116
NASCAR: The Game 2013 csak Pc-re!
  • kjhun
    #116
    OFF!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    2014-02-18 18:23:50 GAMES Nascar.14-RELOADED DL 4096.0MB | 55F
  • Ginger17
    #115
    ...deee valahol kéri, hogy tekergesd a kormányt.
  • Alexease
    #114
    Mar az is csoda, hogy tettek be ilyen allitasokat:D Az ACR-ben SEMMI sincs, es ezt szo szerint kell erteni:)
    Bar ott lehet kalibralni, itt mar az nem fert bele:D
  • Ginger17
    #113
    Köszi! Az egyből "lejött", hogy ez az érzékenység és linearitás nem az a fajta amit úgy várna az ember... kicsit fogalomzavarban vannak a srácok. Kipróbálom.
  • Alexease
    #112
    Sajos a progi az Eutechnyx szabvanyt koveti kormany hasznalatban, naluk a szukseges rossz:D Elsosorban ok gamepad-esek.

    De be lehet allitani – ugy ahogy:P Minden automata, alapbealltasok vannak, belepiszkalni nem lehet.

    En nem szeretem piszkalni a kormanybeallitasokat a driverben, ha oda kell nyulni, akkor mar regen rossz:/

    A driverben 900fok, FFB 100–125%, Spring/Damper/Centering 0% (de a centering be van kapcsolva a drivernel, es az is hogy a programok allithassak a dolgokat).

    A programban a Steering Sensitivity-re es a Linearity-re figyelni kell, mert erdekesenkezeli. Az egyik a kormayzas elejet a masi a veget baltazza el:D
    Alabol mindketto 100%-on a normalis. 900 fokos drivernel 540-on hasnalja a kormanyt, ami jo.
    Mindkettot AZONOSAN lejebb huzva, meg lehet emelni a kormanyelfordulast (nem lesz annyira rangatos). Olyan mintha a garazsban a attetelt novelnenk.
    50%-os Linearity/Sensitivity beallitasnal azt hiszem 720 fokon hasznalja a kormanyt.

  • Ginger17
    #111
    Légyszíves segítsetek nekem belőni a DFGT kormányom! Mi az ideális beállítás? Érzékenység, linearitás (mi az abszolút lineáris érték)? Tapasztalatotok szerint mi az ideális driveres kormányszög? 900 fokkal mi a tapasztalat? Előre is köszi! ;)
  • b-type
    #110
    Az lehet hogy az ACR teljesen jó, de nem igazán szereti a két különböző vezérlőt, egy nekem a kormány, és egy másik a pedál...nem bírja összetenni, én meg nem töltöm vele az időm. :)
    majd ha lesz megint feleslegesnek ítélt egy órám, akkor megnézem újra.
  • b-type
    #109
    azt én is benéztem.
    Nem tudom még eldönteni, hogy csak régen játszottam Nascar játékkal, vagy valóban tetszik.
    mindkettőben érzek igazságot :)
    Tetszik a feeling...bár mindig, minden játékban azt szerettem amikor szrból kell várat építeni...legyen az karakterfejlődés egy cRPG-ben, vagy gazdasági szimuláció, vagy éppen egy karriermód egy autósjátékban...franc se tudja ezt szeretem...amikor már minden megvan, erős vagyok-ügyes vagyok-gazdag vagyok akkor általában elvesztem az érdeklődésem
    Tuti van mögötte valami pszih, vagy gyerekkorban sokat rombolták a homokváram, vagy genetikailag valami irdatlan szrul járt zsellérágról jöttem..
    na mindegy, egyenlőre leköt. De az AI buta, a garázs rész meg nehézkes...jó persze régen papírra írogattam,..most meg lefényképezem és visszanézem :D
    ..de azért lehetne használhatóbb.
  • Alexease
    #108
    Ja, es ennek a kontroller problemaja kicsit user fail volt, en benaztam el:DDDDDD
    Amikor keri, hogy rendeljem hozza az iranyt/gombot, es megteszem, utana meg le kell OK-zni. Azt nem olvastam el mit ir alatta, es igazabol az a kalibralas (eddig azt hittem nincs:D). Amikor ott es ameddig forgatom vagy nyomvatartom es ugy nyomok OK-t, az lesz a vegallas;)
  • Alexease
    #107
    Amugy ha ennek tetszik a kezelese (nem szim, de fun), es ha meg nem probaltad, nezd meg az ACR-t is (Auto Club Revolution). Alapbol ingyenes, alap cuccokkal, foleg utcai sport autok, gyujtogetos-vasarolgatos, offline-online, tunningolhato stb. Teljesen jo simcade fun cucc.

