NASCAR: The Game 2013

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Hogy lehet beállítani a kormányt?
G27-em van és olyan mintha nem érzékelné a játék,minden más játékkal simán mûködik. A control settingsben nyomkodom de semmit nem változtat rajta. A Gamepaddal sem történik semmi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
hát akkor azt képzeld el, hogy iracingben meg még könnyebben meglehet forgatni az embert :-)

Kipróbáltam XBOX360 controllerrel, lehet én vagyok béna, de sokkal nehezebb az irányítás (pl daytona), még úgy is, hogy bekapcsoltam a segítségeket. Szóval egy jobb minõségû kormányt ajánlok hozzá.

Virtual SimRacing

Természetesen a teljesre gondoltam.
Na milyen lett ez a csoda valaki megnézte?
Én már a gameplayrõl leszûrtem, hogy ez nagyon messze áll tõlem.
Sziasztok! Kipróbáltam én is a játékot, két kérdésem lenne:
- ki lehet valahol kapcsolni a "slow", "brake" jelzéseket? Minden segítség off, és így is jelzi
- végig lehet játszani a sárgazászlós fázist, vagy kötelezõen átugorja?
Nem olyan rossz ez.Amikor van elég kredit fejleszteni,egybõl jobb a helyzet.Kapásból váltót upgrade-elni és már is kevesebb a sárga zászló.A feeling nagyon ott van,remek a spotter(legalábbis nem beszél égbekiáltó hülyeségeket) graf nekem okés.Pontosan kell és lehet is vezetni,folyamatos visszapillantó figyelés,nekem bejön.
Bigiri bigiri....yellow flag...😄
w77d
Idegesítõ, hogy könnyen megforgatják az embert, de óvatoskodva el lehet kerülni ezt. Én nem csalódtam a játékban nagyon jó a fílingje, már sikerült karrierben futamgyõzelmet is elérni 😄 amúgy az viszont idegesítõ tud lenni, hogy végre elhúzok jó messzire a tömegbõl, erre valakit megpörgetnek és a sárga zászló miatt megint odabassza a seggembe az induláskor mindig jobban gyorsuló elleneket. De hát ilyen a NASCAR világa, kellett már PC-re egy normális játék ebben a témában is 😊

gviski
Üdv a NASCAR világában 😄 Mint ahogy Alex is írta, teljesen normális oval beállítás

Virtual SimRacing

hungary27
Értem, köszönöm. <#worship>
Alexease
Teljesen normalis oval palyas beallitas, foleg a caster es a camber miatt.
hungary27
Nem tudjátok miért van, hogy ha egyenesben van a kormány akkor már balra kanyarodik? Ha pedig egyenesen akarok haladni, akkor jobbra kell tartani a kormányt. <#hamm>
gviski
G25-tel játszok 900 fokon, kicsit állítani kellet a FFB-n és tökéletes lett az irányítás.
AI nálam tökéletesen mûködik (Champion szinten) és nulla segítséggel nagyon élvezetesen egy kis setup után.
Mivel én már Beta fázisban megvettem Steamen, így nem tudom, hogy a tört verziók milyenek, de anno a Dirt-tel jártam úgy, hogy a tört verzió rosszul futott és a G25-öt se tudtam beállítani rendesen, majd ezek a jelenségek az eredeti játékkal megszûntek.

Virtual SimRacing

Hy!Pfff de jó lett volna ez a játék,vártam már nagyon!Igazából játszhatatlan.Egy taktika van:utolsó helyrõl kell indulni és úgy felszopkodni magad,várni kell míg felhígul a mezõny.
ez egy szar játék,karrierbe végre elsõ helyre kvaliztam magam bristolba 5x inditottam újra a versenyt,mert már úgy kezdõdik a verseny hogy meg elõz a 2. (ezt se értem miért nem mi vezetjük fel miért a gép) és 1 körön belül mindig kiforgatnak... hulladék egy játék,több volt benne..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

felesleges volt ez egy fos
most így estére megpróbálom megint felrakni talán most nem b.ssza fel ennyire az agyam 😄
bakkerman
ugyanígy vagyok ezzel énis...VICC BASSZAMEG,hogy minden egyes kurva verseny úgy indul,hogy 10 méter után 15-en összetörik egymást,lehetetlen megtenni egy kört úgy,hogy ne legyen valami balhé,fõleg a futam elején

