25
-
#25 :DDDDD -
johnfly #24 Hard kitty, cold kitty
litle ball of wire
soulless kitty lifeless kitty
puurr puurr puurr!
Így már nem is olyan megnyugtató ez a dalocska. -
neszeneked20 #23 lassan majd ezek lesznek a házi macskák :) -
Zero 7th #22 Az ugye megvan, hogy ez most olyan, mintha odamentél volna a Wright fivérekhez, lehugyoztad volna a repülőt, és elkezted volna fikázni, hogy "Ez repül? A tízéves kehes kopasz kakasom hosszabb ideig marad a levegőben mint ez!"...
De igazad van, a szűk látókör nagyon menő. -
darthvaderfia #21 Én inkább a sima élő macskáknál maradok, nem szeretem a robotokat. -
M2 #20 Róbotmacska-Róbotmacska, mivel etetnek téged!?
Róbotmacska-Róbotmacska, nem a te hibád... -
#19 Lásd robot-gepárd:
-
#18 Ez a mozgás olyan kb amikor a ló galoppozik. Amikor viszont fut, akkor már az egész testével mozog és a fő erőkifejtést talán nem is a lábaival, hanem a hátizmával végzi. Ilyenkor asszem nincs is egyszerre lenn 3 lába a földön, hanem csak kettő, vagy 1, vagy egy sem.
-
kvp #17 "Ez kb. az a szint amit ma is simán ki lehetne adni egy borsosabb árú lego technic készletben,"
Mar kiadtak, az ev3-as keszletbol lehet megepiteni:
http://www.engadget.com/2013/05/16/lego-mindstorms-ev3-new-models/
Felhivnam ra a figyelmet, hogy a ket robot allatban ugyanott van a 2-2 motor es ugyanazon az elven jarnak. :-)
-
KopaszIsten #16 Csináljanak robokacsát, ami csak úszkál és hápog! :D -
noland #15 macskajaj.. :) -
Pares #14 -
Pares #13 Vagy inkább egy ilyet:
-
#12 mozgó csípővel és lapockákkal kicsit életszerűbb és gyorsabb lenne -
Lucy in the Sky #11 Ez kb. az a szint amit ma is simán ki lehetne adni egy borsosabb árú lego technic készletben, méghogy macska, esetleg egy 20 éves, 3 lábú, ízületi fájdalmaktól gyötört depressziós cirmost lehagyna egy ideálisan tükörsima felületen...
Négylábú gépeknél szvsz. továbbra is a BigDog az etalon, bár időnként az is elég darabos mozgású, de annál legalább megoldottak még néhány szabadságfokot a lábaknál, és tényleg elboldogul valódi terepen, nem a 2 centis hupliról való lebotorkálás az attrakció benne. -
#10 2. megoldás: Ez a robot gyorsabban fut, mint egy házimacska. Bár így ránézésre legalább 3x olyan gyorsan, amit nem hinnék. -
xyl #9 Azért megnézem, amikor felszalad a fára és onnan fújtat... -
prybaby #8 A macskak 50km/h-val tudnak mozogni ami ~14m/s. Az mondjak a robot a sajat hosszanak hetszereset tudja egy masodperc alatt megtenni. Szolni kene neki, hogy az ott az oleben nem 2 meter hosszu! -
A6 Intruder #7 Ettől még messze van, de biztos valami ilyesmit akarnak.
-
Amergin #6 -
mkfdd #5 -
idebudanemoda #4 tök jó, végre egy háziállat nekem, a hangyán kívül!
szépen sétáltathatod, nem büdös (ha nem füstöl el a proci), nem szarik a szobában, nem nyávog.
csak nem értem, miért nem gepárdot modelleztek rögtön? :O -
Szefmester #3 és akkor jön egy feltekert újságpapír: Rossz cica, nem szabad! Csúnya cica! :D -
gombabácsi #2 amik marha hosszú tápkábelt húznak maguk után :D -
#1 Pesszimistán: sebesen suhanó gyilkoló robotokat vizionálok.