War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
A port kieresztgetést megcsináltad tűzfalon és router-en is vagy csak simán rossz az internet vonalad ?
Amikor launcher chek-kol az elején a "Start" gomb mellett balra ír olyat hogy "! Network limited" ?
ximix
Ez a Gepárd huzigálás
-elsőnek a mieink álltak dombon mellette és lőtték az enemit mondom miért nem húzzák hmm lehet nem olvastam el jól a feladatot, jé és piros bumm -2000 ok akkor jól értettem a feladatot 😊 ettől fügétlenül nyertünk
-másodszor már vonszoljuk ezerrel, én fedezek, be is húzzuk a bázisra, de kilövi az ellen, nem baj a fiuk már jönnek is érte én addig távol tartom az ellent, ezt is nyerjük
Egyik sem igazán rajtam múlt, szerintem kevés a négy fő oldalanként sokkal izgalmasabb lenne a 15v15.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.11. 21:55:28
na igen 😊
reggel léptem be a napi rewardért aztán letettem tálcára és szokás szerint estig csak winkey+L volt 😄
kiléptem újra és most mutatja 😊 meg is lepődtem hogy nem méri....
am esélytelen ezt megcsinálni mind egy szaros SU-76M miatt.....
Pedig van....szokás szerint a profilodban az Achievements (Teljesítmények) fül alján (magyarítással egyenlőre csak a forráskódot adja ki, a rendes szöveg helyett)
Ilyenkor újra kell indítani a klienst, különben lehet hogy nem mutatja.

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

én is belekezdenék ha lenne vmi mérő ami méri hogy hol tartok....
még talán bele is kezdenék ha nem lenne hulladék a netem...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Nem tudja valaki hogy melyik napra lett átrakva a T5 simulator event? Van még egyáltalán?
gyönyörű szép pixel lövés, sajnos a lövedékeknek nincs valós méretük a játékban.

AIexx
m46 -nak eleve nincs is HESH lőszer, amivel rálőtt az alanyra az a sima M82 shot, (APCBC), kereken 170mm átütéssel 10 méteren.. szóval felejtős.. ami talán lehet hogy lefele pattant a lőszer, pont eltalálva a lőszert.. (is-3 felülről 30mm azthiszem).. de ez nem derül ki a képből.. nemtudom mi lehetett.. <#confused>
De a 75-88-100-122mm-es lövedék közvetlen találata nem mindig elég hozzá szerencsére! Sőt van hogy 2-3 se elég... De egy 3x7 centis repesz darab azonnal szétrobbantja😄. Hát ezt nem tudom megszokni valahogy.
DasIsFuck
Tegye fel a keezét akit tigris 2-ből robbantott már üzemanyagtartályon keresztül egy t32 úgy, hogy torony fronton ütött át.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sajnos engem is számtalanszor lőttek ki ehhez hasonló módon. Elég 1 db repesz az ammo rack-be és robbansz. Vagy amikor melléd, a talajba csapódó gránát repesze okoz üzemanyag robbanást az is nagyon kellemes.
Volt olyan, hogy egy hátulról kapott lövedék az M24 tök lapos motortér tetőjén 180 fokban visszafelé pattant és a hátfalon robbant, ennek a repeszei megint csak 180 fokot fordultak és megöltek mindenkit a tankban. Hasonló volt a szitu mint a #24229-ben linkelt eset, csak nem elölről jött a lövés. Szóval a sebzés modellezés tényleg tud "érdekes" dolgokat produkálni. Az biztos, hogy lehetne rajta még csiszolgatni.

ximix
A kémlelő nyílás, mint a neve is mutatja bevezet a tank belsejébe ettől függetlenül a képről amit linkeltél nem úgy tűnik mintha azt találta volna el, legalábbis ebből a szögből.
Itt le van modellezve a HESH lőszer, mert akkor az az apró szilánk nem lehet esetleg a torony oldaláról leváló darabka ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen, először én is arra gyanakodtam, de nem ez történt. Ha meglő HE-vel és a nyíláson bejön az áldás az OK.

De se nyílás, se HE nem volt 😞. RNG. Egyébként abban a körben egyetlen egy tankot nem bírtam kilőni.
igaz. de gyanús hogy pont ott a nyílásnál lőttek meg, lehet ott beóvakodott néhány repesz.😄

Igen, de még mögötte ott van 250mm páncél. (rétegelt)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 11:42:18
Igen, ott van a kémlelőnyílás, de akárhogy huzogatom az egeret, akármilyen szögben, nem adja be, 100%, hogy nincs lemodellezve.
Ha megnézed a páncélnézegetőben, akkor ott van egy kémlelőnyílás, ahol bizony pont átlőhető.

Még jó hogy raktál fel róla képeket. Tudod ki hinné el különben... 😄
Viccet félretéve az ilyenekkel is csinálhatnának valamit. Simán beleillik abba hogy ha egyszer elvan döntve hogy kilőnek akkor ki is fognak! Ha így ha úgy akkoris... Gondolom te lőhetted volna bárhol pattantál volna. Csinálhat az ember bármit jön egy ilyen azt viszlát. De szerencsére ilyet néha én is produkálok. Amikor az RNG mellém áll.
LeWyTy
Nincs lehetetlen. Gyári hibás a géped<#circling>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.10. 00:53:21

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ezt hogy a fészkes fenébe?

Normal ammo from M46 with 170mm pen @ 10 meter ( kb 100 méterről lőtt)

Eltalál ahol 250mm (több mint 300mm a döntöttség miatt):

Átüt, és egy darab repesztől felrobban az egész tank a gecibe:

WTF???
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 00:46:46
ximix
Kösz a válaszokat.
---------------------------------------------
A Tiegerfiebl angolul
GF szimen a repülőket azért jelzi a térképen, de ott is csak 1 km-en belül.

