Alapjaiban rendíti meg a hollywoodi üzleti modellt a Netflix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más dolog moziban nézni valamit, és más 55, 80, akármennyi centis tévén. Persze nem a popcornzabáló, mindenen röhögõ parasztok nyújtotta élményre gondolok, de a mozinak varázsa van. Nem a multiplexeknek ugyan, de varázsa van. Én nagyobb, kommersz filmet is így nézek meg moziban, 2-3 hónappal késõbb, ha elõbb nem vetítik. Tudom, hogy nem örökké tehetem, elõadásonként max. 5-10 nézõvel eddig sem értettem, hogy mûködhet még mindig.
Pénz van, legalábbis az USA-ban és nyugaton. Csak a mozi ma már nem nyújt annyival többet, mint régen mikor Junoszt tévét néztek otthon az emberek 😊 De neten keresztül sokkal nagyobbat kaszálhatnak a stúdiók is, hisz közvetlenül, kevesebb költséggel, sokkal nagyobb közönséget elérhetnek, akár napi szinten "moziba" csalogatva az embereket.
"az embereknek nincs idejük moziba járni."
Tévedés, pénzük nincs rá. Legalább is a többségnek.
Tévedés, pénzük nincs rá. Legalább is a többségnek.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
"hogy az embereknek nincs idejük moziba járni" Nem, annak a mocskos kapitalista, anyagias világ az oka. Ami jól megtömte a kedves George Lucas és Steven Spielberg zsebét. Az, hogy a modern technológia átveszi a hatalmat és mások zsebét is megtömi, az az õ bajuk.
Majd, ha bekövetkezik az Armageddon nem lesznek ilyen problémáink. Akkor majd nem járunk moziba, sõt sehová hahahahaha
Majd, ha bekövetkezik az Armageddon nem lesznek ilyen problémáink. Akkor majd nem járunk moziba, sõt sehová hahahahaha