    Nulla forinttal is ossze lehet szedni eleg jo 20-30 autot, a palyak ingyenesek.

    Cockpit nincs benne, csak motorhazteto es egyeb tologatas, a H-Pattern-t kezeli, recseg rossz valtasor, de a kuplugot nem, igy igazabol nem hasznalhato:DDDD
  • Alexease
    #106
    Igen, az AI neha erdekes, gondolom izgalmasabba akarja tenni a futamot:D Gondolom alacsonyabb fkozaton van visszaporgetes, ahhoz talaltak ki az akciozos AI-t.

    A Challenge reszt kicsit tul ertekeltem, bar volt egy-ekt jo huzas benne. Azt hittem full dinamikus, de ugy nez ki, hogy egy teljesen fix mezonyben kell ugyanazt csinalni mint igzabol, mert nem AI-kat szamol, hanem fix utvonalon huzott tankokat:D

    A setup-ot en sem ertem miert jo igy. Alapbol nem lenne vele bajom, mert hasznalhato, de hogy nem ir ki setup nevet amit hasznalok, igy fingomsincs mikor mi van az eleg erdekes:D
  • b-type
    #105
    ...szal az AI-n lehetne még dolgozni..
    Nem lehet túl jó véleményük a készítőknek a sofőrökről, Kansas-ben bemérettem magam a 21. rajthelyre, de képtelenség elrajtolni, oks néha én is sárgázok mert beimbolyog a kocsi, de az AI...
    jön mint a vonat,...itt a sín itt megy. ott vagyok mellette, de le se szr.. :)
    Nem tudom alacsonyabb nehézségi szinten mi a helyzet, nem veszem lejjebb, mert a tempó jó..a kasztnikönnyítésnek meg a beállnak köszönhetően, ha egyedül futhatnék versenytempót akkor jó lennék az elejére. De így mezőnyben sanszom nincs, ha odaérek a 4. helyre akkor tuti betol valaki.
    ..van hogy figyel, néha látom a tükörben..de nagyon ritka, általában eltol.
    de egyébként fsza, a setup rész megvalósítása katasztrófa, és export használatánál (vagy sima alt-tab 70% sansz hogy befagy a hang), az online rész franc se tudja mert sosincs senki, az AI katasztrófa.
    De azért jó is :)
  • Alexease
    #104
    Az SGre/forumra kicsit vigyazni kell, mostanaban haldoklik;) De nekem mar evek ota reflex (a korabbi kiutesek miatt), hogy kuldes elott copy;)

    Nekem is ez a gondom, hogy a program, a sajat kategoriajaban, valoban jol sikerult, csak hihetetlen hogy a kormanyzast nem tudjak normalisra megcsinalni.

    Az ACR is teljesen jo program lenne, elvezetesek az autok, hihetok a gumik, de ott is total fapad a kormanykezeles. Pedig alapbol teljesen jo lenne, ahhoz kepest, hogy nulla allitas van. De legalabb ott van lehetoseg kalibralni.

    De itt nincs. Elvileg osszesen 450 fokot szamol a kormanybol, azt ossza be. Driverbol atallitva talan jobb, de inkabb a damper/spring segitett valamit.
    Legalabb csinaltak volna egy szoveges, elerheto konfig file-t, de az sincs:/
  • b-type
    #103
    tök sokat írtam, erre nem látszik??!
    ..na mindegy :)
    a kormány beállítás az nekem is okozott problémát eleinte, és jelenleg is csak offline-ra alkalmas.
    Saját tapasztalat még, hogy hiába a felezett versenytáv, nem érdemes 2* gumikopást használni eleinte, mert amíg nincs megfelelő setup, addig a gyenge induló technikával együtt ez csak nehezíti a tisztes helytállást.
    A setup nélkül kevés a 10-15 perces gyakorlás is.
    De egyébként engem megfogott, bizonyos beállítások alig érezhetőek, ami sztem helyes, hiszen nem egy bonyolult a vonalvezetés, viszont a súlyáttolások nagyon észrevehetőek...és a gumi megőrzése,...hacsak nem csinálunk sárgákat, nagyon fontos.
  • Alexease
    #101
    De felhuztam a drivernel a damper/spring reszt 50%-ra, es maris hasznalhato. Varhato volt, hogy nem szamolni fogja a dolgokat, hanem ilyen fake-izekre alapoz:D
  • Alexease
    #100
    Biztos hogy szar a kormany, de csak az ilyen (gamepad style:P) programokban:) A normalis programokban tokeletes: AC, LFS, nKP, rF, iR, SRW stb.;)
  • Danecay
    #99
    A végén még kiderül, hogy valami baj van a kormányoddal!
  • Alexease
    #98
    Nekem is adott 3 trading card-ot, bar nincs egyforma koztuk. De az mire jo?! Az csak egy kep, nezegetni, vagy mi?:) OK, hogy el lehet adni, de kiveszi meg es miert?!:D
  • Alexease
    #97
    Megneztem a progit, azt kaptam amit vartam.

