NASCAR: The Game 2013
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2014-02-18 18:23:50 GAMES Nascar.14-RELOADED DL 4096.0MB | 55F
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Bar ott lehet kalibralni, itt mar az nem fert bele:D
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De be lehet allitani – ugy ahogy:P Minden automata, alapbealltasok vannak, belepiszkalni nem lehet.
En nem szeretem piszkalni a kormanybeallitasokat a driverben, ha oda kell nyulni, akkor mar regen rossz:/
A driverben 900fok, FFB 100–125%, Spring/Damper/Centering 0% (de a centering be van kapcsolva a drivernel, es az is hogy a programok allithassak a dolgokat).
A programban a Steering Sensitivity-re es a Linearity-re figyelni kell, mert erdekesenkezeli. Az egyik a kormayzas elejet a masi a veget baltazza el:D
Alabol mindketto 100%-on a normalis. 900 fokos drivernel 540-on hasnalja a kormanyt, ami jo.
Mindkettot AZONOSAN lejebb huzva, meg lehet emelni a kormanyelfordulast (nem lesz annyira rangatos). Olyan mintha a garazsban a attetelt novelnenk.
50%-os Linearity/Sensitivity beallitasnal azt hiszem 720 fokon hasznalja a kormanyt.

majd ha lesz megint feleslegesnek ítélt egy órám, akkor megnézem újra.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tudom még eldönteni, hogy csak régen játszottam Nascar játékkal, vagy valóban tetszik.
mindkettõben érzek igazságot :)
Tetszik a feeling...bár mindig, minden játékban azt szerettem amikor szrból kell várat építeni...legyen az karakterfejlõdés egy cRPG-ben, vagy gazdasági szimuláció, vagy éppen egy karriermód egy autósjátékban...franc se tudja ezt szeretem...amikor már minden megvan, erõs vagyok-ügyes vagyok-gazdag vagyok akkor általában elvesztem az érdeklõdésem <#idiota>#idiota>
Tuti van mögötte valami pszih, vagy gyerekkorban sokat rombolták a homokváram, vagy genetikailag valami irdatlan szrul járt zsellérágról jöttem..
na mindegy, egyenlõre leköt. De az AI buta, a garázs rész meg nehézkes...jó persze régen papírra írogattam,..most meg lefényképezem és visszanézem :D
..de azért lehetne használhatóbb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amikor keri, hogy rendeljem hozza az iranyt/gombot, es megteszem, utana meg le kell OK-zni. Azt nem olvastam el mit ir alatta, es igazabol az a kalibralas (eddig azt hittem nincs:D). Amikor ott es ameddig forgatom vagy nyomvatartom es ugy nyomok OK-t, az lesz a vegallas;)
Nulla forinttal is ossze lehet szedni eleg jo 20-30 autot, a palyak ingyenesek.
Cockpit nincs benne, csak motorhazteto es egyeb tologatas, a H-Pattern-t kezeli, recseg rossz valtasor, de a kuplugot nem, igy igazabol nem hasznalhato:DDDD
A Challenge reszt kicsit tul ertekeltem, bar volt egy-ekt jo huzas benne. Azt hittem full dinamikus, de ugy nez ki, hogy egy teljesen fix mezonyben kell ugyanazt csinalni mint igzabol, mert nem AI-kat szamol, hanem fix utvonalon huzott tankokat:D
A setup-ot en sem ertem miert jo igy. Alapbol nem lenne vele bajom, mert hasznalhato, de hogy nem ir ki setup nevet amit hasznalok, igy fingomsincs mikor mi van az eleg erdekes:D
Nem lehet túl jó véleményük a készítõknek a sofõrökrõl, Kansas-ben bemérettem magam a 21. rajthelyre, de képtelenség elrajtolni, oks néha én is sárgázok mert beimbolyog a kocsi, de az AI...
jön mint a vonat,...itt a sín itt megy. ott vagyok mellette, de le se szr.. :)
Nem tudom alacsonyabb nehézségi szinten mi a helyzet, nem veszem lejjebb, mert a tempó jó..a kasztnikönnyítésnek meg a beállnak köszönhetõen, ha egyedül futhatnék versenytempót akkor jó lennék az elejére. De így mezõnyben sanszom nincs, ha odaérek a 4. helyre akkor tuti betol valaki.
..van hogy figyel, néha látom a tükörben..de nagyon ritka, általában eltol.
de egyébként fsza, a setup rész megvalósítása katasztrófa, és export használatánál (vagy sima alt-tab 70% sansz hogy befagy a hang), az online rész franc se tudja mert sosincs senki, az AI katasztrófa.