Más:
M26 Pershing, T99 rakétavetővel

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

AF csatákban igen, ha jól emlékszem 800 méter körül jelenik meg felette az ikon. GF csatában egyáltalán nincs ikon a repülőgépeknél se.

ximix
A simulator csatában a baráti repülőket jelzi, de ha jól látom csak egy bizonyos távolságon belül?
Olvastam róla itt is. Fogalmam sincs hogyan valósítják majd meg, mert jelenleg se nagyon kell távolságot becsülni a célpont mérete és a vonások alapján. Bár engem annyira már nem hiszem, hogy érinteni fog, szerintem lassacskán végleg törlöm a játékot.

Ximix: Persze. Jó írások. Az első kettő rész sok újdonságot nekem nem adott, mert MH szervezeti felépítésében nagyon nem vagyok otthon és őszintén szólva ezek a témák nem is nagyon izgatnak, ismeretlen technikai dolog pedig kevés volt. A harmadikban nagyon örültem a pásztázó lövés leírásának (végre kiderült mi az a távolsági szám az orosz lövegek adatainál), illetve a stabilizátor leírásának.
Majd ha vége lesz cikksorozatnak le is mentem az egészet worldbe.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 19:03:20
És azt mondtam már, hogy a múlthéten bekerült a nyelvi fájlokba egy olyan bejegyzés, hogy "Rangefinder"? 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

AIexx
még egy kérdés: a lövés hangokat hogyan készítik el? lesznek új hangok e téren is? beleértve a repülők ágyúit, szint ugy a tankokét..
úgy látszik nem csak velem történnek érdekes dolgok hanem másokkal is.

kedvencem az volt mikor a pz38(t) tankom lánctalpija és az oldalpáncélzata között kezdet el pattogni az ellenfél lövedéke....

ximix

Nem tudom olvastad vagy hallgatad-e már ?
A harmadik rész
Olajbúvár III. - Hárman páncélban
AIexx
durva! 😊 köszi az infót mindkettőtöknek! 😄
ximix
Volt a Tigrincs lövegpajzsán bal oldalt két lyuk ugyan ezen célból + a németeknek volt ez a "csigaszem", ami hordozható más tankokba is.
Minden löveghez jó lett volna a sztereoszkópikus távolság mérő. De a 2. vh-ban harckocsikban nem használták, mert elég bonyolult egy egyszerű lencséhez képest ezért drága is és a harkocsik élettartama nem volt nagy, jó eséllyel ez is megsemmisült volna.
A lényeg az, hogy két prizmán keresztül két kép átmegy egy-egy objektíván majd egy kompenzátoron, onnan pedig az okkuláréba amibe bele néz az ember. Mivel a két prizma bázistávolsága fix és a prizmák állásának a szögeit is tudja az ember (azt állítja) a derékszögű háromszög és a szögfüggvények segítségével pontosan meg lehet határozni a távolságot. Ellenben az egyszerű lencsével, ahol a célpont valamelyik méretét kellett tudni és azt kellett viszonyítani a vonásokhoz.
A sztereoszkópikus távolságmérőknek úgy tudom két alapvető típusa van. Az egyiknél a prizmákról bejövő mind a két képet külön-külön látod egymás mellett és akkor tudod a pontos távolságot megállapítani ha mind a két kép azonos méretű és azonos élességű. A másiknál a két kép fedi egymást és akkor lehet a pontos távolságot megállapítani, ha tökéletesen fedik egymást és tiszta a kép. Azt hiszem ez az utóbbi a stereoscopic rangefinder, az előző (a két képes egymás mellett) a coincidence rangefinder, de ebben nem vagyok biztos, nagyon rég olvastam már róluk. Gondolom angolul (a fenti nevek alapján) sok, ennél jóval pontosabb és részletesebb anyagot találsz róluk.
Igazából a lézeres távolságmérés gyorsan leváltotta, mert sokkal egyszerűbb. És kevésbé károsodik nagy ütéseknél.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 16:45:58
Jópáron még géppuska sincs..nem hogy ilyen dolgok!
Azokat csakis az Oroszok kapják meg 😊
AIexx
de a 88-as ágyúnál miért nincs szükség rá? Sztereoszkopikus távolságmérő meg hogyan mükszik? Ha a játékban működne, milyen lenne? Na pont az ilyen kis részleteket kellene bevinni a játékba..
" (a játékban tudtommal nem működik) "

sokak nagy szerencséjére.

A sztereoszkopikus távolságmérő helye (a játékban tudtommal nem működik)

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

AIexx
az minek van ott? a célzó ül ott, de a sima 88-as ágyúnál nincs ilyen célzóvalami.. akkor? minek kell az oda? 😄
Na ezeket nem értem. Hogy erre nincs valami megoldás? Persze nem minden esetben így rak be sőt. Csak 4x egymás után ilyenekkel kell szenvedni azér unalmas...
DasIsFuck
Az én tigrisemet karelián a bunkerba/kősziklába spawnolta be régebben.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jaja láttam. Csak tegnap szakadt el a cérna amikor a pályának háttal rakott be egy szikla mögé egy IS-3-al. Aztán 5 perc rutin és már lehet is harcolni😄
Szerintem random.

meg tudná vki mondani hogy miért van az hogy egyes csaták után kisorsol vmilyen kedvezényt vagy bónuszt valamikor pedig nem, mi alapján adja?
AnuluWork
Mellé mentek. Sorry. Későn vettem észre ... Kértem a modikat, hogy tegyék át a megfelelő helyre. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

AnuluWork
"TriSS"

AnuluWork
"Sunák"

AnuluWork