    Pozitiv: Mint jatek, teljesen jol osszeraktak, lavanyos, megy rendesen, van benne minden ami egy ilyen autos cuccba kell.

    Negativ: Sajnos ettol feltem, mert Eutechnyx, es beigazolodott.
    A kormanyzast, kormanykezelest, kormanybeallitst, FFB-t nem tudjak osszehozni:/
    Van erzekenyseg es linearitas allitas, de annak semmi ertelme, azzal csak rontani lehet rajta:D
    Az FFB nem lenne rossz, de kozepen fake es/vagy nincs/minimal, hintazik, erosen lyukas.
    Raadasul, a jatek/latvany kormany alapjan meg kikapcsolhatatlan, minimalis deadzone is van kozepen.

    Kb. ugyanaz a baja, mint a Codies F1-nek: a jatek profi lenne, de a kormanyzas sajnos gazos, a gamepad gagyizas miatt:/

    Termeszetesen FOV-ot sem lehet allitani, se pilotapoziciot, se dinamikat, de ez mar csak hab a tortan:D

    Majd piszkalom kormany driverben is, de azt nem szeretem, az mar regen rossz ha oda kell nyulni:/

    Amugy ma jott hozza egy kissebb patch, valami fagyas, de ami lenyeges, hogy valami DLC-nek is elokeszitettek a terepet. Talan 70-es evek, az aero cuccok:D
  • b-type
    #96
    de azért jó megcsinálni ezeket a kihívásokat, egyrészt van benne 'feeling', másrészt nagyon másként viselkednek az autók, mint az a 'szekér' amivel fel kell kűzdeni..tehát látni/érezni hogy hova lehet fejleszteni az autót..
    ..egyébként 1 euro-t vissza is hoztam az árából a kártyák eladásával, dobott 3 egyformát a steam, és 2 elment ennyire meredek áron, a kettő 1 euro-t ért..
  • b-type
    #95
    Lehet hogy le is lehet majd tölteni, de van alapból is, nehézségi szint szerint osztályozva...de ez nudli :))
    Volt olyan easy szintű újrajátszás amit vagy 6.-ra sikerült megcsinálni...utcsó kanyar kijáratnál kibújni draft-ból és előzni, aztán jött egy olyan medium ahol tartani kellett volna 5 körön keresztül, utcsó 5 kör természetesen Harwick-t Martinsville-ben....hát nem tudom kapott vagy 4 másodpercet , de sikeresnek ítélte a progi :)))
    Szal ja, van ilyen újrajátszása a történelemnek, ahol megmutatják mi történt, és után beledobnak az események közepébe, hogy éld át.

    ...én a versenyzők beállításaira leszek kíváncsi....ha majd lesz 500ezer kreditem, hogy megvegyek egyet(!)
  • Alexease
    #94
    Meg nem probaltam, majd hetvegen, kivancsi leszek ra. Elvileg/allitolag le lehet toltogetni (vagy alapbol leszedi?!) a valodi versenyek „akcios” reszeit, es beallitastol fuggoen azt hasznalja scriptnek egy-egy versenyhez. Van valami neve, de mar elfelejtettem:)
  • b-type
    #93
    ...hát gondoltam Daytona, persze otthagynak mert szekerem van, na majd fékes oválon veretek, Phoenix-napsütés: tök nagyot kűzdöttem az utolsó előtti helyért és nem jött össze

    ...és semmi baleset(!), pedig mondom sima ügy, lököttek majd törik egymást, lejjebb olvastam, én meg majd finesszel feljövök...hát eddig semmi, egyszer én csináltam sárgát mikor utolért a mezőny és köröztek.
    Na nem baj...szórakozni jól szórakozom....kicsit idegesít a setup menű, nem vágom ez miért jobb mint egy sima lista, eleinte 625 alkalommal beléptem hogy megbizonyosodjam melyik beáll is van alattam..
  • Alexease
    #92
  • GPx8
    #91
    Annyira tudtam...! :P
  • Alexease
    #90
    Annyiert en is benevezek ra:D
  • b-type
    #89
    Na megvettem, kapott egy 50%-s a steam-n így most 18,5 euro.

