37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    "neonzöld, rikítónarancssárga, bordó és kék"

ezekkel lehet keménykedi árkádban, ott úgy sem számít hogy hogyan van kifestve a tank.
    (nah lehet menni karácsonyfát díszíteni )
  • bgabor911
    Engem is csak egy-két festés motivált volna, nem a retek kis Chafee. Az a sivatagi festés jól nézett volna ki a top tier szovjet tankokon. De így hogy csak a D-5T T-34re van, minek?

Mondjuk lehet hogy jobb is így, mert nem fognak a játékosok teljesen irreális "rejtőszínekkel" rohangálni. Mert ezeknek az "álcafestéseknek" a többége elég vicces, a neonzöld, rikítónarancssárga, bordó és kék színeikkel. :D
  • Sherman0070
    Nekem az a Chaffee nem nagyon tetszik. Főleg hogy stock :D Szerintem a festés többet ér mint az a vakarék tank :D
  • Brenor
    Közbe én is megtaláltam, de a szívbajt hozták rám is :D

Sherman: Azért mert mindenki csak addig játszik most velük, hogy megcsinálja, aztán menni kell a következő feladatra, vagy mennek angol tankozni. Meg a többség nem a festést akarja, csak a járgányt amit az 5.-ért kap.
  • Sherman0070
    Csak amire szerzed. De most ez a festés ilyen ritka? Magamon kívül senkin sem látok ilyeneket.
  • AnuluWork #26864
    Én baromira azt hittem, hogy ha már manit adsz érte (pénz), akkor az ott van, mint a többi, nem hopp, eltűnik, mert lejár. Fa..om eventnél elfogadom, az ingyé van, de fizetősnél? Ráadásul karácsony jön, amikor esetleg dec24et leszámítva sokaknak van több ideje, mint kevesebb. Max. jön hozzá új cuccos, ha már dogtag pénzért, de az, hogy eltűnik, roppant ge.ajságnak tűnik.

EDT.
    Shermannak:

De. Csak átrendezték. Roppant ötletes baromság volt a részükről ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.24. 13:37:05
  • bgabor911
    Srácok, nekem az lenne a kérdésem hogy a dogtaggel szerzett skineket bármelyik tankon lehet használni, vagy csak azon amivel megszerezted?
  • AnuluWork #26862
    No igen, de volt azért teendő karácsony előtt errefelé. :)
  • Sherman0070
    Amit előbb Spoilerbe tettem. Ott van egy Thunder Leauge-s fül. Nem lehet hogy még teljesíthetőek a küldik?
  • Brenor
    Na baszmek. Én megcsináltam mind a 10 repülőset, tegnap álltam neki a tankoknak, de még csak 3 volt meg, úgyhogy azt nem kaptam meg. Ezt jól megszívtuk :/
    Azért jó lett volna ha közlik meddig tart...
  • Sherman0070
    Am ez is meglett végre :)
  • Sherman0070
    Aki ért a repcsikhez az meg tudná magyarázni hogy mi a különbség a P-51-D5 és a P-51-D30 között?
  • Sherman0070
    Jó hogy 2 nap alatt én megcsináltam akkor ezeket :D
  • AnuluWork #26856
    El is tűnt ingame is. Na fa..a. Ejj.
  • AnuluWork #26855
    Bassza meg. Nem is nézem a dátumot. Ezek szerint vége a thundernek? Jól benéztem. Most akartam befejezni. Volt 3-3 amiből és még 2-2ből 1-1 apró dolog kellett volna. Fine ...
  • Brenor
    Igen, gyakorlatilag prém tankot csinálsz belőle. Annyi a különbség hogy csak RP-ben hoz többet, ezüstre nem ad bónuszt, de nem is az ezüstért veszünk talizmánt :D
  • Sherman0070
    Azt jól értem hogy ha talizmánt veszek egy tankra az kb. annyi RP-t fog hozni mint egy prém tank?
  • Sherman0070
    A játékba repcsikhez a realisztikus törést mikor szeretnék már betenni? Így nem túl izgalmas hogy a géped 5-6 megadott törésponton mehet szét.
  • Zegi Norbi HUN
    A hatalmas karácsonyi trófeám egy fos, orosz tier2es repülő 58 percre Nektek is boldog karácsonyt Gaijin
  • sebi89
    mennyire játszhatóak az amcsi tankok?
    felveszik a versenyt a ruszkikkal?
  • Brenor
    Thunder Liga - E-100 Bajnokság érkezik januárban!

