116
NASCAR: The Game 2013 csak Pc-re!
-
#75 új patch óta nem néztem, de nekem eddig a G25tel tökéletesen megy (eredeti Game). -
#74 De eddig működött:/ -
#73 En megakartam venni, mert a NASCAR-t szeretem, a program is jonak tunik (legalabis koncepciora), de nincs pezem, felo hogy nem lenne ra idom, es kicsit tartok a cegtol is (az ACR alapjan ismerosek:P). Igy egyelore kihagytam, nem probaltam, nincs otletem mi lehet a gondja (bar ha az ACR-bol indulok ki, akkor az alapjan gaz, mert ott eleg szegenyes a kormany beallitas). -
#72 Eddig gondolkodtam rajta. De az gáz hogy minden nap kijön valami probléma,ami játszhatatlanná teszi. Ma például a ForceFeedback ment el. Mintha nem érzékelné megint azt hogy ez egy g27. Pedig kiválasztom hogy g27,de eddig a kormányon lévő gombok voltak ikonként,sőt alapból beállította. Most semmi. Nincs FB,nincs váltás led és jelentősen lassabb vagyok. Valami ötlet? -
#71 Akkor vedd meg:) -
#70 Megoldódott a probléma: Az Unified Remote : Unified Virtual HID-je kavart be,a program törlése után működik. Nagyon jó kis játék ez:) -
#69 Frissítettem a drivert. Így sem jó sajnos. Mi a pontos módja a kormány beállításának amúgy? -
#68 Warez -
BladeW #67 Én is logitech kormánnyal nyomom, szóval így első blikkre azt mondanám frissíts drivert. Annyi problémám volt, hogy elsőre nem ismerte fel a pedálokat, de aztán egy újraindítás, plusz újrakonfigurálás megoldotta a dolgot. (Már majdnem jöttem ide kérdezősködni, hogy nem tudja valaki, hogy lehet elindulni a játékban? :) ) -
#66 Eredeti vagy warez? -
#65 Hogy lehet beállítani a kormányt?
G27-em van és olyan mintha nem érzékelné a játék,minden más játékkal simán működik. A control settingsben nyomkodom de semmit nem változtat rajta. A Gamepaddal sem történik semmi -
#64 hát akkor azt képzeld el, hogy iracingben meg még könnyebben meglehet forgatni az embert :-)
Kipróbáltam XBOX360 controllerrel, lehet én vagyok béna, de sokkal nehezebb az irányítás (pl daytona), még úgy is, hogy bekapcsoltam a segítségeket. Szóval egy jobb minőségű kormányt ajánlok hozzá. -
mester1987 #63 Természetesen a teljesre gondoltam. -
mester1987 #62 Na milyen lett ez a csoda valaki megnézte?
Én már a gameplayről leszűrtem, hogy ez nagyon messze áll tőlem. -
BladeW #61 Sziasztok! Kipróbáltam én is a játékot, két kérdésem lenne:
- ki lehet valahol kapcsolni a "slow", "brake" jelzéseket? Minden segítség off, és így is jelzi
- végig lehet játszani a sárgazászlós fázist, vagy kötelezően átugorja? -
wright #60 Nem olyan rossz ez.Amikor van elég kredit fejleszteni,egyből jobb a helyzet.Kapásból váltót upgrade-elni és már is kevesebb a sárga zászló.A feeling nagyon ott van,remek a spotter(legalábbis nem beszél égbekiáltó hülyeségeket) graf nekem okés.Pontosan kell és lehet is vezetni,folyamatos visszapillantó figyelés,nekem bejön. -
wright #59 Bigiri bigiri....yellow flag...:D -
#58 Idegesítő, hogy könnyen megforgatják az embert, de óvatoskodva el lehet kerülni ezt. Én nem csalódtam a játékban nagyon jó a fílingje, már sikerült karrierben futamgyőzelmet is elérni :D amúgy az viszont idegesítő tud lenni, hogy végre elhúzok jó messzire a tömegből, erre valakit megpörgetnek és a sárga zászló miatt megint odabassza a seggembe az induláskor mindig jobban gyorsuló elleneket. De hát ilyen a NASCAR világa, kellett már PC-re egy normális játék ebben a témában is :) -
#57 Üdv a NASCAR világában :D Mint ahogy Alex is írta, teljesen normális oval beállítás -
#56 Értem, köszönöm. -
#55 Teljesen normalis oval palyas beallitas, foleg a caster es a camber miatt. -
#54 Nem tudjátok miért van, hogy ha egyenesben van a kormány akkor már balra kanyarodik? Ha pedig egyenesen akarok haladni, akkor jobbra kell tartani a kormányt. -
#53 G25-tel játszok 900 fokon, kicsit állítani kellet a FFB-n és tökéletes lett az irányítás.