    Próbálgatom...eddig bejön.
    A kormánnyal kell még variálni hogy pontosan tudjam tartani az autót, viszont a fék+gáz a fékes oválokon nagyon bejön.
    Eddig pozitív...most pár napig nyüstölöm :)
  • gviski
    #88
    én benne vagyok ;-)
  • Twinee
    #87
    Szevasztok. Valaki tolja a NASCAR-t online ? Mert ha többen vagyunk tolhatnánk egy partyt :)
  • w77d
    #86
    a gumi elfogyás természetes ha nem állítgatsz manuálisan. Nekem erre az vált be, hogy engedek a guminyomásból nem is keveset. Ekkor az autó végsebessége egy hangyafasznyit kevesebb lesz, ám 2x tovább bírják a gumik a megterhelést. Ebben a játékban pont az a szép, hogy nem elég csak elindítani és nyomni a gázt, hanem tényleg úgy kell gondolkodni, mint ahogy azt a csapatmérnök tenné. Jah és a futam előtti gyakorlás pontosan jó beállítani ezeket.
  • gviski
    #85
    setupolj :D
  • sasyka
    #84
    Hali!Ennyire nem húzott fel még játék!Rengeteg bug van benne.hiába qualizok első helyre 14 körnél nekem elfogy a gumim ők meg csak mennek tovább és ezt easy -be mert gondoltam én vagyok a bamba. vagy mikor kiakarok menni boxba már majdnem a boxutcánál vagyok mikor sárga zászló lett.Erre a játék visszarak a többi közé úgy, hogy nem jártam a boxba és kezdhetem újra a kiállást.
  • gviski
    #83
    melyikre ráállítottad a rewind-et :-) xBox360 controllernél ez a back gomb
  • badoer
    #82
    Mélyk gombal lehet visszapőrgetni?
  • gviski
    #81
    Ezzel egyet értek ;-) Nekem tetszik, hogy nem egyből versenyképes a verda és küzdeni kell. De ahogy telnek a versenyek, fejlettebb lesz a kocsi is, az Ai-t is jobban ki lehet ismerni. Én 50%-os távokat megyek, ha becsúszik egy hiba az elején akkor még lehet javítani és még ott van a két lehetőség a visszapörgetésre. Nálam teljesen rendbe megy minden.
  • Firerock
    #80
    De Top10 nélkül pénzt sem kapok amiből fejleszthetnék...
  • w77d
    #79
    nem hiszem hogy rosz lenne ez. Ha fejlesztesz, akkor egyből nem gyorsabbak nálad, alapból meg persze hogy így van, mivel a sztori szerint egy kezdő csapat kezdő pilótája vagy. Nem könnyű, de éppen ezért jó a játék. Nem egy NFS az fix, hála az égnek.
  • Firerock
    #78
    pontosan. Ha visszaesel az utolsó helyre akkor baszhatod az egészet...
  • Alexease
    #77
    Nem probaltam, de vakon azt tippelnem, hogy ez a nagykozonsegnek keszult, autos-akcio jatek, lenyeges hogy porgos es valtozatos legyen, negyed vagy tized annyi idobe belezsufolva egy valodi NASCAR futam minden akciojat. Valszeg megengedhetetlen hogy hosszu-hosszu 10 (tiz:P) koron keresztul ne tortenjen semmi, es „csak” autozzal-taktikazzal a mezonyben:D
  • Firerock
    #76
    A gamepad okozta a problémát. De bár ne derült volna ki mert így végképp nem fogom megvenni. Ez egy undorító mocsok csaló féreg játék. A Carreer teljesen használhatatlan. Annyival gyorsabbak és annyira csal hogy az már hányinger. UNDORÍTÓ FOS EZ A JÁTÉK. Pedig jó lenne,nemértem miért kellet ilyenre csinálni...