régen ami ilyen volt? -
foxbat88fx #26808 kár, hogy ez kamu tech tree :( -
Meg ahogy láttam egy német tree-ben Sturmtiger is lesz. :D Meg még sok érdekesség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Brenor #26806 Igen, azt mondták nagy valószínűséggel a francia tankok a brit fába kerülnek, de azt hiszem csak prémiumként mint a repülők. Majd elválik, mert addig 6× átgondolják és változtatnak a koncepción. Játékfejlesztésben csak az a végleges ami már kész és kiadták, addig homlokegyenest változhatnak a dolgok. -
Az az érdekes, hogy a repcsi ezek szerint prém és kifejlesztett. Volt már erre példa régen, a hidro He-51nél, hogy elqurták, sőt, még a rendes ágba is tették, de azóta rászoktak arra, hogy gürizel érte, és nem prém. :) -
Droughert #26804 Szerintem nem. Aki akarta, az elején megvette, most már elég lassan kúszik felfelé az összeg, egyelőre még a fele sincs meg... -
Ebből a régi képből arra következtetek hogy a franciák egyben lesznek a britekkel. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szemetek :(
Vajon ez az "adományozás" 50K-ig el fog jutni? -
Droughert #26801 Prémium járműveket kifullozva kapod meg. Az egyedi, akció keretében megszerezhető járművek nem mind prémium kategóriába kerülnek, ezeknél a modulokat neked kell kifejleszteni. Nem olvastam pontosan a kiírást, de feltételezem, hogy ez nem prémium tank. -
Vajon ez egy bug lenne? Mer a prém tankok sávjában van. Ha valaki tudja akkor jelentse már a bugot. (helyes angol mondatokat nem tudnék írni nekik :D ) -
Na meglett ez is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze hogy full stock és még prém státusza sincs.... egyszerűen szerencse hogy a repülőnek adtak prém státuszt meg kifullozva adták....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #26798 ...ja meg a játékot is...és nem kapsz idegbajt-:)
-
Max_Andaxin #26797 
...ott a PONT!!!! Szép volt!!!
-
Brenor #26796 Egy szóval se mondták hogy azonnal elindul, ahogy elérjük a 15k-t.
Személy szerint én arra tippelek, hogy a holnaptól induló karácsonyi cuccokhoz csapják hozzá, de ez csak tipp. -
Hol a szarban van már az az E100 misszió? Már mindjárt a 20K $-ost érjük el... -
Brenor #26794 Két tanknak a megnyitását láttam valamelyik nap, de ezt a fórumon meg a honlapon nem nagyon reklámozzák. A facebook oldalukon szokták kirakni. Dögcéduláért nem jár brit tesztelő hozzáférés, úgyhogy mindenkinek felnyitották őket. -
Vettél dogtaget? Lehet, hogy automatikusan bekerültünk? Nem kell az öt győzelem/nap?
Másnál mi a helyzet? -
Ma még vagyok, holnaptól viszont - hacsak nem zajlik le ma minden zökkenőmentesen, és az évek során 1x sem zajlott le így - csak család. :) Ezért is érzem hülyeségnek karácsony miatt a 5 napi győzelmet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.23. 07:56:36 -
Brenor #26791 Tavaly 23-án jelentettek be egy kedvezményt ha PayPallal fizettél.
24-én felraktak egy köszöntő hírt, hogy boldog világmindenséget, majd utána (még aznap) tették ki a karácsonyi akciókat és eventeket, amik a hír megjelenésekor indultak el.
Szóval valahogy holnap délután számíts rá :) -
Van már hír arról, hogy mától vagy holnaptól lesznek-e extrák, ill. mikortól lesz leértékelés?