NASCAR: The Game 2013

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF!

2014-02-18 18:23:50 GAMES Nascar.14-RELOADED DL 4096.0MB | 55F
Ginger17
...deee valahol kéri, hogy tekergesd a kormányt.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Alexease
Mar az is csoda, hogy tettek be ilyen allitasokat:D Az ACR-ben SEMMI sincs, es ezt szo szerint kell erteni:)
Bar ott lehet kalibralni, itt mar az nem fert bele:D
Ginger17
Köszi! Az egybõl "lejött", hogy ez az érzékenység és linearitás nem az a fajta amit úgy várna az ember... kicsit fogalomzavarban vannak a srácok. Kipróbálom. <#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Sajos a progi az Eutechnyx szabvanyt koveti kormany hasznalatban, naluk a szukseges rossz:D Elsosorban ok gamepad-esek.

De be lehet allitani – ugy ahogy:P Minden automata, alapbealltasok vannak, belepiszkalni nem lehet.

En nem szeretem piszkalni a kormanybeallitasokat a driverben, ha oda kell nyulni, akkor mar regen rossz:/

A driverben 900fok, FFB 100–125%, Spring/Damper/Centering 0% (de a centering be van kapcsolva a drivernel, es az is hogy a programok allithassak a dolgokat).

A programban a Steering Sensitivity-re es a Linearity-re figyelni kell, mert erdekesenkezeli. Az egyik a kormayzas elejet a masi a veget baltazza el:D
Alabol mindketto 100%-on a normalis. 900 fokos drivernel 540-on hasnalja a kormanyt, ami jo.
Mindkettot AZONOSAN lejebb huzva, meg lehet emelni a kormanyelfordulast (nem lesz annyira rangatos). Olyan mintha a garazsban a attetelt novelnenk.
50%-os Linearity/Sensitivity beallitasnal azt hiszem 720 fokon hasznalja a kormanyt.

Ginger17
Légyszíves segítsetek nekem belõni a DFGT kormányom! Mi az ideális beállítás? Érzékenység, linearitás (mi az abszolút lineáris érték)? Tapasztalatotok szerint mi az ideális driveres kormányszög? 900 fokkal mi a tapasztalat? Elõre is köszi! ;)

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

b-type
Az lehet hogy az ACR teljesen jó, de nem igazán szereti a két különbözõ vezérlõt, egy nekem a kormány, és egy másik a pedál...nem bírja összetenni, én meg nem töltöm vele az idõm. :)
majd ha lesz megint feleslegesnek ítélt egy órám, akkor megnézem újra.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
azt én is benéztem.
Nem tudom még eldönteni, hogy csak régen játszottam Nascar játékkal, vagy valóban tetszik.
mindkettõben érzek igazságot :)
Tetszik a feeling...bár mindig, minden játékban azt szerettem amikor szrból kell várat építeni...legyen az karakterfejlõdés egy cRPG-ben, vagy gazdasági szimuláció, vagy éppen egy karriermód egy autósjátékban...franc se tudja ezt szeretem...amikor már minden megvan, erõs vagyok-ügyes vagyok-gazdag vagyok akkor általában elvesztem az érdeklõdésem <#idiota>
Tuti van mögötte valami pszih, vagy gyerekkorban sokat rombolták a homokváram, vagy genetikailag valami irdatlan szrul járt zsellérágról jöttem..
na mindegy, egyenlõre leköt. De az AI buta, a garázs rész meg nehézkes...jó persze régen papírra írogattam,..most meg lefényképezem és visszanézem :D
..de azért lehetne használhatóbb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ja, es ennek a kontroller problemaja kicsit user fail volt, en benaztam el:DDDDDD
Amikor keri, hogy rendeljem hozza az iranyt/gombot, es megteszem, utana meg le kell OK-zni. Azt nem olvastam el mit ir alatta, es igazabol az a kalibralas (eddig azt hittem nincs:D). Amikor ott es ameddig forgatom vagy nyomvatartom es ugy nyomok OK-t, az lesz a vegallas;)
Alexease
Amugy ha ennek tetszik a kezelese (nem szim, de fun), es ha meg nem probaltad, nezd meg az ACR-t is (Auto Club Revolution). Alapbol ingyenes, alap cuccokkal, foleg utcai sport autok, gyujtogetos-vasarolgatos, offline-online, tunningolhato stb. Teljesen jo simcade fun cucc.

Nulla forinttal is ossze lehet szedni eleg jo 20-30 autot, a palyak ingyenesek.

Cockpit nincs benne, csak motorhazteto es egyeb tologatas, a H-Pattern-t kezeli, recseg rossz valtasor, de a kuplugot nem, igy igazabol nem hasznalhato:DDDD
Alexease
Igen, az AI neha erdekes, gondolom izgalmasabba akarja tenni a futamot:D Gondolom alacsonyabb fkozaton van visszaporgetes, ahhoz talaltak ki az akciozos AI-t.

