Július az ínség hónapja lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Elméletileg szintén júliusban jön a Moto GP'13, mely a népszerû motoros sorozat aktuális kiadása lesz, de ennek premierje elképzelhetõ, hogy augusztusra csúszik."
még jó hogy már 6. napja játszok vele 😄DDDDDD
még jó hogy már 6. napja játszok vele 😄DDDDDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem is a CivV kieg az abszolut favorit a közeljövõben, de tény, hogy nem most jönnek ki a legnagyobb falatok.
kinek hogy. torrenten nem, ott a késõ õsz a menõ 😄DDD
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
"Uborkaszezon a filmvilágban"... ez nem normális... a hagyományosan nyáron jönnek a legnagyobb blockbusterek.
Azért az a konzolport az eddigi lejobb verekedõs jázék, mondom ezt úgy, hogy az elsõ Street Fighter spectrumos verziója óta játszom verekedõs stuffokkal...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Futottak még:
- Dark - vámpíros, lopakodós, július 5.
- The Raven - Legacy of a Master Thief - kalandjáték, július 23.
- Shadowrung Returns - no comment, július 25.
Nem nagy címek, de annyi hírértékük van, mint egy konzolportnak, egy két évad közötti átvezetõ kalandjáték epizódnak, és egy motoros rétegjátéknak...
- Dark - vámpíros, lopakodós, július 5.
- The Raven - Legacy of a Master Thief - kalandjáték, július 23.
- Shadowrung Returns - no comment, július 25.
Nem nagy címek, de annyi hírértékük van, mint egy konzolportnak, egy két évad közötti átvezetõ kalandjáték epizódnak, és egy motoros rétegjátéknak...
....Elméletileg szintén júliusban jön a Moto GP'13......
Ez már 1 hete megjelent, elõbb a csúnya verzió, rá egy napra 21.-én a Steam-en.
Ez már 1 hete megjelent, elõbb a csúnya verzió, rá egy napra 21.-én a Steam-en.