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mesélj... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ennyire, régen nem b.szta fel az agyam egy te.ves játék sem!!!
bakkerman
na holnap jelenik meg a játék hivatalosan,már várom!

gviski
Mai update:

Fixes
- Fixed crash in sound and renderer.
- Several community related issues fixed.
- Black flag for speeding in pit lane.

Controls
- Updated and added more controller types, including bodnar cables.

AI
- Speed increases over all tracks.
- Improved brake checking.

Multiplayer
- Updates to surging at the start line.
- Ghosting of cars due to packet loss.

Virtual SimRacing

Ginger17
A userdata kivágása megoldotta a gondot. Köszi!
A legutóbbi frissítés bekavart a DFGT beállításaimba és ezt kellett "elfelejtetni" a progival. Most már minden ok. <#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gviski
igen most nézem én is, hogy steam-en belül is van egy userdata mappa.

nekem a screebshotsot a következõ mappába mentette:

Steam\userdata\12586645\760\remote\225220\screenshots

Virtual SimRacing

Alexease
Az nem igazan vagy nem biztos hogy segit. Tobb Steam-en program a hagyomanyos User/MyDocument vagy MyGames konyvtarokba pakol, de ami Steam-es mentes azt a Steam/userdata-ba (szomozott konyvtarak).
.
gviski
hát elvileg ha törlöd a mappát (Steam\steamapps\common\NASCAR The Game 2013) akkor nulláról indul. Megnéztem, hogy a Dokumentum nincs-e Save mappája, de én nem találtam.

Virtual SimRacing

Ginger17
Hi! Két gyors kérdés. Hogy a bubiba tudom törölni a komplett eddigi mahinációimat a játékban. Nyilván a Steam féle "helyi tartalom" törlése nem elég. Nem vagyok nagy Steam felhasználó, de a játék klasszikus újratelepítése gyaníthatóan semmit sem fog érni és minden francot "megjegyez", a kormány beállítástól kezdve az egyedi festéseken és setupokon át mindent... de én tök 0-ról szeretnék építkezni (újra). Hamár setupok. Itt jönne a második kérdés. Nem igazán értem az setupok betöltésének menetét. Elmagyarázná valaki, mert ez nekem magas. Elõre is köszi a választ! <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Augusztusban, ha lesz fizetes, en is benevezek ra. Tudom hogy nem szim, foleg az ACR alapjan, de mint jatek-hangulat, hasonloan a Codies F1-hez, valszeg ez is boven jo.

Ilyen full jatek kategoriaban (karrier, korites, hangulat, latvany stb.) ugy sem lesz soha szimulator kiadas;P
gviski
Sziasztok!

Éppen most töltöm lefele steamen keresztül :-) Sikerült már kipróbálni korábban is, nekem tetszik jó nem egy sim, de azért segítségek nélkül nem is egy sín autózás (mint 1-2 rFactotos MOD, és az még simnek akarják nevezni.

Most végre már multi is van benne :-) Remélem lesznek közös körözések :-)

Amúgy csináltam Steam csoportot lehet csatlakozni ;-)

Virtual SimRacing

Olvasható a Rendszerigény Online Magazinban a NASCAR: The Game 2013 elõzetes! Link: KATT
Alexease
Erdemes a Steam-en belenezni a Community reszbe, ott vannak a kozben kiadott update leirasok, kepek, videok, hozzaszolasok stb.
beleolvasgatva, az elejen voltak vele gondok, de legalabb foglalkoznak vele.

