Ötvös Tibor

Július az ínség hónapja lesz

A nyár mindig is uborkaszezonnak bizonyult a játék és filmvilágban, de az idei július minden eddiginél ínségesebb időket vetít a PC-s rajongók elé.

A kiadók azt gondolják, hogy ilyenkor a legtöbben nyaralni mennek vagy éppen gőzerővel dolgoznak és esténként örülnek, ha hűsölhetnek egy kicsit vagy kimehetnek grillezni a kertbe - már ha van. Éppen ezért miközben júniusban még akadtak olyan alkotások, melyekre érdemes volt figyelni és kipróbálni, addig júliusban már nagyítóval kell keresni ezeket.

Az első július 3-án jelenik meg. A Mortal Kombat Komplete Edition a sikeres sorozat eddigi legjobb részének számítógépes portja lesz, melyre már jó pár hónapja várnak a PC-s rajongók. Ráadásként az extra karakterekkel kiegészült verziót kapjuk, így az ismert harcosok mellett Freddy Krueger, Skarlet, Kenshi és Rain is választható lesz.



A játékról majd mi is közlünk természetesen kritikát, de annyit elöljáróban érdemes elárulni, hogy az utóbbi idők legjobb verekedős játékával lesz dolgunk, mely remek sztorival, látványos harcokkal és könnyen megtanulható kombókkal rendelkezik.

A második program még nem kapott hivatalos dátumot, de biztosan most jön. A TellTale Games nagyon nagy sikert aratott a The Walking Dead játékával, melynek jön is a kiegészítője. A The Walking Dead: 400 Days a zombi-apokalipszis kitörése utáni 13 hónapot mutatja be, teljesen új szereplőkkel, akik mindegyike ugyanonnan indul majd.


A 400 Days játszható anélkül is, hogy a The Walking Dead első szezonját letudtuk volna, ám érdemesebb utána nekifogni, hiszen az eredetiben hozott döntéseink befolyásolják majd az itteni eseményeket és a DLC-ben hozott döntéseink pedig az ősszel megjelenő Második évadban jelennek majd meg. Fontos, hogy a futtatásához az Első évad első epizódját fel kell telepíteni a gépre.

Elméletileg szintén júliusban jön a Moto GP'13, mely a népszerű motoros sorozat aktuális kiadása lesz, de ennek premierje elképzelhető, hogy augusztusra csúszik. De talán jó is ez a kis pihenő, hiszen augusztusban olyan alkotások jelennek meg, mint a Splinter Cell: Blacklist, a Castlevania: Lords of Shadow vagy a Saints Row 4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #8
    "Elméletileg szintén júliusban jön a Moto GP'13, mely a népszerű motoros sorozat aktuális kiadása lesz, de ennek premierje elképzelhető, hogy augusztusra csúszik."

    még jó hogy már 6. napja játszok vele :DDDDDDD
  • Nos #7
    Nekem is a CivV kieg az abszolut favorit a közeljövőben, de tény, hogy nem most jönnek ki a legnagyobb falatok.
  • WhiteStar #6
    kinek hogy. torrenten nem, ott a késő ősz a menő :DDDD
  • Paladin #5
    "Uborkaszezon a filmvilágban"... ez nem normális... a hagyományosan nyáron jönnek a legnagyobb blockbusterek.
  • Anubys #4
    Azért az a konzolport az eddigi lejobb verekedős jázék, mondom ezt úgy, hogy az első Street Fighter spectrumos verziója óta játszom verekedős stuffokkal...
  • zorrobomber #3
    Futottak még:
    - Dark - vámpíros, lopakodós, július 5.
    - The Raven - Legacy of a Master Thief - kalandjáték, július 23.
    - Shadowrung Returns - no comment, július 25.

    Nem nagy címek, de annyi hírértékük van, mint egy konzolportnak, egy két évad közötti átvezető kalandjáték epizódnak, és egy motoros rétegjátéknak...
  • kjhun #2
    ....Elméletileg szintén júliusban jön a Moto GP'13......

    Ez már 1 hete megjelent, előbb a csúnya verzió, rá egy napra 21.-én a Steam-en.
  • Molnibalage #1
    Aha. A Civ V kieg meg a nagy semmi ÖT szerint mi...? OMG...