A Challenge reszt kicsit tul ertekeltem, bar volt egy-ekt jo huzas benne. Azt hittem full dinamikus, de ugy nez ki, hogy egy teljesen fix mezonyben kell ugyanazt csinalni mint igzabol, mert nem AI-kat szamol, hanem fix utvonalon huzott tankokat:D

A setup-ot en sem ertem miert jo igy. Alapbol nem lenne vele bajom, mert hasznalhato, de hogy nem ir ki setup nevet amit hasznalok, igy fingomsincs mikor mi van az eleg erdekes:D
b-type
...szal az AI-n lehetne még dolgozni..<#vigyor>
Nem lehet túl jó véleményük a készítõknek a sofõrökrõl, Kansas-ben bemérettem magam a 21. rajthelyre, de képtelenség elrajtolni, oks néha én is sárgázok mert beimbolyog a kocsi, de az AI...
jön mint a vonat,...itt a sín itt megy. ott vagyok mellette, de le se szr.. :)
Nem tudom alacsonyabb nehézségi szinten mi a helyzet, nem veszem lejjebb, mert a tempó jó..a kasztnikönnyítésnek meg a beállnak köszönhetõen, ha egyedül futhatnék versenytempót akkor jó lennék az elejére. De így mezõnyben sanszom nincs, ha odaérek a 4. helyre akkor tuti betol valaki.
..van hogy figyel, néha látom a tükörben..de nagyon ritka, általában eltol.
de egyébként fsza, a setup rész megvalósítása katasztrófa, és export használatánál (vagy sima alt-tab 70% sansz hogy befagy a hang), az online rész franc se tudja mert sosincs senki, az AI katasztrófa.
De azért jó is :)

Alexease
Az SGre/forumra kicsit vigyazni kell, mostanaban haldoklik;) De nekem mar evek ota reflex (a korabbi kiutesek miatt), hogy kuldes elott copy;)

Nekem is ez a gondom, hogy a program, a sajat kategoriajaban, valoban jol sikerult, csak hihetetlen hogy a kormanyzast nem tudjak normalisra megcsinalni.

Az ACR is teljesen jo program lenne, elvezetesek az autok, hihetok a gumik, de ott is total fapad a kormanykezeles. Pedig alapbol teljesen jo lenne, ahhoz kepest, hogy nulla allitas van. De legalabb ott van lehetoseg kalibralni.

De itt nincs. Elvileg osszesen 450 fokot szamol a kormanybol, azt ossza be. Driverbol atallitva talan jobb, de inkabb a damper/spring segitett valamit.
Legalabb csinaltak volna egy szoveges, elerheto konfig file-t, de az sincs:/
b-type
tök sokat írtam, erre nem látszik??!
..na mindegy :)
a kormány beállítás az nekem is okozott problémát eleinte, és jelenleg is csak offline-ra alkalmas.
Saját tapasztalat még, hogy hiába a felezett versenytáv, nem érdemes 2* gumikopást használni eleinte, mert amíg nincs megfelelõ setup, addig a gyenge induló technikával együtt ez csak nehezíti a tisztes helytállást.
A setup nélkül kevés a 10-15 perces gyakorlás is.
De egyébként engem megfogott, bizonyos beállítások alig érezhetõek, ami sztem helyes, hiszen nem egy bonyolult a vonalvezetés, viszont a súlyáttolások nagyon észrevehetõek...és a gumi megõrzése,...hacsak nem csinálunk sárgákat, nagyon fontos.

Alexease
De felhuztam a drivernel a damper/spring reszt 50%-ra, es maris hasznalhato. Varhato volt, hogy nem szamolni fogja a dolgokat, hanem ilyen fake-izekre alapoz:D
Alexease
Biztos hogy szar a kormany, de csak az ilyen (gamepad style:P) programokban:) A normalis programokban tokeletes: AC, LFS, nKP, rF, iR, SRW stb.;)
Danecay
A végén még kiderül, hogy valami baj van a kormányoddal! <#vigyor5>

Alexease
Nekem is adott 3 trading card-ot, bar nincs egyforma koztuk. De az mire jo?! Az csak egy kep, nezegetni, vagy mi?:) OK, hogy el lehet adni, de kiveszi meg es miert?!:D
Alexease
Megneztem a progit, azt kaptam amit vartam.

Pozitiv: Mint jatek, teljesen jol osszeraktak, lavanyos, megy rendesen, van benne minden ami egy ilyen autos cuccba kell.

