Tovább emelkedik a távközlési adó

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Mióta vannak itt politikai hírek 😞 Nem ezért járok ide

Aki 2014-ben ezekre szavaz, az bukja el mindenét - és vesszen éhen!
Kurvára elege van az embereknek abbol hogy csak a köcsög gazdagoknak kedvez minden..... és még mindig vannak seggfejek akik hisznek nekik!!!
Persze kinti magyar is szavaz rá - mi meg fizetünk miattuk majd 30% áfát és béfát, azok meg maradnak az adóparadicsomokban..... köpedelem az egész!!
ezt a társaságot már csak a nullikú hívõk vagy a gazdaságilag érdekeltek támogatják.
De hogy mennyien vannak !! 😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Narxis
Ez az ember akkor vált számomra hiteltelenné amikor az m1-en azt nyilatkozta, hogy majd attól erõsödik a gazdaság ha az emberek lecserélik a mosógépeiket. A közszolgálatin ahol tuti le van rendezve a beszélgetés ilyen baromságot beszélni... ötletük nincs arra, hogy mit kéne tenni, de szerencsére az államadósságot törlesztjük derekasan, nem baj, hogy már a kamatokba is belegebedünk, lényeg, hogy fizessük.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nincs megszorítás!!! Ez nem az! Ez csak negatív osztogatás, és mint tudjuk az nemmegszorítás! Pont ahogy a negatív növekedés is növekedés.
Magyarország jobban teljesít, hajrá laj...magyarország!

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nagyon remek ötlet a negyedik azaz állami mobilszolgáltató alternatív kiváltására. Még szolgáltatniuk sem kell, és dõl a bevétel.
A törököknél az alkohollal kezdõdõtt. Azt szintén belengették már nálunk, dobtak be már hozzám a postaládába Helyi Témát azzal a címlapon, hogy "Dohányboltokba az alkohollal is!"

(Tudni kell errõl, hogy ez egy pártlap, kb. mint a Magyar Nemzet.)

..csak szólok. A törököknél is így kezdõdött. Hogy ELÉG!
Frank99
ez burkolt elismerése annak, hogy KEVÉS a 16/-os szja....

de csak tapsoljunk!!!!!!! éljen a nagy vezér!!!!!!!!!!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csodálom hogy eddig nem így volt. Ez is ugyanolyan bevétel mint a többi. Kamatadót egyébként is csak attól lehet szedni, akinek van pénze ami kamatozzon. Bádogember elvtárs még igen kiskorú lehet, ha nem tudta eddig a fizetések után eddig is kellett fizetni ezeket az adókat...

Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity

Ez azt jelenti, hogy a mostani 16 százalékos kamatadóra rájön még egy 6 százalékos másik adó, azaz ha berakod a pénzed a bankba, és kapsz rá kamatot, akkor annak 16+6 = 22 százalékát lenyúlja az állam.

Tinman
Misikém! Ezzel még tovább erõsítitek a feketézést... még tovább terjed a 4 órába bejelentett dolgozók garmadája és kézbe fogják a bérük nagy részét megkapni.

Ja-ja Misi, jól sejted... abból bazdmeg se tb, se szja, se lófax.

Nóóóóómáááális? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"A kormány javaslatot tesz arra is, hogy tõkejövedelmekhez hasonlóan az egészségügyi hozzájárulás vonatkozzon a kamatokra is, mértéke 6 százalék lesz. "
Nem értem ezt a mondatot, csak azért értem, hogy Kossuth-térnek és stadionoknak meg kell épülnie mindenáron, akár adót is emelnek cserébe.
Frank99
éljen, éljen!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

← ElőzőOldal 2 / 2