NASCAR: The Game 2013
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G27-em van és olyan mintha nem érzékelné a játék,minden más játékkal simán mûködik. A control settingsben nyomkodom de semmit nem változtat rajta. A Gamepaddal sem történik semmi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kipróbáltam XBOX360 controllerrel, lehet én vagyok béna, de sokkal nehezebb az irányítás (pl daytona), még úgy is, hogy bekapcsoltam a segítségeket. Szóval egy jobb minõségû kormányt ajánlok hozzá.
Virtual SimRacing
Én már a gameplayrõl leszûrtem, hogy ez nagyon messze áll tõlem.
- ki lehet valahol kapcsolni a "slow", "brake" jelzéseket? Minden segítség off, és így is jelzi
- végig lehet játszani a sárgazászlós fázist, vagy kötelezõen átugorja?
Virtual SimRacing
AI nálam tökéletesen mûködik (Champion szinten) és nulla segítséggel nagyon élvezetesen egy kis setup után.
Mivel én már Beta fázisban megvettem Steamen, így nem tudom, hogy a tört verziók milyenek, de anno a Dirt-tel jártam úgy, hogy a tört verzió rosszul futott és a G25-öt se tudtam beállítani rendesen, majd ezek a jelenségek az eredeti játékkal megszûntek.
Virtual SimRacing
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Fixes
- Fixed crash in sound and renderer.
- Several community related issues fixed.
- Black flag for speeding in pit lane.
Controls
- Updated and added more controller types, including bodnar cables.
AI
- Speed increases over all tracks.
- Improved brake checking.
Multiplayer
- Updates to surging at the start line.
- Ghosting of cars due to packet loss.
Virtual SimRacing
A legutóbbi frissítés bekavart a DFGT beállításaimba és ezt kellett "elfelejtetni" a progival. Most már minden ok. <#eljen>#eljen>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
nekem a screebshotsot a következõ mappába mentette:
Steam\userdata\12586645\760\remote\225220\screenshots
Virtual SimRacing
.
Virtual SimRacing
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ilyen full jatek kategoriaban (karrier, korites, hangulat, latvany stb.) ugy sem lesz soha szimulator kiadas;P
Éppen most töltöm lefele steamen keresztül :-) Sikerült már kipróbálni korábban is, nekem tetszik jó nem egy sim, de azért segítségek nélkül nem is egy sín autózás (mint 1-2 rFactotos MOD, és az még simnek akarják nevezni.
Most végre már multi is van benne :-) Remélem lesznek közös körözések :-)
Amúgy csináltam Steam csoportot lehet csatlakozni ;-)
Virtual SimRacing
beleolvasgatva, az elejen voltak vele gondok, de legalabb foglalkoznak vele.
Engem erdekelne, bar nem HC szim, de ranezesre eleg jol osszerakott, hangulatos program. Az ACR-bol kiindulva kicsit felek a kormany/ffb/pilotanezet normalis allitas hianyatol is.
Meg amugy sincs penzem, talan majd augusztusban...
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Mondhatni scriptelt verseny lehetosegek;P Ha intelligens az AI, es nem ragaszkodik szigoruan a dolgokhoz, meg jo is lehet. De ha csakazertis ramver fel kort, mert az igaziban ugy volt, barmit csinalok, akkor kicsit szivacs a dolog;P De legalabb nem kotelezo.
Igazai fan-oknak, foleg akik kovetkik a valodi versneyek minden pillanatat, tuti kotelezo darab. Nekik mellekes hogy mennyire korrekt kezelesre, jo az nekik gamepad-del is tologatni a bazinagy TV elott ulve.
A 2013-as szezonon kivul van benne nehany korabbi is? Autok, palyak?
Videók alapján a külcsín az pofás,de az nem minden,érdekelne,hogy egy szimes pléjer kezében mit mutatna a játék<#wink>#wink>
Let the good times roll.
Nem hiszem hogy szukseges lenne a jatekmenethez, hogy az ember elmeruljon az autobeallitasok rejtelmeibe😉
Ezzel nincs is gondom, de miindenkeppen kellene egy jo autokezelos/NASCAR-os erzes, jo kormany/FFB/cockpit-nezet beallitassal.
Csak az ACR-bol tudok kiindulni, es ott nagyreszt hianyoznak ezek:/
Erdekelne a dolog, de igy vakon nem vallalom be, nincs felesleges penzem.
Egyébként mint játék(!) jónak néz ki, elég sok információt ad vezetés közben.
Multkor megkaptam 2 havit, a minusz 7-bol😛 De azt is azert, mert lincselesre keszultem, ki akartak kapcsolni itthon mindent, vagyis amit kaptam, nagyreszt elment szamlakra😊
Lenyegeben nem rendezodott a ceg, de legalabb tortenik valami pozitiv, talan lesz is belole valami.