Windows 8-as táblák - a céges megrendelések jelenthetik az áttörést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c, szerintem erõs iróniaként írta. Úgy szokták ugyanis, hogy amire semmi szükség, azt marketinggel beszélik bele az emberek agyába, hogy kell nekik. Xellos999 az ilyesmi marketingszövegekre vár. Hasonló különben már meg is jelent reklámokban, amikor galaxy-val "grafikáznak". Egy laikusnak érdekes a reklám, de aki csinált már hasonlót, az visítva röhög rajta, hogy ezzel szopatják a népet. Ettõl még veszik rendesen...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
a,"Csoda hogy a Dell ennyit el tudott passzolni amikor az új gépeik jó részére ha nem mindre már a win8 kerül?"
b,"A Win 8 remélhetõleg örök mementója lesz annak, hogyan ne csesszünk el célszoftvereket (bill + egér!) olcsó divathullámokkal."
c,"Én már várom mikor találja ki valami faszparaszt, hogy felesleges a bill+egér kombó asztali gépekhez, bõven elég a táccsszkrín monitor is."
Amugy meg egyszeruen nem ertem, hogy az MS mit nem ert azon, hogy tablet=szorakozato elektronika, nem munka, nem anyamkinja, hanem fun es kikapcsolodas.
Esetleg dokkolható tablet/laptop, illetve touchscreen laptopok eladása nõhet meg, de az sem a windows 8(.1) miatt, hanem azért, mert épp olyan gépet lehet beszerezni nagy tételben, jó áron. Ennek viszont semmi köze a win8-hoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!
LZ forever
Persze ettõl majd még az MS villoghat, hogy hoppácska, ennyi meg annyi win8 elment, gyak. ezek betonbiztos donwgrade-ek, a win8(.1) meg marad szépen a béka hátsója alatt (valós) részesedésben.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.