Ritka sikeres az új Stephen King-tévésorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán A köd mér vót vacak?
Szerintem a "Hasznos holmik" minisorozat sem volt annyira rossz.
És talán a Rémkoppantók sem lett volna az, ha nem hagynak ki egy halom szereplõt és történést ...

Ez nem muvi. És arról, hogy egy városra ereszkedik egy bura.
mirö szo ez a muvi? mer mindenho irlyák hogy lösz, de hogy mirül fog szoni arro senki nem ir

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zenszkij
Ha neked a Halálsoron, a Ragyogás (1980), a Kedvencek temetõje I., a Remény rabjai, a négy részes Évszázad vihara, az 1408, a Tortúra vagy A langolierek az idõ fogságában mûvek megfilmesített változata nem tetszett akkor rendkívül nagy ízlésficammal rendelkezel. Javaslom a Hello Kitty kalandjait figyelmedbe, az a neked való színvonal.

Azt aláírom, hogy a Cujo, A köd, a Borzalmak városa vacak. De egy Halálsoronra azt mondani, hogy minõsíthetetlen?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Es akkor az lesz majd a vege az elso evadnak hogy Simpsonek homokozajan at elmenekulnek?
"Ki is hajítottam a televíziómat még 11 éve. Nem is hiányzik." - GRATULÁLOK! én még "csak" a 7.évnél járok... 😄
Megnéztem egy pár Stephen King regényei alapján megfilmesített mûvet. Minõsíthetetlen volt. (Kezdve a "Halálsor"-ral, ami ugye top listás még ma is.) Ezeknél sokkal jobb alkotások születtek, úgyhogy ennek a sorozatnak a megalkotása is értelmetlen. De hát... a pórnépnek ez kell. Színvonalas filmet csak elvétve látok. Ki is hajítottam a televíziómat még 11 éve. Nem is hiányzik. <#violent>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Ne tudd meg, de van olyan sorozat, amiben egy évad egy napot fed le. Durva, mi?
Komolyan ennyire pistike vagy, hogy azt hiszed, nem próbálták meg?
Elsõ évad??? A könyv kb. 10 nap alatt játszódott! És ha valaki olvasta, akkor emlékezhet rá, h. rohadt meleg volt a búrában -októberben- mert a por rátapadt a búrára, és a levegõ sem tudott kijönni nagyon, meg az egész egy bazi nagy üveg végülis. Szal ha nem történik meg az az esemény, ami véget vetett a búrának, akkor sem húzták volna túl sokáig a bentiek. Szal látom már, hogy ebbõl sem nézek egy percet sem, akárkik legyenek a szereplõk.
ástak lyukat. de ennél joban zavar, hogy az újságíró a regényben 50-es nõ, itt meg 30-as. meg úgy általában béna az egész szereposztás.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ja, a harmadik világ éhezési problémáját meg meg lehetne oldani kajaosztással, nem is értem, miért nem gondolt még erre senki.
Elég lenne e kurvamély lukat ásni és átmászni alatta.
Dean Norris kikerült a Breaking Badbõl vagy vége lett az évad forgatásának?