Védelmi kód - Az év legfeleslegesebb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kritika hatására megnéztem ma este. szerintem korrekt film, érdekes párbeszédek, izgalmas dramaturgia, jó színészek és annak ellenére, hogy nagy vonalakban lehet sejteni, hogy merre halad majd a történet nem mondanám, hogy "felesleges" film, hiszen ennél sokkal rosszabakból jut minden hétre kettõ is, amit magasztalnak az izlésnácik.
nem lepett meg, hogy tetszett, hiszen viktor egyetlen betûjével sem szoktam egyetérteni, soha.
nem lepett meg, hogy tetszett, hiszen viktor egyetlen betûjével sem szoktam egyetérteni, soha.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Alacsony költségvetésû mozi volt, de simán nézhetõ. Végig feszült volt, csak egyszer-kétszer ült le a dolog, de akkor magyarázni kellett a sztorit.
Kasszasiker? Te mit szívtál?
"Vajon miért készítenek a filmesek pörgõs akciófilmek helyett teljesen érdektelen történettel és karakterekkel operáló izgalommentes mûveket?"
Ennek a mondatnak semmi értelme sincs. Van jó pörgõs film és van jó izgalommentes is.
Persze a mai fiatalok agya szét van roncsolva a szar pörgõs filmekkel, így már kb semmit se értenek se a filmekbõl, se a világból, se semmibõl, és büszkék is rá.
Ennek a mondatnak semmi értelme sincs. Van jó pörgõs film és van jó izgalommentes is.
Persze a mai fiatalok agya szét van roncsolva a szar pörgõs filmekkel, így már kb semmit se értenek se a filmekbõl, se a világból, se semmibõl, és büszkék is rá.
"SG.hu - Védelmi kód - Az év legfeleslegesebb filmje"
AZ ÉV LEGFELESLEGESEBB CIKKE!!! Ha egyszer kasszasiker, akkor miért kell lehúzni?
Nem érted hogy nem te vagy a helikopter?
AZ ÉV LEGFELESLEGESEBB CIKKE!!! Ha egyszer kasszasiker, akkor miért kell lehúzni?
Nem érted hogy nem te vagy a helikopter?
Hogy jön össze egy mondatban a jó film és a kasszasiker? Ha valaki megnéz egy filmet, akkor tesz magasról arra, hogy sikeres, azt akarja, hogy jó legyen. És bármilyen színésztõl lehet jó filmet várni, még rossztól is, mert nem õ írja a filmet.
(Más kérdés, hogy a fõszereplõ jó pár elég jó filmben játszott abszolút fõszereplõként. És kasszasikerben is, ugyancsak nem töltelék mellékszereplõként.)
(Más kérdés, hogy a fõszereplõ jó pár elég jó filmben játszott abszolút fõszereplõként. És kasszasikerben is, ugyancsak nem töltelék mellékszereplõként.)
Ilyen B kategorias szineszektol nem is kell kasszasikert varni. Pl a foszereplo jatszott 1-2 jo filmben, de ott is csak toltelek mellekszereplokent.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
akermannak hatalmas a feje.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A magyar címét meghallva máris ásítanom kellett😊