Adam Sandler két bukás után pályája egyik legjobb teljesítményével tért vissza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sand következõ filmje május 23-án kerül az amerikai mozikba, a címe Blended, a mûfaja pedig romantikus komédia. A komikus partnere Drew Barrymore lesz.
Ütõs páros volt már az 50 elsõ randiba is várjuk!!!!
Ütõs páros volt már az 50 elsõ randiba is várjuk!!!!
Next PC upgrade: 2022
Latom te is felott modjara tudsz vitazni. Gratulalok.
Nem a legújabbról mondtál.Sir, you suck.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ja azt nem tudtam, hogy meg kell nezni az osszes filmjet ahhoz, hogy velemenyt mondhassunk a legujabbrol...
Azok fikázzák, akik a filmjeinek csak a tizedét látták? Na szép.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ki mondta, h nekem tetszik vagy nem tetszik? En csak azt irtam le, h szerintem ilyen ponttal erõs tulzas sikernek nevezni egy filmet. Adam Sandler filmjeit pedig alapbol nem biro es nem is ertem,h mit keres meg kamera elott.
Nem, inkább birka módjára megnéz minden szennyet, hogy maga gyõzõdhessen meg róla.
Nem arról beszélt, hogy neki tetszene-e, hanem arról, hogy 5-bõl 4 ember szerint szenny a film. Ezen nem hiszem, hogy bárki is meglepõdne. Nézd meg az elõzetest. Ilyet te sem néznél meg, ha józan vagy.
Nem arról beszélt, hogy neki tetszene-e, hanem arról, hogy 5-bõl 4 ember szerint szenny a film. Ezen nem hiszem, hogy bárki is meglepõdne. Nézd meg az elõzetest. Ilyet te sem néznél meg, ha józan vagy.
Kritikusok döntik el helyetted ,hogy tetszik e egy film vagy se? Akkor bizony nagy a baj😞
hát nem mehet minden 😊
amúgy én sem szeretem adam sandlert, de 2 jó filmje azért volt szerintem. Az 50 elsõ randi az meglehetõsen aranyos romantikus film volt, és egész jó ötlettel. Továbbá a Távkapcs se lett olyan rossz
amúgy én sem szeretem adam sandlert, de 2 jó filmje azért volt szerintem. Az 50 elsõ randi az meglehetõsen aranyos romantikus film volt, és egész jó ötlettel. Továbbá a Távkapcs se lett olyan rossz
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ééés az már senkit nem erdekel , hogy maga a film 20/100 as metascore-ral rendelkezik. Ezt nevezem teljesitmenynek.