6
 • Archenemy
  #6
  Ja, ja. Bár a kézzel másolt kódexek sokkal nagyobb értéket képviselnek, mint ezek a nyomtatott szarok, szóval én csak olyanokat olvasok, hogy lenézhessem azokat, akik nem.
 • Diopapa
  #5
  Azt kell látni, hogy valós igény van már az e-könyvekre. Az az író, aki ezt telibesz*rja az korlátolt és előbb-utóbb ráfarag. Az meg gyakorlatilag az olvasók alázása, ha a kiadók szerint amúgy is lewarezolták volna King könyvét, akkor is, ha kiadták volna elektronikusan.
 • The Seer
  #4
  Van olyan ekönyv ami tartalmaz képeket, de hoppá a komolyabb könyvekben egy darab kép sincs...
 • Ferrer
  #3
  Igaza van Stephen Kingnek. Az "e-könyvek", ahogy ma hívjük őket, nem mások, mint irodalmi művek gusztustalanul, egyforma módon egybefolyatott szövege. Azért elég vicces, hogy ezeknél a szkennelt PDF-ek sokszor százszor akkora minőséget tudnak felmutatni, és olyan hihetetlen képességekkel is rendelkeznek, hogy a könyvben lévő képek is ott vannak, ahová a szerző azt tervezte.
 • kvp
  #2
  Ha megvaltoztatjak egy irodalmi mu tartalmat, akkor az mar nem ugyanaz a mu. Innentol a leirt drm rendszer max. csak reklamszovegek es hasznalati utasitasok eseten alkalmazhatoak. Ezekben az esetekben pedig nem sok ertelme van vedeni barmit is.

  Avagy, ket hires idezet kisse modositva: "To live or not to live, this is the question?" "Luke, I'm our bother." vegul is felismerhetoek maradtak...
 • fszrtkvltzttni
  #1
  Zsír! Viszont jobb lenne, ha nem a szöveget alakítanák át, hanem a szöveg szedését tennék egyedivé. Annak is végeláthatatlan variációi vannak, a szöveg pedig nem változik.