5
  • Airbus A380
    A Helyzínelőkből pl jó ötlet volt még két bőrt leszedni, kár hogy már csak az eredeti széria él,
  • boond
    Én pont ezért szeretek sorozatokat nézni, mert van folytatás, és nem kell minden rész után "újat keresni", film esetében igen. Persze nézek filmeket is, néha jobban, néha rosszabban sikerül a választás, máskor meglepő, hogy a story alapján nem is gondoltam, hogy ilyen jó lehet a film. :)

A Sorozatokkal kapcsolatban csak 1 probléma van, hogy szeretik "cska úgy" abbahagyni, bármiféle lezárás nélkül, sőt gyakran év végi átkötőszállal, ami persze sosem folytatódik, pl erre a traveler, ami egy jó sorozat volt. (bár nem szeretem ezt a műfajt különösebben)

Egy filmnek ezzel szemben, többnyire van rendes lezárása. Az esetleges folytatásra viszont éveket kell várni, de ha jó akkor megéri :)

Remake-et viszont nem néznék. Vagy csak kivételes esetben.
  • Sajátvéleményem
    Én akkor nézek meg egy sorozatot, ha már legalább egy évad lement, és akkor letőltöm. Reklám nélkül 1-2 alkalommal túl is esem rajta.
  • wibescu
    A kivétel soha nem erősítheti a szabályt. Mikor fogják már az újságírók ezt megtanulni?
  • nlght
    Egyszerű a képlet...
    A tv management az alapján dönt, hogy a tv-nézők mennyire nézik az új sorozatokat. Erős általánosítás, de imho a netezők jelentősen magasabb intelligenciával rendelkeznek, mint a tv-nézők (persze van közös halmaz is), már csak azért is mert a legtöbb netező pont a 15 perc reklámszünet miatt tölti le inkább a sorozatokat, tehát hülye lenne reklámokkal pusztítani az agyát... Szóval imho míg a tv-néző buta amerikaiaknak nagyon nagy szerepe van abban, hogy mi lesz siker vagy bukás, addig a netezős halmaznak szinte semmi. Pedig lassan nagyobb a netezős csoport, mint a tvzős...
    (abba most nem megyek bele, hogy reklám és népbutítás nélkül nem nagyon maradna fent egy tv csatorna sem, másik story)