4
  • Komolytalan
    "A szimpla pénzügyi haszonszerzést szolgáló eltulajdonítást úgy küszöbölik ki, hogy a gépben lévő hardverek ismerik egymás sorozatszámát, csak egymással működnek együtt, így alkatrészenként sem értékesíthetők"
    Ezzel inkább azt ölik meg, hogy a meghibásodott gépeket el lehessen adni bontóba. Mivel 2-ből egyet ott nem tudnak belőlük csinálni. Amit ellopnak, azt úgyis egy az egyben adják tovább, még az adatokat se törlik le róluk.
  • HZsoli
    ...az Intel alaplapoktól csak egy dolgot várhat el az ember: stabilitást, és ez csak az üzleti környezetben érvényesül... az előbb emlitettem egy xxx alaplapot, azt saját használatra vettem, de az irodában teljesen másak a követelmények, ott nem kell a teljesitmény és az extrák után szaladni: egy bejáratott rendszert kell mükődésképesen fenntartani huzamos időn keresztül. Erre a feladatra ideális az Intel
  • HZsoli
    A VPro-t teszteltem a saját gépemen, igazán praktikus (Asrock Q77 alaplap, SandyBridge i7 procival)
  • sanyicks
    fordítás: az alaplap teszteknél a tények helyett több bullshittet akar az intel.