Negativ: Sajnos ettol feltem, mert Eutechnyx, es beigazolodott.
A kormanyzast, kormanykezelest, kormanybeallitst, FFB-t nem tudjak osszehozni:/
Van erzekenyseg es linearitas allitas, de annak semmi ertelme, azzal csak rontani lehet rajta:D
Az FFB nem lenne rossz, de kozepen fake es/vagy nincs/minimal, hintazik, erosen lyukas.
Raadasul, a jatek/latvany kormany alapjan meg kikapcsolhatatlan, minimalis deadzone is van kozepen.

Kb. ugyanaz a baja, mint a Codies F1-nek: a jatek profi lenne, de a kormanyzas sajnos gazos, a gamepad gagyizas miatt:/

Termeszetesen FOV-ot sem lehet allitani, se pilotapoziciot, se dinamikat, de ez mar csak hab a tortan:D

Majd piszkalom kormany driverben is, de azt nem szeretem, az mar regen rossz ha oda kell nyulni:/

Amugy ma jott hozza egy kissebb patch, valami fagyas, de ami lenyeges, hogy valami DLC-nek is elokeszitettek a terepet. Talan 70-es evek, az aero cuccok:D
b-type
de azért jó megcsinálni ezeket a kihívásokat, egyrészt van benne 'feeling', másrészt nagyon másként viselkednek az autók, mint az a 'szekér' amivel fel kell kûzdeni..tehát látni/érezni hogy hova lehet fejleszteni az autót..
..egyébként 1 euro-t vissza is hoztam az árából a kártyák eladásával, dobott 3 egyformát a steam, és 2 elment ennyire meredek áron, a kettõ 1 euro-t ért..

b-type
Lehet hogy le is lehet majd tölteni, de van alapból is, nehézségi szint szerint osztályozva...de ez nudli :))
Volt olyan easy szintû újrajátszás amit vagy 6.-ra sikerült megcsinálni...utcsó kanyar kijáratnál kibújni draft-ból és elõzni, aztán jött egy olyan medium ahol tartani kellett volna 5 körön keresztül, utcsó 5 kör természetesen Harwick-t Martinsville-ben....hát nem tudom kapott vagy 4 másodpercet <#zavart1>, de sikeresnek ítélte a progi :)))
Szal ja, van ilyen újrajátszása a történelemnek, ahol megmutatják mi történt, és után beledobnak az események közepébe, hogy éld át.

...én a versenyzõk beállításaira leszek kíváncsi....ha majd lesz 500ezer kreditem, hogy megvegyek egyet(!) <#idiota>

Alexease
Meg nem probaltam, majd hetvegen, kivancsi leszek ra. Elvileg/allitolag le lehet toltogetni (vagy alapbol leszedi?!) a valodi versenyek „akcios” reszeit, es beallitastol fuggoen azt hasznalja scriptnek egy-egy versenyhez. Van valami neve, de mar elfelejtettem:)
b-type
...hát gondoltam Daytona, persze otthagynak mert szekerem van, na majd fékes oválon veretek, Phoenix-napsütés: tök nagyot kûzdöttem az utolsó elõtti helyért és nem jött össze <#zavart1>

...és semmi baleset(!), pedig mondom sima ügy, lököttek majd törik egymást, lejjebb olvastam, én meg majd finesszel feljövök...hát eddig semmi, egyszer én csináltam sárgát mikor utolért a mezõny és köröztek.
Na nem baj...szórakozni jól szórakozom....kicsit idegesít a setup menû, nem vágom ez miért jobb mint egy sima lista, eleinte 625 alkalommal beléptem hogy megbizonyosodjam melyik beáll is van alattam..

Alexease
<#zavart1>
Annyira tudtam...! :P

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Annyiert en is benevezek ra:D
b-type
Na megvettem, kapott egy 50%-s a steam-n így most 18,5 euro.

Próbálgatom...eddig bejön.
A kormánnyal kell még variálni hogy pontosan tudjam tartani az autót, viszont a fék+gáz a fékes oválokon nagyon bejön.
Eddig pozitív...most pár napig nyüstölöm :)

gviski
én benne vagyok ;-)

Virtual SimRacing

Szevasztok. Valaki tolja a NASCAR-t online ? Mert ha többen vagyunk tolhatnánk egy partyt :)
w77d
a gumi elfogyás természetes ha nem állítgatsz manuálisan. Nekem erre az vált be, hogy engedek a guminyomásból nem is keveset. Ekkor az autó végsebessége egy hangyafasznyit kevesebb lesz, ám 2x tovább bírják a gumik a megterhelést. Ebben a játékban pont az a szép, hogy nem elég csak elindítani és nyomni a gázt, hanem tényleg úgy kell gondolkodni, mint ahogy azt a csapatmérnök tenné. Jah és a futam elõtti gyakorlás pontosan jó beállítani ezeket.

