Utórengés - A földrengés csak a kezdet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy dolog, hogy kinek tetszik vagy sem, bár nem tudom aki utálja a horrort vagy a sci-fit minek nézi meg, de azért ha egy film 40% körül vagy alatt van, arról még nekem soha nem derült ki, hogy még is jó. Ilyen keveset még a sokak által szidott agyalós vagy mûvész filmek sem kapnak.
Dehogy. És persze, hogy kell. Én sem nézem meg, de ettõl még nem fogom azt hinni, hogy máris tudom, hogy jó vagy szar.
Mert te az összes létezõ filmet megnézed? Valami szûrést muszáj alkalmazni.
Nekem tetszett, tele volt (számomra) eddig nem látott elemekkel, ötletekkel.
Valahogy a Max Payne 3 jutott róla az eszembe, mindenesetre egy kellemes kikapcsolódást okozott. És szörnyen letargiába estem a végére a sok fordulat miatt.
Valahogy a Max Payne 3 jutott róla az eszembe, mindenesetre egy kellemes kikapcsolódást okozott. És szörnyen letargiába estem a végére a sok fordulat miatt.
Ööö, miért? Mások szoktak véleményezni egy filmet? Ha az fos, akkor a 20% mi? Vagy a 10? Honnan tudja, hogy õ nincs abban az x%-ban?
Azok közül aki elment megnézni. Tehát ez borzalmas arány....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Helyetted mások döntik el, hogy milyen a film? De hogy értelmezed ezeket a számokat, hogy fos lett? Az IMDB-n azt mondják, közepes, a másik két oldalon pedig majdnem minden második ember szerint jó.
4,8/10 from 1 973 users Metascore: 39/100
Rotten-en pedig 37%.
Köszi, megleszek ez a fos nélkül
Rotten-en pedig 37%.
Köszi, megleszek ez a fos nélkül
Osvárt Andrea játéka...
Hol van ehhez egy bármelyik magyar színésznõ teljesítménye??? Szenzációs..
(Én kérek elnézést. De komolyan..)
Hol van ehhez egy bármelyik magyar színésznõ teljesítménye??? Szenzációs..
(Én kérek elnézést. De komolyan..)