Besült Johnny Depp 200 milliós akciófilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Kopasz osztagot nem láttam, nem érdekel, de mivel "uncredited", feltételezem, nagy szerepe volt benne. Channing Tatum miatt pedig nem fogom megnézni, számomra nem húzónév. Az meg, hogy a Közellenségek a klasszikus értelemben véve kommersz lenne... talán csak annyira, amennyire egy 30-as évekbeli gengszter élete kommersz lehet 2009-ben. Te is tudod, mire gondoltam a kommersszel... bár viszonylag kevés filmje volt az elmúlt 10 évben, ami nem mesefilm.
az utazóban, a közellenségekben, a 21 jump streetben azért nem. és azok is kommerszek.
Valóban, arról meg is feledkeztem. Mindenesetre akkor is dobogósnak várható, még ha többet is fog hozni, mint a Jack the giant slayer.
Hát ami nekem rémlik látványban, az annyi, hogy nagyon fényes, tûzõ nap, fehér kavics, homok, akármi, és a fekete színnel való erõs kontraszt. Egy Karib-tenger sokszínûsége mellett ez eléggé kihalt. Ezzel amúgy még nem is lenne baj, de mellett a sztori meg úgy semmi extra.
Apropó.. amúgy meg miért került ez 200 millióba? Azért mellé téve nem egy 200 millás filmet, hát a látvány jobban üt. Depp oké, hogy drága, de a Karib-tenger kalóza akármelyik része jobban ütött, és azok se voltak drágábbak mint ez, ellenben sztár abban több volt, a stáb (rendezõk, írók) meg ua.
Apropó.. amúgy meg miért került ez 200 millióba? Azért mellé téve nem egy 200 millás filmet, hát a látvány jobban üt. Depp oké, hogy drága, de a Karib-tenger kalóza akármelyik része jobban ütött, és azok se voltak drágábbak mint ez, ellenben sztár abban több volt, a stáb (rendezõk, írók) meg ua.
Mivel rávágtad, hogy nem ez, gondoltam tudod mi bukott nagyobbat, azért ment a kérdés. Köszi a választ amúgy, amúgy sejthetõen nagyobb bukás idén már nem igen lesz 😊 De persze ne kiabáljuk el...
Javíts ki ha tévednék, de õ éppen azt játsza amit elvárnak tõle és nem azt, amit õ éppen akar.
Másrészt mintha a Rumnaplóban sem azt játszotta volna.
Másrészt mintha a Rumnaplóban sem azt játszotta volna.
A Karib tenger széria óta, Depp, mintha minden filmjében Sparrow karakterét akarná belegyúrni az éppen alakított szerepbe.
Nekem az jött le az elõzetesbõl, hogy 2-3 sikerfilm (Johnny Depp egy az egyben Jack Sparrowt játssza el benne) összekalapása 0 újdonsággal.
Pontosan így éreztem, szabályosan nyomasztott meg untatott az elõzetese.
Miért nem keresel rá? Csak pár adat.
Fogalmam sincs, hogy mi, lehet, hogy egy másik júliusi film lesz, de például a Jack the giant slayer nem sokkal került kevesebbe és jóval kevesebb bevételt hozott. Ergó az nagyobb bukás. Ergó ez nem az év bukása.
Fogalmam sincs, hogy mi, lehet, hogy egy másik júliusi film lesz, de például a Jack the giant slayer nem sokkal került kevesebbe és jóval kevesebb bevételt hozott. Ergó az nagyobb bukás. Ergó ez nem az év bukása.
Hanem?
Nem ez az év bukása.
Akad bárki, akit ez meglep? Szerintem borítékolható volt, hogy ez lesz az év bukása.
Túl sivárnak tûnik nekem ez a film.