10
  • henrikk001
    #10
    én az egész internetet utálom, mint a szart! és a paradicsomos káposztát!!
  • MuchACHO79
    #9
    Hiába van annyi felhasználója az iwiwnek. Valójában csak azért vannak annyian, mert sokan nem szüntették meg a profilt ám nem is lépnek be. 400+ ismerősnél 1 hónap alatt semmi de semmi nem történt az üzenőfalon. Töröltem, nem kell.
  • AgentKis
    #8
    Egyetértek! Én is 2 reggel rajta vagyok, bejelölt ismerősök nélkül. Nyílván azért a 3millióból legalább a fele valakinek az "árnyék" regisztrációja. Amióta nem meghívásos alapon megy, azóta tényleg annyira "hiteles" mint az e-mail. Na pont ezért nem is használom közösségi dolgokra, csak kommentekhez, illetve arra, hogy ha valaki keres (mert pl. osztálytalálkozót szervez), akkor megtalál a saját nevemmel rajta, ezután más elérhetőségen kapcsolatba tud lépni velem.
  • sanyicks
    #7
    "iwiw azért szar mert lassu, 1 levél megnézése ööö 10perc volt. "

    hú ez emlékeztet valamire! Ja igen a facebookra :) már ha egyáltalán betölt. De nem zavar nagyon, utálom mint a szart, csak a fészbúkonly ismerősök miatt nézek fel rá havonta 2x.
  • fergusonpapa
    #6
    iwiw azért szar mert lassu, 1 levél megnézése ööö 10perc volt. :) válaszolni? NA NE.. LUXUS :D

    Facebook kitart sokáig, igaz már nem olyan nagy divat, de nincs alternatíva, ami nem baj, minek újabb oldal? Aki meg facebook ellenes, igaza van részben sok a nem normális de a tagok kisebb részével miért kel álltalánositani mindenkit? Ne felejtsük el hogy egy kést lehet használni hasznos dolgora és annál több rosszra ;) Aki meg hülye és rokon a törlés gomb könnyü választás, azért h tudjak 1 inygenes helyet használni ahol bárkivel tudok beszélni bármikor INGYEN. Ez elég érv.

    A statisztika pedig hibás..
  • Sajátvéleményem
    #5
    A facebook egy nagy szar. Kb 5 néven is fent vagyok.(a kommentek miatt)
    Az iwiw-et ott rontották (nagyon enyhe ez a elrontották)hogy akárhányszor és akárki regisztrálhat. Régen mindenkit megtaláltam az ismerőseim közül az iwiw-en, de mostanra komolytalan lett. habár naponta látogatom, de már szinte semmire sem használom. A fecebook már induláskor is halott volt, csak még nem tud róla.
  • Szefmester
    #4
    Pff.. mert iwiwien nincs játék, nincsenek alkalmazások? Jó poén... Még a keresője is hatékonyabb.
    Persze mivel a fészbukkos hülyegyerekek még valós nevet sem adnak meg nincs is értelme keresgélni. Persze név nincs, de fotók és posztok meg lájkok rogyásig.

    Az ismerőseim jó része csak azért használja az oldalt hogy kommunikáljon azokkal akik már nincsenek iwiwen, a többiek meg posztolnak orrba szájba.. ha felkelnek első dolguk jó reggeltezni... :D
  • Airbus A380
    #3
    Nem hinném a facebook pl jóval több és igényesebb szolgáltatást nyújt mint az IWIW, hogy mást ne mondjak a játékok..
  • AgentKis
    #2
    Minden "csoda" 3 napig tart. Szépen lassan lecseng ez is.
  • Vadnokedli
    #1
    Engem az érdekelne hogy mennyi embernek szerepel olyasmi a nevében hogy Cicca Wokk Csáh. meg hasonlók.. Meg egyéb művész nevek