• Brenor
    Manipuláció mesterfokon. Mi is ugyanúgy dec 18-án kaptuk meg az infót mint az oroszok. Az hogy ő a fórumra csak rinyálni jár az az ő baja:

@Sherman: Van róla hír, most fordítom az este felkerült infókat ;)
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.24. 07:33:57
  • Sherman0070
    Most komolyan? Még az akciókra is várni kell? Nehogy betegyék az összes akciót 6 napra.... aztán persze E100-ról semmi hír
  • Droughert
    Itt a karácsonyi akció
  • FishNoRba
    4 dollárra vagyunk a $20000 -tol.
  • Azim04
    Élt 18 percet
  • Molot115
    Képek

Az elmúlás.... :D
  • Luciferkee
    Ja látom, magában a streamben van,
  • kissssss
    egy sorsolás pedig már volt.
  • Luciferkee
    Semmi nem látszik itt. :(

• FishNoRba
    Kétségtelen, hogy nagy a játékban a szerencsefaktor, de elég meccs után azért szerintem látszania kell, hogy melyik csapat dominál.

Én biztosra megyek és nézem mindkét helyen :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://warthunder.pro/en/league/streams/id/1
    http://www.twitch.tv/warthunder
    Egyébként valószínűleg wt-n sorsolják, hiszen ott tudják összekötni a profiloddala dolgot.

Nem tudod ti, hogy vagytok vele, de engem baromira idegesít ez a két idióta.
    Nekem személy szerint nagyon megdobta volna a dolgot, ha Baron-t, Phly -t, és vagy Squire -t hallanám kommentálni és nem ezeket a szerencsétleneket.
  • Luciferkee
    És volt az elmúlt 45 percben ilyen? Nem láttam még 1 nevet sem.
  • kissssss
    WT.pro

be kell jelentkeznek az accodal hogy részt vegyél a viewer's trophy sorsoláson, élő közvetítéskor szokták a kép alján mutatni a nyerteseket.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.23. 21:53:14
  • Luciferkee
    Hol kell nézni ezt a dolgot, hogy nyerjél is? 1 órája nézem, de semmi sorsolás nem volt még. Vettem dogtaget is.

Twitchen? WT.pro-n? Ha sorsolnak merre jelenítik meg? Lemaradtam valamiről?
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.23. 21:50:01
  • kissssss
  • Droughert
    Nekem úgy tűnik, hogy a fultank nagy könnyen gyullad, a Tigrissel az 5 kigyújtás 2 kör alatt lett meg, abból az első körben egyből négy jött össze.
  • Luciferkee
    Hogy lehet egy versenyt úgy szervezni, hogy teljesen random minden? (ammo rack / fuel tank felrobbanása / néha az átütések / teljesen random bounce).

Inkább már akkor játszok félkarú rablóval :)
  • kissssss
    én most épp nézem ezt a WT mérkőzést...
    (még mindig nem lépték át a húszezres határt)
  • Luciferkee
    Sziasztok!

Valaki szakasz 15-20 perc múlva?
    USA: 7.0, GER-USSR végig.
  • Droughert
    Na jó, de ott volt a láthatósági rendszer, amitha jól használtál ki, nem tudtak rád mászni, mert fingjuk nem volt, hogy hol vagy.