Engem erdekelne, bar nem HC szim, de ranezesre eleg jol osszerakott, hangulatos program. Az ACR-bol kiindulva kicsit felek a kormany/ffb/pilotanezet normalis allitas hianyatol is.
Meg amugy sincs penzem, talan majd augusztusban...
bakkerman
na fasza,köszi,10.-én fizu,elsõ dolgom lesz megvenni! 😄 A béta egyébként milyen állapotban van? Mondjuk gondolom innen senki nem tolja :/

Szabi
steam ~9800ft

de kulcsos oldalon ~6500ért is lehet venni és ugyanúgy lehet már bétázni vele 😊

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
árról lehet valamit tudni? Sehol nem találom a pre ordert,régóta várok egy fasza Nascar játékra(PC-re),megvenném mindenképp

Carlos
Akkor nem szoltam... Videokon nem lattam meg torest.

Þór vígi þessi rúnar

Skypack
De van, és állítható, hogy csak vizuális legyen vagy kihasson az autóra is és van a teljes.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Carlos
Nincs törés?
Kuka... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Kozben utana olvastam, ez nem materialis tartalom, hanem a valodi versneyeken rogzitett GPS-adatokbol osszevalogatott versenyszituaciok ( Inside Line Highlights), amelyek kulon letolthetok, es azzal futhatok a versneyek😊

Mondhatni scriptelt verseny lehetosegek;P Ha intelligens az AI, es nem ragaszkodik szigoruan a dolgokhoz, meg jo is lehet. De ha csakazertis ramver fel kort, mert az igaziban ugy volt, barmit csinalok, akkor kicsit szivacs a dolog;P De legalabb nem kotelezo.

Igazai fan-oknak, foleg akik kovetkik a valodi versneyek minden pillanatat, tuti kotelezo darab. Nekik mellekes hogy mennyire korrekt kezelesre, jo az nekik gamepad-del is tologatni a bazinagy TV elott ulve.
Alexease
Ez mit jelenthet pontosan: „Relive and rewrite NASCAR history with additional Inside Line Highlights packages”.
A 2013-as szezonon kivul van benne nehany korabbi is? Autok, palyak?
SitatiS
Egy mindent magába foglaló teszt+leírás,jól jönne a játékról<#smile>
Videók alapján a külcsín az pofás,de az nem minden,érdekelne,hogy egy szimes pléjer kezében mit mutatna a játék<#wink>

Let the good times roll.

Alexease
Elnezve a video alapjan a programot, ez egy NASCAR temaju autos akcio jatek lehet inkabb, bizonyos reszt a kulso/tv/lelato szemszoget/versenyelmenyet (is) visszaadva.

Nem hiszem hogy szukseges lenne a jatekmenethez, hogy az ember elmeruljon az autobeallitasok rejtelmeibe😉

Ezzel nincs is gondom, de miindenkeppen kellene egy jo autokezelos/NASCAR-os erzes, jo kormany/FFB/cockpit-nezet beallitassal.
Csak az ACR-bol tudok kiindulni, es ott nagyreszt hianyoznak ezek:/

Erdekelne a dolog, de igy vakon nem vallalom be, nincs felesleges penzem.
Az lehet. 😄
Egyébként mint játék(!) jónak néz ki, elég sok információt ad vezetés közben.

Alexease
Lehet hogy extra magas az ember, es csak ugy fert el az autoban, hogy napfenytetot vagtak a tetejere, es kikandikal a feje az ablakon😄DDD
Jó lenne, ha nem a tetõrõl vezetnél... 😊

Billentyûzettel játszottam eddig vele de kipróbálhatom akár kormánnyal is. Elõbbivel se olyan rossz a helyzet nekem bejön 😊
Kormánnyal játszol? Ha igen, milyen az irányítás?

Saját videó a játékról:

Lagalább valami mozdult. Több mint a semmi, akkor van vmi remény.

Akkor már csak az a kérdés hogy mennyire játszható 😊

Alexease
Fizetesem mindig van, de nem nalam😄
Multkor megkaptam 2 havit, a minusz 7-bol😛 De azt is azert, mert lincselesre keszultem, ki akartak kapcsolni itthon mindent, vagyis amit kaptam, nagyreszt elment szamlakra😊
Lenyegeben nem rendezodott a ceg, de legalabb tortenik valami pozitiv, talan lesz is belole valami.