19
  • keembo
    #19
    ITT: Idegosztály 7 kommenten keresztül köpköd, csak pont a cikkről feledkezett meg. Szegény...ha tudná, hogy végig a saját fajtáját ócsárolta.

    A cikk tetszett, kívülállónak is kedvet ad - ha csak amatőr szinten is - az égbolt fürkészéséhez (ha nem is FBR-ek fülelésére). Kíváncsi leszek melyik elméletet igazolja a jövő...
  • pasi29uk
    #18
    Ó te bánatos gyökér...

    Szombat alkalmából tedd meg azt a bámulatos szivességet a fórumlakóknak, hogy eltakarodsz a faszba a hülye nevű regisztrációiddal együtt.

    Isten áldjon már meg!
  • osztmivan
    #17
    Elszomorító egy elmebetegtől olyat olvasni, hogy ő elmebeteg és ezt humornak fogja fel.
    Ezek szerint nincs betegség-belátása, tehát nem is kezelik.
    DDúrrva.
  • subertus
    #16
    pfff, és kezelnek? miket szedsz? segíthetek valamit?
  • blessyou
    #15
    Hmmm, nem is gondoltam volna, hogy ilyen irdatlan mennyiségű energia tárolódik egy pulzár mágneses terében. Oké, nyilván amúgy is óriási, de azért ez elég durva.
  • Lucy in the Sky
    #14
    Hú.

    A korábban megidézett 99% nevében - ha nem bánják, persze nyilván bánják, de leszarom - kérdezem, hogy izé, szóval akkor az úgy aránylag tiszta, hogy "ezek" másokat kiröhögni járnak ide, meg hamár, akkor buzik is, miért ne, és egyébként meg pont a bénán szerkesztett, hibáktól hemzsegő cikkekhez fűződő kommentek hiányoznak; tehát a fenti cikkben leírtakról végülis mi a Te véleményed? Továbbá, ami engem nagyon foglalkoztat: vajon hol lehet az az 1 százalék?
  • Idegosztály
    #13
    Ezt se veszem komolyan, de annyira jó leírni néha a gondolatokat, amik felötlenek bennem.
  • Drinkman
    #12
    De dolgos lett
  • Drinkman
    #11
    Akkor azért látod át ilyen tisztán a dolgokat. Én megtanultam az életbe' hogy a legtöbb dolgot nem szabad túl komolyan venni és akkor szép nyugodt élete van az embernek. Tudni kell mi az a 3 fontos dolog a többit meg le kell szarni, egyszerűbb lesz minden.
  • Idegosztály
    #10
    Elmebeteg vagyok egyszerűen
  • Drinkman
    #9
    És most akkor jellemezd magadat is pár szóban légyszíves.
  • Drinkman
    #8
    Egyetértek!
  • Idegosztály
    #7
    Igen, én is most a kötekedős fél voltam, csak itt most meta-szinten kellene figyelni a dolgot, miszerint szeretnék már rávilágítani, hogy mennyire undorító ez a fórum, meg úgy általában az összesen az ilyen viselkedés.
  • Idegosztály
    #6
    A legjobb meg amit lehet találni és ANNNNYIRA jól jellemzi az embereket. Bejöttök egy-egy ilyen cikkhez, aztán fél kilométernyi hozzászólás áradatot is képesek vagytok áttúrni, hogy lehessen kibe belekötni, illetve kinek igazat adni! Ezért is élnek a fórumok mindenhol! A topikok nagy része nem arról szól, hogy egymást segítsük és új infókat szerezzünk, hanem felvetnek olyan gyökér témákat, ami teljes mértékben a klikkesedésről szól. Ez a jellemző, ez kell nektek. Hogy bementek egy fekete-fehér témájú topikba, megkeressétek, hogy ki a hozzátok hasonló és azonosuljatok, majd köpködjétek a másik felet. Mert igen, ezek vagyunk mi emberek.
  • Idegosztály
    #5
    És ezek vagytok ti, a 99%-a az SG-nek, de igazából talán minden magyar fórumnak. Mint az öreg papák, akik a tévé előtt szólogatnak be a híradónak, mert ők majd most megmondják a tutit, de ti már az Interneten szocializálódtatok, ezért simán hozzá tudtok mindenhez szólni.

    És áldom az eget, mikor néha egy-egy értelmes hozzászólás is megjelenik ezeknél a cikkeknél.

    Most pedig kivételesen szerintem védhetjük a cikkírót is. Igen, az SG az bulvárinfó meg bulvártudomány, de egy átlagembernek, vagy hobbifizikusnak (értsd: kicsit talán többet tud, mint az átlag, de igazából nem akar a mélyére ásni semminek és érdekli őt a körülvevő világ) tökéletesen épp megfelel ez is most. Persze ez nektek nem elég, ti bazmeg itt fél kilométeres egyenletekbe belekötnétek. Már ha tudnátok, mert szerintem egy Pitagorász-tétel bizonyítás is kezdi az agyi teljesítményetek felső határait súrolni.
  • Idegosztály
    #4
    nektek gurult el mind, mert bazmeg csak ebből álltok:

    1. vagy kötözködtök, hogy mennyi bakit ejtett a cikkíró
    2. a szakmaiságba köttök bele, amit természetesen semmilyen háttértanulmánnyal nem tudtok megtámogatni, max a szaros internetes olvasmányaitok és könyvek alapján, ami néha elég, néha meg csak üres okoskodó locsogás
    3. jöttök az idióta buzi szóvicces poénjaitokkal
    4. terroristás poénok

    ITT TI VAGYTOK BAZMEG A BUZIK MIND, A NYOMORONC FOGYATÉKOS BANDA BAZMEG, DÖGÖLJETEK MIND KI.
  • lamer the true
    #3
    Elgurult a gyógyszer vagy mi?
  • Idegosztály
    #2
    Így van, semmi mást nem vártam az itteni értelmi szinttől, csak az ilyen alja rohadt szenny szar gyökér vicceket, gratulálok, mehetsz meghalni.
  • pasi29uk
    #1
    Múltkor ilyen villanás interferált a káposztás tésztával amit ettem és teljesen új dimenziókat nyitott... többen érzékelték