15
-
jamboox #15 Aztán A köd mér vót vacak? -
Inquisitor #14 Szerintem a "Hasznos holmik" minisorozat sem volt annyira rossz.
És talán a Rémkoppantók sem lett volna az, ha nem hagynak ki egy halom szereplőt és történést ... -
zetortraktor #13 Ez nem muvi. És arról, hogy egy városra ereszkedik egy bura. -
EnxTheOne #12 mirö szo ez a muvi? mer mindenho irlyák hogy lösz, de hogy mirül fog szoni arro senki nem ir -
Zenszkij #11 Ha neked a Halálsoron, a Ragyogás (1980), a Kedvencek temetője I., a Remény rabjai, a négy részes Évszázad vihara, az 1408, a Tortúra vagy A langolierek az idő fogságában művek megfilmesített változata nem tetszett akkor rendkívül nagy ízlésficammal rendelkezel. Javaslom a Hello Kitty kalandjait figyelmedbe, az a neked való színvonal.
Azt aláírom, hogy a Cujo, A köd, a Borzalmak városa vacak. De egy Halálsoronra azt mondani, hogy minősíthetetlen?
-
mutantleg #10 Es akkor az lesz majd a vege az elso evadnak hogy Simpsonek homokozajan at elmenekulnek? -
MrGer #9 "Ki is hajítottam a televíziómat még 11 éve. Nem is hiányzik." - GRATULÁLOK! én még "csak" a 7.évnél járok... :D -
Déta #8 Megnéztem egy pár Stephen King regényei alapján megfilmesített művet. Minősíthetetlen volt. (Kezdve a "Halálsor"-ral, ami ugye top listás még ma is.) Ezeknél sokkal jobb alkotások születtek, úgyhogy ennek a sorozatnak a megalkotása is értelmetlen. De hát... a pórnépnek ez kell. Színvonalas filmet csak elvétve látok. Ki is hajítottam a televíziómat még 11 éve. Nem is hiányzik. -
zetortraktor #7 Ne tudd meg, de van olyan sorozat, amiben egy évad egy napot fed le. Durva, mi? -
zetortraktor #6 Komolyan ennyire pistike vagy, hogy azt hiszed, nem próbálták meg? -
G46 #5 Első évad??? A könyv kb. 10 nap alatt játszódott! És ha valaki olvasta, akkor emlékezhet rá, h. rohadt meleg volt a búrában -októberben- mert a por rátapadt a búrára, és a levegő sem tudott kijönni nagyon, meg az egész egy bazi nagy üveg végülis. Szal ha nem történik meg az az esemény, ami véget vetett a búrának, akkor sem húzták volna túl sokáig a bentiek. Szal látom már, hogy ebből sem nézek egy percet sem, akárkik legyenek a szereplők. -
Ender Wiggin #4 ástak lyukat. de ennél joban zavar, hogy az újságíró a regényben 50-es nő, itt meg 30-as. meg úgy általában béna az egész szereposztás. -
e98ff #3 Ja, a harmadik világ éhezési problémáját meg meg lehetne oldani kajaosztással, nem is értem, miért nem gondolt még erre senki. -
goldmember #2 Elég lenne e kurvamély lukat ásni és átmászni alatta. -
god25 #1 Dean Norris kikerült a Breaking Badből vagy vége lett az évad forgatásának?