AI nálam tökéletesen működik (Champion szinten) és nulla segítséggel nagyon élvezetesen egy kis setup után.
Mivel én már Beta fázisban megvettem Steamen, így nem tudom, hogy a tört verziók milyenek, de anno a Dirt-tel jártam úgy, hogy a tört verzió rosszul futott és a G25-öt se tudtam beállítani rendesen, majd ezek a jelenségek az eredeti játékkal megszűntek. -
kokos #52 Hy!Pfff de jó lett volna ez a játék,vártam már nagyon!Igazából játszhatatlan.Egy taktika van:utolsó helyről kell indulni és úgy felszopkodni magad,várni kell míg felhígul a mezőny. -
Itsuki #51 ez egy szar játék,karrierbe végre első helyre kvaliztam magam bristolba 5x inditottam újra a versenyt,mert már úgy kezdődik a verseny hogy meg előz a 2. (ezt se értem miért nem mi vezetjük fel miért a gép) és 1 körön belül mindig kiforgatnak... hulladék egy játék,több volt benne.. -
Totoo #50 felesleges volt ez egy fos -
Totoo #49 most így estére megpróbálom megint felrakni talán most nem b.ssza fel ennyire az agyam :D -
#48 ugyanígy vagyok ezzel énis...VICC BASSZAMEG,hogy minden egyes kurva verseny úgy indul,hogy 10 méter után 15-en összetörik egymást,lehetetlen megtenni egy kört úgy,hogy ne legyen valami balhé,főleg a futam elején -
GPx8 #47 Mesélj... -
Totoo #46 ennyire, régen nem b.szta fel az agyam egy te.ves játék sem!!! -
#45 na holnap jelenik meg a játék hivatalosan,már várom! -
#44 Mai update:
Fixes
- Fixed crash in sound and renderer.
- Several community related issues fixed.
- Black flag for speeding in pit lane.
Controls
- Updated and added more controller types, including bodnar cables.
AI
- Speed increases over all tracks.
- Improved brake checking.
Multiplayer
- Updates to surging at the start line.
- Ghosting of cars due to packet loss. -
#43 A userdata kivágása megoldotta a gondot. Köszi!
A legutóbbi frissítés bekavart a DFGT beállításaimba és ezt kellett "elfelejtetni" a progival. Most már minden ok. -
#42 igen most nézem én is, hogy steam-en belül is van egy userdata mappa.
nekem a screebshotsot a következő mappába mentette:
Steam\userdata\12586645\760\remote\225220\screenshots -
#41 Az nem igazan vagy nem biztos hogy segit. Tobb Steam-en program a hagyomanyos User/MyDocument vagy MyGames konyvtarokba pakol, de ami Steam-es mentes azt a Steam/userdata-ba (szomozott konyvtarak).
. -
#40 hát elvileg ha törlöd a mappát (Steam\steamapps\common\NASCAR The Game 2013) akkor nulláról indul. Megnéztem, hogy a Dokumentum nincs-e Save mappája, de én nem találtam. -
#39 Hi! Két gyors kérdés. Hogy a bubiba tudom törölni a komplett eddigi mahinációimat a játékban. Nyilván a Steam féle "helyi tartalom" törlése nem elég. Nem vagyok nagy Steam felhasználó, de a játék klasszikus újratelepítése gyaníthatóan semmit sem fog érni és minden francot "megjegyez", a kormány beállítástól kezdve az egyedi festéseken és setupokon át mindent... de én tök 0-ról szeretnék építkezni (újra). Hamár setupok. Itt jönne a második kérdés. Nem igazán értem az setupok betöltésének menetét. Elmagyarázná valaki, mert ez nekem magas. Előre is köszi a választ! -
#38 Augusztusban, ha lesz fizetes, en is benevezek ra. Tudom hogy nem szim, foleg az ACR alapjan, de mint jatek-hangulat, hasonloan a Codies F1-hez, valszeg ez is boven jo.
Ilyen full jatek kategoriaban (karrier, korites, hangulat, latvany stb.) ugy sem lesz soha szimulator kiadas;P -
#37 Sziasztok!
Éppen most töltöm lefele steamen keresztül :-) Sikerült már kipróbálni korábban is, nekem tetszik jó nem egy sim, de azért segítségek nélkül nem is egy sín autózás (mint 1-2 rFactotos MOD, és az még simnek akarják nevezni.
Most végre már multi is van benne :-) Remélem lesznek közös körözések :-)
Amúgy csináltam Steam csoportot lehet csatlakozni ;-) -
fcbdavid #36 Olvasható a Rendszerigény Online Magazinban a NASCAR: The Game 2013 előzetes! Link: KATT