Szekeres Viktor

Besült Johnny Depp 200 milliós akciófilmje

Hiába került több, mint 200 millió dollárba Johnny Depp westernes akciófilmje, a közönség a papírforma szerint nem érdeklődött, így hétvégéig mindössze 50-60 millió dollár fog befolyni a filmre eladott jegyekből.

Már jó ideje sejteni lehetett, hogy A magányos lovas (Lone Ranger) című tévésorozat-adaptáció nem fog kirobbanó sikert aratni Amerikában, mindössze az volt a kérdés, hogy Gore Verbinski filmje akkora bukta lesz, mint mondjuk a John Carter vagy a Csatahajó, vagy azért produkálni fog némi bevételt. Nos, még nincsenek hivatalos adatok, de úgy tűnik, hogy a film nyitónapján Amerikában nagyjából 10 millió dollár bevételt hozott, ami nagyjából 50-55 milliós ötnapos hétvégi teljesítményt sejtet, vagyis a Disney ezúttal melléfogott.

Összehasonlításképp a hét másik nagyobb premierje, a Gru 2 Amerikában 35 milliós nyitónapi bevételt produkált, ami 100-120 milliós startot jelenthet vasárnapig bezárólag. Az igazi nagy sikert azonban Kevin Hart standup filmje, a Let Me Explain jelentheti, mely mindössze 879 moziban hozott szerdán 5 millió dollár bevételt, amivel hét végére 20 millióig is eljuthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #15
    A Kopasz osztagot nem láttam, nem érdekel, de mivel "uncredited", feltételezem, nagy szerepe volt benne. Channing Tatum miatt pedig nem fogom megnézni, számomra nem húzónév. Az meg, hogy a Közellenségek a klasszikus értelemben véve kommersz lenne... talán csak annyira, amennyire egy 30-as évekbeli gengszter élete kommersz lehet 2009-ben. Te is tudod, mire gondoltam a kommersszel... bár viszonylag kevés filmje volt az elmúlt 10 évben, ami nem mesefilm.
  • kalapos01 #14
    az utazóban, a közellenségekben, a 21 jump streetben azért nem. és azok is kommerszek.
  • Zombee #13
    Viszont a kommersz filmekben azt játsza. A Rumnapló nem annyira volt kommersz sikernek szánva.
  • anubys1984 #12
    Valóban, arról meg is feledkeztem. Mindenesetre akkor is dobogósnak várható, még ha többet is fog hozni, mint a Jack the giant slayer.
  • Etinger #11
    Hát ami nekem rémlik látványban, az annyi, hogy nagyon fényes, tűző nap, fehér kavics, homok, akármi, és a fekete színnel való erős kontraszt. Egy Karib-tenger sokszínűsége mellett ez eléggé kihalt. Ezzel amúgy még nem is lenne baj, de mellett a sztori meg úgy semmi extra.

    Apropó.. amúgy meg miért került ez 200 millióba? Azért mellé téve nem egy 200 millás filmet, hát a látvány jobban üt. Depp oké, hogy drága, de a Karib-tenger kalóza akármelyik része jobban ütött, és azok se voltak drágábbak mint ez, ellenben sztár abban több volt, a stáb (rendezők, írók) meg ua.
  • Etinger #10
    Mivel rávágtad, hogy nem ez, gondoltam tudod mi bukott nagyobbat, azért ment a kérdés. Köszi a választ amúgy, amúgy sejthetően nagyobb bukás idén már nem igen lesz :) De persze ne kiabáljuk el...
  • xSethx #9
    Javíts ki ha tévednék, de ő éppen azt játsza amit elvárnak tőle és nem azt, amit ő éppen akar.
    Másrészt mintha a Rumnaplóban sem azt játszotta volna.
  • GaborT28 #8
    A Karib tenger széria óta, Depp, mintha minden filmjében Sparrow karakterét akarná belegyúrni az éppen alakított szerepbe.
  • Sequoyah #7
    Nekem az jött le az előzetesből, hogy 2-3 sikerfilm (Johnny Depp egy az egyben Jack Sparrowt játssza el benne) összekalapása 0 újdonsággal.
  • nessboth #6
    Pontosan így éreztem, szabályosan nyomasztott meg untatott az előzetese.