De azért jó is :)
Nekem is ez a gondom, hogy a program, a sajat kategoriajaban, valoban jol sikerult, csak hihetetlen hogy a kormanyzast nem tudjak normalisra megcsinalni.
Az ACR is teljesen jo program lenne, elvezetesek az autok, hihetok a gumik, de ott is total fapad a kormanykezeles. Pedig alapbol teljesen jo lenne, ahhoz kepest, hogy nulla allitas van. De legalabb ott van lehetoseg kalibralni.
De itt nincs. Elvileg osszesen 450 fokot szamol a kormanybol, azt ossza be. Driverbol atallitva talan jobb, de inkabb a damper/spring segitett valamit.
Legalabb csinaltak volna egy szoveges, elerheto konfig file-t, de az sincs:/
..na mindegy :)
a kormány beállítás az nekem is okozott problémát eleinte, és jelenleg is csak offline-ra alkalmas.
Saját tapasztalat még, hogy hiába a felezett versenytáv, nem érdemes 2* gumikopást használni eleinte, mert amíg nincs megfelelõ setup, addig a gyenge induló technikával együtt ez csak nehezíti a tisztes helytállást.
A setup nélkül kevés a 10-15 perces gyakorlás is.
De egyébként engem megfogott, bizonyos beállítások alig érezhetõek, ami sztem helyes, hiszen nem egy bonyolult a vonalvezetés, viszont a súlyáttolások nagyon észrevehetõek...és a gumi megõrzése,...hacsak nem csinálunk sárgákat, nagyon fontos.
Pozitiv: Mint jatek, teljesen jol osszeraktak, lavanyos, megy rendesen, van benne minden ami egy ilyen autos cuccba kell.
Negativ: Sajnos ettol feltem, mert Eutechnyx, es beigazolodott.
A kormanyzast, kormanykezelest, kormanybeallitst, FFB-t nem tudjak osszehozni:/
Van erzekenyseg es linearitas allitas, de annak semmi ertelme, azzal csak rontani lehet rajta:D
Az FFB nem lenne rossz, de kozepen fake es/vagy nincs/minimal, hintazik, erosen lyukas.
Raadasul, a jatek/latvany kormany alapjan meg kikapcsolhatatlan, minimalis deadzone is van kozepen.
Kb. ugyanaz a baja, mint a Codies F1-nek: a jatek profi lenne, de a kormanyzas sajnos gazos, a gamepad gagyizas miatt:/
Termeszetesen FOV-ot sem lehet allitani, se pilotapoziciot, se dinamikat, de ez mar csak hab a tortan:D
Majd piszkalom kormany driverben is, de azt nem szeretem, az mar regen rossz ha oda kell nyulni:/
Amugy ma jott hozza egy kissebb patch, valami fagyas, de ami lenyeges, hogy valami DLC-nek is elokeszitettek a terepet. Talan 70-es evek, az aero cuccok:D
..egyébként 1 euro-t vissza is hoztam az árából a kártyák eladásával, dobott 3 egyformát a steam, és 2 elment ennyire meredek áron, a kettõ 1 euro-t ért..
Volt olyan easy szintû újrajátszás amit vagy 6.-ra sikerült megcsinálni...utcsó kanyar kijáratnál kibújni draft-ból és elõzni, aztán jött egy olyan medium ahol tartani kellett volna 5 körön keresztül, utcsó 5 kör természetesen Harwick-t Martinsville-ben....hát nem tudom kapott vagy 4 másodpercet <#zavart1>#zavart1>, de sikeresnek ítélte a progi :)))
Szal ja, van ilyen újrajátszása a történelemnek, ahol megmutatják mi történt, és után beledobnak az események közepébe, hogy éld át.
...én a versenyzõk beállításaira leszek kíváncsi....ha majd lesz 500ezer kreditem, hogy megvegyek egyet(!) <#idiota>#idiota>
...és semmi baleset(!), pedig mondom sima ügy, lököttek majd törik egymást, lejjebb olvastam, én meg majd finesszel feljövök...hát eddig semmi, egyszer én csináltam sárgát mikor utolért a mezõny és köröztek.
Na nem baj...szórakozni jól szórakozom....kicsit idegesít a setup menû, nem vágom ez miért jobb mint egy sima lista, eleinte 625 alkalommal beléptem hogy megbizonyosodjam melyik beáll is van alattam..
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Próbálgatom...eddig bejön.
A kormánnyal kell még variálni hogy pontosan tudjam tartani az autót, viszont a fék+gáz a fékes oválokon nagyon bejön.
Eddig pozitív...most pár napig nyüstölöm :)
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Virtual SimRacing