4
-
Fbn Lx #4 még mindig az első rész a legjobb. persze a második is fasza volt, és ez is ott van szorosan a nyomukban, de ez már nagyon elment arcade irányba. a estern hangulatot persze adja, de nem annyira menő az egész, mint a régiek voltak. ez a cell-shaded sem volt soha a szívem csücske.
mindezek ellenére végigjátszottam, a western iránti hódolatom jeléül, meg kíváncsi is voltam a sztori végére, amit a vége felé haladva egyre inkább sejtettem, hogy mi lesz (el is találtam).
elkezdtem true westen játszani, egyelőre nem sokkal izzasztóbb, vagy már belejöttem -
MinimumGame #3 -
Bulics #2 Nem volt rossz játék, azonban ez csak elkeseredett visszavezetés a vadnyugatra, megőrizve ugyan a sorozat szellemiségét, de sajnos se call se juarez nincs benne.
Semmi köze az elődökhöz. Hol van Billy, Ray, Rohanó Folyó/Csendes Patak..?
Egyébként a cartel sem azért rossz mert modern, hanem mert átgondolatlan összecsapott lett. Pedig az ötlet kimondottan tetszett annó. De remélem hagyják ezeket a spin offokat és az első kettő játék szintjén megcsinálják pl csendes patak történetét, tomahawkos hack&slash és nyilazós lövöldözös fps stílusban, lásd:dead island, csak solo módban és nem ilyen rohadt coopban. A Cartelt is az vágta tönkre. -
Etinger #1 Így képek alapján erősen játéktermi feelingje van.