War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor launcher chek-kol az elején a "Start" gomb mellett balra ír olyat hogy "! Network limited" ?
-elsőnek a mieink álltak dombon mellette és lőtték az enemit mondom miért nem húzzák hmm lehet nem olvastam el jól a feladatot, jé és piros bumm -2000 ok akkor jól értettem a feladatot 😊 ettől fügétlenül nyertünk
-másodszor már vonszoljuk ezerrel, én fedezek, be is húzzuk a bázisra, de kilövi az ellen, nem baj a fiuk már jönnek is érte én addig távol tartom az ellent, ezt is nyerjük
Egyik sem igazán rajtam múlt, szerintem kevés a négy fő oldalanként sokkal izgalmasabb lenne a 15v15.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.11. 21:55:28
reggel léptem be a napi rewardért aztán letettem tálcára és szokás szerint estig csak winkey+L volt 😄
kiléptem újra és most mutatja 😊 meg is lepődtem hogy nem méri....
am esélytelen ezt megcsinálni mind egy szaros SU-76M miatt.....
Ilyenkor újra kell indítani a klienst, különben lehet hogy nem mutatja.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Volt olyan, hogy egy hátulról kapott lövedék az M24 tök lapos motortér tetőjén 180 fokban visszafelé pattant és a hátfalon robbant, ennek a repeszei megint csak 180 fokot fordultak és megöltek mindenkit a tankban. Hasonló volt a szitu mint a #24229-ben linkelt eset, csak nem elölről jött a lövés. Szóval a sebzés modellezés tényleg tud "érdekes" dolgokat produkálni. Az biztos, hogy lehetne rajta még csiszolgatni.
Itt le van modellezve a HESH lőszer, mert akkor az az apró szilánk nem lehet esetleg a torony oldaláról leváló darabka ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De se nyílás, se HE nem volt 😞. RNG. Egyébként abban a körben egyetlen egy tankot nem bírtam kilőni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 11:42:18
Viccet félretéve az ilyenekkel is csinálhatnának valamit. Simán beleillik abba hogy ha egyszer elvan döntve hogy kilőnek akkor ki is fognak! Ha így ha úgy akkoris... Gondolom te lőhetted volna bárhol pattantál volna. Csinálhat az ember bármit jön egy ilyen azt viszlát. De szerencsére ilyet néha én is produkálok. Amikor az RNG mellém áll.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.10. 00:53:21
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Normal ammo from M46 with 170mm pen @ 10 meter ( kb 100 méterről lőtt)
Eltalál ahol 250mm (több mint 300mm a döntöttség miatt):
Átüt, és egy darab repesztől felrobban az egész tank a gecibe:
WTF???
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.10. 00:46:46
Más:
Ximix: Persze. Jó írások. Az első kettő rész sok újdonságot nekem nem adott, mert MH szervezeti felépítésében nagyon nem vagyok otthon és őszintén szólva ezek a témák nem is nagyon izgatnak, ismeretlen technikai dolog pedig kevés volt. A harmadikban nagyon örültem a pásztázó lövés leírásának (végre kiderült mi az a távolsági szám az orosz lövegek adatainál), illetve a stabilizátor leírásának.
Majd ha vége lesz cikksorozatnak le is mentem az egészet worldbe.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 19:03:20
kedvencem az volt mikor a pz38(t) tankom lánctalpija és az oldalpáncélzata között kezdet el pattogni az ellenfél lövedéke....
Nem tudom olvastad vagy hallgatad-e már ?
A harmadik rész
Olajbúvár III. - Hárman páncélban
A lényeg az, hogy két prizmán keresztül két kép átmegy egy-egy objektíván majd egy kompenzátoron, onnan pedig az okkuláréba amibe bele néz az ember. Mivel a két prizma bázistávolsága fix és a prizmák állásának a szögeit is tudja az ember (azt állítja) a derékszögű háromszög és a szögfüggvények segítségével pontosan meg lehet határozni a távolságot. Ellenben az egyszerű lencsével, ahol a célpont valamelyik méretét kellett tudni és azt kellett viszonyítani a vonásokhoz.
A sztereoszkópikus távolságmérőknek úgy tudom két alapvető típusa van. Az egyiknél a prizmákról bejövő mind a két képet külön-külön látod egymás mellett és akkor tudod a pontos távolságot megállapítani ha mind a két kép azonos méretű és azonos élességű. A másiknál a két kép fedi egymást és akkor lehet a pontos távolságot megállapítani, ha tökéletesen fedik egymást és tiszta a kép. Azt hiszem ez az utóbbi a stereoscopic rangefinder, az előző (a két képes egymás mellett) a coincidence rangefinder, de ebben nem vagyok biztos, nagyon rég olvastam már róluk. Gondolom angolul (a fenti nevek alapján) sok, ennél jóval pontosabb és részletesebb anyagot találsz róluk.
Igazából a lézeres távolságmérés gyorsan leváltotta, mert sokkal egyszerűbb. És kevésbé károsodik nagy ütéseknél.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 16:45:58
Azokat csakis az Oroszok kapják meg 😊
sokak nagy szerencséjére.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB