Szekeres Viktor

Adam Sandler két bukás után pályája egyik legjobb teljesítményével tért vissza

Adam Sandler visszatért ahhoz a karakterhez, aki miatt szereti a közönség, s ennek eredményeképp ismét sikert aratott. A Nagyfiúk 2 a színész pályájának egyik legjobb nyitányát produkálta.

Úgy tűnik, hogy ha csak egy időre is, de megfordult Adam Sandler szerencséje, bár ehhez az amerikai komikusnak arra volt szüksége, hogy visszatérjen legsikeresebb filmjéhez, a Nagyfiúkhoz. A Nagyfiúk második részét pénteken mutatták be Amerikában és a komédia az első becslések alapján 42,5 millió dollár bevételt hozott az nyitóhétvégéjén. Ez egyébként Sandler karrierjének második legjobb kezdése a Csontdaráló (47,6 millió dollár) mögött, valamivel erősebb volt még a Nagyfiúk első epizódjáénál (40,5 millió dollár) is.

Sandlerre már nagyon ráfért a siker, hiszen előző filmjei közül a Jack és Jill Amerikában csak 74 millió dollár bevételt hozott, míg az Apa ég! csak 37 milliót. Mindebből egyébként arra is lehet következtetni, hogy a közönséget egyszerűen nem érdeklik azok a filmek, ahol Sandler nem a megszokott karakterét alakítja, hiszen a Jack és Jillben a tipikus sandleri figura csak félig volt jelen, az Apa ég!-ben pedig egyáltalán nem.

Sand következő filmje május 23-án kerül az amerikai mozikba, a címe Blended, a műfaja pedig romantikus komédia. A komikus partnere Drew Barrymore lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #10
    Sand következő filmje május 23-án kerül az amerikai mozikba, a címe Blended, a műfaja pedig romantikus komédia. A komikus partnere Drew Barrymore lesz.

    Ütős páros volt már az 50 első randiba is várjuk!!!!

  • akhun #9
    Latom te is felott modjara tudsz vitazni. Gratulalok.
  • ostoros #8
    Nem a legújabbról mondtál.Sir, you suck.
  • akhun #7
    Ja azt nem tudtam, hogy meg kell nezni az osszes filmjet ahhoz, hogy velemenyt mondhassunk a legujabbrol...
  • ostoros #6
    Azok fikázzák, akik a filmjeinek csak a tizedét látták? Na szép.
  • akhun #5
    Ki mondta, h nekem tetszik vagy nem tetszik? En csak azt irtam le, h szerintem ilyen ponttal erős tulzas sikernek nevezni egy filmet. Adam Sandler filmjeit pedig alapbol nem biro es nem is ertem,h mit keres meg kamera elott.
  • kalapos01 #4
    Nem, inkább birka módjára megnéz minden szennyet, hogy maga győződhessen meg róla.

    Nem arról beszélt, hogy neki tetszene-e, hanem arról, hogy 5-ből 4 ember szerint szenny a film. Ezen nem hiszem, hogy bárki is meglepődne. Nézd meg az előzetest. Ilyet te sem néznél meg, ha józan vagy.
  • donatus13 #3
    Kritikusok döntik el helyetted ,hogy tetszik e egy film vagy se? Akkor bizony nagy a baj:(
  • Broafka #2
    hát nem mehet minden :)
    amúgy én sem szeretem adam sandlert, de 2 jó filmje azért volt szerintem. Az 50 első randi az meglehetősen aranyos romantikus film volt, és egész jó ötlettel. Továbbá a Távkapcs se lett olyan rossz
  • akhun #1
    ééés az már senkit nem erdekel , hogy maga a film 20/100 as metascore-ral rendelkezik. Ezt nevezem teljesitmenynek.