gviski
setupolj :D

Virtual SimRacing

Hali!Ennyire nem húzott fel még játék!Rengeteg bug van benne.hiába qualizok elsõ helyre 14 körnél nekem elfogy a gumim õk meg csak mennek tovább és ezt easy -be mert gondoltam én vagyok a bamba. vagy mikor kiakarok menni boxba már majdnem a boxutcánál vagyok mikor sárga zászló lett.Erre a játék visszarak a többi közé úgy, hogy nem jártam a boxba és kezdhetem újra a kiállást.
gviski
melyikre ráállítottad a rewind-et :-) xBox360 controllernél ez a back gomb

Virtual SimRacing

Mélyk gombal lehet visszapõrgetni?
gviski
Ezzel egyet értek ;-) Nekem tetszik, hogy nem egybõl versenyképes a verda és küzdeni kell. De ahogy telnek a versenyek, fejlettebb lesz a kocsi is, az Ai-t is jobban ki lehet ismerni. Én 50%-os távokat megyek, ha becsúszik egy hiba az elején akkor még lehet javítani és még ott van a két lehetõség a visszapörgetésre. Nálam teljesen rendbe megy minden.

Virtual SimRacing

Firerock
De Top10 nélkül pénzt sem kapok amibõl fejleszthetnék...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
nem hiszem hogy rosz lenne ez. Ha fejlesztesz, akkor egybõl nem gyorsabbak nálad, alapból meg persze hogy így van, mivel a sztori szerint egy kezdõ csapat kezdõ pilótája vagy. Nem könnyû, de éppen ezért jó a játék. Nem egy NFS az fix, hála az égnek.

Firerock
pontosan. Ha visszaesel az utolsó helyre akkor baszhatod az egészet...

Alexease
Nem probaltam, de vakon azt tippelnem, hogy ez a nagykozonsegnek keszult, autos-akcio jatek, lenyeges hogy porgos es valtozatos legyen, negyed vagy tized annyi idobe belezsufolva egy valodi NASCAR futam minden akciojat. Valszeg megengedhetetlen hogy hosszu-hosszu 10 (tiz:P) koron keresztul ne tortenjen semmi, es „csak” autozzal-taktikazzal a mezonyben:D
Firerock
A gamepad okozta a problémát. De bár ne derült volna ki mert így végképp nem fogom megvenni. Ez egy undorító mocsok csaló féreg játék. A Carreer teljesen használhatatlan. Annyival gyorsabbak és annyira csal hogy az már hányinger. UNDORÍTÓ FOS EZ A JÁTÉK. Pedig jó lenne,nemértem miért kellet ilyenre csinálni...

gviski
új patch óta nem néztem, de nekem eddig a G25tel tökéletesen megy (eredeti Game).

Virtual SimRacing

Firerock
De eddig mûködött:/

Alexease
En megakartam venni, mert a NASCAR-t szeretem, a program is jonak tunik (legalabis koncepciora), de nincs pezem, felo hogy nem lenne ra idom, es kicsit tartok a cegtol is (az ACR alapjan ismerosek:P). Igy egyelore kihagytam, nem probaltam, nincs otletem mi lehet a gondja (bar ha az ACR-bol indulok ki, akkor az alapjan gaz, mert ott eleg szegenyes a kormany beallitas).
Firerock
Eddig gondolkodtam rajta. De az gáz hogy minden nap kijön valami probléma,ami játszhatatlanná teszi. Ma például a ForceFeedback ment el. Mintha nem érzékelné megint azt hogy ez egy g27. Pedig kiválasztom hogy g27,de eddig a kormányon lévõ gombok voltak ikonként,sõt alapból beállította. Most semmi. Nincs FB,nincs váltás led és jelentõsen lassabb vagyok. Valami ötlet?

Alexease
Akkor vedd meg:)
Firerock
Megoldódott a probléma: Az Unified Remote : Unified Virtual HID-je kavart be,a program törlése után mûködik. Nagyon jó kis játék ez:)

Firerock
Frissítettem a drivert. Így sem jó sajnos. Mi a pontos módja a kormány beállításának amúgy?

Firerock
Warez

Én is logitech kormánnyal nyomom, szóval így elsõ blikkre azt mondanám frissíts drivert. Annyi problémám volt, hogy elsõre nem ismerte fel a pedálokat, de aztán egy újraindítás, plusz újrakonfigurálás megoldotta a dolgot. (Már majdnem jöttem ide kérdezõsködni, hogy nem tudja valaki, hogy lehet elindulni a játékban? :) )
gviski
Eredeti vagy warez?

Virtual SimRacing

Oldal 1 / 3Következő →